Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44964497449844994500
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Şuşinin fiyatı hemen hemen baydönerde ki iskender fiyatlarıyla aynı.
  • Arkadaşlar bu Berna performansını iyi mi zannediyor ? Performans sıralamasında nerede olduğu belli aldığı oyunlar belli. Sema malesef bu hareketler yüzünden şampiyon olamayacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berna' ya bak bak ogeday'in hakkini vermem lazim..

o yuzden mi ogedayi yaziyordunu 2 hatda oncesine kadar
  • bernaya bak 30 dkdir kendi survivor yasantisini ozetliyor. kimin oynamaya calistigini cumle alem goruyor zaten. her kaybettigi oyundan sonra ota cope bahane bulup ay yere düstüm öldüm tribi atan aglamaya calisip aglayamayan sabriye miydi. kari resmen kendini anlatti yuzu kizarmadi

• berna sonunda içindeki nefreti kustu. bırak kötü olsun nedir ya?
    tamam barziye diyoruz dalga geçiyoruz falan ama kızın içi dışı bir en azından. açık açık sevmiyorum diye söylüyor ama berna elif falan düştüğünde ilk yanlarına o gidiyor. ya bu çirkef, bırak kötü olsun diye bağırıyor.

ogedayın karakterini çok eleştirdim ama sezarın hakkı sezara, helal olsun çocuğa. bernayı insan gördü de laf anlatmaya çalıştı.hasta kız metin abi ilaç verdi ödülü de kaybettiler uzatma diye anlatmaya çalıştı o kadar ama garibim elif ve berna gibi 2 çirkefin arasında tek insan kalmış.

elif de diyor ki utanmadan yenilince sakat numarası yapıyorlar, kişi kendinden bilirmiş işi artistik bayılma survivor 2. si, 1. de kankası gökhan. bir de berna gibi her parkurda düşüp ağlayan biri var.

sabriye oyun bittikten sonra bahane demesinler diye dayandım ama çok ağrıyor diye doktoru çağırdı. oyun boyunca o kadar sayı kaybetti bir kere lafını etmedi. üzerine gözlerinde de virüs var onun da daha lafını etmedi.

sema tek bir kere gözlerim iyice kötü oldu dedi o da kazandığı sayıdan sonra, kaybettiğinde bile değil.

ilhan zaten 10 gündür sakat.

elif çirkefi kime dedi bu lafı çok merak ediyorum. sonra bir de diyor ki sema ile ilhan da sakat ama onlar gitmiyor. ulan az önce numara yapıyorlar diyodun arkada fısır fısır.

elifin son zamanlarda çirkeflikte adada fark yaratması bernaya dokunmuş o da yüklendi bugün. hem de çok sağlam atak yaptı. ama elif de boş durmadı. survivor tarihinin en kötü karakter şampiyonluğu için kıyasıya bir rekabet var.

ogedaya da bugün resmen acıdım, tamam ergen egolu falan ama bu ikisi gibi kötü niyetli değil. yazık resmen nelerin arasına kalmış.

50 kere eleştirdim belki ogedayı ama tekrar helal olsun. çok artı puan topladı bugün.

• Sabriye gerçekten aylar sonra regl oldu sanırım.
    Gerçi sürekli pmsli gibi geziyor ortalıkta ama daha bi agresifti bugün.
  • ben ogedayi basindan beri savunuyorum. benim adamim ademle istedigi kadar kavga etsin onemli degil. egolu tirsak artist vs. olabilir ama biz orda en duzgunlerini bulmak istiyorsak ogeday onlardan biridir. bir insanin caninin yanmasini zarar gormesini isteyecek birisi degil. berna elif sema uclusu cok net bir sekilde adadaki 28 kisiden en kotu 5te yer alirlar.

ogedayin her insan gibi hatalari var. ogeday hatali insan bunlar kotu insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dodh

berna sonunda içindeki nefreti kustu. bırak kötü olsun nedir ya?
    tamam barziye diyoruz dalga geçiyoruz falan ama kızın içi dışı bir en azından. açık açık sevmiyorum diye söylüyor ama berna elif falan düştüğünde ilk yanlarına o gidiyor. ya bu çirkef, bırak kötü olsun diye bağırıyor.

ogedayın karakterini çok eleştirdim ama sezarın hakkı sezara, helal olsun çocuğa. bernayı insan gördü de laf anlatmaya çalıştı.hasta kız metin abi ilaç verdi ödülü de kaybettiler uzatma diye anlatmaya çalıştı o kadar ama garibim elif ve berna gibi 2 çirkefin arasında tek insan kalmış.

elif de diyor ki utanmadan yenilince sakat numarası yapıyorlar, kişi kendinden bilirmiş işi artistik bayılma survivor 2. si, 1. de kankası gökhan. bir de berna gibi her parkurda düşüp ağlayan biri var.

sabriye oyun bittikten sonra bahane demesinler diye dayandım ama çok ağrıyor diye doktoru çağırdı. oyun boyunca o kadar sayı kaybetti bir kere lafını etmedi. üzerine gözlerinde de virüs var onun da daha lafını etmedi.

sema tek bir kere gözlerim iyice kötü oldu dedi o da kazandığı sayıdan sonra, kaybettiğinde bile değil.

ilhan zaten 10 gündür sakat.

elif çirkefi kime dedi bu lafı çok merak ediyorum. sonra bir de diyor ki sema ile ilhan da sakat ama onlar gitmiyor. ulan az önce numara yapıyorlar diyodun arkada fısır fısır.

elifin son zamanlarda çirkeflikte adada fark yaratması bernaya dokunmuş o da yüklendi bugün. hem de çok sağlam atak yaptı. ama elif de boş durmadı. survivor tarihinin en kötü karakter şampiyonluğu için kıyasıya bir rekabet var.

ogedaya da bugün resmen acıdım, tamam ergen egolu falan ama bu ikisi gibi kötü niyetli değil. yazık resmen nelerin arasına kalmış.

50 kere eleştirdim belki ogedayı ama tekrar helal olsun. çok artı puan topladı bugün.

cok guzel yorumlamissin bravo.

aksam extra izle hepsi sabriye'ye yuklenicek
    berna ne yaparsa mubah cunki o strateji yapiyor.
    baskasinin 1 yanlis sozu ustune basila basila anlatilir.
    ama berna ne yaparsa mubah cunki "guya guzel"

ayrica buyuk sms kapandigindan beri elif resmen butun takimi adem ve sabriye ye karsi her an gazliyor.

• Survivor 2017 | Final
    Berna sultan ne diyorsa doğrudur.
    Sultanın sözünün üstüne söz olmaz.

Şimdi adada parti zamanı.

• Sabriye'yi kameraya bile almıyolar len ne iş?
  • Doğru yapmışlar mimiklerle anlatmak saçmalıktı zaten.
  • Ne diyo la bu ogeday.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

Survivor 2017 | Final
    Berna sultan ne diyorsa doğrudur.
    Sultanın sözünün üstüne söz olmaz.

Şimdi adada parti zamanı.

Ordan boynuzları görünüyormu???

• Adem bu beyinle bu yaşa kadar iyi gelmişsin he

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Turabi, Atakan, Nihat Altınkaya, Hilmicem hiçbiri seneye katılmaz Allstar'a. Turabi 2 kez katıldı şampiyon oldu zaten. Diğerlerinin de dizisi var. Kısaca allstar'dan ümidim yok.

o zaman allstar yapmaz zaten, şampiyonluğun en kuvvetleri adaylarından hiçbiri olmadan neden yapsın? o kadar kafaları çalışıyordur adamların. ben turabi ve hilminin kesin geleceğini düşünüyorum ama atakandan şüpheliyim. atakanın olmadığı allstar kafalardaki o ışıltılı allstar olmayacak zaten, başrolü eksik olacak yarışmanın. acunun ne yapıp edip ikna etmesi lazım onu, yoksa bir sene daha ertelerdim ben olsam
  • Bu diskalifiye işi doğru olabilir mi diye düşünmeye başladım?

Adamlar Sabriye'yi kameraya bile almıyor.
  • Sabriyenin ekrana çıkmaması bir lütuf bizim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Bu diskalifiye işi doğru olabilir mi diye düşünmeye başladım?

Adamlar Sabriye'yi kameraya bile almıyor.

Bu hafta yolcudur muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elif e ne olmuş böle, baya besili olmuş..

• Arkadaş yenirde bukadar mı yenir!

Şu bernayla elif resmen göbek yapmış

• 
Sayfa: önceki 44964497449844994500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.