Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34203421342234233424
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • servivor yuzunden icerde sarp filmi reytingleri yuzde 30 a dusmus.filmi sonlandırıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elif sende gideceksin.

• serhat "kardeşim" dediği adamı dışlıyosa (cocuk mecbur isim yazdı) bu adam çıkarcıdır ve gitmelidir bu adadan artık
  • iyide furkan, sema'nın oy kapasitesi serhattan daha fazla sdkfks
  • son zamanlarda yarısmada cok acık veriyorlar.fake oldugunu neden belli ediyorlar

• bu hafta sahika giderse ser 4lusu vs sabriye adem..
    hemen bir senaryo cizeyim.
    bidahaki 2x dokunulmazlik kaybedildiginde. adem veya sabriye kolye alirsa.4'un 2si veya 3'u potaya gidebilir.
    nasil mi.?

adem dokunulmaz. konseyde sabriye 1'ci aday cikar 4 e 2 oyla.
    adem serhat der

bir sonraki oyunda. furkan dokunulmaz kolyesi alir varsayalim.
    adem sabriye serhat ve furkan ismi yazilamaz... ilhan ve sema arasinda , sema ilhani ilhanda semayi yazmak zorunda. geri kalan 2oy ademlerden 2 oyda ser4lusunden. adem ve sabriye ayni ismi yazacagina gore. ser 4lusu semayi yazicak ve serhat sabriye sema potasi.. ama 2 kisi ilhan yazarsa hem ser 4lunun 3'u bile potaya girebilir.

bunlar hep varsayim..
    demek istedigin sahika bile gitse sabriye ve adem avantajda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Şahika basit bir soru sordu "Küfür ettin mi? Ettiysen ben bu lafı hak edecek ne yaptım?". Sema ne yaptı? Zeytinyağı gibi üste çıkıp "Ettiysem etmişimdir", "Ettiysem bu seni hiç ilgilendirmez" dedi. Şahika "sen çok saygısız birisin" deyince kadını dövecek gibi üstüne yürüdü. Halbuki "Evet ettim, özür dilerim" deseydi konu uzamayacaktı. Geldiğinden beri sürekli kameralar karşısında Şahika'nın kibarlığını eleştiriyor. Yoga yaptığına laf ediyor, kaşının üstünde gözün var diye kadının hareketlerine laf ediyor. Her iletişim ödülü öncesi hedef gösterir gibi "bugün kötü oynasınlar bak neler oluyor" minvalinde kendi kendine yükseliyor. Böyle bir kadını kim neden sevsin? Performansı olmasa, o çok sevdiği Serhat ve İlhan buna tekmeyi ilk haftadan basardı.

iyi de aradan 1 ay geçmiş neden şimdi hesap soruyor prenses hanım? sms kasacak mağduriyet yaratmak istiyor veya acun kulağına üflemiş, prenses hanım hesap soracağına tarık elendi diye teknede mutluluktan nasıl şarkı söylemiş bunun hesabını versin.
    kusura bakma da şahika sütten çıkmış ak kaşık değil. eğer şahika o laftan sonra hemen hesap sorsaydı o zaman milletin gözüne girerdi, aradan en az 1 ay geçmiş şimdi hesap soruyor ölme eşşeğim ölme
    ayrıca küfüre karşı bu kadar hassas ise 3 aydır iki tane küfürbazla takılıyor ironiye bak

Herhalde yaratacak. Kadın durdu durdu en kritik yerde kullandı kozunu.

yahu bu yeni adet mi oldu küfürü ye kamera görüntüsü olmasın 1 ay bekle sonra mağduriyete yatarak sms kasmaya çalış
    sabriye ana avrat küfür etti,analı babalı dümdüz gitti,hemde kaç defa,adem zaten küfürbazlığın kitabını yazmış hakaret etmediği adam kalmadı (fatih,sedat,furkan,serhat,pınar...vs)

nedir bu algı operasyonları ya,bilmeyen de sanacak ki sema 7/24 küfür eden birisi,yahu geçen sene nagihan reisi destekledim forumdakiler bilir nagihan reis 5 ay boyunca mikserliğin kralını yaptı acun kaç defa ipten aldı nagihan reisi
    ben bile inanmadım yattarayı elediği potayı mesajım duruyor o başlıkta
    nagihan reis bile kıbrısa gitti,burada 4-5 kişi mesaj yazınca mı sema ilk potadan gidecekmiş çok beklersiniz

nedir arkadaş bu, hakareti ye aradan 50 tane konsey geçsin,hiç dile getirme sonra sıkışınca kamu spotu gibi yaygara kopar algı kasmaya çalış bu millet yer mi bunları
    şahika eğer o olaydan sonra ilk konseyde hesap sorsaydı inan ben bile bişey diyemezdim

Kardeş semanın kendisi küfürü yalanlamıyor sen burdan yalanlıyorsun takdir ettim.
    Şahika gitti sordu ama cevap veremedi sema kaçtı.
    Daha sonra ki konseydede şahikaya söz gelmedi.
    Arkadaşlardan vuruyorsak ilhan kaç kere burun buruna kavga etti fatihle.
    Serhat esere ana avrat sövdü furkanda sadine orangutan dedi.
    Ki orda herkes ayrı bir birey şahikayı adem ve sabriyeyle vurmak saçma.
    Sabriye 1 kez küfür etti oradada yanlışşın.
    Aynı şeyi serhatta yaptı alman erkeği mevzusunda ama eleştirdiğini görmedim.
    Ağır yanlısın.

kardeş sen mesajımı okumadan yazıyorsun sema nın o sözünü inkar eden veya yalanlayan kim? bir zahmet bir daha oku yazdıklarımı ezberden yazma
    adem istediği gibi hakaretler etsin alman erkeği,onursuz,hırsız,piyon,furkana ağır küfür,bunları görmezden gelin 3maymunu oynayın hatta bazıları ohhhhh çeksin adem küfür ettiyse vardır bir bildiği mantığı olsun keza aynı şekilde sabriye analı babalı küfür etsin
    eeee 1 ay önce kameranın olmadığı yerde bir küfür olsun,bu küfür 1 ay sonra konseyde şov yapılarak dile getirilsin
    vaayyyy sema küfür etmiş hmmm hemen vurun abalıya nasılsa sema nın bir vukuatını bulduk yakaladık,bu yılın en başarılı bayan yarışmacısı ilk çıktığı konseyden elensin
    bu nasıl bir algı operasyonu arkadaş ağır yanlı olan sen ve sizin gibiler, nasıl izliyorsunuz yarışmayı merak ediyorum

siyah punto olarak yazayım da anlayın
    adem ve sabriye hakaretler ettiği için hemen ipini çekip gitsin diye algı operasyonları yapılmadı ki sema ya yapılıyor bunu anlatmaya çalışıyorum???????????????????????????????????

Genel algı semanın şuan gitmeyi haketmediği yönünde zaten.
    Survivor yorumcularının tamamı bu yönde söylemlerde bulundu.
    Senin dediğin gibi bi algı yok ortada yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

son zamanlarda yarısmada cok acık veriyorlar.fake oldugunu neden belli ediyorlar

ERDİ BAŞKAN olmadığı için hocam.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    O kadar reklam ve saat bekliyemicem sahika gecen hafta zaten gidecekti kolye ile bir hafta uzatti bu sefer kesin gidecek
    acun cakali hic semayi yollar mi sizce daha vakti var onun her ne kadar kareketeri cok bozukda olsa kalir acun yollamaz onu

unlulerde finale kalacak 2 isim garanti Ilhan ve adem ne olursa olsun sakatlik olmassa bu iki isim finalde gonullulerden oge 4. koltukta kime kalir bilmiyorum

adem samp olmaz ama ya ilhan yada ogeday olacak ademde performans yok delikanli ayagina cok giriyor

atakan mesela hic bir zaman cikipta ben delikanliyim ben boyleyim doverim seni bilmem ne girmedi bunlara tartismalarda saga sola kaymadi yok dogu cocugum yok ailem fakirdi rabbim barim bilmem ne o ayaklara girmedi herkesde sempati duydu adem her tartismada kamyon arkasi laflarini soyluyor gereksiz yere uzatiyor kin tutuyor

turabinin oldugu survivorda acayip sogudum gecen sene arkadas yuzunden izlemeye basladim bu senede tek tuk izliyorum kisa videolar yetiyor valla reklamsiz kim almis dokunulmazlik oyununu vs

seneye yine cagaracakmis tangaci turabiyi onun o pis agzini izlemem ben yine gidin onu yine sampiyon yapin turkiye iste mantikli hic birsey bekleme :D

• Lan havuç ezmesi, ne derdin varmış be

• furkana küfredilmesini konseyde dile getirip iyi performansına rağmen küfürbazı aday yapan sema, kendi küfrünün yüzeye çıkarılıp aday yapılmasını adaletsiz bulmuş, gel de gülme
  • Ya bu Anılın herkesle konuşup herkese hak vermesine bayılıyorum.
    0 yorum adam psikolog edasıyla herkesi dinleyip hak veriyor.
  • ben semayi sadece sinsi zannederdim de anlama sorunlari da varmis. sahikalar sen kavga etmedigin icin kendini iyi mi zannediyorsun demisler. belli ki insanlara arkadan kufredip yuzlerine gulersen tabii ki kavga etmezsin demisler. sema nin bundan anladigi: benim kavga etmemem bile onlara batmis. bu kadinda anlama sorunlari da var

bir de haftalardir oldugu gibi, kendi marifetlerini bile karsi tarafa yikiyorlar. mengucu kendileri yazdilar ademleri sucladilar. kendini ilhanla serhat yazdi, suclu ademler oldu. e ademler serhat yazsa bu sefer de serhat potaya ciktigi icin yine kizacaklardi. ben bu grubun kafasini anlamadim. potada yazacak adam kalmadiginda bile niye bizi yazdiniz diyorlar. kimbilir hasbelkader 3 serhat 3 sema ciksa bize tuzak kurdunuz diye nasil cinnete geleceklerdi. hatta ve hatta 2 ilhan 2 serhat 2 sema ciksa? semaya zerre sms gitmezdi. sahikayla sabriye o potadan sag salim cikar dortluden birini gonderirlerdi. dortluden dunku potaya 3 kisi cikabilme ihtimali varken minimum gereken sayi cikmis hala catacak dalasacak yer ariyorlar.

boyle bu sekilde potaya girmek istemiyormus sema hanimefendi. e sen haftalardir dokunulmazlik satip insanlari "o sekilde" potaya sokuyorsun. kendi arkadaslarin seni potaya soktu diye yine mi ademler suclu oldu.

• ilk dokunulmazlik kolyesini havuc yerine adem alsaydi..
    2'ci dokunulmazligi unluler kazanirdi..
    dunki oyunda hepsi ruh gibiydi ozellikle ser 4lusu
    sabriye hakli odul ve iletisim oyunlarinda birbirlerini parcalayanlar.. dokunulmazlik oyunlarinda sessizlesiyor.
  • Şahika bu senenin en zeki ismi,konuşması,hal ve hareketleri kanıtlıyor.

• Survivor 2017 | Final
  • furkan garanti tüyo almış. serhat haftalardir cene yapiyor, furkan bunun serhati kotu gosterdigini yeni mi anlamis? serhata abi abi diyerek ezik gorundugunu yeni mi anlamis? sedata rabbim demesi? biz burda ne konusuyorsak furkanin dilinde o.

ya sadece furkan tüyo alıyor ya da agzindan kaciran belli eden sadece o

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

ben semayi sadece sinsi zannederdim de anlama sorunlari da varmis. sahikalar sen kavga etmedigin icin kendini iyi mi zannediyorsun demisler. belli ki insanlara arkadan kufredip yuzlerine gulersen tabii ki kavga etmezsin demisler. sema nin bundan anladigi: benim kavga etmemem bile onlara batmis. bu kadinda anlama sorunlari da var

bir de haftalardir oldugu gibi, kendi marifetlerini bile karsi tarafa yikiyorlar. mengucu kendileri yazdilar ademleri sucladilar. kendini ilhanla serhat yazdi, suclu ademler oldu. e ademler serhat yazsa bu sefer de serhat potaya ciktigi icin yine kizacaklardi. ben bu grubun kafasini anlamadim. potada yazacak adam kalmadiginda bile niye bizi yazdiniz diyorlar. kimbilir hasbelkader 3 serhat 3 sema ciksa bize tuzak kurdunuz diye nasil cinnete geleceklerdi. hatta ve hatta 2 ilhan 2 serhat 2 sema ciksa? semaya zerre sms gitmezdi. sahikayla sabriye o potadan sag salim cikar dortluden birini gonderirlerdi. dortluden dunku potaya 3 kisi cikabilme ihtimali varken minimum gereken sayi cikmis hala catacak dalasacak yer ariyorlar.

boyle bu sekilde potaya girmek istemiyormus sema hanimefendi. e sen haftalardir dokunulmazlik satip insanlari "o sekilde" potaya sokuyorsun. kendi arkadaslarin seni potaya soktu diye yine mi ademler suclu oldu.

2 serhat 2 ilhan 2 sema cima olasigi yoktu adada 7 kisi var o dedigin olmasi icinn 6 oy lazim.

ama dedigin diger herseye katiliyorum..
    ser 4lusu kendi aralarinda bile 2 sema 2 serhat cikarmis.. hala ademlerin kimi yazdiklarina laf soyluyorlar.
    yo size mi sorsunlar kimi yazicaklarini.
    buzaman kadar istedikleri gibi at kosturdular.
    ademle sabriyeyi kafa kafa ya getirmek icin turlu turlu bahaneler bulup kolye ile adem ismi soyleyen sanki kendileri degilmis gibi.
    tam 3 kez sabriye adem kafa kafa ya potaya koydular bunlar. her bulduklari firsatlarfi istedikleri gibi degerlendirdiler.
    yeri geldi dokunulmaz oyunlari sattilar.

survivor'un bir adaleti varsa sema gider gitmeyi de sema hakediyor.
    beni performansi ilgilendirmiyor. orda sakatlanan lar da oldu ve sema da 1bucuk ay sakatti unluler yine oyun kazaniyordu.
    performansi iyi diye karaktersiz hicbiri orda kalmayi hak etmiyor.

milli atlet ondan o performans zaten normal birsey. bu ona kendinden daha dusuk performansli insanlari ezme hor gorme hakaret etme yetkisi vermiyor.

• Elektrikler gidiyo anasını satim yıl 2018 olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç dk geriden başlattılar oha be!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34203421342234233424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.