Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Çok kötü olmuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat oldum

• Başkan fedaileri olarak ilk işimiz Ezgi'nin kellesini almak olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Başkan fedaileri olarak ilk işimiz Ezgi'nin kellesini almak olacaktır.
    İlk işiniz elenmek olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Yunus yarından itibaren %50 ortalama ile oynasın Aycan dışında herkesi eler çok net söylüyorum.

Büyük ihtimal atışları yine beceremeyecek fakat ünlüler Yunus’a destek olursa ve atışları çözmesine yardım ederse farklı şeyler izleyebiliriz. Cidden iyi performanslı yunus emre şu takımda ezer geçer herkesi..
    Hocam yunusu yönlendirirlerse yüzde 50 ile oynıyabilir. Karşıda gönüllülerde çok çürük var. Yasin ardahan cemalin ne yapacakları belli değil. Çoğu atış özürlüsü atışlarda hızlı olmasını söylerlerse yüzde 40.50 bsntında oynayabilir. Öyle olursa çok acaip dumura oynar gönüllüler. Özellikle yasin cemalı yenmesini isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

İlk işiniz elenmek olacaktır

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Ameliyat oldum
    Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Hocam yunusu yönlendirirlerse yüzde 50 ile oynıyabilir. Karşıda gönüllülerde çok çürük var. Yasin ardahan cemalin ne yapacakları belli değil. Çoğu atış özürlüsü atışlarda hızlı olmasını söylerlerse yüzde 40.50 bsntında oynayabilir. Öyle olursa çok acaip dumura oynar gönüllüler. Özellikle yasin cemalı yenmesini isterim.

Alıntıları Göster
    Hocam sen acayip objektif yorumlar yapıyorsun takip ediyorum
    Yunus Emre Başkan yorumların da çok iyi
    Biraz parlarsak son 8 e kesin kalacaktır başkan
    Güzel hikaye çıktı ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Başkan akbili yükledi geliyor

Acun: Seyircilerimizin kullandığı oylar neticesinde bu hafta ünlüler takımında sms birincisi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Acun: Seyircilerimizin kullandığı oylar neticesinde bu hafta ünlüler takımında sms birincisi....

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Bravo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Alıntıları Göster

• Hem Berkan hem de Yunus Emre harcanmış oldu bence. Hele Berkan’ın durumu birkaç sene önceki M.Kemal’e benzedi. O da geç gelmişti. Onun da hayvan gibi iyi performansı vardı sonra takımlar dengesiz bahanesiyle onu Turabi, Merve ve Adem’in yanına atmışlardı. Bireyseli alamadığı ilk hafta yolcu olmuştu.

Şimdi Berkan geç geldi dezavantajlı. SMS olarak avantajlı Nisa, Cemal, Barış ve Yasin’e karşı yem olarak atıldı. Bireysel dokunulmazlık da yok şimdi. Performans bir anlam ifade etmiyor yoksa Perviz gitmezdi.
    Yunus Emre’nin oyu var ama Ünlüler Yunus’u Mert ve Ersin’le potaya sokup gönderir. Bravo acun iki takımın da içine ettin yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

Hem Berkan hem de Yunus Emre harcanmış oldu bence. Hele Berkan’ın durumu birkaç sene önceki M.Kemal’e benzedi. O da geç gelmişti. Onun da hayvan gibi iyi performansı vardı sonra takımlar dengesiz bahanesiyle onu Turabi, Merve ve Adem’in yanına atmışlardı. Bireyseli alamadığı ilk hafta yolcu olmuştu.

Şimdi Berkan geç geldi dezavantajlı. SMS olarak avantajlı Nisa, Cemal, Barış ve Yasin’e karşı yem olarak atıldı. Bireysel dokunulmazlık da yok şimdi. Performans bir anlam ifade etmiyor yoksa Perviz gitmezdi.
    Yunus Emre’nin oyu var ama Ünlüler Yunus’u Mert ve Ersin’le potaya sokup gönderir. Bravo acun iki takımın da içine ettin yani.
    yunusla beraber oylamaya girmeye bi tarafı yerse mertin buyursun elensin
    yunus 1. olur karşısına gerekirse merti elemek için koyar akbili basar yollar

ersine gelince

• coolsten kullanıcısına yanıt
    Kibir ordusuna karşı birlikte mücadele edeceğiz hocam.
  • komşu çocuğu kullanıcısına yanıt
    Ersin hakkarili olduğu için doğudan bayağı oy alıyor. Küçümsememek lazım. Ummadık taş baş yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam sen acayip objektif yorumlar yapıyorsun takip ediyorum
    Yunus Emre Başkan yorumların da çok iyi
    Biraz parlarsak son 8 e kesin kalacaktır başkan
    Güzel hikaye çıktı ortaya

Alıntıları Göster
    Walla direk birini tutmuyorum. Meryem olsa onu tutardım şimdi favorim yok. Survivor da 3 önemli özellik var. Doğrusu acunun survivor unda. Güç hız ve atış. Bunun 3 te 2 si olan başarılıdır. Yunus ta 2 si var. Hatası atış değil. Atışı geç yapması. Artı bazı beceriler çalışılıp kazanılır. En azından ilerler. Mesela hiç basket oynamamış bir insan 3lük atsa 10 tanede 1 atar. Aynı adam 1 ay günde 2 saat atış çalışsın bunu 10 da 3.4 e çıkarır. Bu yetenek değil beceri beceriler geliştirilebilir. Buna en iyi örnek adem bakın 2017 ademe ve 2018 ademe. Adam puzle dada atışta da nasıl geliştirmiş kendini. Ama bunda kişinin çalışmaya niyetinin olması ve iyi bir yönlendiricin in olması lazım. Bence yunusun kesinlikle yapması gereken adada 50 m koşup ani atışı çalışması lazım. Atıştan daha kötü olan kısmı erken gelip çok bekliyor. Aslında en azından 5.6 atış daha az atmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranez

Ersin hakkarili olduğu için doğudan bayağı oy alıyor. Küçümsememek lazım. Ummadık taş baş yarar.
    mesajda ersinin oyuyla ilgili bir şey yok o oylamada mert gider dedim zaten. ersinle başkan kol kola mertin akbilini basar
  • 
Sayfa: önceki 15811582158315841585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.