Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Adem öz be öz Kafkas Türk'üdür.. Boş yapmayın zaten t-shirtinden de anlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi başkan aşığıyız..

• Sema üç kağıtçı..

Adalet dağıtıyor kendince..!!!

• maracanna kullanıcısına yanıt
    Hangi etnik kökenden olduğunun hiç ama hiçbir önemi yok. Her şey ortada helal olsun.
    https://www.instagram.com/p/BObv-2Nh-k6/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desm0nd -- 5 Mart 2017; 2:13:1 >
  • Desm0nd kullanıcısına yanıt
    sema nasıl çıkacak dokunulmaz iken?öyle olsa sabriyeyi tekrar yazarlar, sabriye 2.kez potaya çıkar.sema bu hafta yırtmış ben izlemedim oyundan sonrasını ama burda konuşulan sembolü sema almış.
  • Desm0nd kullanıcısına yanıt
    32 değil 30 yaşındaymış baktım şimdi sen hangi sporcunun yasaklı madde kullandıktan sonra kabul ettiğini gördün ?Hepsi aynı şeyi söylüyolar.
  • Oooooo çok yaşa ademus maximus

• Sema kendini ateşe attı akıllıca bir davranış değildi. Bu sabriyeyle ademi çıkarma fikri ya serhattan ya da ilhandan gelmiş belli, kukla sema da hemen dediklerini yaptı. Böylece hem ademin kıbrısa gitmesini garantiledi . Hem de kendisinin gitme şansını 0 a indirdi haberi yok
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam o kural dikkatimden kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_12

32 değil 30 yaşındaymış baktım şimdi sen hangi sporcunun yasaklı madde kullandıktan sonra kabul ettiğini gördün ?Hepsi aynı şeyi söylüyolar.

Adem 32 yaşında ( web siteleri 86 lı demiş )ama kendisi Survivorda ,Sedatla ilk tartıştığında 1984 lu olduğunu soyledi. Furkanla kavgalarindan sonrada 6 yaş buyuğum ondan diyor.Havuç 90 doğumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 5 Mart 2017; 2:21:21 >
  • ekşide ''bahhelebahbah'' adlı bir yazar güzel anlatmış olayı

sema gerekçeleri nedeniyle tamamen haksızdır:

1) küfür ve hakaret duymak istemiyorsa ilk önce serhat akın ve furkan'ı yazacakt. dudak okuma yeteneğimden anladığım kadarıyla adem götten bacak demiş bir kere, serhat eser'e bir küfür etmeye başladı iki dakika ses kesildi, o zaman neden serhat'ı yazmadın. küfür mü daha beter fiziksel temas mı? o zaman neden kafa atan fatih'i yazmadın.

2) programın sunucusu ve sahabısı zaten uyarı vermiş sana mı kaldı adamı uyarmak?

3) madem böyle bir fikrin vardı peki neden kolyeyi alınca tamamen başka bir açıklama yaptın?

4) hani bu adada performansa göre değerlendirecektin isimleri?

5) 2, 3 ve 4'e cevabın ama küfür etti ise dön 1'i yeniden oku.

6) serhat bey alman erkeği denmesine kızdıysa neden kendisi eser'e amerikan kırması dedi?

7) adem'e sen avukat mısın derken neden diğer takıma karşı furkan'ı savunup kardeşim o benim tabii savunacağım diyorsun.

8) adem size sabriye'yi yazmayın mı dedi yoksa performansı süper diye savundu mu? kadını yazdınız gönderemediniz defalarca adem ne yapsın dominikte kamerasız yerde boğup diskalifiye mi oldu desin!!! zaten yazıyorsunuz kadını karşı çıkan da yok, gönderebiliyorsanız gönderin oyu adem değil halk atıyor sonuçta.

9) adem isminin yazılmasından mağduriyet kasacakmış? ilk beş maddede bakın sema haklı mı haksız mı? adem sema'ya gidip ne demiş olabilir. '' pardon benim mağdur olmam lazım da kendinizle çelişerek haksız yere benim adımı yazar mısınız?'' falan demiş olması lazım.

10) sema dokunulmazlığı kazandı ve tabii ki istediği ismi söylemek hakkı ama gerekçesi yanlış ve haksız. işte bu gerekçe sema ve o ismi söyleyenleri haksız yapan.

adamlar mütemadiyen kendileri ile çelişiyor.

• Şahika diyor ki Sabriyeye ; Dokunulmazlık oyunları kaybedilmeye çalışıldı. İnşallah öyle olmaz bu hafta ama ben kendi kulağımla duydum. Dokunulmazlığı kaybedelim bakalım bizden 4 kişinin adı yazılsın, kimler çıkacak diyenler oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

Senin dediğinin olması zor çünkü furkan,sema,serhat,ilhan 4 lü bir grup semala furkan kukla gibi zaten. Yani bunlar 4 oyu bir adama atacak. Bu da demektir ki 4x3=12 en az bu kadar kişi olması lazım adada oyların eşit çıkması için

Şahka üzerinde birleşebilrler.Ama şahikayı yazamazlarsa kulis yapma gereği görmeyebilirler.Kafa rahat olacağı için fire verebilirler.

Mengüç ve fatih arasında tereddütte kalabilirler.

• buraya yazmak suya yazmak gibi ama yazmasam da gönül razı değil.

şimdi adem gibi bir yarışmacıyı bu gözler survivorda hiç görmedi.

1) survivorda linç edilen bir yarışmacıyı menfaatine zarar vermesi pahasına koruyan başka bir yarışmacı olmadı. bu koruma olayında bu kadar ısrarcı davranması falan survivorda görülecek bir hadise değil.

2) tamam serhat, ilhan ademe hiçbir zaman bayılmadı ama ademin zaman içinde bu kişilerle yakınlaşması gayet de mümkündü. normal bir survivor yarışmacısı kendi menfaatine olacak hamleyi 40 kere düşünerek adım atacağı için performansı yüksekken sabriyeyi bu denli samimice savunmazdı.

3) ademi atakan ile turabi ile kıyaslayamayız. bu kişiler adada lider durumunda idi. sözleri dinleniyordu. o pozisyonda birini korumak gayet kolay. ademdeki durum ilhan serhat gibi kendisinden daha güçlüler varken ve kendisine cephe almaları yalnızlaştırmaları gayet de muhtemelken sabriyeyi koruması.

4) adem düşünerek yaşayan gerçeklerle bağ kuran çok güzel bir adam. merhamet, zayıf olana hoşgörü, güçlü olup gücünü zayıfı ezmek için kullanana antipati duyma vs. gibi yaklaşımlar ademde temel yaklaşımlar. doğru olanı mefaatine zarar verecek olsa da savunabiliyor bu insan. kimseye sataşmıyor, etrafındaki güçlüler gelip bu adama ilişiyor. sedat ademden başka kime ilişip senin yaşın kaç falan dedi?
    toplumun %25 i adem gibi olsa dünya çok daha yaşanılabilir bir yer olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 5 Mart 2017; 2:27:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

buraya yazmak suya yazmak gibi ama yazmasam da gönül razı değil.

1) survivorda linç edilen bir yarışmacıyı menfaatine zarar vermesi pahasına koruyan başka bir yarışmacı olmadı. bu koruma olayında bu kadar ısrarcı davranması falan survivorda görülecek bir hadise değil.

2) tamam serhat, ilhan ademe hiçbir zaman bayılmadı ama ademin zaman içinde bu kişilerle yakınlaşması gayet de mümkündü. normal bir survivor yarışmacısı kendi menfaatine olacak hamleyi 40 kere düşünerek adım atacağı için performansı yüksekken sabriyeyi bu denli samimice savunmazdı.

3) ademi atakan ile turabi ile kıyaslayamayız. bu kişiler adada lider durumunda idi. sözleri dinleniyordu. o pozisyonda birini korumak gayet kolay. ademdeki durum ilhan serhat gibi kendisinden daha güçlüler varken ve kendisine cephe almaları yalnızlaştırmaları gayet de muhtemelken sabriyeyi koruması.

4) adem düşünerek yaşayan gerçeklerle bağ kuran çok güzel bir adam. merhamet, zayıf olana hoşgörü, güçlü olup gücünü zayıfı ezmek için kullanana antipati duyma vs. gibi yaklaşımlar ademde temel yaklaşımlar. doğru olanı mefaatine zarar verecek olsa da savunabiliyor bu insan. kimseye sataşmıyor, etrafındaki güçlüler gelip bu adama ilişiyor. sedat ademden başka kime ilişip senin yaşın kaç falan dedi?

güzel yazı, güzel tespitler. eline sağlık

• sağol hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhantas6

ekşide ''bahhelebahbah'' adlı bir yazar güzel anlatmış olayı

sema gerekçeleri nedeniyle tamamen haksızdır:

1) küfür ve hakaret duymak istemiyorsa ilk önce serhat akın ve furkan'ı yazacakt. dudak okuma yeteneğimden anladığım kadarıyla adem götten bacak demiş bir kere, serhat eser'e bir küfür etmeye başladı iki dakika ses kesildi, o zaman neden serhat'ı yazmadın. küfür mü daha beter fiziksel temas mı? o zaman neden kafa atan fatih'i yazmadın.

2) programın sunucusu ve sahabısı zaten uyarı vermiş sana mı kaldı adamı uyarmak?

3) madem böyle bir fikrin vardı peki neden kolyeyi alınca tamamen başka bir açıklama yaptın?

4) hani bu adada performansa göre değerlendirecektin isimleri?

5) 2, 3 ve 4'e cevabın ama küfür etti ise dön 1'i yeniden oku.

6) serhat bey alman erkeği denmesine kızdıysa neden kendisi eser'e amerikan kırması dedi?

7) adem'e sen avukat mısın derken neden diğer takıma karşı furkan'ı savunup kardeşim o benim tabii savunacağım diyorsun.

8) adem size sabriye'yi yazmayın mı dedi yoksa performansı süper diye savundu mu? kadını yazdınız gönderemediniz defalarca adem ne yapsın dominikte kamerasız yerde boğup diskalifiye mi oldu desin!!! zaten yazıyorsunuz kadını karşı çıkan da yok, gönderebiliyorsanız gönderin oyu adem değil halk atıyor sonuçta.

9) adem isminin yazılmasından mağduriyet kasacakmış? ilk beş maddede bakın sema haklı mı haksız mı? adem sema'ya gidip ne demiş olabilir. '' pardon benim mağdur olmam lazım da kendinizle çelişerek haksız yere benim adımı yazar mısınız?'' falan demiş olması lazım.

10) sema dokunulmazlığı kazandı ve tabii ki istediği ismi söylemek hakkı ama gerekçesi yanlış ve haksız. işte bu gerekçe sema ve o ismi söyleyenleri haksız yapan.

adamlar mütemadiyen kendileri ile çelişiyor.

Fena inceden girmiş, güzel yazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

buraya yazmak suya yazmak gibi ama yazmasam da gönül razı değil.

• Sabriye bu oyunda sayı verirse artık Halkta kurtarmaz onu bence(sayı alacağını düşünmüyorum bu nasıl boksör la)

• 
Sayfa: önceki 18071808180918101811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.