Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34053406340734083409
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Sema

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

buradaki ademci ''fikri ve vicdanları hür onların, o yüzden farklı isim yazıyorlar'' diyordu

adamlar oylarının bir anlama büründüğünü gördükleri an semayı yazdılar. dün gece demiyor muydu küfürbaz ''oylamaya etki etmeyeceğini biliyorum, serhat diyorum, bir duruşum olsun istiyorum'' diye, niye serhatı yazmadı yine, duruşunu üstüne giydiğinden gerek mi görmemiş yoksa

+1907

Lafa gelince adam bu Adem. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyor iş icraata gelince dansöz gibi kıvırıyor. Bizim saf halkımızda bunu destekliyor :) şampiyonluğun en büyük adayı mesela adem....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabriye utanmiyormu dokunulmazlik oyunlarini ciddiye almiyorlar dediginde ulan kalecelik yapiyorsun ortada geziyorsun bilerek oyun verdin lezbiyen kilikli seni

• Sema potada diye atıyorum Şahika'ya yoksa giderse üzülmem sanırım ama şu fantastik 4lünün dağılmasını istiyorum :)
  • Şahika sazı eline aldı susmuyor kız..
  • Semanın arkasında ilhan ve serhat var elenmez

• Oy atanları anlamıyorum. Çok paran varsa bir fakiri sevindir o senin için daha hayırlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahıka cok terbıyelı
  • Şahika hep aynı şeyleri söyleme, bıktık artık, farklı bişi söyle

• ANKET AÇILMIŞTIR...

kimi destekliyorsunuz?

http://www.strawpoll.me/12812109
  • Şahikanın ciddi destekcisi olduğunı düşünüyorum ben. Sabriye hazirana kadar elenmez gibime geliyor. %88 sema gider. Fantastik dörtlü olur kuzu sürüsü artık.

• ogeday berna gokhan ve diger butun gonulluluer fanlari yuklenin sabriye ve sahikaya. :)
  • uff şu şahikayı susturun lan semanın 1 ay önceki küfrünü gündeme getiriyor ama pınar buna yalancılık bahsinde onay almak için önceki haftalardan bir olay ile ilgili soru sorunca ''geçmişi niye karıştırıyorsun yaaaağğğğ'' tepkisi veriyor. samimiyetsizin tekisin ve gitmelisin şahika. adının anlamı tepe ve tepemin tasını attırmaktan başka işe yararın yok, fatih yoldaşa yanlış yaptın
  • Bence bu survivor büyük sürprizlere gebe.

Acun Sema'yı göndermez diyorsunuz ama ünlüleri 2 kız bırakacak duruma mı getirirdi ? İstese Pınar'ı da tutabilirdi eğer dediğiniz kadar etkili ise.

Sema bile gidebilir. Herşey beklerim artık
  • Sema giderse Acun artık paso su oyunu koyar. Yoksa Şahika ve Sabriye'yi yerden kazimak zorunda kalacaklar. Elif ve Tuğçe de deli gibi istatistik kasacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Oha ciddi misin ? Link var mı hocam merak ettim.

• İlhan ve Serhat fanları + Acun desteğiyle Sema gitmez.Şahika %100 gidiyor.
  • Yılın en kötü iki bayan yarışmacısı semayı elerse pınardan sonra başlarım böyle survivor a

• Sema'ya ailecek 50 oy. Bastırr koşamayan angutlara, atlayamayan ağır vasıta yarışmacılara oy atacağıma tv'yi kırarım.
  • Sema bu potadan çıkarsa havalara girer, Adem ve Sabriye'nin üzerine daha çok giderler.

şer cephesinin dağılması için Sema'nın elenmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 34053406340734083409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.