Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34153416341734183419
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Bugünkü oyunun ilk maçı: Furkan vs. Ogeday

https://survivor.acunn.com/acunncom-ozel-bu-aksamki-odul-oyununun-ilk-raundu-24042017-1099009-video

Bu oyunda geçen sene Ünlüler, Gönüllüler'i 10-0 yenmişti. Atışı değiştirmişler bu sefer.
  • furkan fena tokatlamış parkurda ogedayı,sayıyı da almış,hızlı olan kazanır atış kısmı çok zor değil oyun ünlülere bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

akşam semaya 10 oy da ben attım.

• quote:

quote:

quote:

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Senin mantığına görede ,gönüllüleri destekleyenler Sabriye ve şahikaya oy atmıştır

Bence herkes kendi destekçileriyle adilce yarışsın. Sema panaromaya gelsin

Ne alakasi var gonullulerle unlulerin semaya kadin gibi kadin bir kere sirf onun icin oy atarim. Cop degil mucadeleci kafasida calisiyor benim icin akilli ve mucadeleci olmasi en onemlisi. 10 tane atarak belli oldu zaten

Sunu da soruyum tam yerine cuk oturacak adil olsun demissin ya adil olsun o zaman Sabriye oy atacaklar sadece sabriye destekcileri olsun bakalim noluyor bu zamana kadar Adem beyfendinin golgesinde yasadi butun oy potansiyeli Ademdem gelmiyor mu? Ki sen Semanin baskasindan oy almasini kaldiramiyorsun. Sabriye ve Sahika Ademin himayesi baska bir sey degiller.

Sahika hadi zeki kafasi calisiyor Sabriye nedir ? Ne icin desteklenecek. Sabriye hem fesat kotu niyetli nerde ne konusacagini bilmeyen biri hem de kafasi hic calismiyor hicbir oyunda puzzleda hicbir yerde varligi yok yarismada bir soruya insan hayatinda kac kilo toz yutar sorusuna 750 kilo toz yutar demisti boyle zekaya sahip bir insanin neyini destekleyelim

Inan Ademi tutuyordum sirf Sabriyeye bu kadar koru korune destekledigi icin soguttu adam kendini insanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 24 Nisan 2017; 11:26:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sema reisin gideceğini düşünenler var, şaka gibi (fatih hürkan mode)
  • Acunun maaşlı elemanları algı kasmaya başlamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle sema sıra yancıda

• yer:haftanın ilk ödül oyunu öncesi parkur alanı
    kişiler: acun,ünlüler,gönüllüler

acun:arkadaşlar gelin hele birşeyler söylemem gerekiyor
    serhat: noldu acun abiii
    acun:arkadaşlar biliyorsunuz bu sezon enlerin survivoru dedik ama evdeki hesap çarşıya uymadı,eser gitti erdi'yi gönderdik derken acunn.com da tıklama sayıları,sosyal medya,ekşisözlük,DH forumda bile ciddi anlamda düşüş var kan kaybediyoruz,haybeye pınar'ı da gönderdik patatesler dururken hala tık yok.moralim bozuk
    serhat:saten ben demiştim böyle olacağını acun abii
    acun:olayları alevlendirmemiz lazım gönüllülerden ümitli değilim ünlülerde bu hafta olayları nasıl kızıştırabiliriz son haftalarda ciddi kavgalar da olmadı aklınıza gelen gözden kaçan bombalar var mı?
    adem: acun abey ilk haftalarda serat bana hanzo demişti fulya nın elendiği hafta
    acun: tamam güzel bomba ama parmağın kırık bu hafta potaya girmeyeceksin bunu sonraki haftalarda patlatacaksın
    serhat: saten ben girmem bu olaylara aradan taaa ne kadar geçmiş ben bile unuttum,geçecen bu işleri adem metrekaresine göre delikanlılık olmaz,beni gaza getirirkeneeee düşünecektin
    şahika: acun bey sema ile bir polemik konusu olmuştu ama aradan çok zaman geçti nerdeyse 1 ay veya 1.5ay sizce olur mu ne dersiniz ben bile unutmuştum adem söyleyince aklıma geldi
    acun: çok güzel şahika bu hafta sen potaya gireceksin konseyde patlatırsın araya adem,sabriye girer derken olayları alevlendiririz
    ilhan: acun abi aradan 1ay geçmiş hem kimsenin haberi yok olaydan ayrıca kamera görüntüsü de yok maçuka öyle söyledi doğru mu yapıyoruz acaba
    acun: ilhan yapacak birşey yok sen görsen ekşideki,dh forumdaki mesaj sayısını oturup ağlarsın yemin billah
    şeyma'nın uçak paraları,villanın taksidi,teknenin mazot parası derken kolay mı bu işler dükkan döndürüyoruz izin ver de biraz ekmek yiyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 24 Nisan 2017; 11:29:7 >

• ben kesin ilhan çıkar potaya diyordum ama ilhanın kendini yazamayacağını unutmuştum. o yüzden aynı gruptan 2 kişi çıkacağına ortak isim yazmama kararı almak anormal değil. eğer sabriye-şahikadan biri giderse ve gelecek konseylerden birinde adem-sabriye aday olursa ilhandan o zaman kahramanlık bekleyeceğim, umarım o durumu yaşarız, o zaman girecek mi göreceğiz
  • Sabriye gitsede Adem rahatlasa.
    Geçen sene ezgi yüzünden çok hata yapmıştı atakan ezgi gittikten sonra toparlamıştı.
  • Zamanında Sedat ve Pınarında gitmeyeceğini düşünenler vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor155

Ben bu seneki yarışmacıları anlayamıyorum. Tutturmuşlar performans önemli değil duruş ve karakter önemli diye. Ya da yarı yarıya aynı diye. Ödülleri performansla aldığın, dokunulmazlığı performansla aldığın hatta kaybettiğin oyunda bile bireysel dokunulmazlık için performans harcadığın bir oyunda performans önemli değil diyolar. Performans önemli değil madem neden her sene daha yüksek performanslı yarışmacılar seçiliyor. Milli sporcular götürülüyor adaya. Her hafta en yüksek performanslılara ekstra ödül veriliyor. Her gün yeni bölümden önceki özetlerde oyunların tekrarları veriliyor. Performans değil de duruş önemli olsa ada hayatının tekrarını koymaları lazım. Bana göre bu yarışmada ana kriter performanstır. Performansı olmayanlar karakterine bakılmadan elenmelidir. Performansı iyi olanlar arasından karakteri ve duruşu iyi olanlar öne çıkmalı ve şampiyon olmalıdır. Aksi taktirde seyir zevki olmayan kalitesiz yarışlar izleriz ki bu da survivor ruhuna aykırı bence. Son olarak da eleme sisteminde de yanlış var bence. Bu şekilde bir kişi istediği kadar sms gönderebiliyor. Böyle olunca da gidene halk değil parası olan fanı çok olan karar veriyor. Bunun yerine her numaradan sadece bir sms gönderilse ve sms ücretsiz olsa tüm survivor izleyicileri sms gönderir ve gerçekten halkın istediği olmuş olur.

Survivor orjinalinde zaten bir strateji-kulis oyunu. Biraz kafasını çıkaranı takım için bir müddet kullanıp sırası gelince postalamaya çalışırlar. Türkiye-Yunanistan'da Teymuralp ve Kızlar-Erkeklerde Hakan Hatipoğlu o sistemin mağduru olmuşlardı. Halkın büyük kesimi de onları desteklemişti. SMS olsa kesin şampiyonlardı. O dönemlerde Acun reyting getiren başarılı ve lider kişiliklerin elenmemesi için taklalar atıyordu. Bireysel dokunulmazlık Teymuralp sayesinde geldi mesela. Hakan'ın da her hafta dokunulmazlığı alamayacağını anlayınca 3 haftalık bireysel dokunulmazlık oyunu icat etmişti ama İhsan Tarkan oyunu bozmuştu. Sonraki tüm Survivor'larda halk kimi istiyorsa o ilerlesin ve şampiyon olsun diye sms getirildi. Yani amaç mümkün olduğunca halkın istediğini şampiyon yapmak. Ama burada ki problem antipatik karakterlerinde sivrilebilmesi. Bence kimin kalması değil kimin gitmesi oylanmalı. Yada istersek negatif oy kullanabilmeliyiz.

Survivor'da oyun performansı sadece araçtır. Ödülleri kazanmak zorlukları azaltmak ve dokunulmazlık oyununa enerjik çıkmak için araçken; dokunulmazlık oyunlarıda elenmeyi ertelemek için araçtır. Herkes dokunulmazlık kaybedildiğinde topun ağzında olduğunun farkına varabilmeli. Orada herkes takımı için değil bireysel olarak yarışıyor. Takım sadece tuttuğun bir taksi gibidir. Takım performansları sadece sana ekstra 1 hafta daha şans verir o kadar. Ama er ya da geç sms sisteminde performansı iyi olanlardan biri kazanır. Çok düzgün karakteri olmasına da gerek yok. Kimilerince desteklenecek karakteri olsun yeter.

Sema özelinde düşünürsek performansından başka her şey fos çıktı. Ama yinede elenmemeli. Adem'i desteklememe rağmen Sabriye'yi daha itici buluyorum mesela. Yarın kim elense çok da üzülmeyeceğim yinede.

• Furkan aslında iyi çocuk.Kendi başına yada ademlerle takılsa bu kadar tepki çekmezdi.Şer dörtlüsünden en temizi o bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalf07

quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Arkadaşlar dün neden 3 kişi vardı elemede? Ben mi kaçırdım

Acun 'un yeni kuralı, iki dokunulmazlık oyununu aynı takım kaybederse, dokunulmaz olan aday söylemiyor, sadece oylama yapılıyor, böylece üç aday çıkıyor.

Teşekkürler cevap için.

Acun İlhan Mansız ve tayfasını korumak için ne yapacağını şaşırdı zaten.
    Ben özetlere bakmaya devam edeyim, şu 2 dk arayla giren reklamları azaltmadığı sürece izlemeyi düşünmüyorum.
  • sema elenmiş... kesin bilgi...
  • Furkan gruptan çıktıysa ki zor haftaya potada ve elenir.
    Bu hafta da Sabriye elenebilir yeni bir erdi vakası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 24 Nisan 2017; 12:20:9 >
  • Acun şimdi oylama çok yakın bitti sonucu bir kaç yüz oy belirledi falan diye masal anlatır Şahika ya da Sabriye'yi yollar.

Bir kere de şaşırt bizi Sema'yı gönder Acun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Furkan aslında iyi çocuk.Kendi başına yada ademlerle takılsa bu kadar tepki çekmezdi.Şer dörtlüsünden en temizi o bence.

Yemek yedikleri kaba tüküreyim demişti arkalarından.
  • quote:

quote:

Bırak allah aşkına kardeşim ağzı olan konuşuyor neymiş efendim sema gidermiş.. yok ya..

ilhan fanları azalmış sms atmazlarmış..

bunları yazanları okudukça kader gibi kahkaha atıyorum.

şayet acun gelen sms sayısını yazarsa ben iddia ediyorum en fazla sms semaya çıkacak..

birde kendine güvenen babayiğit varsa.. sema gider diyenler yani..

omlarla iddiaya girerim. 100 tl koysunlar ben 1000 tl koyuyorum ortaya sema gitmiyecek diye.

varmı böyle bir yiğit sema gider diyenlerin içinde.

• Sema giderse (ki gitmeyecek) sürpriz olmaz. Çünkü kendisi Cumartesi günü konseyde bayağı bir sıvadı. Şahika'nın gideceğini düşünüyorum. Sema elenirse, Gönüllüler'in kızları, Sabriye ve Şahika'nın üstünden buldozer gibi geçer. Acun'un buna müsaade edeceğini düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34153416341734183419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.