Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34163417341834193420
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Goudelock

Adem sembolü alırsa İlhan arkadaşlarına beni yazın der diye düşünmüştüm. Bizim üçlü de strateji yapmayıp oyladı bölünce tek ilhan çıkar sanıyordum. Neler olmuş. Sema gitmezse bu hafta izlemeyi bırakacağım. Buraya not düşüyorum. Destekleyen bir kişi bile yok.

İlhan da şampiyon olamayacağını beş yüzüncü kez gösterdi. Şampiyon adam korkmayan, gerekirse arkadaşları için potaya girebilen yürekli kişidir. İlhan gibi sadece kendinden güçsüze horozlanan adam finale bile çıkamaz.

arkadaş hesapta bilmiyorsun galiba.. ilhan beni yazın deseydi arkadaşlarına..

toplam 3 oy çıkardı kendisine..

sonra ademler sema ya 3 oy atacaklardı al sana 2 kişi daha potada ilhan ve sema..

böyle bir riske neden girsinler.. şimdi semaya destek vercekler..

oylar 2 kişiye bölünmeyecek tek semaya gidecek..

azıcık yazarken hesaplayın yazın be kardeşim.

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Serkay bile isteye potaya girmedi, arkadaşları onun ismini söyledi. Adamın kendi ağzından duyduk potaya girmek benim tercihim değildi diye. Aynı şekilde Damla'yı da soktular potaya.

Ben pek sanmıyorum İlhan'a seni yazalım dediklerini, böyle bir teklif gelse zaten İlhan egosuna yediremez kabul eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

Bırak allah aşkına kardeşim ağzı olan konuşuyor neymiş efendim sema gidermiş.. yok ya..

ilhan fanları azalmış sms atmazlarmış..

bunları yazanları okudukça kader gibi kahkaha atıyorum.

şayet acun gelen sms sayısını yazarsa ben iddia ediyorum en fazla sms semaya çıkacak..

birde kendine güvenen babayiğit varsa.. sema gider diyenler yani..

omlarla iddiaya girerim. 100 tl koysunlar ben 1000 tl koyuyorum ortaya sema gitmiyecek diye.

varmı böyle bir yiğit sema gider diyenlerin içinde.

+1
    ciddi ciddi sema'nın gideceğini düşünüyorlar,hadi sabriye'yi adem'in sms leri haftalarca tuttu diyelim, ilhan,serhat,furkan fanlarının elleri armut mu topluyor,sosyal medya da furkan ciddi şekilde destekleniyor
    sadece ilhan'ın sms leri bile sema'ya yeter diyorum,-ki sema bile kitlesi oluştu,acuna bile gerek kalmaz,sema gitmeyeceği gibi bu elemede en çok sms alan kişi olacaktır

• İlk başlarda kendi isteği ile çıkmıştı serkay, sonlara doğru gönlü yoktu çıkmaya ama yinede söylemişlerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programa SMS atanlara inanamıyorum dahası innamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Semanın oyu gökhan'a elenen pınardan fazla olamaz, gitmezse acunun oyunu olduğu ortaya çıkar.

İlhan serhat furkan fanlarının semaya oy göndereceğini sanmıyorum. Aslında serhat furkan'ın fanı olması bile komedi.

İlhanda bu egosuyla bayaa fan kaybetmiştir.

Haksızlığa sesini çıkarmayan dilsiz şeytandır.

Ağır oldu ama şikeci 4 lünün özeti bu.

Ödül oyunlarında oynayıp, dokunulmazlıkta oynamamak bunların karakterini gösteriyor.

Ne güzel özetledi SABRİYEMİZ

Ne alakasi var ilhani ve serhati destekledigimden semaya 10 sms attim aksam ilhan ve serhata kim destek veriyorsa oy atmistirda.

Gorecez sahika ya da sabriye nasil gidecek sema giderse gel bul beni

Bırak allah aşkına kardeşim ağzı olan konuşuyor neymiş efendim sema gidermiş.. yok ya..

ilhan fanları azalmış sms atmazlarmış..

bunları yazanları okudukça kader gibi kahkaha atıyorum.

şayet acun gelen sms sayısını yazarsa ben iddia ediyorum en fazla sms semaya çıkacak..

birde kendine güvenen babayiğit varsa.. sema gider diyenler yani..

omlarla iddiaya girerim. 100 tl koysunlar ben 1000 tl koyuyorum ortaya sema gitmiyecek diye.

varmı böyle bir yiğit sema gider diyenlerin içinde.

+1
    ciddi ciddi sema'nın gideceğini düşünüyorlar,hadi sabriye'yi adem'in sms leri haftalarca tuttu diyelim, ilhan,serhat,furkan fanlarının elleri armut mu topluyor,sosyal medya da furkan ciddi şekilde destekleniyor
    sadece ilhan'ın sms leri bile sema'ya yeter diyorum,-ki sema bile kitlesi oluştu,acuna bile gerek kalmaz,sema gitmeyeceği gibi bu elemede en çok sms alan kişi olacaktır

Şuna bak kardeşim Sema zirvede. çöpler dipte.

HaLa sema gider diyenler var ya. inanılmaz rüya görüyorlar.

• sabriye ademle beraber 3 kez potaya girdi ve elenmedi hatta erdi'yi bile eledi erdi ki burdaki ergenlerin Reis dedikleri kisi idi.
    bence sabriyenin kendi sms kitlesi az degil.
    gelipte burda sema gibi itici bir karaktere elenirse hic inandirici gelmez.

hersey parkur degil kadin sirf parkurda hizli iyi diye ona kufur etme insanlari asagilama ustten bakma yetkisi olamaz.
    madem hersey parkur gelecek sene acun butun kadin yarismacilari milli atlet alsin.
    erkek yarismacilari da dovuscu futbolcu karisimi yapsin.

sema giderse ac kalirlar oyun kazanamazlar tarzi konusmalara da katilmiyorum.
    sema gidecek diye survivor bitmez bir sekilde yine oyun kazanirlar.
    sema 1 bucuk ay sakatken pinar'in performansi bile rezilken yine unluler bayagi bi oyun kazanmisti.

butur konusmalar hersene oluyor
    yok merve giderse unluler ac kalir
    nagihan elenirse unluler ac kalir simdi de sema icin.

orasi survivor sema'nin 6 tane kibris sembolu var onu elemek istemeleri gayet normal hem sevmedikleri hem kendi gruplarindan olmadigi hemde sms gucunun az oldugunu dusundukleri icin yazmalari gayet normal.

sirf oyunlarda iyi diye karaktersiz birini sona kadar goturmek adeletsiz geliyor bana..
    ozaman burcak gibi hicbir spor becerisi olmayan yarismacilari neden survivor a cagiriyorsun getir sema ayarinda bir atlet daha koy gonullulere ozaman gorelim sema nin hizini.

birde.. gecen sene ki survivor oyunlari cok daha farkli ve guzeldi.
    busene ki oyunlarin 90% i birbirinin birebir benzeri hepsi de parkur'da hiz gereken kos zipla surun suya gir cik tarzi oyunlar.
    bi zahmet sema digerlerinden hizli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujishiro123

sabriye ademle beraber 3 kez potaya girdi ve elenmedi hatta erdi'yi bile eledi erdi ki burdaki ergenlerin Reis dedikleri kisi idi.
    bence sabriyenin kendi sms kitlesi az degil.
    gelipte burda sema gibi itici bir karaktere elenirse hic inandirici gelmez.

hersey parkur degil kadin sirf parkurda hizli iyi diye ona kufur etme insanlari asagilama ustten bakma yetkisi olamaz.
    madem hersey parkur gelecek sene acun butun kadin yarismacilari milli atlet alsin.
    erkek yarismacilari da dovuscu futbolcu karisimi yapsin.

sema giderse ac kalirlar oyun kazanamazlar tarzi konusmalara da katilmiyorum.
    sema gidecek diye survivor bitmez bir sekilde yine oyun kazanirlar.
    sema 1 bucuk ay sakatken pinar'in performansi bile rezilken yine unluler bayagi bi oyun kazanmisti.

butur konusmalar hersene oluyor
    yok merve giderse unluler ac kalir
    nagihan elenirse unluler ac kalir simdi de sema icin.

orasi survivor sema'nin 6 tane kibris sembolu var onu elemek istemeleri gayet normal hem sevmedikleri hem kendi gruplarindan olmadigi hemde sms gucunun az oldugunu dusundukleri icin yazmalari gayet normal.

sirf oyunlarda iyi diye karaktersiz birini sona kadar goturmek adeletsiz geliyor bana..
    ozaman burcak gibi hicbir spor becerisi olmayan yarismacilari neden survivor a cagiriyorsun getir sema ayarinda bir atlet daha koy gonullulere ozaman gorelim sema nin hizini.

birde.. gecen sene ki survivor oyunlari cok daha farkli ve guzeldi.
    busene ki oyunlarin 90% i birbirinin birebir benzeri hepsi de parkur'da hiz gereken kos zipla surun suya gir cik tarzi oyunlar.
    bi zahmet sema digerlerinden hizli olsun.

Aynen Sema'nın karşısında bir Nagehan yok ki performansını övelim. Parkurlarda önde gelmezse ayıp, karşısında atlet yok zaten.

Burada Sema'nın goygoyculuğunu yapanlara da inanmıyorum trollüyorler sadece.

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    Hesabı çok bilen arkadaş ve akıl verecek kadar aklı olan arkadaş,

İlhan'ın oyunu hesaba katamamış. İlhan onların üçlü hareket edeceklerini nereden biliyor? Üçlü hareket etmelerini hesaba katıp - ki ilk kez üçlü hareket ediyorlar - sema'yı yazacaktı. Diğerlerine de beni yazın diyecekti. Onlar üçlü hareket ederse 4-3 sema. Oyları 2-1 dağıtırlarsa sadece ilhan aday olacaktı.

Şahika semayı yazdı

Sabriye adem serhatı yazdı

Şer dörtlüsü- ilhanı yazdı

Bu durumda tek ilhan aday çıkıyor. Ve üçlü hareket halinde sema'yı yazarak tek aday çıkmasını garanti hale alıyor.

Siz sabriye ve ademden oyları 2-1 dağıtıp çift aday çıkarabilecek stratejik hareketi bekliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Serkay bile isteye potaya girmedi, arkadaşları onun ismini söyledi. Adamın kendi ağzından duyduk potaya girmek benim tercihim değildi diye. Aynı şekilde Damla'yı da soktular potaya.

Ben pek sanmıyorum İlhan'a seni yazalım dediklerini, böyle bir teklif gelse zaten İlhan egosuna yediremez kabul eder.

Sedatın gittiği konseyde ilhanın kolyesi vardı sedatı söylerken tam hatırlamıyorum ama ben çıkıcaktım ama kolyeyi aldım gibi birşey söylemişti.
    Tuğba özay ve kerimoğlunun elendiği konseyler planlıydı bence ama daha sonraı memiç ve efecanın gittiği konseyler ibrahimin iş güzarlığıydı.
  • Fujishiro123 F kullanıcısına yanıt
    elenirse semacılara değil fantastik dörtlücülere elenecek, semaya normalde gidecek oy 100 anca olur. ilhan ve furkanın fanları gönderir semaya oy, serhatın zaten fazla oy göndereni yoktur

ekip semayı sms bomdardımana tutmuştur ayrıyeten, 1000 kişi 10 sms atsa 10 bin sms yapar, ilhan-furkan fanları da atar. sabriye ya da şahika elenince bu 3lü samimiyetsizlerin fanlarının isyan triplerine ve galeyana gelişlerine çok güleceğim
  • Arkadaş sema'yı destekleyecek kadar nasıl düştünüz? Ne yaşadınız da bu hale geldiniz?

• İlhanla serhat konuşup sema yazmışlar.
    Bu sema ve furkanda gram akıl yok.
    O ikili semayı sadece sayı olarak görüyor.
    Furkanıda beceremedikleri ogeday volkandan çekindikleri oyunlarda öne sürücek piyon olarak görüyorlar.
  • Şahikanın eleneceği bariz niye bu kadar sema elenirse gerçekçilik kalmaz falan yorumları geldi anlamadım.nagihanda parkurda çok iyiydi ama ada yaşantısı kötüyken ilk 5e geldi. o zaman onun yerine tuğba özay kalmalıydı sürekli sizin mantığınızla. semayı da doğru karakter olarak bulmuyorum ama en azından potadakilere bakınca gitmesi gereken kişi değil şu aşamada bence. ademi destekliyorum bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Sabriye gitsede Adem rahatlasa.
    Geçen sene ezgi yüzünden çok hata yapmıştı atakan ezgi gittikten sonra toparlamıştı.

aslında tam tersi olmuştu, ezgi gittikten sonra atakan patates olmuştu,oyunlarla finale çıkması gereken atakan,sms ile finale çıkabilmişti.demekki insanlar nasıl görmek istiyorsa öyle izliyorlar yarışmayı.sabriye adem'e zarar falan vermiyor,arada verse bile faydası daha çok olmuştur.sabriye sadece takım'a zarar veriyor.şuan sabriye ve şahika takıma zarar veren yarışmacılar,ama bu hafta birinin gitmesi takıma olumlu yansımaz,çünkü gene 2 oyunda oynayacak kalan,hatta takım zararlı çıkar,tek kalan daha çok yorulabilir.
  • Bu semayı kendi gibi olmayanlar dışın da kim destekler, ağzı bozuk bir kere. sabriye de aynı. Bu ikisinden biri gider. serhat,sabriye,havuç ve ilhan, bunlar kıbrısa gitmesin de kim giderse gitsin arkadaş.
  • Hakan patatesi birkaç hafta önce Furkan için "asla Kıbrıs'a gidemez, Furkan finale çıksın saçımı turuncuya boyatacağım" falan diyordu son dönemde ise "Furkan finali hak ediyor, umarım finale çıkar, gelecek yıl banko All Star'da" diyor.
  • ruyamda bugunun oyununu gordum, oyundan once acun sahikaya "bana gore sen eleneceksin bana gelen anketler bunu gosteriyor zaten dogru olan da bu" dedi. bu yuzden senin oynamana izin veremem falan dedi. sahika gozyaslarina boguldu. havuc falan utanmadan agliyor suna bak dediler. acunun tarafciligi bilinc altima islemis

• quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

Arkadaş sema'yı destekleyecek kadar nasıl düştünüz? Ne yaşadınız da bu hale geldiniz?

olaya birde şu pencereden bak,ben kişileri değil ünlüler takımını destekliyorum yarışma olarak, sema'nın gitmesi takıma büyük zarar verecek,kaybeden ünlüleri seyretmek istemem.ha bu sonuca etki etmez fazla adem ve ilhan 8'e 2 kalsa bile beraber sms'e çıkmadıkları sürece kıbrıs'a gider ve gene son 3'lü ogeday,adem,ilhan olur.burdan acun zararlı çıkar izlenme oranları çok düşer.acun belki pınar'ı korumadı ama sema'yı koruyacaktır.sema bireysel kıbrıs sembollerini oynayacak bence,o zamana kadar ada'da kalacak bir şekilde.zaten aralarında ciddi sms farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Sabriye gitsede Adem rahatlasa.
    Geçen sene ezgi yüzünden çok hata yapmıştı atakan ezgi gittikten sonra toparlamıştı.

aslında tam tersi olmuştu, ezgi gittikten sonra atakan patates olmuştu,oyunlarla finale çıkması gereken atakan,sms ile finale çıkabilmişti.demekki insanlar nasıl görmek istiyorsa öyle izliyorlar yarışmayı.sabriye adem'e zarar falan vermiyor,arada verse bile faydası daha çok olmuştur.sabriye sadece takım'a zarar veriyor.şuan sabriye ve şahika takıma zarar veren yarışmacılar,ama bu hafta birinin gitmesi takıma olumlu yansımaz,çünkü gene 2 oyunda oynayacak kalan,hatta takım zararlı çıkar,tek kalan daha çok yorulabilir.

Ezgiyi potaya çıkartmamak için onun tarzı olmayan şeyleri yapmıştı atakan.Hatta mehmetle yattara bu yüzden atakana cephe almıştı.Nagihanda fişfiklemişti tabiki.
    Yoksa performans düşmesinin sebebi birazda serkay efecanın atışlarını düzeltmesiydi.Bide o ara rahatsızdı sanırım.

Genel olarak Ademin bu kadar parlamasının sebebi sabriyeyi koruması ve aralarında ki iletişimin insanlara doğal gelmesi ve sempatik olmaları.
    Bide karşı dörtlünün survivorda ki en itici gruplar top5 ine 2. 3. sıradan girmesi.

Sabriye stabil değil belli bir çizgisi yok.Adem sabriyeyle alakalı olan olaylarda puan kaybedicek hareketler yapıyor.Zarardan kastım bu yani.

Bide Ademcilerin semaya oy atmasında ki mantığı anlamadım.
    Sema giderse 3 3 kalıcaklar buda konseyde eşitlik demek.
    Şahika sabriyeden biri giderse 4 e 2 kalıcaklar.Buda direk Adem ve kalan kız yarışmacı potası demek.
    Sema giderse Adem belki biraz aç kalır ama karşı ekibe zarar verebilecek güce erişir.

• 
Sayfa: önceki 34163417341834193420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.