Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39113912391339143915
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • sana bana göre değil ama lafın karşısındaki insan sabriye ondan herşey beklenir.
    anlayış farklı. gerçekten fiziksel anlamış bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Oyun sırasında Sabriye-Berna'ya kaybetti. Sabriye bench'e dönerken Berna'ya bir hareket çekti hatta caps'i de vardı burada. Berna'da ona döndü bu sözü söyledi senin çirkin yüzünü herkes görsün dedi. Çok net hatırlıyorum.

Survivor 2017 | Final

Berna senin çirkin karakterini herkes görsün diyor aslında ama Sabriye kıt aklı var, o lafı bile anlamamış ben senden güzelim güçlüyüm diyor!..

İlk sembol oyununda atıştılar diye biliyorum. Olayın başlangıcı Adem'in Berna'ya yapacağı yer hakkında konuşmasından sonra Sabriyenin kıskançlık yapması :) bundan sonra Sabriye'nin Berna'ya tavır aldığını düşünüyorum.

Tabi Sabriye atışmayı sever bu şekilde kendini öne çıkartıyor da olabilir bilemiyorum. Berna'da bundan gayet memnun, kendisininde bu şekilde öne çıktığını bilecek kadar aklı olsa gerek :)

Anıl Berna'ya siz aranızda tatlı tatlı atışıyorsunuz dedikten sonra Elif'in ne tatlısı ya kız hoşt diyor demesi beni güldürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Volkanın ünlülere normal dille birşey söyleyip kendi takımına dönüp Ben onlara hadlerini bildirdim tarzı bir konuşması vardı.

O video hala bulunamadı

O videoyu bulan büyük bir olaya imza atar. Çünkü o video volkanın karakterinin özeti

Survivor 2017 | Final

Abi süpersin ellerine sağlık

Ben senden bekliyordum böyle birşey, birde videosunu bulursan efsane olur

kolpaçino goril

survivor 66.bölüm 16.04.2017, 1saat 05dakika 01:05''

http://www.dailymotion.com/video/x5ihqxs_survivor-2017-66-bolum-hd-tek-parca-16-nisan-2017-part-2_tv

• Hakan bugün işini iyi yaptı, Acun'un yanına gidip ödül mamasını alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Anıl Sins Volki Tolki Gorilo ya 2,5 kat fark atmış.Elif'i de rahat geçmiş.Bu adam elenirse çok büyük haksızlık ve kul hakkı olur.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Bu 2 adamın kitle direk Türkiye kitlesi anketler yanılmaz Anıl elenirse Acun oynama yapmıştır amasi fln yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Survivor 2017 | Final
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Son kale Anıl Sins hocam.Erdi Başkan ve Sadin Reisin arkasından kurulan planları kulisleri bozdu ergenleri evine yolladı.Şimdi sıra Goril Volkan'da.

• Anıl tuğçe burçağı yolladı.Bana göre bi misyonu kalmadı adada.
    Volkan giderse ogeday anıl gökhan 3 lüsüyle oyun kazanamaz daha gönüllüler.
    Aynısını tuğçe içinde yazmıştım ki kazanamıyorlarda.
    Volkanda giderse hiç rekabet olmaz.
    Acun bireysele döndürmek istemiyorsa volkanı göndermez.
  • Bakalım Atakan ile Nihat All Star'da yer alacak mı? Oynadıkları dizinin reytingleri çok iyi.

Bu arada Turabi ile Hilmi'nin arası bozulmuş sanırım:
    Survivor 2017 | Final

All Star'da farklı cephelerde yer alacaklar anlaşılan. Hilmi yine yancı olur gerçi, adamın karakterinde var

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bakalım Atakan ile Nihat All Star'da yer alacak mı? Oynadıkları dizinin reytingleri çok iyi.

Bu arada Turabi ile Hilmi'nin arası bozulmuş sanırım:
    Survivor 2017 | Final

All Star'da farklı cephelerde yer alacaklar anlaşılan. Hilmi yine yancı olur gerçi, adamın karakterinde var

Dostum izlemediğim için soruyorum atakan ve nihatin ekran süreleri nasıl eğer öyle kilit bir rol oynamıyorlar ise Nihat olmasa bile Atakan gelir

Eğer senaryo tolga sarıtaş etrafında dönüyor ise söz de 12. Yan karekter olacağıma survivorda başrol olurum

• Unlulere sorsalardi karsidan kim gitsin diye, sirasiyla ogeday tugce volkan derlerdi. gonulluler 2sini gonderdi, artik her hafta ogeday yazarlar. bunlar arabayi kaybettiginde cok sevindim, ozellikle elife. berna zaten hicbir seyi haketmiyor. acun dese ki bundan sonra oyun kaybettiginizde mercimeginizi de kesecegim bocek yersiniz, tekinin gozu yer mi ogeday yazmaya acaba. odulleri unluler supurmeye devam edecek insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Son kale Anıl Sins hocam.Erdi Başkan ve Sadin Reisin arkasından kurulan planları kulisleri bozdu ergenleri evine yolladı.Şimdi sıra Goril Volkan'da.

Hocam şu tabloya bak sanki sanat eseri.

• Dizide çok fazla karakter var. Tolga zaten başrol. Tolga'nın timdeki yardımcısı rolünü Atakan oynuyor. Atakan ile birlikte 4 kişi daha var ön plana çıkan. Tim'deki diğer üyelerin pek bir ağırlığı yok. Nihat'ın da süresi fazla. Bence dizi kalitesiz ama millet izliyor, reytingleri iyi. Gelip gelmemek Atakan ile Nihat'a kalmış.

• Survivor 2017 | Final
  • arada bakıyorum nihatın rolü daha fazla,atakan ise tam yan karakter dizi için önemsiz,atakan çıksa dizide bişey değişmez
    atakan banko katılır nihat belki,acun çok bastırırsa ikiside razı gelirse dizi kan kaybetmez,senaryoya ayar verilir
    en az birisinin katılması gerekir,dansöz turabi bu defa karşısında pascal,anıl,patates gibi adamları göremeyecek
    atakan,nihat bu seneden boğa serhat bile yeter turabiyi oyunlarda zıplatmak için,
  • seneye allstar kesin gibi, yiğit twitterından ''Yiğit Dikmen | Survivor 2018'e Doğru'' diye bir video paylaşmış. atakan gelmeyecekse ertelesin daha iyi, izlediğimiz bir survivor var, hangi dizide oynadığı beni ilgilendirmiyor valla, bırakıp gelsinler

nihat gelmeyebilir de atakan olmazsa olmaz
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Offf ya şu pasif Yiğit gelmesin.Turabi iyi rezil etmişti bunu.Bu adamı destekliyordum bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Offf ya şu pasif Yiğit gelmesin.Turabi iyi rezil etmişti bunu.Bu adamı destekliyordum bir de.

Boşver adamin performansı iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Boşver adamin performansı iyiydi

Bomboş adamın tekiydi performansı iyi olsa ne yazar.Turabi bunun sayesinde şampiyon olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Dizide çok fazla karakter var. Tolga zaten başrol. Tolga'nın timdeki yardımcısı rolünü Atakan oynuyor. Atakan ile birlikte 4 kişi daha var ön plana çıkan. Tim'deki diğer üyelerin pek bir ağırlığı yok. Nihat'ın da süresi fazla. Bence dizi kalitesiz ama millet izliyor, reytingleri iyi. Gelip gelmemek Atakan ile Nihat'a kalmış.

Nihat hayatta gelmez bence. Adamın bir ağırlığı var, eskiye göre hızı da kondisyonu da kötüye gitmiştir. Dizisi de var, karizmayı çizdirmek istemez Atakan umarım gelir, Turabi'yi rezil eder gelirse. Son all star'a bakarsak Turabi çok çok iyi isimlerle karşılaşmamıştı, ünlüler takımının en iyileri atış özürlüsü Doğukan ve Hakan'dı yani.

Gelmesi gerekenler belli ; Merve Aydın-Nagihan-Sema-Serhat Akın- Atakan- Tuğba Özay-Turabi-Hilmi Cem - Gökhan Keser- Ümit Karan- Elif

umarım pasif, Sahra'nın bile kafaladığı Yiğit Dikmen gelmez

• 
Sayfa: önceki 39113912391339143915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.