Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47464747474847494750
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • İlk haftaları hatırlayın adem sürekli uzakta tutuyordu kendini insanlardan birkaç kere kavgada etti sonra mağdur ayağına yattı halbuki yalnız kalmayı o secti. Belki karakteri böyle ama bunun üzerinden mağduriyet yürütmesi tamamen strateji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor 2017 | Final

Semih Öztürk sevgidir, saygıdır, bir duruş ve markadır. Yolu insanlıktan geçen herkes bir gün onunla buluşur. Umarız seneye yarışmayı şereflendirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: songeyras

bu nasıl yüzleşme acunn herkesi susturdu vtr izletti anca bari yarı finalistlere soru sordurmayacan bıraksaydın da sema ile pınar yüzleşseydi.

bu arada arkadaşlar pınar içlerinde en iyi konuşan ve algı yaratabilen kişi adem dua etsin onun üstüne gidip oynamadı canlı yayında ademi rezil ederdi belki finale gidemezdi adem.
    yanlış anlaşılmasın anti ademci değilim sadece gözlemim hatta adem-ogeday finaline sevindim ikiside hak etti hem karakter hem performans olarak.

birde elenmesine rağmen survivorun kazananı berna sutandır hem porsche yi altına çekti hemde güzelliğini ve zekasını tüm türkiyeye gösterdi çok dizi teklifi sunuculuk teklifi alır

Tam tersi söyledikleri Adem'e oy olarak geri dönerdi

• bundan sonra survivor da ilhan ve serhatla aynı dönem top oynamış futbolcuları görmezseniz şaşırmayın kimse bidaha kazık yemek istemeyecektir tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

istersen şovmenliğinle şampiyonluk kazanıp bize büyüklük tasla
    fatih yoldaşa yanlış yapandaki kir çıkmaz 40 gümüş tasla
    bu hava neyine mike tyson mı sanki referansın
    sinan akçılla eşdeğerdir yapmacık sözlerin ve frekansın

Yav Fatih yoldaşın bile çıktı Ademci oldu, neyin kafası bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

SENİ ŞAMPİYON YAPTIRMAYACAZ

Survivor 2017 | Final

bu olayı kaçırdım cidden ogeday karşı karşıyamı geldi bernayla? eğer öyleyse gözümden düşer

Evet üstüne yürüdü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

Hilmicem'e attım sayın profil fotosu memeli. Durduk yere bana bu tarz yorumlar atma lakin ne seninle ne de Ogeday ile sorunum var. He başından beri diyorum Adem olamayacaksa Ogeday olsun. İnsanlık kazandı en azından.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

SENİ ŞAMPİYON YAPTIRMAYACAZ

Survivor 2017 | Final

bu olayı kaçırdım cidden ogeday karşı karşıyamı geldi bernayla? eğer öyleyse gözümden düşer

Evet üstüne yürüdü.

OHOO OGEDAY kaybetmiş sampiyonlugu o zaman. burayı kacırmıstım hic beklemezdim bu cocuktan. halk unutmaz performansıda olsa baz ıseylerı

Sampiyon aramya gerek yok o halde şimdiden ademe hayırlı olsun diyelim cok büyük canlı yayında cümlelerle sacmalamazsa olmazsa %65 diyordum %80 oldu sımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Yarışmacıların ailelere orda olduğu için kimse bir şey söyleyemedi.

Aileler orda olmasaydı,bayağı hararetli geçerdi.

Acun istese ailelerin olmadığı bir yüzleşme yapardı. Böyle olacağına yüzleşme yok diyebilirdi. Varmış gibi gösterdi ama direk engelledi.

Bu sene o kadar fazla kavgadan prim yaptı ki. Bari son anlarda bunu körüklemeyeyim demiş olabilir. Zaten son zamanlarda sürekli bir yarışmacıların hayat hikayelerini anlattırıp halka sempatik göstermeye çalıştı. Başlarda veya ortalarda bunu yapar mıydı yapmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 22 Haziran 2017; 1:44:55 >
  • İlk defa bu konuya yorum yapıyorum. Beşiktaşlıyım yolda İllhanı görsem dizlerim titrer, boynuna sarılırım. Ama sonuna Kadar hak eden SERHAT AKIN dı. Almancı olması sebebiyle de bir türlü kendini ifade edemedi , bazen de çok konuştu . 2. Olarakta OGEDAY. Mübarek günde günaha girmek istemem ama İlhanla serhatın smsle elenmesi imkansız bir şey oda ayrı konu . Bu ACUN'a Allah hidayet versin ya da Kahhâr ismi ile kahreylesin sürekli bir şey dönüyor bu SMS lerde ...
  • quote:

Turabi'ci Mustafa vardı. O sen misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Turabi'ye de atmadın mı?

sen şu geçen seneki KAYKAY Serkayı tutan sırf tipi yakısıklı saçları salvolu diye o kız degil misin? hani final günü iddaa edip serkay sampiyopn olacak diye sonra foruma girmeyen atakan sampiyon olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

istersen şovmenliğinle şampiyonluk kazanıp bize büyüklük tasla
    fatih yoldaşa yanlış yapandaki kir çıkmaz 40 gümüş tasla
    bu hava neyine mike tyson mı sanki referansın
    sinan akçılla eşdeğerdir yapmacık sözlerin ve frekansın

• quote:

Orijinalden alıntı: betsman

sürekli allah kitap nasip kısmet hayırlı olsun cart curt, sürekli aynı tipler. bi bitmediniz be.

ogeday kesinlikle daha çağdaş duruyor onun yanında. zaten serhat ilhan sema falan bu yüzden yanına almadı onu, yobaza benziyor biraz doğruya doğru.

yarın ogeday kazanacak inanıyorum.

sizde nasıl bir algı olmuş biliyor musun Allah kitap diyen insan direk gözünüzden düşüyor alaycı gözle bakıyorsunuz adama yobaz damgasını pat diye yapıştırdın Atatürkçüyüm chpliyim ama sizin gibi zihniyetten nefret ediyorum az saygı duy

• onun neci olduğu umurumda değil, öyleyse de o kendisinin yanlışıdır. ben yaşanmış olaya bakarım. onun yaşamış olduğu olay kimin ne halt olduğunu bize göstermesi adına eşsiz bir emareydi
  • Canlı yayın ve seyirci/aileler önünde yüzleşme olmuyor. Birçok kişiye söz hakkı bile verilmedi, ayıp oldu adamlara.
  • Acun sonucu açıklarken, sıraya göre okumayacağım dedi. Buna göre önce oylamada 2. olanı sonra 1. olanı söylemesi gerekiyor. Başka bir alternatif yok. Acaba oylamada Ogeday birinci, Adem 2. mi oldu?
  • acun anlat bakalım da sabriye ve ademin neden kötü oldukları hakkında ademe bi soru yöneltti ademde lafı sabriye iyi değildiye getirirken geveleyip zaten halkımız dışardan neyin ne olduğunu takdir etmiştir kimin iyi kötü olduğunu gibi saçma bi laf etti, acunda baktı adem batırıyo hemen sözünü kesti

artık otomatiğe bağlamış böyle bi soruda bile halktan dem vurmaya çalışıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruir -- 22 Haziran 2017; 1:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner9292

sedat panoramada hiç kimsenin arkasından konuşmadım her şeyi yüzleşmede yüzlerine karşı söyleyecem falan diyodu, hiç bişey diyemedi, bi rabbim dedi bi voleybol dedi kendini rezil etti, yazık sedat sana

Acun'un takımı ile voleybol oynasan ne oynamasan ne yaa birileri Sedat'ı gaza getirip sen söyle demiş anlaşılan ve rezil etti kendini aynen
  • 
Sayfa: önceki 47464747474847494750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.