Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47474748474947504751
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

Hilmicem'e attım sayın profil fotosu memeli. Durduk yere bana bu tarz yorumlar atma lakin ne seninle ne de Ogeday ile sorunum var. He başından beri diyorum Adem olamayacaksa Ogeday olsun. İnsanlık kazandı en azından.

Nasıl yani senin gibi Adem ve Atakan destekçisi biri Turabi'ye oy atmadı mı. Şaşırdım gerçekten

Durduk yere yorum atarım durmadık yere atarım sana sormayacağıma göre.

Ogeday savunucusu-destekçisi falan değilim. Performansı yüzünden Ogeday'ın şampiyon olması daha evlâdır. Performansı yüzünden de daha fazla hak ediyor. Sen de farkındasındır büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Survivor 2017 | Final

Semih Öztürk sevgidir, saygıdır, bir duruş ve markadır. Yolu insanlıktan geçen herkes bir gün onunla buluşur. Umarız seneye yarışmayı şereflendirir

Adam adam Seneye gelsinde malum barzoyu direklerde sallandırsın iki trollesin. O malum şahsiyetin 3.kez katılıp millete lafları ve fiziksel olarak ezmesini daha fazla kaldıramam zira.
    />

• ankette yüzde 60ı görünce istemsizce aziz nesin geldi aklıma
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Adem'in de doping yaptığını biliyorsundur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu ademin yaptığı şovları goremiyorsaniz gerçekten yazıklar olsun adam çözmüş oyunu sürekli ekranlara oynuyor

• Bu seneki survivorı ben beğenmedim. Birleşme partisi rezaletti. Ödüllerde hiç amerika ödülü yoktu. Bireysel dokunulmazlıklar hep aynı türdü. Survivor'ın klasik oyunları olan kütüğe tutunma, iki duvar arasında bacaklarla tutunma, kollarla mısırları tutma yoktu. Deniz oyunu parkuru çok azdı. Doğru düzgün bir yüzleşme olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-ternal -- 22 Haziran 2017; 1:54:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bugüne kadar Adem'e bir kere bile sms atmamış koyu Ademci olarak finalde Adem'e sms bombardımanı yapacağım. Tıpkı Atakan'a yaptığım gibi.

Turabi'ye de atmadın mı?

Hilmicem'e attım sayın profil fotosu memeli. Durduk yere bana bu tarz yorumlar atma lakin ne seninle ne de Ogeday ile sorunum var. He başından beri diyorum Adem olamayacaksa Ogeday olsun. İnsanlık kazandı en azından.

Nasıl yani senin gibi Adem ve Atakan destekçisi biri Turabi'ye oy atmadı mı. Şaşırdım gerçekten

Durduk yere yorum atarım durmadık yere atarım sana sormayacağıma göre.

Ogeday savunucusu-destekçisi falan değilim. Performansı yüzünden Ogeday'ın şampiyon olması daha evlâdır. Performansı yüzünden de daha fazla hak ediyor. Sen de farkındasındır büyük ihtimalle.

Performansla olsaydı şampiyon Semaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-ternal

Bu seneki survivorı ben beğenmedim. Birleşme partisi rezaletti. Ödüllerde hiç amerika ödülü yoktu. Bireysel dokunulmazlıklar hep aynı türdü. Survivor'ın klasik oyunları olan kütüğe tutunma, iki duvar arasında bacaklarla tutunma, kollarla mısırları tutma yoktu. Deniz oyunu parkuru çok azdı. Doğru düzgün bir yüzleşme olmadı.

+ çamur oyunu yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

quote:

Turabi'ye de atmadın mı?

sen şu geçen seneki KAYKAY Serkayı tutan sırf tipi yakısıklı saçları salvolu diye o kız degil misin? hani final günü iddaa edip serkay sampiyopn olacak diye sonra foruma girmeyen atakan sampiyon olunca

Bloklusun. Ne yazmışsın diye alıntılayıp baktım. Her zamanki gibi kendine yakışacak seviyesiz ve bayağılıkla yazmışsın. Hiçte değişmeyeceksin bu gidişle. Sizin gibilerle aynı forumda bulunmak mecburiyetinde kalıyoruz maalesef. Forumu geçtim havadaki karbondioksiti çoğaltıyorsunuz.

Ben her zaman buradaydım. Serkay şampiyon olmuş olmamış kimin umurunda. Finale çıkması bile başarıdır. Turabi'yi iki kere şampiyon yapmış izleyicinin Atakan'ı şampiyon yapması manidardır. Şampiyon olduktan sonra destkeçilerine küfür edebilecek kadar saygısız biri. Sen küfürü yedikten sonra hala destekleyebiliyorsan o senin genişliğindir. Saygı duyarız.

Sen de Atakan'ı kaslı olduğu için destekledin herhalde. Sana yararı olmuştur belki kaslarının. Anadolu çocuğu olması da sana yakın gelmiştir.

Atakan destekçisiyim diyemiyorsun da gelip buraya Serkay'ı kötülüyerek yazı yazıyorsun. Acizlikte son nokta

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Turabi'ci Mustafa vardı. O sen misin?

Turabi ne alaka kandil kandil ağzımı bozdurmayın. Cıvıttınız iyice.

• Adem şampiyon olacaksa hatta finale çıktıysa seneye parkur oyunları kaldırılsın dedikodu şampiyonası düzenlensin biz boşu boşuna haftanın 7 günü oyun izliyoruz kim kazanacak diye. Hiç parkur olmasın madem sadece ada hayatı olsun.
  • Yarın adem şampiyon at fava bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

quote:

Orijinalden alıntı: betsman

sürekli allah kitap nasip kısmet hayırlı olsun cart curt, sürekli aynı tipler. bi bitmediniz be.

ogeday kesinlikle daha çağdaş duruyor onun yanında. zaten serhat ilhan sema falan bu yüzden yanına almadı onu, yobaza benziyor biraz doğruya doğru.

yarın ogeday kazanacak inanıyorum.

sizde nasıl bir algı olmuş biliyor musun Allah kitap diyen insan direk gözünüzden düşüyor alaycı gözle bakıyorsunuz adama yobaz damgasını pat diye yapıştırdın Atatürkçüyüm chpliyim ama sizin gibi zihniyetten nefret ediyorum az saygı duy

istediğin kadar nefret et, sürekli allah kitap nasip kısmetle oy toplayanlardan gına geldi.

bu yarışmayı ogeday gibilerin kazanması çok zor.

kazanan tipler üç aşağı beş yukarı aynı

biraz modern bi insan görünce millet afallıyor hemen nasip kısmete kayıyor. türkiye bu.

• Yahu bunların hepsi sahte karakterler, neyin yüzleşmesi olacak, hepsi oynuyorlar rollerini bırakın allaseniz...
  • Survivor 2017 | Final

İnsanlık kazandı. Yarın da adamlık kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Adem şampiyon olacaksa hatta finale çıktıysa seneye parkur oyunları kaldırılsın dedikodu şampiyonası düzenlensin biz boşu boşuna haftanın 7 günü oyun izliyoruz kim kazanacak diye. Hiç parkur olmasın madem sadece ada hayatı olsun.

Seneye herkes mağdur edebiyatı yapacak. Herkes fakirim, köylüyüm, halk çocuğuyum, dinciyim diyecek...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

quote:

Turabi'ye de atmadın mı?

sen şu geçen seneki KAYKAY Serkayı tutan sırf tipi yakısıklı saçları salvolu diye o kız degil misin? hani final günü iddaa edip serkay sampiyopn olacak diye sonra foruma girmeyen atakan sampiyon olunca

Bloklusun. Ne yazmışsın diye alıntılayıp baktım. Her zamanki gibi kendine yakışacak seviyesiz ve bayağılıkla yazmışsın. Hiçte değişmeyeceksin bu gidişle. Sizin gibilerle aynı forumda bulunmak mecburiyetinde kalıyoruz maalesef. Forumu geçtim havadaki karbondioksiti çoğaltıyorsunuz.

Ben her zaman buradaydım. Serkay şampiyon olmuş olmamış kimin umurunda. Finale çıkması bile başarıdır. Turabi'yi iki kere şampiyon yapmış izleyicinin Atakan'ı şampiyon yapması manidardır. Şampiyon olduktan sonra destkeçilerine küfür edebilecek kadar saygısız biri. Sen küfürü yedikten sonra hala destekleyebiliyorsan o senin genişliğindir. Saygı duyarız.

Sen de Atakan'ı kaslı olduğu için destekledin herhalde. Sana yararı olmuştur belki kaslarının. Anadolu çocuğu olması da sana yakın gelmiştir.

Atakan destekçisiyim diyemiyorsun da gelip buraya Serkay'ı kötülüyerek yazı yazıyorsun. Acizlikte son nokta

Hahha yanar dönerci seni "SERKAY sampiyon olmuş olmamış kimin umrunda" dedi aglıyordun geçen sene forumda Atakanı kötüleyip serkay sampiyon olacak diye etmediğin laf kalmadı öyle inandırmıştın ki kendini neyse Hilmi ve Atakan destekçisiyim her yerde söylüyorum. ağlama canım burada. sırf zengin zübbesi yakısıklı diye tuttugunuzu adam gibi söylesinze yok nerde Atakanı performans ve baskın karakterde oldugu için, kendi başına hayatta bi yerlere gelebilen yoklugu gören birisi oldugu için tuttum. Hilmiyide sempatikliginden efendiliğinden. Adam acıklamasını canlı yayında yaptı küfür olayını tv8de inanıp inanmamak herkesin dogal hakkı. gitte şimdi serkayın sevgilisiyle olan fotolarını begen yurt dısında olan saçları felanda es geçme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 22 Haziran 2017; 2:6:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Survivor 2017 | Final

Semih Öztürk sevgidir, saygıdır, bir duruş ve markadır. Yolu insanlıktan geçen herkes bir gün onunla buluşur. Umarız seneye yarışmayı şereflendirir

Adam adam Seneye gelsinde malum barzoyu direklerde sallandırsın iki trollesin. O malum şahsiyetin 3.kez katılıp millete lafları ve fiziksel olarak ezmesini daha fazla kaldıramam zira.
    />

O zaten cepte İnşallah aynı takımda olurlar yoksa film birleşmede başlar Bu sene Adem'in yerinde olsaydı kesin şampiyondu reis

• oha turabi 3. kez mi katılacak???????

ben 2. kez şampiyon olduğunda survivor izlemeyi bırakmıştım

yuh artık ya 3. kez katılırsa, kesin yine turabi şampiyon olur
  • Eyyy flash . sen kimsin ya

Survivor 2017 | Final

• 
Sayfa: önceki 47474748474947504751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.