Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47504751475247534754
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    ben askerden yeni geldim 1 ay oluyo 1 aydir filan bakiyom programa. Ogeday tam bi cocuk bebe ayni senin gibi hele dunku ilk oyunda topu atip yukarı gidiyorken mal gibi ziplamasi tam cocuk bebe. Sen fanboysun bi kere yani cocuksun buyuk ihtimalde 2000 li sin benim icin hangisinin kazandiginin onemi yok benim bunlarla isim olmaz ama gordugum kadariyla ogeday denen herif uzerine millete bi algi operasyonu yapilir fakir edebiyati, yok oyun aldiktan sonra kardesim diye bagirma sacma sapan hareketler konusmalar tam cocuk bu adami savunma bize. Annenize sorduk oyununda da gorduk hic bi soruyuda bilemedi ailesi ile arasinin olmadigini burdan anlayabiliyoruz. Sen cocuksun tabi anlayamazsin. Bnm icin adem in almasi onemli degildi ogeday kazanmasinda kim kazanirsa kazansin hic sevmiyom malin teki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle siyasi bir amaç algılamayın sadece tespit amaçlı yazıyorum.

ademe oy atanların en az yüzde 80 ni ak partili

ogedaya oy atanların en az yüzde 80i chp li.

muhtemeln. benim görüşüm.

iki karakter ve tip, bana bunu çağrıştırıyor. ademe bakınca ak partiyi, ogedaya bakınca chp yi görüyorum.

bu sadece bir tespit çok şey yapmayın yani.
  • Guitar-X kullanıcısına yanıt
    yolu insanlıktan geçen mi? kendi o yoldan gitmiyor ki keşissin.
    acan goygoy milleti gazlamak aşağılamak hedef göstermek onun işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betsman

kesinlikle siyasi bir amaç algılamayın sadece tespit amaçlı yazıyorum.

iki karakter ve tip, bana bunu çağrıştırıyor. ademe bakınca ak partiyi, ogedaya bakınca chp yi görüyorum.

• bu adem tam bir cumhuriyet dusmani. adalarda hak iddia ediyormus bu.

Survivor 2017 | Final

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surda ademin sivesinden memleketinden anasindan babasindan dolayi elinizden geldigi kadar asagiliyorsunuz sonra sampiyon olunca sasiriyosunuz.

ogeday maklube yiyor biri onun icin baska bi sey deyince hoplayip zipliyorsunuz ama.

ademin destekcilerinin %99u TKPli olsa nolur, beni kendisi ilgilendirir bos bos lakirdilar..

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

Hilmicem'e attım sayın profil fotosu memeli. Durduk yere bana bu tarz yorumlar atma lakin ne seninle ne de Ogeday ile sorunum var. He başından beri diyorum Adem olamayacaksa Ogeday olsun. İnsanlık kazandı en azından.

Nasıl yani senin gibi Adem ve Atakan destekçisi biri Turabi'ye oy atmadı mı. Şaşırdım gerçekten

Durduk yere yorum atarım durmadık yere atarım sana sormayacağıma göre.

Ogeday savunucusu-destekçisi falan değilim. Performansı yüzünden Ogeday'ın şampiyon olması daha evlâdır. Performansı yüzünden de daha fazla hak ediyor. Sen de farkındasındır büyük ihtimalle.

Performansla olsaydı şampiyon Semaydı.

Sadece performans olarak söylemedim zaten. Kişiliği de olaya katarsak yine Ogeday kazanmalı. Adem ile şer dörtlüsü karşısında olsaydı kişiliği ön plana çıkabilirdi. Fakat Ogeday'ın karşısında ne kişilik ne performans olarak üstün çıkabilir.

Buna ne yazık ki sadece sen karar veremiyorsun. Objektif yorum yapmaya çalışıp sıvamalarınız bitiriyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Adem dün halk çocuğuyum dedi göstere göstere. Hala böyle sahtekarlıklara, sömürülere prim verip kendinizi salak yerine mi koyduruyorsunuz?

Halk çocuğuyum dedi resmen. Kepazelik.

halk cocuguyum demedi. avlanmayi bilirim köy cocugu oldugum icin dedi. herkes ben fb topcusuyum, ben aileme bakiyorum babamdan yuk alacagim derken sikinti yok, adem bunu deyince mi dert oldu. kiskanma bu kadar

ademe bosuna adam demiyoruz nerde yalanci var gormemizi sagliyor. adada, hayatta...

Dinciyim, yobazım, tarikatçıyım mesajı verenler otomatik şampiyon yapılıyor. Atakan da, Survivor'da namaz kılmak istiyorum demişti.

sen çıldırmışsın

Gerçekleri duyunca zoruna mı gitti? Cevap yazamadın. Din, Allah, kitap diyerek Adem'i desteklemedin mi? Din, Allah, kitap diyerek Atakan, Turabi'yi desteklemedin mi?

Bu ne saçma bir düşüncedir. Survivor ile dinin ne alakası var şimdi. Ateist olsa yine Adem'i desteklerdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

Hilmicem'e attım sayın profil fotosu memeli. Durduk yere bana bu tarz yorumlar atma lakin ne seninle ne de Ogeday ile sorunum var. He başından beri diyorum Adem olamayacaksa Ogeday olsun. İnsanlık kazandı en azından.

Nasıl yani senin gibi Adem ve Atakan destekçisi biri Turabi'ye oy atmadı mı. Şaşırdım gerçekten

Ogeday savunucusu-destekçisi falan değilim. Performansı yüzünden Ogeday'ın şampiyon olması daha evlâdır. Performansı yüzünden de daha fazla hak ediyor. Sen de farkındasındır büyük ihtimalle.

Sadece performans olarak söylemedim zaten. Kişiliği de olaya katarsak yine Ogeday kazanmalı. Adem ile şer dörtlüsü karşısında olsaydı kişiliği ön plana çıkabilirdi. Fakat Ogeday'ın karşısında ne kişilik ne performans olarak üstün çıkabilir.

Buna ne yazık ki sadece sen karar veremiyorsun. Objektif yorum yapmaya çalışıp sıvamalarınız bitiriyor beni.

Kendi fikrimi söyledim zaten.

Yorumumun objektif olup olmaması da senin kendine göre görüşündür. Gerçekleri değiştirmiyor. Ogeday daha performanslı deyince her şey performans değil, kişiliği de ortaya katınca objektiflikten dem vuruyorsun. He bir sen objektifsin.

Kimler neyi sıvıyor. Birde çoğul eki konuşmuşsun. Çakallar sırtlanlar aslanlar Adem destekçilerine saldırıyor. Kendinizi ne mağdur ettiniz be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 22 Haziran 2017; 5:58:8 >

• Ama ben semayi destekliyorum bi kere .s

Yok yok ilhan mansiz bi kere taam mı .s

Hayır hayır Furkan şampiyon olacak <3

Boğa var lan Boğa Serhat şampiyon olacak <3

Desteklediği yarışmacılar bir bir elenip gittikten sonra Ogerayi destekleyenler burada mı ?

• Fantastik dörtlü oldu sana fos dörtlü

• quote:

Orijinalden alıntı: betsman

kesinlikle siyasi bir amaç algılamayın sadece tespit amaçlı yazıyorum.

ben chp liyim. ama ogedayı ve yanındaki beraber hareket ettiği arkadaşlarınıda hiç sevmedim.ailecek başından beri adem ve sabriyeyi seviyoruz.

bunlar zengin bebeleri, ergenlikten çıkmamışlar ve aşırı kibirli ve benciller.

ne hayattan nede çalışmaktan haberleri var

geçensene avm tikileri vardı ,bunlarda aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Fantastik dörtlü oldu sana fos dörtlü

o kadar çirkeflik edepsizlik yaptılar,adada diğerlerine kan kusturdular .

diğerlerine özellikle şahika sabriye adem gibi yarışmacılara mobing uyguladılar.

ne oldu, izleyenlerin şamarını yiyip oturdular

• olm cidden oy mu atıyorsunuz bunlara
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turabi'ye de atmadın mı?

Kendi fikrimi söyledim zaten.

Yorumumun objektif olup olmaması da senin kendine göre görüşündür. Gerçekleri değiştirmiyor. Ogeday daha performanslı deyince her şey performans değil, kişiliği de ortaya katınca objektiflikten dem vuruyorsun. He bir sen objektifsin.

Kimler neyi sıvıyor. Birde çoğul eki konuşmuşsun. Çakallar sırtlanlar aslanlar Adem destekçilerine saldırıyor. Kendinizi ne mağdur ettiniz be

Benim objektiflikle ilgili bir iddiam yok. Şu koca forumda bir seninle tartışmak zevksiz kardeş. Pelinsu gibi cevaplar veriyorsun kafa ütülemekten başka işin yok. Hadi işine. :)

• neyse serhat üzülmesine gerek yok muradına erdi kıbrısta güzel pompa var sabaha kadar rahatlar artik..ya şhön undebah natürlihh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

neyse serhat üzülmesine gerek yok muradına erdi kıbrısta güzel pompa var sabaha kadar rahatlar artik..ya şhön undebah natürlihh

• quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Ama ben semayi destekliyorum bi kere .s

Yok yok ilhan mansiz bi kere taam mı .s

Hayır hayır Furkan şampiyon olacak <3

Boğa var lan Boğa Serhat şampiyon olacak <3

Desteklediği yarışmacılar bir bir elenip gittikten sonra Ogerayi destekleyenler burada mı ?

Başından beri desteklediği yarışmacı gitmeyen ve taraf değiştirmeyen, hatta elense bile taraf değiştirmeyecek olanlar da burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Turabi'ye de atmadın mı?

sen şu geçen seneki KAYKAY Serkayı tutan sırf tipi yakısıklı saçları salvolu diye o kız degil misin? hani final günü iddaa edip serkay sampiyopn olacak diye sonra foruma girmeyen atakan sampiyon olunca

Bloklusun. Ne yazmışsın diye alıntılayıp baktım. Her zamanki gibi kendine yakışacak seviyesiz ve bayağılıkla yazmışsın. Hiçte değişmeyeceksin bu gidişle. Sizin gibilerle aynı forumda bulunmak mecburiyetinde kalıyoruz maalesef. Forumu geçtim havadaki karbondioksiti çoğaltıyorsunuz.

Ben her zaman buradaydım. Serkay şampiyon olmuş olmamış kimin umurunda. Finale çıkması bile başarıdır. Turabi'yi iki kere şampiyon yapmış izleyicinin Atakan'ı şampiyon yapması manidardır. Şampiyon olduktan sonra destkeçilerine küfür edebilecek kadar saygısız biri. Sen küfürü yedikten sonra hala destekleyebiliyorsan o senin genişliğindir. Saygı duyarız.

Sen de Atakan'ı kaslı olduğu için destekledin herhalde. Sana yararı olmuştur belki kaslarının. Anadolu çocuğu olması da sana yakın gelmiştir.

Atakan destekçisiyim diyemiyorsun da gelip buraya Serkay'ı kötülüyerek yazı yazıyorsun. Acizlikte son nokta

Hahha yanar dönerci seni "SERKAY sampiyon olmuş olmamış kimin umrunda" dedi aglıyordun geçen sene forumda Atakanı kötüleyip serkay sampiyon olacak diye etmediğin laf kalmadı öyle inandırmıştın ki kendini neyse Hilmi ve Atakan destekçisiyim her yerde söylüyorum. ağlama canım burada. sırf zengin zübbesi yakısıklı diye tuttugunuzu adam gibi söylesinze yok nerde Atakanı performans ve baskın karakterde oldugu için, kendi başına hayatta bi yerlere gelebilen yoklugu gören birisi oldugu için tuttum. Hilmiyide sempatikliginden efendiliğinden. Adam acıklamasını canlı yayında yaptı küfür olayını tv8de inanıp inanmamak herkesin dogal hakkı. gitte şimdi serkayın sevgilisiyle olan fotolarını begen yurt dısında olan saçları felanda es geçme

Serkay'ı rüzgar sörfü gibi maddi durumu orta üstü kişilerin yaptığı hobi yüzünden zengin zübbe gibi şeyler söylüyorsun. Hayat vizyonun ve görüşün bu kadarsa sana kimse zaten bir şey anlatamaz. Yakışıklılıkta göreceli bir kavram ama yakışıklı diyen de sensin aynı şekilde.

Survivor fakir fukaraya yardım fonu değildir. Hadsizliğinle yol alıp kendi seviyendekilere kimi neden desteklediğini açıklayabilirsin.

geçiniz geçiniz efenim bunları dürüst ol ablacım geveleme bin türlü yoldan lafı. geçen sene yazdıklarını bılıyoruz burada serkay için. Vizyonmuş bla bla blaaa. yakışıklıyı ben degil cümle söylüyor geçen sene sen ve diger arkadaşlarda dile getiriyordu bunu survivor'daki en yakısıklı tip diye saçlarıyla vs.

Survivor tabi ki yardım fonu degil fakir fukara doyurma yarışmasıda degil ama gidip de Semih'e "Yemeğini yere dökerim ordan yersin" diyen ınsanları sampiyon yapacak program degil. Ben sana dürüst olup atakan ve hilmiyi neden tutugumu söyledim. Atakanın yokluktan gelip antremanlara aç gittiğini bile getirmesi birşeyleri nereden başargını gösterir. halkta sever kendinden buldugu için böyle insanları. dogru cunku boksör arklarım var bunu bende ıyı bılıyorum. Kazanarak sampiyon olarak maddi durumunu iyiye getirdi salon açıp zamanla. Ama siz sırf yakısıklı tikky diye yaptıgı spor ilginizi cekiyor degişik diye, tutuyoruz diyemiyrsn "Sorkoyon yoptoğo sopor orto osto kosoloron hobooooo" diyerek kendini kandırma. ergenlerın ttuttugu tip. neyse hadi blokla daha da alıntılama beni

Hocam bu arkadaş kız mıydı gerçekten? Ben troll sanıyordum. Ayrıca bu sene Ogeday'ı destekliyor. Kız+Serkay+Ogeday kombinasyonunu birleştirince aklıma acayip şeyler geliyor. Ama yazarsam ban yerim. Neyse kendisi çok merak ederse finalden sonra söylerim, sonra 6 ay yokum zaten. :D

• garcibaba kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47504751475247534754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.