Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34193420342134223423
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Şahika basit bir soru sordu "Küfür ettin mi? Ettiysen ben bu lafı hak edecek ne yaptım?". Sema ne yaptı? Zeytinyağı gibi üste çıkıp "Ettiysem etmişimdir", "Ettiysem bu seni hiç ilgilendirmez" dedi. Şahika "sen çok saygısız birisin" deyince kadını dövecek gibi üstüne yürüdü. Halbuki "Evet ettim, özür dilerim" deseydi konu uzamayacaktı. Geldiğinden beri sürekli kameralar karşısında Şahika'nın kibarlığını eleştiriyor. Yoga yaptığına laf ediyor, kaşının üstünde gözün var diye kadının hareketlerine laf ediyor. Her iletişim ödülü öncesi hedef gösterir gibi "bugün kötü oynasınlar bak neler oluyor" minvalinde kendi kendine yükseliyor. Böyle bir kadını kim neden sevsin? Performansı olmasa, o çok sevdiği Serhat ve İlhan buna tekmeyi ilk haftadan basardı.

Trollük olsun diye Sema'ya oy atıyorlar işte. Herkesin kendi zevki. Sema'yı seven onun gibi kalpsizdir ya da trol.

• Semaya oy atan sema gibi insanlardır onlarfan çok ne var ülkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Survivor 2017 | Final

hain kostok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Şahika basit bir soru sordu "Küfür ettin mi? Ettiysen ben bu lafı hak edecek ne yaptım?". Sema ne yaptı? Zeytinyağı gibi üste çıkıp "Ettiysem etmişimdir", "Ettiysem bu seni hiç ilgilendirmez" dedi. Şahika "sen çok saygısız birisin" deyince kadını dövecek gibi üstüne yürüdü. Halbuki "Evet ettim, özür dilerim" deseydi konu uzamayacaktı. Geldiğinden beri sürekli kameralar karşısında Şahika'nın kibarlığını eleştiriyor. Yoga yaptığına laf ediyor, kaşının üstünde gözün var diye kadının hareketlerine laf ediyor. Her iletişim ödülü öncesi hedef gösterir gibi "bugün kötü oynasınlar bak neler oluyor" minvalinde kendi kendine yükseliyor. Böyle bir kadını kim neden sevsin? Performansı olmasa, o çok sevdiği Serhat ve İlhan buna tekmeyi ilk haftadan basardı.

Kufur konusunda haklisin digerlerinde degil. Yoga yapacagina kaldirsin bi tarafini kossun antrenman yapsin insanlar onu tasimak zorunda degil. O orada yatiyor oburleri kosturuyor performansi iyi olan performansi kotu olani her zaman elestirir o hakki ona veren sahika cunku malzeme vermesin. Her kulvarda sonuncu olmasinlar

4 lü tayfa bu zamana kadar sevsem bile Şahika ve Sabriye'yi performansları kötü olduğundan yazıyoruz deselerdi zerre eleştirmezdim.

Ama onlar ne yaptı ? Ezme, yıpratma ve küçük düşürme politikası güdüp performans dışında kötü göstererek yollamaya çalıştılar.

Yoga ve nefes çalışması yapacağına koşsun ne demek var mı böyle bir mantık ? Herkes atlet gibi koşabilir mi ? Üstüne üstlük atlet geçmişi olan Pınar bile o derece iyi değildi. Hatta 4 lü tayfa onu da ezmeye çalıştı bir dönem.

Zaten Şahika su oyunlarında 14 e 12 mi buna yakın bir skor yapmıştı. Her kulvarda sonuncu falan değil yani. Sonuçta istatistikler ortada performansı düşük mü evet düşük buna kimsenin söyleyeceği birşey yok zaten.

Antrenman yapmadığını nereden biliyorsunuz 24 saat oradalar belki 1 kişinin görüntüsü 2 3 dk sürüyor.

• quote:

sema sahikayi, ilhan ademi kiskaniyor cok net. bilincaltlarindan surekli cikiyor ortaya. ilhan da ademin oyun icindeki uyarisini, iki mac kazandin diye konusuyorsun diyerek karsilamisti.

semanin sahikaya kufrettigi cok belliydi. surekli kizin performansindan baska seylerini elestiriyor. ben burda semanin kufrettigini hissediyorum ama elde kanit olmadan soylesem milleti inandiramazdim, kendisi ortaya cikardi. utanmadan diyor, kufrettiysem etmisimdir seni ilgilendirmez bana kufurbaz diyemezsin. gidip kadina kufur ediyorsun sonra seni ilgilendirmez diyorsun. isvec prensesini mi ilgilendirir

• quote:

quote:

quote:

Kufur konusunda haklisin digerlerinde degil. Yoga yapacagina kaldirsin bi tarafini kossun antrenman yapsin insanlar onu tasimak zorunda degil. O orada yatiyor oburleri kosturuyor performansi iyi olan performansi kotu olani her zaman elestirir o hakki ona veren sahika cunku malzeme vermesin. Her kulvarda sonuncu olmasinlar

4 lü tayfa bu zamana kadar sevsem bile Şahika ve Sabriye'yi performansları kötü olduğundan yazıyoruz deselerdi zerre eleştirmezdim.

Ama onlar ne yaptı ? Ezme, yıpratma ve küçük düşürme politikası güdüp performans dışında kötü göstererek yollamaya çalıştılar.

Yoga ve nefes çalışması yapacağına koşsun ne demek var mı böyle bir mantık ? Herkes atlet gibi koşabilir mi ? Üstüne üstlük atlet geçmişi olan Pınar bile o derece iyi değildi. Hatta 4 lü tayfa onu da ezmeye çalıştı bir dönem.

Zaten Şahika su oyunlarında 14 e 12 mi buna yakın bir skor yapmıştı. Her kulvarda sonuncu falan değil yani. Sonuçta istatistikler ortada performansı düşük mü evet düşük buna kimsenin söyleyeceği birşey yok zaten.

Antrenman yapmadığını nereden biliyorsunuz 24 saat oradalar belki 1 kişinin görüntüsü 2 3 dk sürüyor.

Orada rezil durumdaysa keyfini dusunme luksu yok once kendini duzeltme cabasi olmali bunlar yerine yoga meditasyon gibi bos islerle vakit harcayacagina eksik yonlerini gelisitirici caba sarf etmeli bende orada olsam bende ayni laflari soylerdim. Ondan pinar sema gibi kossun diye kimse beklemiyor tugce kadarda mi kosamiyor dana gibi kilolu kiz o nasil kosuyor ipten asagi kendini salamiyor tek tek iniyorlar tugce burcak atlarken aptal mi? Birakin bu isleri populizm kasmanin anlami yok yata yata milleti elemeye gelmisler

• Adem-Şahika-Sabriye neredeyse 20 kez potaya girdiler. Diğer 4'lü yanlış hatırlamıyorsam 2 kez girdi. Ama potaya girmeseler bile yazılmalarına dahi tepki gösteriyorlar. Utanmadan mağduru oynuyorlar.

Adem'i kaç kez haksız yere potaya soktular. Adem onlardan birini soksa takımı sattı diye üzerine gelirler. Onlar takımı satmamış gibi.

Hep çoğunluklar, hep ezenler, hep saldıranlar ama hep mağdurlar. Şahika'nın üzerine 3 erkek gitti. Bir tip de arkasından küfretti. Ama hala mağdurlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

Bırak allah aşkına kardeşim ağzı olan konuşuyor neymiş efendim sema gidermiş.. yok ya..

ilhan fanları azalmış sms atmazlarmış..

bunları yazanları okudukça kader gibi kahkaha atıyorum.

şayet acun gelen sms sayısını yazarsa ben iddia ediyorum en fazla sms semaya çıkacak..

birde kendine güvenen babayiğit varsa.. sema gider diyenler yani..

omlarla iddiaya girerim. 100 tl koysunlar ben 1000 tl koyuyorum ortaya sema gitmiyecek diye.

varmı böyle bir yiğit sema gider diyenlerin içinde.

Ici bos oglu bos Sabriyeyi Adem 10 hafta tasimaya yettiyse oylari Semayi 100 hafta tasir ilhan furkan serhat.

Ya elini vicdanina koysunlar ilhan kadar serhat kadar furkan kadar sema kadar parkurlarda bi tarafini yirtan varmi semanin ayagi kirildi be kiz kazanacagim diye kim icin kazanacak Sabriyeyi sirtinda tasimak icin mi?

Simdide diyorlarki mucadele etmiyorlarmis dokunulmazlikta etmem bende etmem ediyorlarda noluyor ay ayagim sisti belim agridi uff diyen sabriye ve sahikayi 15 haftadir cekiyorlar kazanamayip elenip gitsinler. Beslemenin anlami yok bunlari. En uyuz insan modeli bi de demiyor mu sabriye mucadeleme devam edecem vs sen kosmayi bilmiyorsun daha hadi puzzle falan zeka gerektiyor ya kosmaktami zeka gerektiriyor kossana halen aval aval bakiniyor diger insanlar bunlari tasirken sirtinda hicmi utanmiyorlar ya da kul hakkina girmiyorlar sabriye cikmis kufur ettinmi diyor sen serhata tekme firlattin anasina babasina sovdun bu nedir ? Kufur degil mi?

Adem iyi adam hos adam destekliyordum onu bazi konularda ama koru korune de herkes savunulmaz sabriye ne hakaretler etti ben orada ademin yerinde olsaydim birakirdim surunsun yok olup gitsin aldigi nefesi o adada ademe borclu olan cikip ademe en agir hakaretlerde bulundu bunlar karaktersizlik degilde ne?

Sema elenirse kim için yarışması gerektiğini anlarsınız. Ne o 4'lü bunu anlayabiliyor nede onlara done sunmaya çalışan boş vakti çok olan kimseler. Haftalardır Sabriye'yi, Şahika'yı taşımak istemediler, oyun kaybettilerde ne oldu? Halen adadalar. Aksine kendi kazanma şanslarını azaltıyorlar. Bu kadar çöp bir Gönüllüler takımı karşılarında 8 kişi duruyor sayelerinde. 6'ya 3 kalsalar mesela ne halt yiyecekler. Bu gidişle Gönüllüler 3 kişi Kıbrıs'a gider. Favori denilen Adem ile İlhan'da birbiriyle Kıbrıs'a gitmeden çarpışır ve Adem Kıbrıs'a gider. Bu oyunun temel amacının dokunulmazlık olduğunu anlayamayan tüm yarışmacıların survivor'a hakaret ettiğini düşünüyorum. Yani yedikleri kaba...Ülkede yayınlanan tüm survivor'ları baştan sona izledim ve çok stratejik davrandığını sanıp ayrılırken kuyruğunu sıkıştırıp aptal aptal yürüyen yarışmacılardan nefret ederim. Kimse kimseyi taşımak zorunda değil. En iyi yarışmacıları bile. Sadece kendini taşımalı ve bunun en garanti yöntemi dokunulmazlıkları kazanmak.

NOT: Sema'nın elenmesine iddiaya girecek olan arkadaş, her ne kadar Sema'nın elenmeyeceğini düşünsem ve elenmesinin tuttuğum takım Ünlülere zarar vereceği kanısında olsamda 1'e 10 alacağım bir risk alınır gibi Neden olmasın..

Vakti bos adam degilim bu izledigim ikinci turk survivor ilk izledigim survivor 2010 daki merve denen kizin kazandigi simdiki hakanin ve o donemki kutu acma programi oyunculariydi bu ikincisi yani oyle gecmisini bilmiyorum bi tanede survivor sirbistan izledim oradaki sistem farkliydi neyse

Merakim falan yok bu islere denk geldikce aksamlari bakiyorum ancak sema oradaki bircok kisiden fazla hak ediyor ne yapmis bu kiz anlamadim bu kadar kin kusuyorsunuz ettigi kufur mu? Dert oldu. Sokakta hic tanimayan adam bile ana avrat buradan forumdan oyunda sokakta trafikte sovuyor kadina mi yakistiramadiniz sabriye gibi birinin yarismada barinmasi kadar adaletsiz bir sey var mi her yedigi lokma ilhan 4 lusunun sayesinde bogazindan geciyor kul hakkindan baska bir sey yemeyen o adada hak gasp eden hicbir varlik gosteremeyen sirf turk halkinin ezik piskolojisi yasayan bu kizi bu kadar korumasinin anlami ne bir korursun 2 korursun 3 cude sende miyadi doldu yeter der birakirsin. Ben kim sampiyon olacak derdinde degilim 3 gun sonra birakirim sonunu izlemen kibrisi yani tek istedigim sabriye gibi ne zihinsel ne fiziksel varlik gosteremeyenlerin aglayarak surunerek gitmesi yarismadan hak edenlerin kazanmasi. Yeri gelecek kotude olacak insan strateji kuracak sabriye hem laf ebeligi yapiyor hemde ileri zekasiyla insanlarin yuzune sen bu hafta gitmelisin heyecan yasamalisin gibi sacma dangoz laflarini suratina soyluyor o da aci cekmeli ve surune surune gitmeli yarismadan bu kadar basit elenen berna ondan cok daha fazla hak ediyordu ama ne pinar ne sedat ne berna ne de fatih bu kadar oy ugruna halka somuru yapmadi

Denk geldikçe izlediğiniz için pek olaya hakim olmadığınız belli oluyor. Zaten bu yüzden ne yapmış anlamadım diyorsunuz.

Bu durum hak edip etmeme olayı değil. Bu bir yarışma ve parkurlar bu yarışmanın bir aşaması ikinci aşaması ise halkın oylamasıdır.

Sokaktaki adamın ana avrat küfürü ile survivor'ı bir mi tutuyorsun

Küfür olabilir ağızdan bazen kaçabilir ancak karşındaki seni bununla suçladığında bu şekilde tavır göstermen seni küçük düşürür. Sabriye bile hatasının farkına varıp özür dileyebiliyor.

Sabriye de yeri geliyor oyun kazandırıyor en azından dokunulmazlıkları SATMIYOR. Performansı düşük mü düşük.

Herkes orada kendisi için yarışıyor. Yemek yemek isteyenler kazanmak zorundalar. Siz oyun kazandırdım demek mantıksız.

Sabriye'nin kalması adaletsizlik, kul hakkı, hak gasp etmek bunlar ağır sözler. Hiç izlemediğiniz belli oluyor. Ama bu lafları edebiliyorsunuz.

Sabriye'de farklı birşeyler olduğunu herkes gördü. Acun bile bunu açıkça ifade etti. Kız orijinal bir karakter koydu oraya. Kim ne derse desin bu böyle.

Kalmasının sebeplerinden birisi bu diğeri de zaten adaletsizliği ona karşı yaptıkları içindir. Kul hakkı yiyen hak varsa gasp edilmeye çalışılan Sabriyedir.

Yeri gelecek kötü de olacak insan diyorsun Sabriye laf ebeliği yapmıyor bunu yapanlar çok belli. Bakınız kralını yapan Serhat. Sabriye yüzüne söyleyince mi kötü oluyor peki

Heyecan yaşamalısın diyen ilk kişi Sema'dır dikkatli izlemediğini söylemiş miydim Saçma ve dansöz laflarının aynısını Sema'ya da söylediğini kabul ediyorum.

Evet Berna'nın kalmasını bende isterdim ama ilk haftalarda gidenler biraz gümbürtüye gidiyor. Kendilerini yeterince ifade edemiyorlar. Bu yüzden en az 1 ay eleme olmamalı kanımca.

Sabriye halka sömürü yapmıyor. Yazılı bir röportajında bile röportajı yapan kişi ağladığını söylemişti. Bunun gibi onunla görüşenlerin ifadeleri var. Kız böyle artık kabul edin şunu.

Sabriye'nin kalmasını en çok destekleyen sebep 4 lü tayfadır. Ne garip değil mi

• quote:

iyi de aradan 1 ay geçmiş neden şimdi hesap soruyor prenses hanım? sms kasacak mağduriyet yaratmak istiyor veya acun kulağına üflemiş, prenses hanım hesap soracağına tarık elendi diye teknede mutluluktan nasıl şarkı söylemiş bunun hesabını versin.
    kusura bakma da şahika sütten çıkmış ak kaşık değil. eğer şahika o laftan sonra hemen hesap sorsaydı o zaman milletin gözüne girerdi, aradan en az 1 ay geçmiş şimdi hesap soruyor ölme eşşeğim ölme
    ayrıca küfüre karşı bu kadar hassas ise 3 aydır iki tane küfürbazla takılıyor ironiye bak

• Sanırım Burçak acun medya tarafından korunuyor. Burçak gibi silik bir yarışmacının henüz potaya dahi girmemesi şaşırtıcı. Burçağın normal hayatında Şeyma Subaşının kankisi olması dışında pek bir özelliğide yok. Sıradan bir mimar sadece. Şeyma Subaşının acunla fingirdemen önceki yaşantısında (orta gelirli bir yaşantı) mahalle arkadaşı burçak. Peki bu yarışmaya neden alındı? Ne gibi bir özellik veya stratejisi var burçağın? Parkurlarda rezil kendini farklı kulvarlardada gösteremiyor yarışmadan 2 hafta önce elenseydi inanın adını bırak görüntüsünü sesini dahi hatırlamazdım. Yolda görsem tanımazdım mesela. Şimdi yavaş yavaş göze batmaya başladı eğer bir dalavere döndürmezlerse (şahika gibi mağdur duruma düşürmek yada sabriye gibi bir barzoyu doğal olarak lanse etmek gibi) 1-2 hafta son elenmesi gerekir. Zaten tatilini yaptı survivorda Şeyma kankisi güzel beslemiştir onu adada.

Bu arada inanın sabriyeyi bu şekilde "doğal, samimi" gibi ve mağdur edebiyatıyla tanıtmasalardı burçaktan kat ve kat daha rezil bir yarışmacı. Semih Öztürk Nihal için "survivor tarihinin en kötü yarışmacısı" demişti ya işte, bu sene o tamamen değişti. Sabriye survivor tarihinin rekoru bir daha kırılamayacak derecede en kötü ve rezil yarışmacısı. Kadın üzerine gelen topu iki elinin arasında tutamıyor şaka gibi. Parkurlarda koşmak yerine yürüyor hatta belki tempolu yürüse dahi daha hızlı bir yarışmacı olabilirdi. Bazen yaptığı hareketler söylenenleri anlamaması zeka geriliği olduğunu düşündürüyor.

Bu yüzden bence bu hafta kesinlikle elenmesi gereken isim sabriye. Ve bu bir milat olmalı bu yarışma programı için bir daha böyle boksör barzo keko tipler yarışmadan uzak tutulmalı. En azından güç ve dayanıklılık parkur testi falan yaparken yanına zeka seviyesi testi falanda eklesinler. Sabriye gibi yarışmacılara lazım çünkü bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orada rezil durumdaysa keyfini dusunme luksu yok once kendini duzeltme cabasi olmali bunlar yerine yoga meditasyon gibi bos islerle vakit harcayacagina eksik yonlerini gelisitirici caba sarf etmeli bende orada olsam bende ayni laflari soylerdim. Ondan pinar sema gibi kossun diye kimse beklemiyor tugce kadarda mi kosamiyor dana gibi kilolu kiz o nasil kosuyor ipten asagi kendini salamiyor tek tek iniyorlar tugce burcak atlarken aptal mi? Birakin bu isleri populizm kasmanin anlami yok yata yata milleti elemeye gelmisler

Yoga meditasyon boş işler mi ? Sana öyle geliyor. Şahika'nın sakinliğinin ve davranışlarını herkes hayranlıkla izliyor sen merak etme. Kızın üstün derecede sakinlik ve nabız kontrolü var. Bu yapmış olduğu spor ile ilgili elbette ama takdir edilecek birisi kesinlikle.

Eksik kaldığı yönlerini geliştirmeye çalışmadığını nereden biliyorsun ? 24 saat içinde 2 3 dk izliyorsun tüm gününe yorum yapıyorsun. Kızın yoga veya nefes çalışmasını kaç kere gördün peki ?

Bu insanlar en üst seviye profesyonel olup dünya şampiyonlukları kazanmış insanlar. Daha iyi seviyelere gelmek için kendilerini geliştirmediklerini söylemek yatıyor yeahhhh demek fazlasıyla haksızlık olur. Ayrıca orada aldıkları kalori çok düşük, antrenman için yeterince almadıkları belli. Fazla kendilerini hazırlama imkanları olduğunu sanmıyorum.

Sen hiç Sema'yı gördün mü ? Şahika Sabriye gel sizi çalıştırayım dediğini ? onların da hayır sen kimsin bizi çalıştıracak diye yanıt verdiğini ???

Tekrar ediyorum performansları konusunda kimsenin Sabriye Şahika süper dediğini duymadım. Bu yüzden bu konudaki eleştirilerin hiçbir anlamı yok.

Yata yata milleti eleriz diye düşündüklerine sen bile inanmıyor olmalısın, mümkün değil

Tekrar ediyorum. Sabriye ve Şahika'nın orada kalmak adına yaptığı birşey yok. 4 lü tayfa altın tepsi ile onların oyunu arttırdı. En büyük destekçileri onlar

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

Bırak allah aşkına kardeşim ağzı olan konuşuyor neymiş efendim sema gidermiş.. yok ya..

ilhan fanları azalmış sms atmazlarmış..

bunları yazanları okudukça kader gibi kahkaha atıyorum.

şayet acun gelen sms sayısını yazarsa ben iddia ediyorum en fazla sms semaya çıkacak..

birde kendine güvenen babayiğit varsa.. sema gider diyenler yani..

omlarla iddiaya girerim. 100 tl koysunlar ben 1000 tl koyuyorum ortaya sema gitmiyecek diye.

varmı böyle bir yiğit sema gider diyenlerin içinde.

Ici bos oglu bos Sabriyeyi Adem 10 hafta tasimaya yettiyse oylari Semayi 100 hafta tasir ilhan furkan serhat.

Ya elini vicdanina koysunlar ilhan kadar serhat kadar furkan kadar sema kadar parkurlarda bi tarafini yirtan varmi semanin ayagi kirildi be kiz kazanacagim diye kim icin kazanacak Sabriyeyi sirtinda tasimak icin mi?

Simdide diyorlarki mucadele etmiyorlarmis dokunulmazlikta etmem bende etmem ediyorlarda noluyor ay ayagim sisti belim agridi uff diyen sabriye ve sahikayi 15 haftadir cekiyorlar kazanamayip elenip gitsinler. Beslemenin anlami yok bunlari. En uyuz insan modeli bi de demiyor mu sabriye mucadeleme devam edecem vs sen kosmayi bilmiyorsun daha hadi puzzle falan zeka gerektiyor ya kosmaktami zeka gerektiriyor kossana halen aval aval bakiniyor diger insanlar bunlari tasirken sirtinda hicmi utanmiyorlar ya da kul hakkina girmiyorlar sabriye cikmis kufur ettinmi diyor sen serhata tekme firlattin anasina babasina sovdun bu nedir ? Kufur degil mi?

Adem iyi adam hos adam destekliyordum onu bazi konularda ama koru korune de herkes savunulmaz sabriye ne hakaretler etti ben orada ademin yerinde olsaydim birakirdim surunsun yok olup gitsin aldigi nefesi o adada ademe borclu olan cikip ademe en agir hakaretlerde bulundu bunlar karaktersizlik degilde ne?

Sema elenirse kim için yarışması gerektiğini anlarsınız. Ne o 4'lü bunu anlayabiliyor nede onlara done sunmaya çalışan boş vakti çok olan kimseler. Haftalardır Sabriye'yi, Şahika'yı taşımak istemediler, oyun kaybettilerde ne oldu? Halen adadalar. Aksine kendi kazanma şanslarını azaltıyorlar. Bu kadar çöp bir Gönüllüler takımı karşılarında 8 kişi duruyor sayelerinde. 6'ya 3 kalsalar mesela ne halt yiyecekler. Bu gidişle Gönüllüler 3 kişi Kıbrıs'a gider. Favori denilen Adem ile İlhan'da birbiriyle Kıbrıs'a gitmeden çarpışır ve Adem Kıbrıs'a gider. Bu oyunun temel amacının dokunulmazlık olduğunu anlayamayan tüm yarışmacıların survivor'a hakaret ettiğini düşünüyorum. Yani yedikleri kaba...Ülkede yayınlanan tüm survivor'ları baştan sona izledim ve çok stratejik davrandığını sanıp ayrılırken kuyruğunu sıkıştırıp aptal aptal yürüyen yarışmacılardan nefret ederim. Kimse kimseyi taşımak zorunda değil. En iyi yarışmacıları bile. Sadece kendini taşımalı ve bunun en garanti yöntemi dokunulmazlıkları kazanmak.

NOT: Sema'nın elenmesine iddiaya girecek olan arkadaş, her ne kadar Sema'nın elenmeyeceğini düşünsem ve elenmesinin tuttuğum takım Ünlülere zarar vereceği kanısında olsamda 1'e 10 alacağım bir risk alınır gibi Neden olmasın..

Vakti bos adam degilim bu izledigim ikinci turk survivor ilk izledigim survivor 2010 daki merve denen kizin kazandigi simdiki hakanin ve o donemki kutu acma programi oyunculariydi bu ikincisi yani oyle gecmisini bilmiyorum bi tanede survivor sirbistan izledim oradaki sistem farkliydi neyse

Merakim falan yok bu islere denk geldikce aksamlari bakiyorum ancak sema oradaki bircok kisiden fazla hak ediyor ne yapmis bu kiz anlamadim bu kadar kin kusuyorsunuz ettigi kufur mu? Dert oldu. Sokakta hic tanimayan adam bile ana avrat buradan forumdan oyunda sokakta trafikte sovuyor kadina mi yakistiramadiniz sabriye gibi birinin yarismada barinmasi kadar adaletsiz bir sey var mi her yedigi lokma ilhan 4 lusunun sayesinde bogazindan geciyor kul hakkindan baska bir sey yemeyen o adada hak gasp eden hicbir varlik gosteremeyen sirf turk halkinin ezik piskolojisi yasayan bu kizi bu kadar korumasinin anlami ne bir korursun 2 korursun 3 cude sende miyadi doldu yeter der birakirsin. Ben kim sampiyon olacak derdinde degilim 3 gun sonra birakirim sonunu izlemen kibrisi yani tek istedigim sabriye gibi ne zihinsel ne fiziksel varlik gosteremeyenlerin aglayarak surunerek gitmesi yarismadan hak edenlerin kazanmasi. Yeri gelecek kotude olacak insan strateji kuracak sabriye hem laf ebeligi yapiyor hemde ileri zekasiyla insanlarin yuzune sen bu hafta gitmelisin heyecan yasamalisin gibi sacma dangoz laflarini suratina soyluyor o da aci cekmeli ve surune surune gitmeli yarismadan bu kadar basit elenen berna ondan cok daha fazla hak ediyordu ama ne pinar ne sedat ne berna ne de fatih bu kadar oy ugruna halka somuru yapmadi

Denk geldikçe izlediğiniz için pek olaya hakim olmadığınız belli oluyor. Zaten bu yüzden ne yapmış anlamadım diyorsunuz.

Bu durum hak edip etmeme olayı değil. Bu bir yarışma ve parkurlar bu yarışmanın bir aşaması ikinci aşaması ise halkın oylamasıdır.

Sokaktaki adamın ana avrat küfürü ile survivor'ı bir mi tutuyorsun

Küfür olabilir ağızdan bazen kaçabilir ancak karşındaki seni bununla suçladığında bu şekilde tavır göstermen seni küçük düşürür. Sabriye bile hatasının farkına varıp özür dileyebiliyor.

Sabriye de yeri geliyor oyun kazandırıyor en azından dokunulmazlıkları SATMIYOR. Performansı düşük mü düşük.

Herkes orada kendisi için yarışıyor. Yemek yemek isteyenler kazanmak zorundalar. Siz oyun kazandırdım demek mantıksız.

Sabriye'nin kalması adaletsizlik, kul hakkı, hak gasp etmek bunlar ağır sözler. Hiç izlemediğiniz belli oluyor. Ama bu lafları edebiliyorsunuz.

Sabriye'de farklı birşeyler olduğunu herkes gördü. Acun bile bunu açıkça ifade etti. Kız orijinal bir karakter koydu oraya. Kim ne derse desin bu böyle.

Kalmasının sebeplerinden birisi bu diğeri de zaten adaletsizliği ona karşı yaptıkları içindir. Kul hakkı yiyen hak varsa gasp edilmeye çalışılan Sabriyedir.

Yeri gelecek kötü de olacak insan diyorsun Sabriye laf ebeliği yapmıyor bunu yapanlar çok belli. Bakınız kralını yapan Serhat. Sabriye yüzüne söyleyince mi kötü oluyor peki

Heyecan yaşamalısın diyen ilk kişi Sema'dır dikkatli izlemediğini söylemiş miydim Saçma ve dansöz laflarının aynısını Sema'ya da söylediğini kabul ediyorum.

Evet Berna'nın kalmasını bende isterdim ama ilk haftalarda gidenler biraz gümbürtüye gidiyor. Kendilerini yeterince ifade edemiyorlar. Bu yüzden en az 1 ay eleme olmamalı kanımca.

Sabriye halka sömürü yapmıyor. Yazılı bir röportajında bile röportajı yapan kişi ağladığını söylemişti. Bunun gibi onunla görüşenlerin ifadeleri var. Kız böyle artık kabul edin şunu.

Sabriye'nin kalmasını en çok destekleyen sebep 4 lü tayfadır. Ne garip değil mi

Senin demene gore ben bu sene 3 bolumunu izlemisim.

Neyse degil iki bolum 1 bolumun 5 dk sini izleyen sabriyenin ne kadar vasifsiz oldugunu 2 cumlesinden anlar. Merak etme Sema gitmeyecek bu arada. Yaptiklari her seyede yuzde yuz katiliyorum bunlara az bile yapiyorlar o adada ben olsam adadan kendileri gitmek icin yalvarirlardi sadece kufur konusunda ozur dilemesi gerekirdi baskada bir sey demiyorum sabriyeye yapilan her sey dibe kadar haklilar beceremiyorsan dogal seleksiyonla silinip gidersin hayat yasam herkese gore degil gucluler yasar sabriye resmen bir bug olusturdu sistemde zinciri bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

quote:

iyi de aradan 1 ay geçmiş neden şimdi hesap soruyor prenses hanım? sms kasacak mağduriyet yaratmak istiyor veya acun kulağına üflemiş, prenses hanım hesap soracağına tarık elendi diye teknede mutluluktan nasıl şarkı söylemiş bunun hesabını versin.
    kusura bakma da şahika sütten çıkmış ak kaşık değil. eğer şahika o laftan sonra hemen hesap sorsaydı o zaman milletin gözüne girerdi, aradan en az 1 ay geçmiş şimdi hesap soruyor ölme eşşeğim ölme
    ayrıca küfüre karşı bu kadar hassas ise 3 aydır iki tane küfürbazla takılıyor ironiye bak

Herhalde yaratacak. Kadın durdu durdu en kritik yerde kullandı kozunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tuğs@n kullanıcısına yanıt
    konu edilen küfrü 1 ay sonra tekrardan gündeme getirmesi de değil. pınar küfürbaz ve yamalı bohçasıyla tartışırken buna eskiye dair bir soru sorup onay bekledi, bu da başladı ''aylar önceki mevzuyu niye açıyorsun yağğğ, güvenimi sarstın'' diye mızmızlanmaya. samimiyetsizin teki, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı. insanlara bağırılıp çağrılmasına, hakarete, küfüre, ağzı bozuk konuşmalara karşı duruş takınmak istiyormuş. sorarlar adama pınara, fatihe sövmüş birine çıtını çıkarabildin mi diye
  • quote:

quote:

quote:

yahu bu yeni adet mi oldu küfürü ye kamera görüntüsü olmasın 1 ay bekle sonra mağduriyete yatarak sms kasmaya çalış
    sabriye ana avrat küfür etti,analı babalı dümdüz gitti,hemde kaç defa,adem zaten küfürbazlığın kitabını yazmış hakaret etmediği adam kalmadı (fatih,sedat,furkan,serhat,pınar...vs)

nedir bu algı operasyonları ya,bilmeyen de sanacak ki sema 7/24 küfür eden birisi,yahu geçen sene nagihan reisi destekledim forumdakiler bilir nagihan reis 5 ay boyunca mikserliğin kralını yaptı acun kaç defa ipten aldı nagihan reisi
    ben bile inanmadım yattarayı elediği potayı mesajım duruyor o başlıkta
    nagihan reis bile kıbrısa gitti,burada 4-5 kişi mesaj yazınca mı sema ilk potadan gidecekmiş çok beklersiniz

nedir arkadaş bu, hakareti ye aradan 50 tane konsey geçsin,hiç dile getirme sonra sıkışınca kamu spotu gibi yaygara kopar algı kasmaya çalış bu millet yer mi bunları
    şahika eğer o olaydan sonra ilk konseyde hesap sorsaydı inan ben bile bişey diyemezdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yahu bu yeni adet mi oldu küfürü ye kamera görüntüsü olmasın 1 ay bekle sonra mağduriyete yatarak sms kasmaya çalış
    sabriye ana avrat küfür etti,analı babalı dümdüz gitti,hemde kaç defa,adem zaten küfürbazlığın kitabını yazmış hakaret etmediği adam kalmadı (fatih,sedat,furkan,serhat,pınar...vs)

nedir bu algı operasyonları ya,bilmeyen de sanacak ki sema 7/24 küfür eden birisi,yahu geçen sene nagihan reisi destekledim forumdakiler bilir nagihan reis 5 ay boyunca mikserliğin kralını yaptı acun kaç defa ipten aldı nagihan reisi
    nagihan reis bile kıbrısa gitti,burada 4-5 kişi mesaj yazınca mı sema ilk potadan gidecekmiş çok beklersiniz

nedir arkadaş bu, hakareti ye aradan 50 tane konsey geçsin,hiç dile getirme sonra sıkışınca kamu spotu gibi yaygara kopar algı kasmaya çalış bu millet yer mi bunları
    şahika eğer o olaydan sonra ilk konseyde hesap sorsaydı inan ben bile bişey diyemezdim

Kardeş semanın kendisi küfürü yalanlamıyor sen burdan yalanlıyorsun takdir ettim.
    Şahika gitti sordu ama cevap veremedi sema kaçtı.
    Daha sonra ki konseydede şahikaya söz gelmedi.
    Arkadaşlardan vuruyorsak ilhan kaç kere burun buruna kavga etti fatihle.
    Serhat esere ana avrat sövdü furkanda sadine orangutan dedi.
    Ki orda herkes ayrı bir birey şahikayı adem ve sabriyeyle vurmak saçma.
    Sabriye 1 kez küfür etti oradada yanlışşın.
    Aynı şeyi serhatta yaptı alman erkeği mevzusunda ama eleştirdiğini görmedim.
    Ağır yanlısın.

• Beyler kesin Şahika gidecek smsi zayıftır bu kızın
  • bencede şahika gidecek çünkü birleşme partisinden sonra ben hiç şahikanın reklamını görmedim survivor sırasında küpelerinide çıkardı muhtemelen o saat firması birleşmeye kadar oy yağdırdı şahikaya ha sema gidersede ünlüler bundan sonra oyun kazanmayı unutsun gitmesi gerekenler şahika sabriye gökhan burçak anıl bunlardan sonra kan gövdeyi götürür
  • Ozeti izliyorum. Az once elif gol atti ve gonullulerle birlikte sahika da elif e cakmak icin ellerini kaldirdi. Baska farkedeb oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş semanın kendisi küfürü yalanlamıyor sen burdan yalanlıyorsun takdir ettim.
    Şahika gitti sordu ama cevap veremedi sema kaçtı.
    Daha sonra ki konseydede şahikaya söz gelmedi.
    Arkadaşlardan vuruyorsak ilhan kaç kere burun buruna kavga etti fatihle.
    Serhat esere ana avrat sövdü furkanda sadine orangutan dedi.
    Ki orda herkes ayrı bir birey şahikayı adem ve sabriyeyle vurmak saçma.
    Sabriye 1 kez küfür etti oradada yanlışşın.
    Aynı şeyi serhatta yaptı alman erkeği mevzusunda ama eleştirdiğini görmedim.
    Ağır yanlısın.

kardeş sen mesajımı okumadan yazıyorsun sema nın o sözünü inkar eden veya yalanlayan kim? bir zahmet bir daha oku yazdıklarımı ezberden yazma
    adem istediği gibi hakaretler etsin alman erkeği,onursuz,hırsız,piyon,furkana ağır küfür,bunları görmezden gelin 3maymunu oynayın hatta bazıları ohhhhh çeksin adem küfür ettiyse vardır bir bildiği mantığı olsun keza aynı şekilde sabriye analı babalı küfür etsin
    eeee 1 ay önce kameranın olmadığı yerde bir küfür olsun,bu küfür 1 ay sonra konseyde şov yapılarak dile getirilsin
    vaayyyy sema küfür etmiş hmmm hemen vurun abalıya nasılsa sema nın bir vukuatını bulduk yakaladık,bu yılın en başarılı bayan yarışmacısı ilk çıktığı konseyden elensin
    bu nasıl bir algı operasyonu arkadaş ağır yanlı olan sen ve sizin gibiler, nasıl izliyorsunuz yarışmayı merak ediyorum

siyah punto olarak yazayım da anlayın
    adem ve sabriye hakaretler ettiği için hemen ipini çekip gitsin diye algı operasyonları yapılmadı ki sema ya yapılıyor bunu anlatmaya çalışıyorum???????????????????????????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 24 Nisan 2017; 20:39:23 >

• 
Sayfa: önceki 34193420342134223423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.