Şimdi Ara

Survivor 2018 (1337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.256.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
  • Survivor tarihinin en iyi yarışmacısı taner tolga tarlacıdır.
    2011 ve 2012 survivor tarihinin en iyi iki sezonudur

Erkeklerin hepsinin ödülde olduğu ve Merve Oflazın kız başına yapayalnız adada kaldığı gece doğum günü olup Acunun adaya pastayla gelip ekipçe Oflazın doğum gününü kutlamasıda içleri sıcaklaştıran yüzleri güldüren anlardan
    Acunun kral olduğu yıllardan 2011-2012

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ayın sonunda gönüllülerden kimse kalmaz büyük kısmı elenip gider. Artık Allstar kendi arasında rekabete başlar o zaman yarışma izlenir. Şu anda izlenecek bir şey yok.

Birleşmeye kadar bu şekilde devam edecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

Orijinalden alıntı: Pexo

Bu sene seyretmiyorum hiç te aramıyorum.. zaten toplumda genel bir tepki var ki rating ler eski programlar gibi çıkmıyor..

Neden başlamadım seyretmeye?

Çok basit daha kadrolar açıklandığında izlememeye karar vermiştim.
    Geçen sene Nihat Doğan denen birini gönderiği aşşağılık bir tweet neticesinde anında yarışmaya göndermeden eleyen ACUN bu sene ne oldu da Nihat DOĞAN ı yarışmaya aldı?

attığı tweet ona ait değilmiymiş? kumpasa mı kurban gitmiş zavallı?
    Böyle birşey mi çıktı ortaya bir sene içinde?

aynı adamı
    Geçen sene neden göndermedin?
    Şimdi neden gönderdin?

Ortaya çıkan sonuç şu.
    geçen sene tam yarışma başlayacakken olay meydana geldiğinden rating lere zarar vermesin diye göndermemiş demek ki.

Yani bir duruş meselesi değilmiş.. tek düşündüğü rating miş

bu sene konu güncelliğini yitirdiğinde ne yazık ki balık hafızalı bir toplu olduğumuzu iyi bildiğinden o kişiyi göndermekte sakınca görmedi..

tekrar soruyorum Tweet ona ait değil miydi?

Ne değişti?

TV8 ile hiç işim olmaz.

1 sene değil 3 sene geçti. O yüzden bu tür hakaretleri yapan kişiler için bu halkın yaşadığı hafıza kayıplarından faydalandı diyebiliriz Acun.

3 Sene oldu mu ya? olmuş hakikaten..
    iyice unutulsun istedi demek ki..

ama sonuçta ne değişti de all star da Nihat Doğan var?
    başka adam mı yok bu ülkede?
    resmen herifi akladı..

merak ediyorum aslında oylamaya çıktığında sms atan çıkacak mı buna?

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    meksika 11 mart final yapiyo yerine sili-kolombiya exatlon gelecek sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_nct B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yapıcakmıs

• Geçen senelerin tadı yok hiç.

Geçen sene Adem ve Tüm Survivor yarışmacılarının kapışmasını izlerdik çok iyi sarıyordu ama bu sene henüz bir şey yok.

Adem - Turabi kavgaları olursa ortalık şenlenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psavrx -- 6 Mart 2018; 20:5:42 >
  • Anıl diskalifiye olmuş arkadaşlar

• bayadir takip etmiyordum reytingleri cidden saglam dusmus onceki survivorlara bakarak hata ettiler surda all star ile gonulluleri karistircakti butun favorilerin bi takimda olmasi cok mantiksiz nagihan sema merve damla damla bu sene acayip cikis yapti sahra bile yani oncekilere bakarak oda baya gelisti erkekler desen turabi umit karan hilmi adem erkekler kotu oynasana acigi kizlar kapatiyor kizlar kotu olsa erkekler acigi kapatiyor diger tarafta oyle bisi yok 8 oyunu kazaniyorlar 3 dokunulmazlik acun sacmaladi bu sene bi dahada boyle hata yapmaz alt star yarismacilari degilde 2 tarafta yeni yarismacilar olsaydi o bile daha cok tutardi kizlar erkekler survivoru bile tutulmustu bundan daha cok oda cok sacmaydi ama reytingleri iyi gitmisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

bayadir takip etmiyordum reytingleri cidden saglam dusmus onceki survivorlara bakarak hata ettiler surda all star ile gonulluleri karistircakti butun favorilerin bi takimda olmasi cok mantiksiz nagihan sema merve damla damla bu sene acayip cikis yapti sahra bile yani oncekilere bakarak oda baya gelisti erkekler desen turabi umit karan hilmi adem erkekler kotu oynasana acigi kizlar kapatiyor kizlar kotu olsa erkekler acigi kapatiyor diger tarafta oyle bisi yok 8 oyunu kazaniyorlar 3 dokunulmazlik acun sacmaladi bu sene bi dahada boyle hata yapmaz alt star yarismacilari degilde 2 tarafta yeni yarismacilar olsaydi o bile daha cok tutardi kizlar erkekler survivoru bile tutulmustu bundan daha cok oda cok sacmaydi ama reytingleri iyi gitmisti

alakası yok Pazartesi Çukur ve Sözün karşısına koymuş. Millet söz mü çukur mu derken bide Survivor. İnsanlar devamlı izlediği diziyi bırakıpta Survivor izlemez.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    tamamda ilk defa survivoru 4. sirada goruyorum nerdeyse butun survivorlari izledim survivor cok dizinin canini yakti zamaninda

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

tamamda ilk defa survivoru 4. sirada goruyorum nerdeyse butun survivorlari izledim survivor cok dizinin canini yakti zamaninda

çarşamba gününe koysa gene yamulur. Bazı diziler son zamanlarda iyi izleniyor. Ben izlemiyorum orası ayrı mesele ama izleyen çok kişi var Çukur dizisini.

Aynı şekilde Ertuğrulun karşısına hiç koymadı Survivoru zaten. Geçen sene oyunsuz ada hayatı koymuştu oda tutmadıydı galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Anıl diskalifiye olmuş arkadaşlar

canin sıkılıyo herhalde

• quote:

Anıl diskalifiye olmuş arkadaşlar

dün akşamda nevini mide rahatsızlığından diskalifiye ettirdin.iyi trollüyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: niggastyle

quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Hocam sana katılıyorum da acun ne yapsın. İlk başta show, sonra star tv deyken program şu ana göre daha güzeldi. Afedersin bokunu çıkartmıyordu. Bu kadar uzun sürmüyordu.

Şimdi bu kadar uzun sürmesinin sebebi tv8’in çöp bir kanal olması. Adam o ses türkiye ve survivor ile kanalı idare ediyor ( yeteneksizsiniz türkiye öleli çok oldu ). Kanalda haber yayınlanmıyor, dizi yayınlanmıyor. Çghb, bir kaç film ve survivor ile kanalı döndürüyor adam.

Hatırladığım kadarıyla star tv deyken survivorda amerikaya götürüyorlardı. Yalan olmasın ama 5-10 bin tl verip giyisi aldırıyorlardı harcatıyorlardı. En az 2-3 kere amerikaya oraya buraya gittiklerini hatırlıyorum. Tv8’e geçti kanal full sponsor reklam kanalı oldu. Yok mor oda yok migros yok şu bu derken adam akıllı ödüle bile para harcamıyor. 5 ay çöp gibi programı dayıyor millete.

Bundan kurtulması için bence cimrilikten kurtulup sağlam diziler ve programlar yapması lazım kanala. Mesela içerde ya da çukur’u show tv ye kaptırmayıp parayı basıp alsaydı ayyıpımdan kanal baya yükselirdi. Her gün survivor olmazdı bu kadar uzun sürmesine gerek kalmazdı

Edit: Diğer dediklerinizde de haklısınız. Yakında kızlar ayrı adalarda kalacak kara çarşaf giyecek. Reyting için sapık nd yi getirdi. Daha da reyting alamazsa merveyi ve 3t yi de getirir.

2012 survivorda newyork ödülüne götürüp adam başı 5-10bin liraya giysi mağazasında herkesin üstünü donatmıştı, hasan,anıl,begüm, defalarca amerika ödülüne gittiler bir keresinde . acun o sene birleşme partisine adını hatırlamadığım amerikali rapçi getirdi. o sene para musluklarını açmıştı
    şimdi simit sarayı,mor oda bilmem ne saçmalıklarıyla insanları kerizliyor

valla hocam hiç sorma ne pinti ne hasis herifmiş ulan dünya paran var hala muzurluk peşinde koşuyor böylelerinin önüne samanyolu galaksisini koy ben andromedayıda istiyorum diye ağlarlar acur demiyoruz boşuna bildimiz var :D

şeymanın masrafları acunun belini büktü.çok pintileşti.geçen sene hiç amerika ödülü olmadı bu sene de aynısını bekliyorum acur sıvamaya başladı

• Düşünüyorumda geçen seneki Survivor harbiden çok iyiymişti ya :D

Sabriye-Adem-Şer4lüsü-Rabbim Sedat :D

Karşıda Eser-Erdi-Berna-Oge-Sadin-Anıl-Tiki kızlar falan hergün bir olay vardı ya ahahaha

• Ciddi ciddi survivor baydı.Artık sıkıyor eskiden sıradan halkın içinden kişiler geliyordu şimdi herkes tv tikisi ,reality şov gibi olmuş .Eskiden bu kadar fazla yarış yoktu programın yarısı Ada hayatını gösteriyordu.Sıkıcı değildi oraya giden insanlar ilk defa o tarz bir ortamda bulunuyordu ona göre tepkiler veriyordu sende ilk defa görüyordun izleniyorduk.Şimdi köpek gibi yarıştırıyor.Ada hayatı çok boş .Yarış üzerine yarışlaroluyor okadar zevk vermiyor artık.Yarıştan vakit bulamıyor yarışmacılar Taner vardı trollük yapardı,Hasan inşaat yapardı,Derya yüzderdi çünkü Ada'da boş vakitleri vardı uğraşcak zaman geçircek bir şeylere ihtiyaç duyarlardı.TV 8 yeni bir şeyler bulmak zorunda.Ütopya vardı severek izlerdim fazla olayı yoktu ama yarışan kişiler sıradan insanlardı tepkiler doğaldı vs.Şimdi herkes çakalll.

• AH BE ANIL YAKIŞTI MI SANA ELENMEK TAKIMINI BIRAKIP GİTMEK BU ZAMANA KADAR Kİ EMEKLERİNE YAZIK OLDU BUNDAN SONRA Kİ HAYATINDA BAŞARILAR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: niggastyle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Hocam sana katılıyorum da acun ne yapsın. İlk başta show, sonra star tv deyken program şu ana göre daha güzeldi. Afedersin bokunu çıkartmıyordu. Bu kadar uzun sürmüyordu.

Şimdi bu kadar uzun sürmesinin sebebi tv8’in çöp bir kanal olması. Adam o ses türkiye ve survivor ile kanalı idare ediyor ( yeteneksizsiniz türkiye öleli çok oldu ). Kanalda haber yayınlanmıyor, dizi yayınlanmıyor. Çghb, bir kaç film ve survivor ile kanalı döndürüyor adam.

Hatırladığım kadarıyla star tv deyken survivorda amerikaya götürüyorlardı. Yalan olmasın ama 5-10 bin tl verip giyisi aldırıyorlardı harcatıyorlardı. En az 2-3 kere amerikaya oraya buraya gittiklerini hatırlıyorum. Tv8’e geçti kanal full sponsor reklam kanalı oldu. Yok mor oda yok migros yok şu bu derken adam akıllı ödüle bile para harcamıyor. 5 ay çöp gibi programı dayıyor millete.

Bundan kurtulması için bence cimrilikten kurtulup sağlam diziler ve programlar yapması lazım kanala. Mesela içerde ya da çukur’u show tv ye kaptırmayıp parayı basıp alsaydı ayyıpımdan kanal baya yükselirdi. Her gün survivor olmazdı bu kadar uzun sürmesine gerek kalmazdı

Edit: Diğer dediklerinizde de haklısınız. Yakında kızlar ayrı adalarda kalacak kara çarşaf giyecek. Reyting için sapık nd yi getirdi. Daha da reyting alamazsa merveyi ve 3t yi de getirir.

2012 survivorda newyork ödülüne götürüp adam başı 5-10bin liraya giysi mağazasında herkesin üstünü donatmıştı, hasan,anıl,begüm, defalarca amerika ödülüne gittiler bir keresinde . acun o sene birleşme partisine adını hatırlamadığım amerikali rapçi getirdi. o sene para musluklarını açmıştı
    şimdi simit sarayı,mor oda bilmem ne saçmalıklarıyla insanları kerizliyor

valla hocam hiç sorma ne pinti ne hasis herifmiş ulan dünya paran var hala muzurluk peşinde koşuyor böylelerinin önüne samanyolu galaksisini koy ben andromedayıda istiyorum diye ağlarlar acur demiyoruz boşuna bildimiz var :D

şeymanın masrafları acunun belini büktü.çok pintileşti.geçen sene hiç amerika ödülü olmadı bu sene de aynısını bekliyorum acur sıvamaya başladı

hele durun daha bismillah yarısmanın basındayız büyük ödülleri hemen mi bekliyorsunuz

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Neyi inkar ediyorsun ki sen? Aç bak reytinglere, geçmişle kıyasla. Bu sene bariz bir düşüş var reytinglerde.

• quote:

AH BE ANIL YAKIŞTI MI SANA ELENMEK TAKIMINI BIRAKIP GİTMEK BU ZAMANA KADAR Kİ EMEKLERİNE YAZIK OLDU BUNDAN SONRA Kİ HAYATINDA BAŞARILAR

Anıl ne ara elendi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 13351336133713381339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.