Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34173418341934203421
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • yan ekran diye bir şey var gençler Mühürsüz pusula gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semanin kalacagi konusunda hemfikirim. acun kiymetlisini gondermeyecektir. ama bu smsle degil manipulasyonla olacak. neymis ilhancilar sms atacakmis, sema 1. siradaymis. madem sema 1.ydi ilhanin smsi coktu, ilhan serkay kadar olup beni yazin, hem sema bu stresi yasamayi haketmiyor hem de benim smsim cok diyememis mi? adam kendi bile smsine guvenmiyor cekiniyor, burda gelmis semayi kurtarir smsi diyorlar.

sabriye ademin degil karadenizin oylariyla kaliyor. semayi bu potada manipulasyon kurtarir ama durumlar 6-8 oldu, haftaya 2 dokunulmazligi da unluler kaybeder, adem sabriye sema potasi olur, semayi manipulasyon bile kurtaramaz. ha sabriye bireyseli alir adem x x potasi cikarsa zaten dortluye gecmis olsun.

ilhan grubundan semaya sms yagiyormus kalmaliymis. burda erdinin konseyde adam erdi grubundan geldim erdiye tek kisi 150 sms atti, 1000 lira harcadi vs denmiyor muydu noldu?

acun semayi kayiracak ama bu insanlarin smse olan inancini bitireceginden artik smsten eskisi kadar kar edemeyecek. bugune kadar hakanin anketlerinde kim gerideyse o gitti, hem hakanin hem semihin anketlerinde sema sonuncu. gidip sema kalirsa her seyi acunun tasarladigi kabak gibi meydana cikacak. belki takimlar arasi guc dengelerini koruyacak ama 4lu grubun iyice azginlasip insanlari sinir etmesi ve insanlarin smse inanmamasi acunu zarara ugratacak. semanin bu potadan cikma sansi yok seveni yok normalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 24 Nisan 2017; 13:32:42 >

• Survivorun kurgu oldugunu dusunuyorum.Sema elenirse kurgu olmadigi ortaya cikar ve Ben yanipmis olurum

• sema elenmiş.. dönüş yolunda uçakta ağlarken görmüşler...
    geçmiş olsun sema...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

semanin kalacagi konusunda hemfikirim. acun kiymetlisini gondermeyecektir. ama bu smsle degil manipulasyonla olacak. neymis ilhancilar sms atacakmis, sema 1. siradaymis. madem sema 1.ydi ilhanin smsi coktu, ilhan serkay kadar olup beni yazin, hem sema bu stresi yasamayi haketmiyor hem de benim smsim cok diyememis mi? adam kendi bile smsine guvenmiyor cekiniyor, burda gelmis semayi kurtarir smsi diyorlar.

sabriye ademin degil karadenizin oylariyla kaliyor. semayi bu potada manipulasyon kurtarir ama durumlar 6-8 oldu, haftaya 2 dokunulmazligi da unluler kaybeder, adem sabriye sema potasi olur, semayi manipulasyon bile kurtaramaz. ha sabriye bireyseli alir adem x x potasi cikarsa zaten dortluye gecmis olsun.

ilhan grubundan semaya sms yagiyormus kalmaliymis. burda erdinin konseyde adam erdi grubundan geldim erdiye tek kisi 150 sms atti, 1000 lira harcadi vs denmiyor muydu noldu?

acun semayi kayiracak ama bu insanlarin smse olan inancini bitireceginden artik smsten eskisi kadar kar edemeyecek. bugune kadar hakanin anketlerinde kim gerideyse o gitti, hem hakanin hem semihin anketlerinde sema sonuncu. gidip sema kalirsa her seyi acunun tasarladigi kabak gibi meydana cikacak. belki takimlar arasi guc dengelerini koruyacak ama 4lu grubun iyice azginlasip insanlari sinir etmesi ve insanlarin smse inanmamasi acunu zarara ugratacak. semanin bu potadan cikma sansi yok seveni yok normalde

hacı onun ilhanın sms'ine güvenmemesiyle ilgisi yok. o grupta aslında hepsi bireysel.mesela adem ile sabriye kadar samimiyetleri olmadığından ötürü bu gruptan başka biri için kendini niye riske atmak istesin mantığından dolayı çıkmıyorlar.yoksa zaten yemek konseyinde ademle beraber yemeği gelmiş ilhanın. oradaki en marka isim kendisi ve hala sms te en kötü 2. olur bunu o da biliyor korkacağı bir durum yok bence

• Sabriye ve Şahika varken Semanın eleneceğini sanmak aynen kardeşim Sema elenecek aynen

• Şahika varken Sema asla elenmez
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Yalnız şöyle bir durum var; Ezgi'nin Atakan'a hiçbir artısı olmadı, hep eksi yazdı Atakan'a. Sabriye'nin ise Adem'e, özellikle Survivor'ın başında çok fazla katkısı oldu. Adem o "korumacı erkek" rolüne (yapay ve doğal orasını bilemem) Sabriye sayesinde girdi. Yani Sabriye'nin Adem'e artıları da var eksileri de.

Bir de farkındaysan kimse "Adem yanında Şahika ve Sabriye varken Sema'yı yazıyor, hak yiyor, adaletsiz" muhabbeti yapmıyor. Geçen sene Atakan, Ezgi'yi koruyor diye Nagihan üzerinden bu muhabbet çok dönmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Sabriye-Şahika çıktı :)

Yarın gene ünlüler kaybedecek Adem bireyseli alacak :)

Şer 4lüsü kendi isimlerini yazacak :)

Furkan korumada zaten. Sema çıkar gibi :) ben oynanmadan konuşuyorum ama bence böyle olacak olursa alıntılarım :)

hocam ne tahmin yapmışsın be. helal olsun.

• cagataycokman C kullanıcısına yanıt
    Semanın elenmesinı istemiyorum ama sema elenmezse bu acun sayesinde olur erer elenirse bende hiç bir müdahalenin olmadığını düşünüyorum

• wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Bir takım kazanmıyor bir kişi kazanıyor.

Sema Şahika küfür olayından sonra Sema'yı desteklemeyi çok garip buluyorum. Kişilik diye bir şey var ve o Sema'da yok. Çıkınca çok kişi o lafı suratına suratına söyleyecek. Öyle kuytuda küfredip kıvırmayla olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hakan patatesi birkaç hafta önce Furkan için "asla Kıbrıs'a gidemez, Furkan finale çıksın saçımı turuncuya boyatacağım" falan diyordu son dönemde ise "Furkan finali hak ediyor, umarım finale çıkar, gelecek yıl banko All Star'da" diyor.

Acun olmasaydı bu adam ne yapardı çok merak ediyorum. Var Mısın Yok Musun'dan Acun'a bir yapıştı, bir daha gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

Bırak allah aşkına kardeşim ağzı olan konuşuyor neymiş efendim sema gidermiş.. yok ya..

ilhan fanları azalmış sms atmazlarmış..

bunları yazanları okudukça kader gibi kahkaha atıyorum.

şayet acun gelen sms sayısını yazarsa ben iddia ediyorum en fazla sms semaya çıkacak..

birde kendine güvenen babayiğit varsa.. sema gider diyenler yani..

omlarla iddiaya girerim. 100 tl koysunlar ben 1000 tl koyuyorum ortaya sema gitmiyecek diye.

varmı böyle bir yiğit sema gider diyenlerin içinde.

Ici bos oglu bos Sabriyeyi Adem 10 hafta tasimaya yettiyse oylari Semayi 100 hafta tasir ilhan furkan serhat.

Ya elini vicdanina koysunlar ilhan kadar serhat kadar furkan kadar sema kadar parkurlarda bi tarafini yirtan varmi semanin ayagi kirildi be kiz kazanacagim diye kim icin kazanacak Sabriyeyi sirtinda tasimak icin mi?

Simdide diyorlarki mucadele etmiyorlarmis dokunulmazlikta etmem bende etmem ediyorlarda noluyor ay ayagim sisti belim agridi uff diyen sabriye ve sahikayi 15 haftadir cekiyorlar kazanamayip elenip gitsinler. Beslemenin anlami yok bunlari. En uyuz insan modeli bi de demiyor mu sabriye mucadeleme devam edecem vs sen kosmayi bilmiyorsun daha hadi puzzle falan zeka gerektiyor ya kosmaktami zeka gerektiriyor kossana halen aval aval bakiniyor diger insanlar bunlari tasirken sirtinda hicmi utanmiyorlar ya da kul hakkina girmiyorlar sabriye cikmis kufur ettinmi diyor sen serhata tekme firlattin anasina babasina sovdun bu nedir ? Kufur degil mi?

Adem iyi adam hos adam destekliyordum onu bazi konularda ama koru korune de herkes savunulmaz sabriye ne hakaretler etti ben orada ademin yerinde olsaydim birakirdim surunsun yok olup gitsin aldigi nefesi o adada ademe borclu olan cikip ademe en agir hakaretlerde bulundu bunlar karaktersizlik degilde ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: winner_king

quote:

Orijinalden alıntı: doctor155

Ben bu seneki yarışmacıları anlayamıyorum. Tutturmuşlar performans önemli değil duruş ve karakter önemli diye. Ya da yarı yarıya aynı diye. Ödülleri performansla aldığın, dokunulmazlığı performansla aldığın hatta kaybettiğin oyunda bile bireysel dokunulmazlık için performans harcadığın bir oyunda performans önemli değil diyolar. Performans önemli değil madem neden her sene daha yüksek performanslı yarışmacılar seçiliyor. Milli sporcular götürülüyor adaya. Her hafta en yüksek performanslılara ekstra ödül veriliyor. Her gün yeni bölümden önceki özetlerde oyunların tekrarları veriliyor. Performans değil de duruş önemli olsa ada hayatının tekrarını koymaları lazım. Bana göre bu yarışmada ana kriter performanstır. Performansı olmayanlar karakterine bakılmadan elenmelidir. Performansı iyi olanlar arasından karakteri ve duruşu iyi olanlar öne çıkmalı ve şampiyon olmalıdır. Aksi taktirde seyir zevki olmayan kalitesiz yarışlar izleriz ki bu da survivor ruhuna aykırı bence. Son olarak da eleme sisteminde de yanlış var bence. Bu şekilde bir kişi istediği kadar sms gönderebiliyor. Böyle olunca da gidene halk değil parası olan fanı çok olan karar veriyor. Bunun yerine her numaradan sadece bir sms gönderilse ve sms ücretsiz olsa tüm survivor izleyicileri sms gönderir ve gerçekten halkın istediği olmuş olur.

Survivor orjinalinde zaten bir strateji-kulis oyunu. Biraz kafasını çıkaranı takım için bir müddet kullanıp sırası gelince postalamaya çalışırlar. Türkiye-Yunanistan'da Teymuralp ve Kızlar-Erkeklerde Hakan Hatipoğlu o sistemin mağduru olmuşlardı. Halkın büyük kesimi de onları desteklemişti. SMS olsa kesin şampiyonlardı. O dönemlerde Acun reyting getiren başarılı ve lider kişiliklerin elenmemesi için taklalar atıyordu. Bireysel dokunulmazlık Teymuralp sayesinde geldi mesela. Hakan'ın da her hafta dokunulmazlığı alamayacağını anlayınca 3 haftalık bireysel dokunulmazlık oyunu icat etmişti ama İhsan Tarkan oyunu bozmuştu. Sonraki tüm Survivor'larda halk kimi istiyorsa o ilerlesin ve şampiyon olsun diye sms getirildi. Yani amaç mümkün olduğunca halkın istediğini şampiyon yapmak. Ama burada ki problem antipatik karakterlerinde sivrilebilmesi. Bence kimin kalması değil kimin gitmesi oylanmalı. Yada istersek negatif oy kullanabilmeliyiz.

Survivor'da oyun performansı sadece araçtır. Ödülleri kazanmak zorlukları azaltmak ve dokunulmazlık oyununa enerjik çıkmak için araçken; dokunulmazlık oyunlarıda elenmeyi ertelemek için araçtır. Herkes dokunulmazlık kaybedildiğinde topun ağzında olduğunun farkına varabilmeli. Orada herkes takımı için değil bireysel olarak yarışıyor. Takım sadece tuttuğun bir taksi gibidir. Takım performansları sadece sana ekstra 1 hafta daha şans verir o kadar. Ama er ya da geç sms sisteminde performansı iyi olanlardan biri kazanır. Çok düzgün karakteri olmasına da gerek yok. Kimilerince desteklenecek karakteri olsun yeter.

Sema özelinde düşünürsek performansından başka her şey fos çıktı. Ama yinede elenmemeli. Adem'i desteklememe rağmen Sabriye'yi daha itici buluyorum mesela. Yarın kim elense çok da üzülmeyeceğim yinede.

Dediğin gibi oyunun orjinali öyleydi. Ama şuanda orjinal halinden çok farklı. Karşılaştıkları sorunlara göre sistemi sürekli geliştiriyorlar. Ama bu eleme sisteminin de değişmesi lazım. Birinin parası var 100 oy atıyor. Diğer adaya 99 ayrı kişi 1 sms atıyor. Sonunda 99 kişinin dediği değil 1 kişinin dediği oluyor. Ve buna da halk karar veriyor deniyor. Çok basit bir değişiklikle bunun önüne geçebilirler. Her numaradan sadece 1 sms gönderecek şekilde sistemi düzenle olsun bitsin. Ayrıca bu sms göndermenin maliyeti ne kadar olabilir ki sms başına 2.50 tl ücret alınıyor. Eğer bu oylamada amaç halkın istediğini öğrenmekse bunu da ücretsiz yaparsın mutlak gerçeği görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Hakan patatesi birkaç hafta önce Furkan için "asla Kıbrıs'a gidemez, Furkan finale çıksın saçımı turuncuya boyatacağım" falan diyordu son dönemde ise "Furkan finali hak ediyor, umarım finale çıkar, gelecek yıl banko All Star'da" diyor.

Şikeci hakan diyorsa doğrudur.adamın kulağına dominikten haftalık tüyo geliyor.

Acun olmazsa aç kalacak biat ediyor

• "Hani bir laf var ya; Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin diye. İşte ben deveyi buradan göndermek istiyorum" diyen Pınar gitti. Sıra semada. Sonra Serhat, Furkan son olarak İlhanda. Bunlar gidecek ondan sonra Sabriye ve Şahika kötüleri gidecek. Acun seneye izlenmek istiyorsa bu çöp yarışmada bunları yapacak. Eğer yapmazsa Survivor benim için bitmiştir. Aylarca bu potayı bekledik. %99 değil %100 Sema gitmeli. Hoş Sedat ve Erdi gittiğinden beri izlemiyorum doğru dürüst.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Bu semayı kendi gibi olmayanlar dışın da kim destekler, ağzı bozuk bir kere. sabriye de aynı. Bu ikisinden biri gider. serhat,sabriye,havuç ve ilhan, bunlar kıbrısa gitmesin de kim giderse gitsin arkadaş.

Niye agzi bozuk diye mi aforoz ettin Sahika bir insan adadan ayriliyor diye sarki turku soylerek gitti herkesin icinde sence kufur mu daha agir bu yaptigi mi? Kufur edenler en azindan ofkesini kusuyor digerleri gibi ahlaksizca alay etmiyor insanlarla. Dandirikten balik icin herkesle kavga etmedi mi? Degalarca yalan soylediler birbirlerine girdiler Sema hangisiyle yalan konusunda kavga etti bugune kadar Semanin yalan soyledigi bir olay soyle agzi bozuk falanmis nereden tutsam diye kulp ariyorsunuz isinize geliyor mu? Dun 10 tane oy attim ilk defa Semaya sirf su uyuz Sabriyenin ve Sahikanin aglayarak defolusunu izlemek icin

• Ağzı bozuk insanın survivorda işi olmamalı ama turabi neden o zaman 2 kere şampiyon oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctor155 kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz oylama olmaz ama tek bir numara ile yan ekrana kayıt olunup ordan bir oy atma hakkı verilebilir.. Standart sms ücretlendirmesi ile de bu işlem yapılabilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarışmanın en başından beri Şahika'nın kendine yatırım yaptığından bahsetmiştim. Halen aynı şeyi düşünüyorum. Şampiyon olamayacağını bildiği için sağlam karakterli ve doğru davranışlar sergileyerek kendini en iyi şekilde ifade edip halkın gözünde iyi bir konuma sokmaya çalışıyor.

Çıkanların çoğunluğuna bakın hep davranışlarından yana çok büyük sıkıntılar yaşadılar. Oysa Şahika çıktığında özellikle son haftalarda yapılanlardan sonra herkesin ona büyük destek vereceğini düşünüyorum.

Survivor'da bundan daha güzel bir ayrılık olamaz herhalde. Kalanlar birbirini yesin sen boşver gel Şahikacığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 24 Nisan 2017; 15:6:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34173418341934203421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.