Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47484749475047514752
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Survivor 2017 | Final

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SURVİVOR 2018 ALL STAR KOALİSYONU

Survivor 2017 | Final
  • Performans olara bakacaksak ogeday her türlü hakediyor ama finalde sırf sadece performansa bakmıyorlar. bütün survivorı ne yaptırıyla ne izlenim verdikleryie degerlendiriyor ınsanlar bu yüzden adem önde.

Sebebide sabriyeyi korumasu 4lüye karşı hep ön planda olması dik durması vs diye cogu oyu adem oradan aldı haklıydıda kendine göre veya degerlendiren izleyiciye göre. he gel gelelim ogedayda sampiyon olursa şaşırmam sevınırım bile perofrmansıyla hakedıyor
  • ademi final koltuğunda boynu bükük bırakmayacağız, swordsman hı hı hı hıa
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Duruşsa ben sana daha iyi örneğini veriyorum Berna ile daha önceden kavga etmiş bazı yarışmacılar Berna'yı oy potansiyeli olarak kullanırken Ogeday asla tükürdüğünü yalamadı ve Berna'ya elenme korkusuyla yanaşmadı. Bu da bir duruş örneği.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    adem iyi bir survivor şampiyonluğu hak ediyor ona lafım yok ama tartışma konusunda algı yaratma konusunda kimse pınarın eline su dökemez orda haksız olduğu konularda bile kendini haklı çıkartmasını beceren bir isim ademi canlı yayında gömerdi bunu kabul etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

sen şu geçen seneki KAYKAY Serkayı tutan sırf tipi yakısıklı saçları salvolu diye o kız degil misin? hani final günü iddaa edip serkay sampiyopn olacak diye sonra foruma girmeyen atakan sampiyon olunca

Bloklusun. Ne yazmışsın diye alıntılayıp baktım. Her zamanki gibi kendine yakışacak seviyesiz ve bayağılıkla yazmışsın. Hiçte değişmeyeceksin bu gidişle. Sizin gibilerle aynı forumda bulunmak mecburiyetinde kalıyoruz maalesef. Forumu geçtim havadaki karbondioksiti çoğaltıyorsunuz.

Ben her zaman buradaydım. Serkay şampiyon olmuş olmamış kimin umurunda. Finale çıkması bile başarıdır. Turabi'yi iki kere şampiyon yapmış izleyicinin Atakan'ı şampiyon yapması manidardır. Şampiyon olduktan sonra destkeçilerine küfür edebilecek kadar saygısız biri. Sen küfürü yedikten sonra hala destekleyebiliyorsan o senin genişliğindir. Saygı duyarız.

Sen de Atakan'ı kaslı olduğu için destekledin herhalde. Sana yararı olmuştur belki kaslarının. Anadolu çocuğu olması da sana yakın gelmiştir.

Atakan destekçisiyim diyemiyorsun da gelip buraya Serkay'ı kötülüyerek yazı yazıyorsun. Acizlikte son nokta

Hahha yanar dönerci seni "SERKAY sampiyon olmuş olmamış kimin umrunda" dedi aglıyordun geçen sene forumda Atakanı kötüleyip serkay sampiyon olacak diye etmediğin laf kalmadı öyle inandırmıştın ki kendini neyse Hilmi ve Atakan destekçisiyim her yerde söylüyorum. ağlama canım burada. sırf zengin zübbesi yakısıklı diye tuttugunuzu adam gibi söylesinze yok nerde Atakanı performans ve baskın karakterde oldugu için, kendi başına hayatta bi yerlere gelebilen yoklugu gören birisi oldugu için tuttum. Hilmiyide sempatikliginden efendiliğinden. Adam acıklamasını canlı yayında yaptı küfür olayını tv8de inanıp inanmamak herkesin dogal hakkı. gitte şimdi serkayın sevgilisiyle olan fotolarını begen yurt dısında olan saçları felanda es geçme

Serkay'ı rüzgar sörfü gibi maddi durumu orta üstü kişilerin yaptığı hobi yüzünden zengin zübbe gibi şeyler söylüyorsun. Hayat vizyonun ve görüşün bu kadarsa sana kimse zaten bir şey anlatamaz. Yakışıklılıkta göreceli bir kavram ama yakışıklı diyen de sensin aynı şekilde.

Survivor fakir fukaraya yardım fonu değildir. Hadsizliğinle yol alıp kendi seviyendekilere kimi neden desteklediğini açıklayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Duruşsa ben sana daha iyi örneğini veriyorum Berna ile daha önceden kavga etmiş bazı yarışmacılar Berna'yı oy potansiyeli olarak kullanırken Ogeday asla tükürdüğünü yalamadı ve Berna'ya elenme korkusuyla yanaşmadı. Bu da bir duruş örneği.

ogeday gibi bi adamın elenme korkusuyla bernaya yaklaşması

bırakında bi zahmet yaklaşmasın

• yoldaş kral fatih abinin panoramadaki açıklamasını dinledim de kendisine küfreden herifi tutmuyormuş zaten ''3 ü de hakediyor, ben ogeday-adem finali bekliyordum zaten'' demiş. ilk çıktığında malum vatandaşı desteklediğini söylemişti sanırım, yanlışını düzeltmiş abimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volpenotte -- 22 Haziran 2017; 2:24:41 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

Hilmicem'e attım sayın profil fotosu memeli. Durduk yere bana bu tarz yorumlar atma lakin ne seninle ne de Ogeday ile sorunum var. He başından beri diyorum Adem olamayacaksa Ogeday olsun. İnsanlık kazandı en azından.

Nasıl yani senin gibi Adem ve Atakan destekçisi biri Turabi'ye oy atmadı mı. Şaşırdım gerçekten

Durduk yere yorum atarım durmadık yere atarım sana sormayacağıma göre.

Ogeday savunucusu-destekçisi falan değilim. Performansı yüzünden Ogeday'ın şampiyon olması daha evlâdır. Performansı yüzünden de daha fazla hak ediyor. Sen de farkındasındır büyük ihtimalle.

Performansla olsaydı şampiyon Semaydı.

Sadece performans olarak söylemedim zaten. Kişiliği de olaya katarsak yine Ogeday kazanmalı. Adem ile şer dörtlüsü karşısında olsaydı kişiliği ön plana çıkabilirdi. Fakat Ogeday'ın karşısında ne kişilik ne performans olarak üstün çıkabilir.

• Bana kalırsa karakter+performans olarak en çok hakeden iki isim finale kaldı. Ogeday da Adem de iyi adamlar. O açlıkta yoklukta hataları olabilir. Kim kazanırsa kazansın benim için hakeden kazanmıştır.

• ogeday ve ademden ikiside şampiyon olmasın diyenler +
  • quote:

Orijinalden alıntı: songeyras

adem iyi bir survivor şampiyonluğu hak ediyor ona lafım yok ama tartışma konusunda algı yaratma konusunda kimse pınarın eline su dökemez orda haksız olduğu konularda bile kendini haklı çıkartmasını beceren bir isim ademi canlı yayında gömerdi bunu kabul etmek lazım

Zaten olay haksız olduğu konuda kendini haklı göstermesi değil eğer Adem'e saldırıya geçseydi onun itici tavrı nedeniyle bu iş Adem'e yarayabilirdi. Bence çokta net olmayan konularda konuşarak birşey elde edemeyeceğini düşündü. Belki de kitlelere daha fazla antipatik gözükmek istemedi. Çünkü bunun allstar süreci de var Bu konu üzerinde düşünüp böyle yapmasının kendine daha avantaj sağlayacağını düşünmüş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turabi'ye de atmadın mı?

sen şu geçen seneki KAYKAY Serkayı tutan sırf tipi yakısıklı saçları salvolu diye o kız degil misin? hani final günü iddaa edip serkay sampiyopn olacak diye sonra foruma girmeyen atakan sampiyon olunca

Bloklusun. Ne yazmışsın diye alıntılayıp baktım. Her zamanki gibi kendine yakışacak seviyesiz ve bayağılıkla yazmışsın. Hiçte değişmeyeceksin bu gidişle. Sizin gibilerle aynı forumda bulunmak mecburiyetinde kalıyoruz maalesef. Forumu geçtim havadaki karbondioksiti çoğaltıyorsunuz.

Ben her zaman buradaydım. Serkay şampiyon olmuş olmamış kimin umurunda. Finale çıkması bile başarıdır. Turabi'yi iki kere şampiyon yapmış izleyicinin Atakan'ı şampiyon yapması manidardır. Şampiyon olduktan sonra destkeçilerine küfür edebilecek kadar saygısız biri. Sen küfürü yedikten sonra hala destekleyebiliyorsan o senin genişliğindir. Saygı duyarız.

Sen de Atakan'ı kaslı olduğu için destekledin herhalde. Sana yararı olmuştur belki kaslarının. Anadolu çocuğu olması da sana yakın gelmiştir.

Atakan destekçisiyim diyemiyorsun da gelip buraya Serkay'ı kötülüyerek yazı yazıyorsun. Acizlikte son nokta

Hahha yanar dönerci seni "SERKAY sampiyon olmuş olmamış kimin umrunda" dedi aglıyordun geçen sene forumda Atakanı kötüleyip serkay sampiyon olacak diye etmediğin laf kalmadı öyle inandırmıştın ki kendini neyse Hilmi ve Atakan destekçisiyim her yerde söylüyorum. ağlama canım burada. sırf zengin zübbesi yakısıklı diye tuttugunuzu adam gibi söylesinze yok nerde Atakanı performans ve baskın karakterde oldugu için, kendi başına hayatta bi yerlere gelebilen yoklugu gören birisi oldugu için tuttum. Hilmiyide sempatikliginden efendiliğinden. Adam acıklamasını canlı yayında yaptı küfür olayını tv8de inanıp inanmamak herkesin dogal hakkı. gitte şimdi serkayın sevgilisiyle olan fotolarını begen yurt dısında olan saçları felanda es geçme

Serkay'ı rüzgar sörfü gibi maddi durumu orta üstü kişilerin yaptığı hobi yüzünden zengin zübbe gibi şeyler söylüyorsun. Hayat vizyonun ve görüşün bu kadarsa sana kimse zaten bir şey anlatamaz. Yakışıklılıkta göreceli bir kavram ama yakışıklı diyen de sensin aynı şekilde.

Survivor fakir fukaraya yardım fonu değildir. Hadsizliğinle yol alıp kendi seviyendekilere kimi neden desteklediğini açıklayabilirsin.

geçiniz geçiniz efenim bunları dürüst ol ablacım geveleme bin türlü yoldan lafı. geçen sene yazdıklarını bılıyoruz burada serkay için. Vizyonmuş bla bla blaaa. yakışıklıyı ben degil cümle söylüyor geçen sene sen ve diger arkadaşlarda dile getiriyordu bunu survivor'daki en yakısıklı tip diye saçlarıyla vs.

Survivor tabi ki yardım fonu degil fakir fukara doyurma yarışmasıda degil ama gidip de Semih'e "Yemeğini yere dökerim ordan yersin" diyen ınsanları sampiyon yapacak program degil. Ben sana dürüst olup atakan ve hilmiyi neden tutugumu söyledim. Atakanın yokluktan gelip antremanlara aç gittiğini bile getirmesi birşeyleri nereden başargını gösterir. halkta sever kendinden buldugu için böyle insanları. dogru cunku boksör arklarım var bunu bende ıyı bılıyorum. Kazanarak sampiyon olarak maddi durumunu iyiye getirdi salon açıp zamanla. Ama siz sırf yakısıklı tikky diye yaptıgı spor ilginizi cekiyor degişik diye, tutuyoruz diyemiyrsn "Sorkoyon yoptoğo sopor orto osto kosoloron hobooooo" diyerek kendini kandırma. ergenlerın ttuttugu tip. neyse hadi blokla daha da alıntılama beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 22 Haziran 2017; 2:33:52 >

• Ayrıca şurada insanları yobaz,modern,çomar diye ayıran tiplere bir kaç kelime yazıcam. Siz istediğiniz kadar o hastalıklı kafalarınızla ayrım yapın. Survivor izleyicilerinin ve sosyal medya dışındaki çoğu kişi insanların ırkına dinine siyasi görüşüne bakmadan destekliyor buna emin olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: caner9292

ogeday ve ademden ikiside şampiyon olmasın diyenler +

Bu mesajdan sonra Acun iki finalisti iptal etmiş. Finalistler Serhat ve İlhan olmuş...

• Şuradaki yorumları okumak survivor'ı izlemekten daha keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 22 Haziran 2017; 2:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Atakan performans olarak Adem'den iyi olabilir ama karakter olarak yanına yaklaşamaz. Atakan bir bayan yarışmacının arkasından "bunu böyle kullanıcaz işte" demiş bir adam. Öncesinde zaten videoda da gördük ki hepimize gıyabında kol gibi geçirmiş. Atakan iyiyse, hak ettiyse o zaman Turabi de hak etmiştir, her şey performans ise o zaman onun da hakkını verin kimseyi germesin şampiyonluğu. Bize küfreden adam şampiyon olmuş o kimseye batmıyo Adem'in şampiyonluğu batıyo çünkü performansı kötü. Sema'nın performansı hepsinden iyi o zaman Semacığım çek bir video sülalemize selam söyle nasıl olsa performansın iyi. Bu sadece bir performans yarışması değil.

Adem'in performansı şampiyon olacak kadar yeterlidir. Ne yapayım ben birkaç istatistik farkını ? Performans sadece bir yere kadar taşır sonrasını karakteriniz ve halka kendinizi ne kadar sevdirdiğiniz belirler. Adem'i de performansı buraya kadar taşımıştır. Sonrasını karakteri söyleyecek.

Ogeday ünlüler takımında olsaydı Furkan'dan çokta farklı olmayabilirdi. Onu da epey ezerlerdi diye düşünüyorum. Tabi 4 lünün içinde olsaydı. Dışında olsaydı kimle takılırdı ki Pınar ile mi o zaman gidişi daha kolay olurdu zaten. Sabriye'ye o kadar ezdikten sonra Ogeday'ın 4 lüye tavır koyabileceğini düşünen var mı ?

Bu mantikla Ademi gönüllülere koysak Volkandan farkli olmayacakti.

Gördük Volkan'ın neler yaptığını :) emir komuta yok çakma komutan falan filan giymeye çalıştığı gömlek ona çok bol geldi. Adem yine ne yapar eder karakterini ortaya koyardı. Ama Ogeday'da bunu yapacak kişilik yok maalesef. Belki iyi niyetli bir çocuk onu bilemem ama ortaya bir duruş koyamadı. Pardon bir tek Berna'ya duruşunu göstermişti

Ogedayla furkanı aynı kefeye koyuyosak ademle volkanında aynı kefeye konmasına şaşırmamak lazım.

Bu duruş olayı bana çok saçma geliyor ama duruştan bahsediyorsak ademi ele alalım.
    Araba kazanınca serhat ilhanla sarmaş dolaş sarılıp sarılın siz kardeşşiniz gibi saçma bişey dedi.
    Sonra İlhana gidip sabriyeyi yazmayın dedi ilhan sabriyenin yerine potaya çıktı.
    Ortada duruş filan yok.

Kişilikten kasıtınta kamyon arkası sözleri heralde.

Ego 4 lü olmasaydı adem o performansla silik bir yarışmacı olacaktı.
    Adem şampiyon olursa bu sabriye ve ego 4 lü sayesinde olacak.

• Guitar-X kullanıcısına yanıt
    semihle turabi ayni survivorxa katilirsa semihin diskalifiye istatistigi artar 3 te 3 yapar malum su ana kadar 2 lesi var

• Bence Semih ile Turabi kanka olur. Demedi demeyin

• 
Sayfa: önceki 47484749475047514752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.