Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34063407340834093410
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

kimi destekliyorsunuz?

http://www.strawpoll.me/12812109
  • Şahika giderse 4 lüye olan kin iyice artacak. Bu durum Adem'e yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Tmm emekli yöneticim paran çok zenginsin. Sema'da emekli olacak biraz daha at bence :)

Istersen cep harcligi yolluyum sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Sema nin gideceğini sananlar var

Acun korumazsa gider

Gözaltı şampiyonunu sms de geçenler sema yı mı geçemeyecek?

Gözaltı ne ya kaç kişi biliyordu onu o saçma programla kıyaslama yapmayın

Acun müdahale etmesede Sema gitmeyecek İlhan ve Serhat gibi isimlerin yanında olması bile yeterli

• İstediğiniz kadar oy atın sistem şöyle işliyor anlatayım. Acun sözleşmeye ben sizi istediğim zaman eleyebilirim ama bu takdirde size şöyle şöyle para vercem diye madde koyuyor. Yarışmacılar konseye çıktıkları zaman kendilerine gelen sms üzerinden para topluyorlar. Artı son konseyde ellendiğinde son konseydeki tüm oylar da elendiği takdirde para olarak ona veriliyor. (Buna elenme tazminatı deniyor acın bunu sadece ünlülerle yapıyor) sadece ünlüler için geçerli olan elenme tazminatı yarışmacıların uzun süre adada kalma motşvasyonunu arttırıyor çünkü çok ciddi bir rakam kazanıyorlar. Bu sistem bi nevi win-win şeklinde işliyor. Yarışmacılar oy toplamaya çalışıyor ki cepleri dolsun.Gönüller'de bu sistem olamadığı için onların parası da ünlülere kayıyor.

Ha şimdi bir çok kişi diyecek he iyi salladın bi bitmediniz.ç nerden biliyoesun falan diye. Ama bunu nerden duyduğunu söylersem hem ben biterim hem de bana söyleyen. Yine de kendiniz redditten bakabilirsiniz yurt dışında da buna çok yakın bir sistem var. Tekrar söylüyorum lütfen ama lütfen kaynak soramayın

• İstediğin kadar öv Sema'yı Acun.
    Hem cinsine ağır küfür edip,bunu haklıymış gibi göstermeye çalışan birisini savunma bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasorii -- 24 Nisan 2017; 0:4:28 >
  • Gökhan'a sormak lazım kim gidecek diye. Kendisi potadayken gidip gitmeyeceğini hissediyormuş
  • şahika son 15dk'n :)
  • Bu hafta Şahika gidecek.Ardından da Anıl ve Burçak...
  • ACUN YARININ TANITIMINI OYLAMA BİTİŞİNDE GÖSTERECEĞİNE GÖRE SEMA'NIN İPLİĞİ FRAGMANDA PAZARA ÇIKIYOR. BUNU DÜŞÜNEREK SANDIKLARI TERKETMEYİN. SABRIYE 1890, SAHIKA 1890

• quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

offf şahika umarım gidersin umarım yettin artık,,küfür edip tekme atanın yanında durmak adaletini simgeliyor zaten senin şaka gibisin..

Trol. Küfür eden yüzüne küfür etmişti. Sonra özür diledi ve özrü kabul edildi.

Sema yüzüne değil arkasında küfür etti. Özür dilemedi. Şaka gibi olan sensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

uff şu şahikayı susturun lan semanın 1 ay önceki küfrünü gündeme getiriyor ama pınar buna yalancılık bahsinde onay almak için önceki haftalardan bir olay ile ilgili soru sorunca ''geçmişi niye karıştırıyorsun yaaaağğğğ'' tepkisi veriyor. samimiyetsizin tekisin ve gitmelisin şahika. adının anlamı tepe ve tepemin tasını attırmaktan başka işe yararın yok, fatih yoldaşa yanlış yaptın

senin fatih çok samimiyetliydi ya... milletin piyonu olan bir adamı destekleyip sırf ademin yanında diye şahikaya laf atmak baya samimi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: elmatadori

Sema'ya ailecek 50 oy. Bastırr koşamayan angutlara, atlayamayan ağır vasıta yarışmacılara oy atacağıma tv'yi kırarım.

Koşu izlemek istiyorsan Eurosport izle, aç youtubedan maraton izle. Bu yarışma koşu yarışması değil!!!
  • Doğru olanin ne olduğu sana düşmez Acun. Adam resmen biyik altindan Sema'ya oy istiyor la.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir izlemiyordum neden 3 yarışmacı potada? Dokunulmazlığı alan 4. kişiyi söylemeyecek mi?
  • HayalleriOlanAdam kullanıcısına yanıt
    Link yok ama gecen hafta elendı.
  • İlhan m den şampiyon filan olmaz.
    Ben ilhan mansızım diye ego kasıp gerine gerine yürüyosan bugün gidip ademlere beni yazın diyecektin.
  • Ya Sabriye ya da Sema elenecek. Gönüllüler SEMA'nın gitmesi için şimdi dua ediyordur!
  • Ciddi ciddi Semayı destekleyenler var,çok ilginç arkadaş.
  • ya 0 msj lı creepdo kardeş kım troll ??

1 kere sen meseleyı anlamamısınki
  • 
Sayfa: önceki 34063407340834093410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.