Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Aycan net en formda kadın yarışmacı. Elif'i izlemeyi seviyorum ama atışları güven vermiyor. Takımı sırtlayacak bir yarışmacı değil. Tabi potansiyeli var.
  • Takımların neden yeniden kurulacağı bugünkü oyunda belli oldu. Bence Barış kesinlikle Mert ile Sercan'ın takımında yer almaz. Yasin ve Ardahan da aynı takımda yer alır. Nisa ve Elif ise aynı takımda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 9 Nisan 2020; 2:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    KULEDENNNN DÖNEN VARRRRR
    KULEDENNNNNNN DÖNEN VARRRRRRR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

bencede bireysel her zaman iyidir bu takım olayının hiç bir anlamı yok birleşmeden sonra eskiden böyle değildi ama o bireysel oyunlar fazla yok ellerinde 2314234 tnae parkur var kolaylarına geliyor
    parkurda kızlarla erkekleri yarıştırmak istemiyorlar yeni oyun bulmak yapmak uğraşmak zor geliyor 10 yıl aynı parkurları kullanmak varken
    Hocam 2012 sistemi güzel değil mi. Her hafta yeni takım. O hafta bütün oyunlar oynanacak. Dokunulmazlığı kaybeden takım 1 kişi gönderecek. Sonra tekrar yeni takımlar oluşacak.

• Kızlarda kesinlikle aycan evrim bir takımda olmalı karşıda elif nisa. Ancak biraz dengeli olur. Erkeklerde ise barış yanında Sercan karşısında mert ve Berkan olmalı. Gerisi karıştırılır yasin ardahan mertin takımına karşısına cemal can yunus emre. Kızlarda aşkım bir farafta diğer 2 kız diğer tarafta. Bu mantığa göre takımlar. Aycan evrim aşkım barış Sercan cemal can yunus emre ersin diğer takım elif nisa ezgi gizem Berkay mert eyasin ardahan

• Sapığın şarkı yarışmasında söyleyeceği şarkıyı ifşalıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Sapığın şarkı yarışmasında söyleyeceği şarkıyı ifşalıyorum

Bu da Yunus Emre Başkan ın şarkısı hocam;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 9 Nisan 2020; 4:16:54 >

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Keşke Cumali başkanımızın da şu şarkıyla yarışmasını izleyebilseydik hocam

• Acun yunus çöpü için canlı yayında üç haftası var demiş ben 2 hafta diyorum acun fazla iyimser

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Acun yunus çöpü için canlı yayında üç haftası var demiş ben 2 hafta diyorum acun fazla iyimser
    Hocam onu 3 hafta içinde şampiyon anlamında dedi
    Hani 4 yıllık üniversiteyi 1 yılda bitirmek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    3 hafta içinde ÇÖPLERİN şampiyonu olur hocam doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster

• Diyalogları izledim, skor 9-5 bunlar gevşek gevşek konuşuyor, ardahugon, yashit, kuduz emre.

oyun sonu bir de yashit 540 yapıp yok kendimden utanıyom yok rezillik yav falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    WASTED

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Panorama nın tekrarını az önce izledim acunu dinledim. Acun öyle bir konuştuki gönüllülerin yarısı Meryem Di demeye getirdi. Şimdi güç farkı 75 e 25 dedi. Takımların kesin katılacağını söyledi ama o konudada büyük sürprizimiz var dedi. Aklıma ilk gelen kızlar erkekler. Zaten demişti kızlarla erkekleri yarıştırmak istiyoruz diye. Aha sebebide çıktı. Düşününce aycan nisa elif bir tarafta Sercan barış mert diğer tarafta yinede çok dengeli durmaz gibi koşu süresi çok farketmez ama atış mesele. Onuda yakından arttırarak halledebilir. 2. Aklıma gelense en çok savunduğum 2012 sistemi her hafta yeni takım. Ben 2.yi tercih ederdim. Çünkü hep denge sağlanır bu sayede. Bir takımdan çok iyi yarışmacı gitse veya sakatlansa yeni takım kurulacapından yine denge sağlanır. Tek sıkıntı iyi adamı alıp sakatlanırsa sadece o hafta için kötü olur.

• 
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.