Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44944495449644974498
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Yine kimse Alpi takmıyor Turabi-Hakan tartışmasında da öyle olmuştu etkisiz eleman resmen.

Birde hep Alp'in oyunlarinda kavga çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berna su an Sabriye üzerinden kendisini anlatıyor.

• İlhan bence Survivor'ı kapattı. Tam iyileşmeden oynaması onun değil bence doktorun hatası. Oynamasına izin vermemeliydi.

Sabriye ve Berna al birini vur ötekine. Sabriye'nin kasığı ağrıyormuş, kasık fıtığı olmuştur!
  • sabriyenin kalemi kırıldı, alp e yapılan saygısızlığı acun affetmez. Sabriye yarın diskalifiye olur, zemin hazırlarlar, bernaya patlatır..Sonra da adios sabriye..Berna için de şizofren tabiri tam uyar.Şizofren psikopata karşı..
  • Berna orda sabriyeye yuklenirken ogeday " basi donuyor" yuklenme
    ELIF: ilhan la sema da sakat onlar gitmiyor koruma sabriyeyi

su gune kadar ben sabriyenin sakatlik numarasi yaptigini gormedim!
    1 kez bile gormedim
    kiz bugun ki oyun bile metin kusa oyun sonrsasinda. bahane demesinler diye dayandim ama cok agiryor baksana demis.

burdan sabriye'ye oynama diyecek en son insan berna

bide "bovulunu topla git" bunu diyen berna mi?
    bunu biri berna'ya soyleseydi bu forum yikilirdi.
  • Sabriye "daha da umrumda değil survivor" tadında bir şeyler söyledi. Kesmeyi unutmuşlar heralde. Survivor balonu bu sene ağır şekilde patlamıştır.
  • Bu senekiler harbiden çöp.Geçen sene Semih-Yattara-Nagihan-Yunus Ç dörtlüsü NBA ödülünden direk ödül oyununa gelip kazanıp helikopterle başka ödüle gitmişlerdi.Efsaneydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affedilmeyen_

Bu Elif'in yanakları nasıl bu kadar şişmiş bana birisi bunun açıklamasını yapsın.

kardeş kalçaları felanda şişti. bodybuilderdı zaten proteinden eksik kalınca hem kas eriyor hemde sürekli kokonut yiyince yağ ekleniyor vucuda.
    sonucta böle bişi ortaya çıkıo
  • ben insanlari iyi cozuyorum ki?

yanindaki elif'in seni gazladigini daha cozememissin.
  • İkiyüzlü kinli diyene bak. Bu kadar rezil bir yarışmacı görmedim ben. Sabriye ve Berna köyüne dönsün artık

• hahahahaha yavrum benim çöpriye'yi alın şurdan dedi resmen hahahahhaha

• Berna gercekten sampiyon olacagina inaniyor mu acaba. umarim inaniyordur cunku elendiginde daha cok keyif alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Affedilmeyen_

Sabriye "daha da umrumda değil survivor" tadında bir şeyler söyledi. Kesmeyi unutmuşlar heralde. Survivor balonu bu sene ağır şekilde patlamıştır.

Evet bende çok net duydum hatta şaşırdım nasıl böyle bir söz ağzından çıktı, onu geçtim kesmeden verdiler.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Geçen Twitter'da gördüm bir arkadaş geçen sene ile bu senenin reytinglerini kıyaslamış birçok bölüm üzerinden, geçen sezonun Share değerleri çok daha yüksek.

Acun direkt All Star'a sarıldı ama dandik bir kadro toplar, üzerine parkurlar ve sistemde köklü değişiklikler yapmazsa yine patlar Survivor.

• Hazimsizlik diz boyu. 3 tane oyun alsaydin da kazansaydiniz.

• Eser West olsaydı raitingler böyle yerlerde sürünmezdi ve bazı kolpalar şampiyonluk hayali kuramazdı

• Eser gelmez bu saatten sonra risk alınmaz.
  • Tüm ada çalkalanıyor Sabriye diye :D

Sabriye ağrısını söylerken bile bahane olmasın diye oyunda demedim diyor. Kızın ilk kez bi yeri ağrıdı survivorda daha önce böyle bir hamlesi bile olmadı kızın.

Ama Berna - Elif çok güzel atıyolardı kendilerini ... Elif hele bir kere beyin kanaması geçiriyor sandım öyle bir bayılmış gibi yapmıştı.

Sabriye oynuyor diye konuşuyorlar ... Berna ile Elif birde hey yarabbimm
  • yarın sabriyenin diskalifiye olayı doğru olabilir bence biraz önce olanlardan sonra.
  • Survivor'un 3 aya düşmesi lazım.5 ay nedir ? İsterseniz en kral yarışmacıları getir yine de 5 ay çok uzun.
  • 
Sayfa: önceki 44944495449644974498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.