Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3911. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
    Hocam onu atlamışım Dua edin ozaman

Ama sende bernaya kezban dıyerek saldırdıgımı nerden cıkardın,,demek senide büyülemiş kardeşim geçmiş olsun
  • Hakan bildiğin Panorama'ya Anıl'ı kötülemek için gelmiş. Bir de millete akıl veriyor Anıl'a oy atmayın, elensin diyor. Ben böyle bir şey görmedim. Bu kesin sahibinden emir almış, yoksa böyle keskin konuşamaz.
  • benim anlamadığım niye yerinde zıplayıp duruyor bu haşlama, sonuçta kararı o çok sevdiği yanlışı olmaz halk vermeyecek mi? neyin hışmında böyle çözemedim, suratını tırnaklarıyla çizecek yakında diye endişeleniyorum

volkan umarım bu potadan tekmeyi yer. bir öyle bir böyle olup aklınca kervan sürerek kıbrısa gitmeyi düşüneceğine, cin olmadan adam çarpmaya çalışacağına doğru imaja sahip olsaydı da insanlar hikayesini dinleyince sempati duyabilseydi. anılın kabe muhabbeti de saçmalıktı, gereksiz prim çabaları, acundan girip akışa yedirebileceğini sandı, yapmacık olmaktan kaçamadı.

ama adem -30larda 5 km yürüdüğünden bahsedince, su ve limon sattığını söyleyince, sabriye konseylerde hüngür hüngür ağlayınca, ''ben çok zor günler yaşadım'' temalı konuşunca bu söylemlere ''öğğğğğ'' tepkisi vermeyen herif, volkan ve anıl konuşunca artistlik yapıyor. ki eminim o tweetleri anılın kabe muhabbeti sonrası attı, hedefi anıldı ama volkan da aynı suya girdiği için onu öteleyemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

Bu şikeci Patates hakan. yine anıla saldırıyor..

ben korkmaya başladım sanki acunun dili ile konuşuyor. anılı yolluyacaklar gibi.

şimdiden yerini yapıyor hakan.. millet acuna saldırmasın diye..

volkanı sen tuttun anılı sen yollaDIN acun demesinler diye.

ben böyle karaktersin basiretsiz bir adam görmedim patates hakan gibisini.

survivor tarihinde ilk oyun satan adamı hakandır.

serenayın elenmesine sebeb olmuştur..

puzzle oyununda eline aldığı puzzlelere bakıp beklemiş.

yerine yerleştirmemiş ve sayıları vermiştir . konseyde serenay elenmiştir .

bu patatesin yüzünden. oyun satan olarak tarihe geçmişti patates hakan.

maalesef dediğin gibi, şikeci hakan dünden beri izleyici üzerinde psikolojik olarak bilinçaltına anılın eleneceğini empoze ediyor, o kadar ki twitter da oylama bile yaptırmadı biliyor ki goril en az oyu alacak
    şu goril asla hiçbir potadan çıkamaz adamın sms gücü yok destekleyeni yok
    volkan elenmesi gerekirken maalesef anıl sins elenecek gibime geliyor sosyal medyada da anıl sins elenmiş diyorlar

• Hakan haklı çıkar Anıl yarın elenirse, bu yarışmanın gerisinde büyük oyunların oynandığı ortaya çıkacak.

SMS atanların hiçbir hükmü yok demektir.
  • Anıl Sins Volki Tolki Gorilo ya 2,5 kat fark atmış.Elif'i de rahat geçmiş.Bu adam elenirse çok büyük haksızlık ve kul hakkı olur.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acun bir ayar cekmezse takir takir gonullu elenir bu saatten sonra. İki takimi kefeye koydugumuzda:(puan olarak)

Unluler: 2 Cok iyi (Sema Serhat) , 2 iyi (adem ilhan) ,1 orta (furkan) , 1 vasat(sabriye)

gonulluler: 1 cok iyi(ogeday), 1 iyi (elif), 1 orta(volkan), 3 vasat(anil gokhan berna)

yarin da volkanin gidecegini dusunuyorum. 3 vasata karsilik tek vasat. bunlarin oyun kazanma sansi yok. ya acun acayip oyunlar koyacak ya da smslerle oynayacak. yoksa bireysele doner

ha keza smse bakiyorum, gonullulerde ademle ilhani gececek birisi yok, hatta daha iddiali konusayim, ademle ayni potaya girmezse sabriyenin de geçeni zor olur. Ademsiz Anketlerde berna ile arasinda %10 fark var. Ha acun ogedayi sabriyeye yedirmez ama bernayi yedirebilir. Ogedayla Berna serhati semayi furkani yiyebilir. fakat Semayi da bernaya yedirmez acun. Geri kalan 4 kisinin smste hicbir unluyu yenme sansi da yok.

yani gonulluler takimi seri eriyis yasayacak. bunda çöp koalisyonunun etkisi buyuk. copler gucu ele gecirdi ve gucluleri yolluyor. bundan en buyuk zarari ogeday cekiyor. bireysele donuldugunde ogedaya yarar. digerleri copluge devam eder

• Volkanın ünlülere normal dille birşey söyleyip kendi takımına dönüp Ben onlara hadlerini bildirdim tarzı bir konuşması vardı.

O video hala bulunamadı

O videoyu bulan büyük bir olaya imza atar. Çünkü o video volkanın karakterinin özeti

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Hakan haklı çıkar Anıl yarın elenirse, bu yarışmanın gerisinde büyük oyunların oynandığı ortaya çıkacak.

SMS atanların hiçbir hükmü yok demektir.

Anılı geçtim elif bile elenirse bence büyük bir oyun var. Sema sahika potasında bir kere sınıfta kaldı Acun ve biz bunu yemedik. Bu potada sırf rekabet kaybolmasın diye volkanı tutarsa yarışmada, hiçbir inandırıcılık kalmaz

• Ogeday ya hesap bilmiyor yada milleti keriz sanıyor.

diyorki volkan ve ben oyunları alıyoruz berna oyun alamıyor diyor arabayı dokunulmazlığı kaybettik diyor tuğçe olsa alırdık diyor.

peki ogeday 4 günde araba ve dokunulmazlık oyunlarında.

ogeday sen toplam 16 oyuna çıkmısın 8 oyun almısın.

volkan toplam 17 oyuna çıkmış 3 oyun almış.

berna ise.toplam 20 oyuna çıkmış 7 oyun almış.

şimdi arabaları ve dokunulmazlıkları kimin yüzünden kaybedilmiş oluyor..

bir şey anlatıyorsun ama volkan yalakalığı yapma ogeday efendi.
  • Survivor 2017 | Final
  • Hakan diyor ki; Berna, çemkiren Sabriye'ye senin çirkin yüzünü herkes görsün demiş. Sabriye de o nedenle Berna'ya senden güzelim güçlüyüm diyormuş! Aralarındaki tartışma buradan çıkmış.

• Şimdi yine konseyi izliyorum..

Gökhan nasıl ezilip büzülmüş volkan derken.. tüh senin kalıbına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Survivor 2017 | Final

Hiç Önemi yok. O çünkü Milli Mağdur.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Ünlülere kendi aralarında bir oylama yaptırtıp gönüllülere bir erkek gönderilsin.
    Bu oylama sonucunda Adem'in gönüllülere katıldığını düşünün,seyir zevki inanılmaz yükselir
  • Ya Hakan'a kıl oldum :) ama şimdi yine doğru analiz yapıyor. Berna, Anıl strateji yapmışlar.

Hakan: Yapmamak aptallıktır. Dünyanın en akıllı hareketini yaptı Anıl, helal olsun.

Performans istatistiğinde Volkan 3 kat fazla oyun oynayıp puan almış. Anıl'ın açık ara önünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 15 Mayıs 2017; 14:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Survivor 2017 | Final

Hiç Önemi yok. O çünkü Milli Mağdur.

Survivor 2017 | Final

• quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Hakan diyor ki; Berna, çemkiren Sabriye'ye senin çirkin yüzünü herkes görsün demiş. Sabriye de o nedenle Berna'ya senden güzelim güçlüyüm diyormuş! Aralarındaki tartışma buradan çıkmış.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşuna dememişler
    Berna'ya sultan diyordular bildiğin kezban çıktı

• Bu Berna kaç tane potadan çıktı?

Bu kıza kim neden oy atıyor?

• Volkan, Anıl'ın 3 ayda oynadığı oyunun 2-3 katını oynamış. 47 puan almış Anıl, Volkan 140 üzerinde.
  • 
Sayfa: önceki 39093910391139123913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.