Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39103911391239133914
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: rider30

Hakan diyor ki; Berna, çemkiren Sabriye'ye senin çirkin yüzünü herkes görsün demiş. Sabriye de o nedenle Berna'ya senden güzelim güçlüyüm diyormuş! Aralarındaki tartışma buradan çıkmış.

Nerden biliyormuş patates?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berna yı gönüllülerden kimse eleyemez orda

• quote:

Hakan diyor ki; Berna, çemkiren Sabriye'ye senin çirkin yüzünü herkes görsün demiş. Sabriye de o nedenle Berna'ya senden güzelim güçlüyüm diyormuş! Aralarındaki tartışma buradan çıkmış.

Öyle bir konuşma izlemedik patates mötünden uyduruyordur, ha farzediyorum berna sultan söylediyse de doğru demiş mağduriyet maskesinin altındaki çirkin yüzünü görüyoruz barziyenin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 15 Mayıs 2017; 14:52:32 >

• quote:

Hakan bir konuda çok haklı. O da Gönüllüler takımı doğru eksilmiyor.

Ünlüler takımı zayıf halkalardan tek tek kurtuldu. Gönüllüler ise zayıf halkaları tutup güçlü isimleri yolladı. Zaten bu hezimetlerin sebebi de bu. Tuğçe kalmış olsaydı arabayı ve 1 dokunulmazlığı kazanmışlardı.

Hakan, Anıl eleştirisinde haklı. Adam oyunlarda performans hiç vermeyip Survi'yi alıp kameralara tribünlere oynuyor. Kendisi de çıktı ben kendi survivor'ımı yaşamaya geldim gerisi beni ilgilendirmiyor demişti.

Hakan'ın eleştirilecek tek yanı Anıl %100 gidecek demesi. Bu kadar kesin konuşması son derece yanlış. Sonucu önceden biliyormuş gibi algı yaratıp yorum yapmış oluyor. Millet diğerlerine ne diye sms attı o zaman?

Bunun tek sebebi gönüllüleri toparlayacak bir liderin olmaması. Ne çakma gomutan ne de genç Ogeday'da bu yetenek ve tecrübe yok.

Tuğçe kalsa da araba garanti olamazdı son haftalarda ünlüler feci seri yapmışlardı.

Kusura bakma da ödül kazanma ihtimali biraz daha yüksek diye sana hakaret edeni orada tutar mıydın ? Tuğçe resmen kendi kafasına sıktı.
    Son hafta Anıl'a yaptıkları ise bardağı taşıran son damla oldu. Erdi ile olan tartışmasını hatırlayın, konuşma tarzıyla, iticiliği ile Burçak ile sürekli birilerini çekiştirmeleri ile zaten o son haftaya kadar fazlasıyla antipati topladı.

Hatta Gökhan'a bile sallamış 2 kokonat için ağlayan insansın gibi bir laf etmişti. Anıl için sonradan özür dilemesini de kimse samimi bulmadı çok zorlamaydı.

Ona bakarsan ünlülerde sürekli Sabriyeyi yazdılar ama gitmedi. Pınar kalsaydı mesela daha da güçlü olurlardı. Ancak sadece 1 zayıf halkayı taşıyacak kadar kompakt yapıdalar şu an. Gönüllü erkeklerde ilk 7 ye giren bir tek ogeday onun dışında 4 tane ünlü erkek var listede.

Ünlü erkekleri eziyor yanında Sema'da eziyor. Bu şekilde Sabriye kötü bile olsa arada 1 sayı bile alsa yetiyor. Ama gönüllülerin bunu yapması mümkün değil. Kompakt yapı kuracak kadar iyiler yok.

• Oyun sırasında Sabriye-Berna'ya kaybetti. Sabriye bench'e dönerken Berna'ya bir hareket çekti hatta caps'i de vardı burada. Berna'da ona döndü bu sözü söyledi senin çirkin yüzünü herkes görsün dedi. Çok net hatırlıyorum.

Survivor 2017 | Final

Berna senin çirkin karakterini herkes görsün diyor aslında ama Sabriye kıt aklı var, o lafı bile anlamamış ben senden güzelim güçlüyüm diyor!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 15 Mayıs 2017; 15:0:16 >

• quote:

Oyun sırasında Sabriye-Berna'ya kaybetti. Sabriye bench'e dönerken Berna'ya bir hareket çekti hatta caps'i de vardı burada. Berna'da ona döndü bu sözü söyledi senin çirkin yüzünü herkes görsün dedi. Çok net hatırlıyorum.

Survivor 2017 | Final

Berna senin çirkin karakterini herkes görsün diyor aslında ama Sabriye kıt aklı var, o lafı bile anlamamış ben senden güzelim güçlüyüm diyor!..

Bunu söylemeden öncede Sabriye 3-4 defa daha ben senden güzelim dedi, bununla alakası yok. Sabriye eziklik psikolojisine girmiş, aslında Berna gibi olmaya özeniyor ama o tiple mümkün değil.

• quote:

Oyun sırasında Sabriye-Berna'ya kaybetti. Sabriye bench'e dönerken Berna'ya bir hareket çekti hatta caps'i de vardı burada. Berna'da ona döndü bu sözü söyledi senin çirkin yüzünü herkes görsün dedi. Çok net hatırlıyorum.

Survivor 2017 | Final

Şimdi hatırladım bu olay yeni oldu zaten bu olaydan önce de barziye saldırıyordu bernaya Patates gereksizi tüm tartışma bu olaydan çıktı nasıl diyebiliyor. Eminim "Çirkin yüzünü herkes görsün" ifadesini de fiziksel olarak aşşağılamak için söyledi diyerekte algı yapmıştır gereksiz herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 15 Mayıs 2017; 15:3:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Kimse duymadı görmedi ama patates duymuş yok ya..

sağır duymaz uydurur demişler patates hakanda kezbanını korumaks için.

böyle bir yalan uyduruyor.

nasıl bir patates bu hakan..

survivorda yarışmacıken. annesine babasına selam yollamaz.

kayınvaldesine hep selam yollar elinden öperim derdi.. o kadarda kılıbık yani.

1 defasında oyun almıştı kayınvaldecim senin için bu oyun demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

İç güveysi olmak içindir o yalamalar bu adamın yağcılığı bitmez, Tayyip e yalakalık yapar, Acun a yapar, geçen beyaz futbola çıkmış, orda Sinan Engine Ahmet Çakara yalakalıklar. Say say bitmez yağda patatesin icraatleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

Öyle bir konuşma izlemedik patates mötünden uyduruyordur, ha farzediyorum berna sultan söylediyse de doğru demiş mağduriyet maskesinin altındaki çirkin yüzünü görüyoruz barziyenin zaten

Öyle bir konuşma geçti de o anlamda söylemedi Berna.Sabriye oyun kaybettikten sonra yine saçma sapan saldırıyodu Berna'ya o da işte böyle herkes senin çirkin yüzünü görsün dedi.Karakter anlamında söyledi yani fiziksel çirkinlik olarak değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O değilde bana Elif de elenebilir gibi geliyor. Berna'nın halini düşünemiyorum bir Sema bir Sabriye vere vere kafayı sıyırır artık.

Ogeday haklı çocuk kötü ardniyetle bir şey demediği halde Berna eleştiriyi ve hatası söylendiğinde hiç kaldıramıyor. Gereksiz tepki verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

quote:

quote:

Öyle bir konuşma geçti de o anlamda söylemedi Berna.Sabriye oyun kaybettikten sonra yine saçma sapan saldırıyodu Berna'ya o da işte böyle herkes senin çirkin yüzünü görsün dedi.Karakter anlamında söyledi yani fiziksel çirkinlik olarak değil.

Aynen ben de onu demek istedim. Sabriye o lafı güzellik olarak anlamış kafa işte!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senertheking

quote:

quote:

Aynen ben de onu demek istedim. Sabriye o lafı güzellik olarak anlamış kafa işte!!

Ahahahaha kafayı yemiş hocam. Adem 'e gece soruyor Berna mı güzel mi ben mi diye

• Aha Volkan'ı eleştiriyor Hakan'da! Acitasyon, mağduriyet edebiyatı yaptı yediği tokatları saydı.

Hakan: "Volkan, ben 6.tokatı da Gökhan'dan yedim deseydi o zaman. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

Patatese gıcık olurum ama öyle bir muhabbet geçti doğru söylüyor. Berna sabriye saydirirken kendisine. Konuş konuş herkes görsün çirkin yüzünü dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Volkanın ünlülere normal dille birşey söyleyip kendi takımına dönüp Ben onlara hadlerini bildirdim tarzı bir konuşması vardı.

O video hala bulunamadı

O videoyu bulan büyük bir olaya imza atar. Çünkü o video volkanın karakterinin özeti

Survivor 2017 | Final

• Volkan ya da Anıl gidecek eğer Volkan giderse gönüllüler iyice sıkıntıya girer, Anıl ve Sörvi veda edecek bence...
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    Oradaki "çirkin yüz" fiziksel bir tabir değil ki? Ne alaka yani? Hakan yine saçmalamış.
  • quote:

Aha Volkan'ı eleştiriyor Hakan'da! Acitasyon, mağduriyet edebiyatı yaptı yediği tokatları saydı.

Hakan: "Volkan, ben 6.tokatı da Gökhan'dan yedim deseydi o zaman. "

Hakan forumu ya da ekşiyi takip ediyor gibi geliyor bana. Kapak sözleri alıp alıp, programda kullanıyor patates

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Volkanın ünlülere normal dille birşey söyleyip kendi takımına dönüp Ben onlara hadlerini bildirdim tarzı bir konuşması vardı.

O video hala bulunamadı

O videoyu bulan büyük bir olaya imza atar. Çünkü o video volkanın karakterinin özeti

Survivor 2017 | Final

Abi süpersin ellerine sağlık

Ben senden bekliyordum böyle birşey, birde videosunu bulursan efsane olur

• 
Sayfa: önceki 39103911391239133914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.