Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47444745474647474748
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

Başında Erdi'yi destekleyenler, Serhat'ı İlhan'ı Berna'yı destekleyenler bugün Ogedaycı olmuş. Bu yüzden Adem şampiyon olacak. Çünkü biz yolumuzdan hiç dönmedik.

Ben Bernacıyım yarın Adem kazansın diyorum, genelleme yapma.

Üstüne alınma hocam benim yazdıklarım belli. Üstüne alındıysan kusuruma bakma.

Yok önemli değil hocamda, twitter a bakarsan bkfc Adem şampiyon olsun istiyor, Ogedaya gıcığız

• Semih ; " ogeday Çağatay Ulusoy gibi bir tip saçları 3 e vursa icerdedeki gibi olur suan saçları toplamış behlül havası var " bu adam ogedaya fena takmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını savunmak için küfür, hakaret mi etmek gerekiyor? Ne zamandan beri savunulacak davranış oldu bu ikisi? Efendi bir şekilde kötü söz kullanmadan da hakkını savunabilirsin. Ne yazık ki hem haklı olmak hem kötü söz kullanmak birbiriyle aynı cümle içinde olmuyor burdan kaybediyorsunuz.

Adem hakaret etmeden de hakkını savunabilirdi Nihat, Hasan Survivor boyunca asla hakaret etmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 22 Haziran 2017; 1:15:55 >
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Erdi Başkan'ın olmadığı yerde Adem'e Ogeday'a Abdurrahman Çelebi derlermiş hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Atakan performans olarak Adem'den iyi olabilir ama karakter olarak yanına yaklaşamaz. Atakan bir bayan yarışmacının arkasından "bunu böyle kullanıcaz işte" demiş bir adam. Öncesinde zaten videoda da gördük ki hepimize gıyabında kol gibi geçirmiş. Atakan iyiyse, hak ettiyse o zaman Turabi de hak etmiştir, her şey performans ise o zaman onun da hakkını verin kimseyi germesin şampiyonluğu. Bize küfreden adam şampiyon olmuş o kimseye batmıyo Adem'in şampiyonluğu batıyo çünkü performansı kötü. Sema'nın performansı hepsinden iyi o zaman Semacığım çek bir video sülalemize selam söyle nasıl olsa performansın iyi. Bu sadece bir performans yarışması değil.

Adem'in performansı şampiyon olacak kadar yeterlidir. Ne yapayım ben birkaç istatistik farkını ? Performans sadece bir yere kadar taşır sonrasını karakteriniz ve halka kendinizi ne kadar sevdirdiğiniz belirler. Adem'i de performansı buraya kadar taşımıştır. Sonrasını karakteri söyleyecek.

Ogeday ünlüler takımında olsaydı Furkan'dan çokta farklı olmayabilirdi. Onu da epey ezerlerdi diye düşünüyorum. Tabi 4 lünün içinde olsaydı. Dışında olsaydı kimle takılırdı ki Pınar ile mi o zaman gidişi daha kolay olurdu zaten. Sabriye'ye o kadar ezdikten sonra Ogeday'ın 4 lüye tavır koyabileceğini düşünen var mı ?

• Adem destekçileri de şunu kabul etsin. Şer dörtlüsünün kendini ve Sabriye'yi mağdur etmesi yüzünden buralara kadar geldi. Ayrıca Turabi gibi kamyon arkası lafları ezberleyip gelmeyi unutmadı. Serhat'ı da eleyince vasfını tamamlandığını düşünüyorum.

Ogeday performans+sakinliği yüzünden kazanmalı diye düşünüyorum.
  • Nihayet Kemal beyin ağzından Berna hakkında iyi bişey çıktı; Hakkaten güzelmiş Berna yav diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmiyorum... Helal olsun Ogeday'a.

Gönlüm Ogeday'dan yana fakat Adem sampiyon olucak gibime geliyor ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScofieldMan

Ayrıca ademin buralar gelmesinin en büyük nedenlerinden biri de patates hakandir ilk haftalar baslar da Panaromaya filan bakayim dedim Allahim o nasıl bir eyyamcilik adam ademi finalde yüzde yüz görüyorum diyor seyirciye alkislatiyor yok kızı koruması anadolu erkegi laflari adamin kardesi adem olsa bu kadar yağlar ancak jic sevmiyorum şu adamı

panorama reytinglerde -+100. sırada oluyodu zaten kim izliyoda sanki hakanın yorumları etkili olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

izleyemedim de merak ettim sema ile pınarın olayı sonuca bağlandımı en sonunda. herkese ben haketmiştim ama götürülmedim diyen sema pınarın karşısından neler dedi.

Ne diyecek Şahikaya ettiği lafları savunamadığı gibi yine çevir kazı yanmasın moduna girdi. Benim için sonuca bağlandı çünkü bir insan kendini savunamıyorsa demek ki hatalı odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Semih ; " ogeday Çağatay Ulusoy gibi bir tip saçları 3 e vursa icerdedeki gibi olur suan saçları toplamış behlül havası var " bu adam ogedaya fena takmış

Ogeday kaslı maslı batı iskandinav bir havası var diyordu. Gizli Ogeday fanı herhalde
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    hocam o maaşları tüm ünlüler alıyor

egosu nun ilhanı sms te geçmesi imkansız bence

serhat konusundada eleme sistemini değiştirmiş sırf egosu-adem finali için benim çıkarımlarım bunlar

harcadı bu iki adamı

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Atakan performans olarak Adem'den iyi olabilir ama karakter olarak yanına yaklaşamaz. Atakan bir bayan yarışmacının arkasından "bunu böyle kullanıcaz işte" demiş bir adam. Öncesinde zaten videoda da gördük ki hepimize gıyabında kol gibi geçirmiş. Atakan iyiyse, hak ettiyse o zaman Turabi de hak etmiştir, her şey performans ise o zaman onun da hakkını verin kimseyi germesin şampiyonluğu. Bize küfreden adam şampiyon olmuş o kimseye batmıyo Adem'in şampiyonluğu batıyo çünkü performansı kötü. Sema'nın performansı hepsinden iyi o zaman Semacığım çek bir video sülalemize selam söyle nasıl olsa performansın iyi. Bu sadece bir performans yarışması değil.

Adem'in performansı şampiyon olacak kadar yeterlidir. Ne yapayım ben birkaç istatistik farkını ? Performans sadece bir yere kadar taşır sonrasını karakteriniz ve halka kendinizi ne kadar sevdirdiğiniz belirler. Adem'i de performansı buraya kadar taşımıştır. Sonrasını karakteri söyleyecek.

Ogeday ünlüler takımında olsaydı Furkan'dan çokta farklı olmayabilirdi. Onu da epey ezerlerdi diye düşünüyorum. Tabi 4 lünün içinde olsaydı. Dışında olsaydı kimle takılırdı ki Pınar ile mi o zaman gidişi daha kolay olurdu zaten. Sabriye'ye o kadar ezdikten sonra Ogeday'ın 4 lüye tavır koyabileceğini düşünen var mı ?

Ogeday çok toy. Olsun yüreği temiz gerisini öğrenir. Bu yarışma da ona bir hayat dersi oldu. Keşke bizi de insanlar izlese de böyle doğrularımızı söylese yanlışlarımızı eleştirse. İkisi de hak ediyor şampiyonluğu. Fakat sevindiğim nokta tabi ki tüm sezon boyunca bizi burada yoldaş yapan noktadır, halk karakter olarak hak etmeyenlere haklarını teslim etti hak edenler finale kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Bu mantikla Ademi gönüllülere koysak Volkandan farkli olmayacakti.

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    AYNEN ÖYLE HOCAM..
  • Her sene Turabi şampiyon oluyor. Bu ney la? Ne saçma program.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Semih ; " ogeday Çağatay Ulusoy gibi bir tip saçları 3 e vursa icerdedeki gibi olur suan saçları toplamış behlül havası var " bu adam ogedaya fena takmış

Ogeday kaslı maslı batı iskandinav bir havası var diyordu. Gizli Ogeday fanı herhalde

Aynen adem içinde kaslı falan dedi kızda kaslı erkeklere takintin var gibi birşey söyledi

• Adem Sabriye olmasa açık ve net Çılgın Sedattan erken elenirdi. Adem Sabriyeyi koruyan karizma erkek modelinden yürüdü bu kadar. Buralara gelmek için hiç ama hiç bir şey yapmadı. Sadece millet ne yaptığı anlayamadığı için çok konuşuldu.

Serhat Akına yazık oldu o kadar emek boşa gitti ameliyat olduktan sonra bile geri döndü yarıştı bide bunun yanında adele kopması var. Ademin finalde olmasına anlam veremiyorum.
  • SENİ ŞAMPİYON YAPTIRMAYACAZ

Survivor 2017 | Final
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysjodyy

hocam o maaşları tüm ünlüler alıyor

egosu nun ilhanı sms te geçmesi imkansız bence

serhat konusundada eleme sistemini değiştirmiş sırf egosu-adem finali için benim çıkarımlarım bunlar

harcadı bu iki adamı

Sen benim muhattabim değilsin, çoluk çocukla uğraşıyoruz diyen egodemede lafın varmı

• 
Sayfa: önceki 47444745474647474748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.