Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Evet beyler biraz geç girdim foruma ama olsun. Bu gecenin kritigini yapicam şimdi.

İlk olarak Ögeday şişirilmiş bir balondur. 2 haftada 4 kere oyun aldığında kimse Ögeday deniyordu ama su son 1 haftadır biraz palazlandi diye hemen igeday finalde diyorsunuz. Yapmayın etmeyin. Erdi başkan ogedayin akbilini basıp yollar merak etmeyin.

2. Olarak furkan. Furkan bu gece kendi ipini çekmiştir . asla ve asla Kıbrıs a gidemez ve hatta birleşmeden sonra elenir.

3. Olarak çöpriye . bu çöp arkadaş hic oyun kazanamaz sadece ağlamayı bilir. Bu hafta adem ile potada. Bu potadan çıkmasın artik yeter elensin gitsin .

4. Olarak sema . sema için tek şu denebilir. Kıbrıs gitma ihtimalini her gecen hafta düşüren sema , bu hafta konseyde yaptığın hareket ile Kıbrıs hayallerini tamamen bitirdi. Sen o potaya takimin en iyi erkeği adem i yazarsan ( serhat ve ilhanin gaxı ile ) asla ve asla Kıbrıs a gidemez sin. Haa Kıbrıs gidersin ama sadece seyirci olarak. Ademi potaya koyan takimi satmış olur. Demem iki güle güle sema . Kıbrıs i unut sen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MstFrost

Herkes çok güzel şeyler yazmış. Tebrik ediyorum. Şu yarışmada şampiyon belli zaten, sanki ünlüler birleşmiş de "Hadi arkadaşlar Adem'i şampiyon yapalım" demişler. Olan gönüllülere oldu. Ünlülerle beraber gönüllüler de Adem'in arkasında kaldı. Adem düşmanlarına söylüyorum şimdi, Adem şampiyon olursa bu bizim sayemizde değil, bu seneki ünlüler takımı sayesinde olacaktır. Bu da böyle biline.

Ne İlhan, ne Serhat, ne Furkan, ne Volkan, ne Sedat, ne de Erdi şampiyon olacaktır.

ADEM'İN RUHU ŞAMPİYON ZATEN.

Sen merak etme . final de erdi başkan ademe çift akbil basıp şampiyon olacak.

Bizim bayramımız pota geceleridir (erdi ünver )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 5 Mart 2017; 2:48:54 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    EyvAllah
  • quote:

Böyle giderse bütçeniz pota gecelerinde bitecek zaten. Akbil basacak paranız kalır umarım.

Edit: Bu arada Acun, Survivor'da bir cacık performansı olmayan adamı şampiyon yapmaz. Tepkilerin ne düzeyde olacağını bilir. Reytinglerinin daha sonralarda düşeceğini bilir. Göz6 değil burası.

• quote:

6 cümlelik yorumuma cevap olarak attığın şu fotoğraf bile Erdi'yi şampiyon yapamayacağınızı gösteriyor zaten.

/>

(IcyTea Lemon)

Ne var bunda bizde gülüyoruz,eğleniyoruz
    bizim parkurumuz konseylerdir..

• Beyler nu elif günden güne güzellesiyor ya . bu dominigin havasından mi suyundanmi bilemedim. Kizin doğal hali , turkieyedeki makyajlı halini 10 a katlar. Vallahi doğal hali kızın çok güzelmiş ya . (dünya ahiret bacimizdir kendisi yanlış anlasilmasin )

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Beyler nu elif günden güne güzellesiyor ya . bu dominigin havasından mi suyundanmi bilemedim. Kizin doğal hali , turkieyedeki makyajlı halini 10 a katlar. Vallahi doğal hali kızın çok güzelmiş ya . (dünya ahiret bacimizdir kendisi yanlış anlasilmasin )

Elif saçları değişikken güzeldi şimdi çirkinleşti. Bide burnu yamuk kızın instagram fotoları hep filtreli o yüzden çirkin gözüküyor doğal hali sempatik ama o yönden haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 5 Mart 2017; 3:15:8 >
  • quote:

Böyle giderse bütçeniz pota gecelerinde bitecek zaten. Akbil basacak paranız kalır umarım.

Edit: Bu arada Acun, Survivor'da bir cacık performansı olmayan adamı şampiyon yapmaz. Tepkilerin ne düzeyde olacağını bilir. Reytinglerinin daha sonralarda düşeceğini bilir. Göz6 değil burası.

Pota geceleri bizim için şenliktir. Siz rahat olun. Erdi başkanın arkasında tüm Türkiye var . finalde karşısına kim.çıkacak onu konuşun siz. Kim gelirse gelsin fark etmez zaten de . İzmirde olsa kentkart , İstanbul da akbil basar yollariz . sıkıntı yok

Pota geceleri bizim rahat uyuduğumuz geceler dır. Herkes akilli olacak , kibir kasvet ordusu erdi başkanın önünde diz çökecek. Biz onu parkur için gondernedik survivor a . duyduk ki adada kibir ve kasvet ordularından birileri varmı . onlara akbil basması için gönderdikkkkk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 5 Mart 2017; 3:14:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

Sema HANIM diyeceksiniz

basarili bir milli sporcuya birilerinin masaligi kuklaligi yakismadi o da guce boyun egdi karakter ortaya koyamadi yazik etti kendine..

• Bernanin fanlarida berna gibi seytan.

Ademle berna el elle finale diye algi yapiyorlar facebookta.

Ademciler karsi cikmis ama, bernayla ademi birmi tutuyorsunuz diye. Biz ademciler bernayi istemiyoruz diye karsilik veriyorlar.

Baktilar adem populer, sms gücü saglam. Faydalanacaklar.

Bernayi zaten anca onun gibi seytanlar sever.

Yalan,iftira,kendini begenme.

Bugun dikkat eden oldummu bilmiyorum ama. Yaris sonrasi aglamayi denedi, ama aglayamadi. Zorladi kendini aglamak icin. Ama olmadi. Bukadar yapmacik ve rezil birisi.

• quote:

5'te 5 mi yapmıştınız parkurunuzda? Yalnız sizin parkurda tur yok, 10 olan da kazanmıyor. Kaybeden eleniyor. Erdi'nin şampiyon olabilmesi için sizin "parkurunuzda" yaklaşık 13-14 tane daha sayı almanız lazım.

Ayrıca şöyle ironik bir durum var. Erdi, "Bizim parkurumuz konseylerdir." diyor ama konseyde de hiçbir şey yapmıyor. Siz sevenleri yapıyorsunuz yapmanız gerekeni. Erdi oturduğu yerden sizi kullanıyor resmen. Ama mesela ben Adem'den örnek vereyim. Adem gönüllülerde olsa hiç yazılmazdı, orası ayrı. Ama konseye çıkmadan adam çaba sarf ediyor. Parkurda parçalıyor kendini. Alın teriyle kalıyor o adada. Erdi ise yan gel yat Osman. Siz de kalmak için emek vermeyen adama oy atıyorsunuz. Aynısı Sabriye için de geçerli. Daha ilk defa sizden görüyorum emek vermeyene ekmek vereni.

Survivor top atıp,şişe devirmek değildir.Karakter koymaktır.Erdi nin koyduğu karakter yeter.Erdi başkanı şampiyon yapacağız..

• quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

Bernanin fanlarida berna gibi seytan.

Ademciler karsi cikmis ama, bernayla ademi birmi tutuyorsunuz diye. Biz ademciler bernayi istemiyoruz diye karsilik veriyorlar.

Bugun dikkat eden oldummu bilmiyorum ama. Yaris sonrasi aglamayi denedi, ama aglayamadi. Zorladi kendini aglamak icin. Ama olmadi. Bukadar yapmacik ve rezil birisi.

Hocam Erdi yanlış adada.

Erdi başkan vasatların içinde kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 5 Mart 2017; 3:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Hocam Erdi yanlış adada.

Bastan beri diyorum bunu . Erdiyi yolla ünlüler adasina girgir samatayi izle. Acunnn duy sesimizi. Erdiyi ünlüler adasina at. Izlenme rekoru kir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Hocam Erdi yanlış adada.

Bastan beri diyorum bunu . Erdiyi yolla ünlüler adasina girgir samatayi izle. Acunnn duy sesimizi. Erdiyi ünlüler adasina at. Izlenme rekoru kir.

ünlüler kaostan yanıyo resmen Erdi tam oranın adamı.

• patates erdimi şampiyon olacak güldürmeyin lütfen
  • Gönüllülerin bu kadar pasif kalmasının sebebi tamamen göz6 tayfası.Bulut gelince daha da duruldu orası.Göz6 tayfasından olmayanlar da bunlara bulaşacakları varsa bile bulaşamıyor.Acunun oy kitlesi olanları survivora koyma işinden vazgeçmesi gerekiyor.Herkes rol kesiyor adada.

Hep yazıyoruz, sms olmalı fakat tamamen tek belirleyici etken olmamalı.Örneğin şöyle birşey olur, 4 aday olur, sms'te 1. olan potadan çıkar, diğer 3'lü arasında oyun oynanır kaybeden gider gibi yani survivora da böyle bir elenme yakışır.

Erdi gibi bir zavallıya sms atılıyor diye (kim nesini seviyor bunun o da tam Türkiye gerçeği) elenmemesi tam bir rezalet.Herif benim sms'im var diyerek hindistan cevizi bile kırmıyor adada, paso yatışta.Olacak iş mi bu?Oyunlar desen zaten iyice komik durumlara düşüyor, komedi niyetine izleniyor.Rakibi olsam acırım rölantide oynarım parkuru...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 5 Mart 2017; 3:41:59 >
  • quote:

Survivor'da top atıp şişe devirmeden olunan şampiyonluk 2011'den önceydi. Şimdi sen bana Turabi, Gökhan Keser'den daha karakterli bir adam mı demeye getiriyorsun? Üstüne üstlük performansı da on numaraydı. Survivor %60 performans, %40 karakterdir bana göre.

Turabi fakirim ayağına yattı oradan kazandı.Yoksa Gökhan benim için o senenin şampiyonuydu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

Yav birader Adem i övüp durma ırkçılıkdan bahsediyosun gelmiş Serhat a alman diyo ee.Gelip kendini övüp felan duruyo Adem orda dürüst elemanlardan biri ama siz böyle sanki takım tutar gibi tutuyosunuz ya insanlardan soğutuyosunuz valla sanki kazansa yarısını sana vericek.

Soğu be napayım? Sen soğuma diye karakter yoksunu bi adamımı övüp savunayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yooo hocam bilakis zevk alıyorum

Erdi Ünver bizim kırmızı çizgimizdir..
  • quote:

Hocam ben yazmıştım berna birleşmeye kadar zorluk çekecek ama sonra ademe yanaşacak diye ademde zaten bu işlere pek kafası basmadığından kabul eder dedimya berna adada alfa erkek smsi güçlü olan biri arıyor bulamıyor bulamadıkça deliriyor(eser gittikten sonra iyice saçmalamaya başladı) birleşme olsun bernayı direk ademin yanında görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 5 Mart 2017; 4:9:41 >

• 
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.