Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: symon1907

Güç oyunu gönüllüler alır diyeceğim ama fragman kafayı karıştırdı. 4'lü yine aynı ismi verirse oylamadan maximum 2 eş oy çıkar ve dokunulmazlığı alanın vereceği isimle toplamda 5 aday olur ve bu daha önce yaşandı. Serhat-Sema-Furkan ve İlhan 4 lüsünden farklı oy kullanacak birinin çıkacağına da ihtimal vermek mantıklı değil.

Gönüllülerde ise geçen 3 aday çıkmaya yakın oy verilmişti. Bu sefer Gökhan,Erdi ve Berna konseyden ortak çıkabilir belki. En mantıklı yaklaşım bu gibi.

Yada yine fragman abartı. Gönüllüler 2 aday çıkartır konseyden bir tanede dokunulmazlığı alan verir. 5 aday olur ama 2 aday veren ünlülere karşı 3 aday çıkartıp bir ilke imza atarlar :)

Gökhan sakat değil mi ? bu konseyde ismi söylenmeyecek kişi olarak ayırabilirler. Bulut Erdi ve Berna olabilir :)

• ihatedh İ kullanıcısına yanıt
    serhat adem e sen delikanlı değilsin karşı takımdan sabriye ye veya başka bayanlara laf geldiğinde neden karşı takımla kavgaya tutuşmuyorsun oyun esnasında gibi (bana göre saçma sapan ) bir şey söyledi.
    adem de cevap olarak bana delikanlı değilsin diyorsun sen çok mu biliyorsun bu delikanlı işlerini, almanya da yetişmişsin alman erkeğisin gibi bir cevap verdi.

not: diaolglar kendi yorumumu da içerir, fragmanda gösterilenlerden çıkardığım sonuç.
  • Ünlüler adasına ne kadar çöp karakterli varsa toplamışlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

quote:

Orijinalden alıntı: symon1907

Güç oyunu gönüllüler alır diyeceğim ama fragman kafayı karıştırdı. 4'lü yine aynı ismi verirse oylamadan maximum 2 eş oy çıkar ve dokunulmazlığı alanın vereceği isimle toplamda 5 aday olur ve bu daha önce yaşandı. Serhat-Sema-Furkan ve İlhan 4 lüsünden farklı oy kullanacak birinin çıkacağına da ihtimal vermek mantıklı değil.

Gönüllülerde ise geçen 3 aday çıkmaya yakın oy verilmişti. Bu sefer Gökhan,Erdi ve Berna konseyden ortak çıkabilir belki. En mantıklı yaklaşım bu gibi.

Yada yine fragman abartı. Gönüllüler 2 aday çıkartır konseyden bir tanede dokunulmazlığı alan verir. 5 aday olur ama 2 aday veren ünlülere karşı 3 aday çıkartıp bir ilke imza atarlar :)

3 aday çıkmışsa fragmanda Acun'un şaşkınlığının nedeni bu bence. Bir ilk yaşanıyor, gerçekten çok şaşkınım, böyle bir şey görmedim demezdi yoksa.

Daha önce 3 aday çıkardı gönüllüler.iki aday ve bir bireyselin söylediği isim 3 aday olmuştu.toplamda 5 aday çıkarmışlardı o hafta

• Erdi gidecegini dusundu heralde yaptigi garip hareketleri hala cozmeye calisiyoruz

• Sedattan bu aralar abi lafı pek duymaz olduk.Gerçi dunku bolumde de Ademle kavgasında yine yaşa getirdi konuyu

Adam 40 yaşında böyle...60'ında,70'inde ki halini düşünemiyorum.Bastonla liseli kovalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 5 Mart 2017; 1:33:30 >
  • serial206 S kullanıcısına yanıt
    Harika bir tahmin, tutarsa efsane olur.
  • Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Taraf olmayan bertaraf olur.İki kutup tartışırken kimse altta kalmaz.O laflar özellikle erkeklerin kavgalarında olur.Yine bayağı frenliyorlar kendilerini.Ellerinde olsa bir kaşık suda boğarlar birbirlerini.Ogedayın da ilk hallerini biliyoruz.Erdiye bile geri vites yaptığına şahit olduk.Ne şiş yansın ne kebab takılırsan böyle oluyor.Şuanda dediğim gibi performansı çok iyi olduğundan tüm gruplar tarafından el üstünde tutuyor.Eser West gitmeseydi o taraf korkunç karışırdı.
  • Benim 2 tahminim var. 1.si sabriye adem erdi berna potaya çıkar. Adem fanları sabriyeye yüklenir ama erdi ve bernanın da oyları çok olduğu için oyları çok yakın çıkar ve acun bu ilk defa gerçekleşiyor yarışmada ilk defa bu kadar yakın oylar gördüm der.

2.si gönüllülerden 3 kişi çıkar ünlülere karşı bu da bir ilk olur
  • Gökhan dokunulmaz olsa bile oylamadan yine Erdi çıkacaktır. Ben Gönüllüler'de öyle enteresan bir konsey yaşanacağını düşünmüyorum. Ha olur da Erdi dokunulmazlığı kazanır, o zaman ilginç bir konsey olur. Erdi'nin de dokunulmazlığı kazanma olasılığı çok düşük.

Ancak karşı taraftan Şahika veya Fatih dokunulmazlığı alırsa değişik bir konsey olabilir.

• Aynen öyle kardeşim bravo.

Zaten Adem'in öyle aman aman bişey söylemediğini olayın tamamen acunun ve ekibin abartması olduğu ortaya çıktı.Elenen Seda bunların ipliğini pazara çıkarttı "amaannn bu muymuş, boyu kısalar için söylenen bir söz" diyerek.Baktılar Adem kusursuza yakın gidiyor yarışmanın tadı kalmadı böyle işlere girdiler.

Asıl delikanlılarsa montajsız yayınlasınlar bakalım ne diyor Adem...
  • yarınki oyunu gönüllüler rahat alır,best off'a bile kalmaz iş,yalnız acun'un ben böyle bir şey görmedim demesi saçmalık,6 adaylı bir eleme olması imkansız mansız ve yandaşları fire vermez, bu durumda nasıl 3 aday çıkacak sandıktan?şahika sembolü alamazsa 3.aday çıkacak sembolü furkan alırsa fatih 4.aday olacak. sembolü sedat alırsa bomba orda patlayabilir normalde furkan demesi gerekir ama kaypaklık yapıp kendi arkadaşlarından birinide atabilir potaya.yani 6 adaylı pota şimdilik ünlüler için pek mantıklı durmuyor.tek olasılık var sedat'ın sembolü alması ve mansız grubunun bireysel oy atması,ancak bu şekilde 3 kişiye 3'er oy çıkabilir.gönüllüler kaybederse 4 adayda çıkar 5 adayda ama gönüllüler bu oyunu nasıl kaybeder aklım almıyor?mengüç'ün içinden bir yattara çıkması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Aynen öyle kardeşim bravo.

Zaten Adem'in öyle aman aman bişey söylemediğini olayın tamamen acunun ve ekibin abartması olduğu ortaya çıktı.Elenen Seda bunların ipliğini pazara çıkarttı "amaannn bu muymuş, boyu kısalar için söylenen bir söz" diyerek.Baktılar Adem kusursuza yakın gidiyor yarışmanın tadı kalmadı böyle işlere girdiler.

Asıl delikanlılarsa montajsız yayınlasınlar bakalım ne diyor Adem...

Adem, Furkan a G.tten Bacak demiş
    Ki bu nedenle şaşırıyor ben küfür etmedim diye özür dilemiyor. Ben onu kısa boyundan dolayı söyledim diyor.
    Kendine hakim olması gerekirdi keşke söylemeseydi başka türlü alt etseydi Havuç kafayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buminhan7 -- 5 Mart 2017; 2:1:22 >

• Şu ülkede düzgün olimpiyatçı yetişmemesinin sebebi BESYOcuların karaktersizlikleri ve bu organizasyonun bunların eline bırakılmasıdır. Bu gece buna tekrar şahit olduk. O meslek yüksekokulunun kapısından girene bir vahiy iniyor ve insanlıktan çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

doping sevicileri sizi

ALAYINA SERHAT AKIN (gsliyim)

aga nerde antipatik tiky tipler var sen onu destekliyorsun 2 senedir. 2014 ve 2015de ne güzel turabiyi desteklemiştin. sende bozdun kendini knka

ahlak yoksunu dopingçiyi destekleyeceğime ezeli rakip ebedi dostum fb nin milli oyuncusunu desteklerim. herhangi bir antipatiklik de göreiyorum

• serial206 S kullanıcısına yanıt
    Senin dediğinin olması zor çünkü furkan,sema,serhat,ilhan 4 lü bir grup semala furkan kukla gibi zaten. Yani bunlar 4 oyu bir adama atacak. Bu da demektir ki 4x3=12 en az bu kadar kişi olması lazım adada oyların eşit çıkması için
  • Yarın için fragmandan gördüğümüz kadarıyla Adem sakatlandıktan sonra oynamayacak, Serhat'ın da sakatlığının devam ettiğini düşünürsek ünlüler iki güçlü adamdan yoksun çıkacak. Furkan, Tarık, Fatih, Sedat kağıt üstünde bu oyun için hiç iç açıcı durmuyorlar. Güç oyunlarında Pınar fena değilken Sema, Şahika ve Sabriye çok kötü. Yarın tam Gönüllülere göre bir oyun olmuş. Volkan, Ogeday, Elif, Tuğçe ve Anıl kolay kolay oyun vermez gibime geliyor. Kısaca gönüllülerin kazanacağını düşünüyorum.

Konsey bireysel dokunulmazlığı alan kişiye göre şekillenecek şöyle ki yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bir mucize olur da Şahika kazanırsa 6 aday bile çıkabilir. Ünlülerde Fatih, Tarık, Furkan, Sema, Pınar, Şahika'dan biri çıkarsa Adem ve Sabriye'ye karşı hiç şansları yok. Yarınki bölüm Furkan, Adem kavgasının olduğu bölümden daha çok izlenecek gibi duruyor. Ah bir Sema çıksa da görsek curcunayı.

• adem giderse unluler biraz zor oyun alir

bu arda lost denen kisi gecen sene bazi oyunlarda yanilmisti

• Acun da çakallık yaparak güç oyunu koymuş ademle sabriye bilerek yenilmesin diye
  • BU MESAJA HER ARTI FURKANA BİR TOKAT.

• 
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.