Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12611262126312641265
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: uur.35

twitter'da böyle bir şey gördüm arkadaşlar doğru mudur?
    Adam bugün canli yayında cuma cekicez yeni takımları bende merak ediyorum dedi

Ayrıca kırmızı takim kadınlarda işi zor bu şekilde olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherl0ck

taner bile yasin'in kendine bu kadar özenmesine sinirlenmiş.

yalnız survivordan sonra bu taner ile yasin görüşmez ben size söylim :d taner baya saydırmış

ulan yasin "o yüzden dolayı" lafını bile tanerden çalmışsın

• takımların karışması hiç iyi olmayacak gibi. yarışmanın tadı kaçmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ANLIK WEROSUN SELASI OKUNUYOR.........

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Adam bugün canli yayında cuma cekicez yeni takımları bende merak ediyorum dedi

Ayrıca kırmızı takim kadınlarda işi zor bu şekilde olursa

Alıntıları Göster
    Katılmıyorum. Geçen sene nasıl Dalaka kızlardaki sayı avantajını kullanarak zayıfları oyuna soktu Elif de öyle yapar. Yani eksik takımda güçlü bir kadının olması kendisine her türlü avantaj sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Meryem olmadı onun yerine nisa olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Günün yıldızı Net: AYCAN SULTAN

GÜMBÜR GÜMBÜR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ. MERT'E BİR POSTA DAHA ÇEKTİK Mİİİİ

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

KONU BASLIGI YUNUS EMRECILER VS DUSMANLAR OLMALI
    Eski düşmanlarımız hayranımız oldu bunlar da olacak hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 9 Nisan 2020; 1:54:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

O zaman merti seçiyorum hocam KAOS lazım adaya
    Ben aksine bir tarafta mert yasin diğer tarafta Sercan barış daha güzel olur. Bu yasinin hakkından ancak mert gelir.

• Ardahan: Demleyin çayınızı babuşlar, bir yere ayrılmayın ne yapak

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Ortadan ikiye ayrıldım resmen

• Takımları karmak nedir onun yerine bireysele çevirin işte mis gibi kaos.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherl0ck

takımların karışması hiç iyi olmayacak gibi. yarışmanın tadı kaçmaz umarım
    En güzeli 2012 deki gibi yspmalarıydı ama yspmıyacaklar. Her hafta yeni takım o yüzdende sıfır risk.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Katılmıyorum. Geçen sene nasıl Dalaka kızlardaki sayı avantajını kullanarak zayıfları oyuna soktu Elif de öyle yapar. Yani eksik takımda güçlü bir kadının olması kendisine her türlü avantaj sağlıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam karşıda aycan ve nisa var neden bahsediyorsun. Aycan yenilmez oldu neredeyse. Bak 2 si karşı karşıya gelsin aycan çok madara eder elifi.

• 1.Takım: Berkan, Mert, Ardahan, Cemal, YUNUS EMRE BAŞKAN, Elif, Evrim, Aşkım
    2.Takım: Barış, Sercan, Yasin, Ersin, Aycan, Nisa, Ezgi, Gizem

Takımlar her türlü bu şekilde olacak. Mertle Barış aynı takımda olmaz. Yasin de kesinlikle 2. takımda olur ki ilk takımda olursa Yasin ve Mert atışır. Kızlarda da durum böyle olacaktır. Gizem zaten yem. Elif Evrim Aşkıma karşı Aycan Nisa Ezgi gayet dengeli duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Nisan 2020; 2:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Hocam karşıda aycan ve nisa var neden bahsediyorsun. Aycan yenilmez oldu neredeyse. Bak 2 si karşı karşıya gelsin aycan çok madara eder elifi.

Alıntıları Göster
    Aycan Elif'i asla yenemez. Farkettin mi Elif varken halka atışı yani yapamadığı atış çokken son birkaç gündür farklı atış hedefleri gördük. Kum torbasının artması gibi ya da dünkü basket oyunu gibi. Aycan bugünkü oyunda bile 3 sayısını Gizem ve Evrim'e karşı aldı. Oynadığı tek oyunda ilk kez oynayan Nisa'ya yenildi. Hızı yetersiz. Elif'i kolay atışlarda yenebilecek durumda değil. Elif oyuna çıktıkça Aycan'ı da Nisa'yı da rahat yener. Kızlarda kesinlikle Elif'in olduğu takımda daha az kız olacaktır denge ancak öyle sağlanır. Erkeklerde de Berkan'ın olduğu takıma Yunus Emre ve Mert'in ikisi birden verilmeli ki denge sağlansın. Berkan Barıştan da Sercandan da iyi yarışmacı. O yüzden Berkanla Sercanın veya Berkanla Barışın aynı takımda olması imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 9 Nisan 2020; 2:27:45 >

• bencede bireysel her zaman iyidir bu takım olayının hiç bir anlamı yok birleşmeden sonra eskiden böyle değildi ama o bireysel oyunlar fazla yok ellerinde 2314234 tnae parkur var kolaylarına geliyor
    parkurda kızlarla erkekleri yarıştırmak istemiyorlar yeni oyun bulmak yapmak uğraşmak zor geliyor 10 yıl aynı parkurları kullanmak varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

1.Takım: Berkan, Mert, Ardahan, Cemal, YUNUS EMRE BAŞKAN, Elif, Evrim, Aşkım
    2.Takım: Barış, Sercan, Yasin, Ersin, Aycan, Nisa, Ezgi, Gizem

Takımlar her türlü bu şekilde olacak. Mertle Barış aynı takımda olmaz. Yasin de kesinlikle 2. takımda olur ki ilk takımda olursa Yasin ve Mert atışır. Kızlarda da durum böyle olacaktır. Gizem zaten yem. Elif Evrim Aşkıma karşı Aycan Nisa Ezgi gayet dengeli duruyor.
    YUNUS EMRE BAŞKAN ı büyük yazmışsınız hocam onun hatrına beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

YUNUS EMRE BAŞKAN ı büyük yazmışsınız hocam onun hatrına beğendim

Alıntıları Göster
    Özellikle büyük yazdım gizliden ilk takımı tutuyorum Berkanın hatrına pardon YUNUS EMRE BAŞKANIMIZın hatrına diyecektim
  • 
Sayfa: önceki 12611262126312641265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.