Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39123913391439153916
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    ben de sevmiyorum, erzak muhabbetinde turabi gıdım gıdım yemeyi eleştirince bu ''doktorlar öyle söylüyor demek ki yememeliyiz'' tarzı konuşmuştu. sonra turabi diklenince buna hemen ezik gibi ''ben ertunga abiyle konuşuyorum'' demişti

al dedin noldu, milletin gözünde sıfırsın, rye takıyorlar hemen şu herife karşı uyuz oluyorum
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    O sene adam gibi adam, turabi yi döven Akın reis ten ötesini tanımam.

Survivor 2017 | Final

Gelecekse Akın reis gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 15 Mayıs 2017; 16:49:19 >
  • Seneye Semih reyiz mutlaka gelmeli ve bayraktan tarak yapan şahıs ile dalga geçmeli hunharca trollemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Nihat zaten açık açık söylemişti proje bulamazsam, para sıkıntım olursa All Star'ı düşünürüm diye.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    akın gelir bence, geçmiş aylarda paylaşımını görmüştüm oyunlarla ilgili, geçen sene de ''acun abi isterse uzaya çıkarım'' filan diyordu sağlam sallamıyorsam velhasıl gelir gelir

ama dediğim gibi başroller tamamlanmadan olmaz bence, atakanı ikna etmeden allstara girişmek gereksiz
  • Volkan : (Berna'ya) Berna sen laf taşıma işini iyi yapıyorsun,örf ve adetlerinde var.

2 dk sonra

Volkan : (Berna'ya) Ben sana laf taşıyorsun demedim,sen üstüne alındıysan bilemem.

:) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 15 Mayıs 2017; 17:4:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Nihat zaten açık açık söylemişti proje bulamazsam, para sıkıntım olursa All Star'ı düşünürüm diye.

Nihat gelirse yarışma hayatı diskalifiye ile sonlanabilir yalnız. Şampiyon olduğu sezonun sonunda bir röportajı vardı yarışmaya gitmeden önce "birisi ters birşey söyler kavga ederim diskalifiye olurum" psikolojisi ile gitmiş o sezon. Şanslıydı ki falsolu adam çıkmadı o sene, en büyük rakibi hasan bile nasıl beyefendiydi biliyoruz, dostça bir final yapmışlardı. Onun için Gelecek sezon malum şahsın bir hakaretine veya kötü sözüne karşı çok fazla tahammülü olacağını sanmıyorum.

• SENEYE ALL STAR DA BEN

Survivor 2017 | Final
  • Nihat en mülayim sezonda yarıştı. Agresif bir adam, zaten sosyal hayatta da magazine genellikle kavga haberleriyle düşüyor Yaşımı aldım, çoluk çocuk sahibi oldum, olgunlaştım diyor ama insanın karakteri kolay kolay değişmez. Nihat, Turabi gibi bir tipe hiç tahammül etmez direkt girişir.
  • klavyenden bal damlıyor, tabi tüm bu güzel senaryolar için nihatın allstara katılması lazım
  • Hayallere dalmışsınız da allstar kesin olcak mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allstar şampiyonu belli olan bir yarışma olacak

Survivor 2017 | Final

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Allstar şampiyonu belli olan bir yarışma olacak

Survivor 2017 | Final

Hocam ilk kez aynı kişiyi desteklicez sanırım Murat reyiz katılırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Allstar şampiyonu belli olan bir yarışma olacak

Survivor 2017 | Final

Kalıplıydı bu SEMİH reyizin sağ kolu olucak vasfı var

• Acuna yazalım seneye arda kuralı cagırsın. Şizo reis arda kural

Survivor 2017 | Final
  • Semih ancak Murat'a terliklerini getirir o adada

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Acuna yazalım seneye arda kuralı cagırsın. Şizo reis arda kural

Survivor 2017 | Final

Hocam bence Arda Kural Yunus Günçe ve Anıl ı ayrı bir takım olarak koysun. Ünlüler Gönüllüler Şizolar olarak 3 takım olsun. Zaten onlar 3 kişi başlar Survi, Yunus'un konuştuğu ağaç ve Arda nın hayali arkadaşı ile 6 kişiye çıkarlar zamanla. Bir ödül oyınunda da 3T Taner i yanlarına koydun mu tamamdır yansın o ada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 15 Mayıs 2017; 20:42:48 >

• "Ameliyatlı karnıma tekme attılar"

Saten reyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Acuna yazalım seneye arda kuralı cagırsın. Şizo reis arda kural

Survivor 2017 | Final

Espiri mi ne kadar doğru bilmiyorum ama arda kural özünde iyi birisi inşallah survivora katılma yada çağrılma gibi bir hata yapılmaz.Şizofrreni zor bir durumdur aldığı haplar falan yeterince zor ve ağır survivorı kaldıramaz

• 
Sayfa: önceki 39123913391439153916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.