Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (1812. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18101811181218131814
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • hayatımda hiç bir yarışma programına, reality show a vs oy atmadım atanı dağnadım. Ama çok samimi söylüyorum atarsam Adem e atacağım.

Helal olsun sana çocuk.
  • Dün semaya da ayrı gıcık oldum, uyarı olarak alsın diyor yok küfür etti diyor cart curt. Ulan sen kimsin de uyarı veriyorsun ayrıca adam hakaret bile denemeyecek bişey söyledi sanki ana bacı sövmüş gibi lanse ettiriyorlar. Adem de onu diyor, ben annesine yada babasına yada herhangi bi aile üyesine bişey demedim ki diyor. Furkan da Sadine dedi bişeyler, hakaretti oda sonucta, neden lafını etmedin hiç? Hep çıkar hep tv ye oynama, neyseki halk gerçekleri görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar kişisel dokunulmazlık oyunlarında bikaç saniye sonra bilerek bırakan Sema böyle zor denge vs gerektiren oyunda sonuna kadar zorladı ve kazandı.Çok ilginç.Oyunda İlhan ve Furkanla beraber kasıtlı kaçırmaları da çok ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yarışta Sema ve Pınar ellerine 2. Topuda alarak bir çok atış yaptı. Hakem uyarı vermedi. Gönüllülerde fark etmedi. Adam kayırma var, acın yoksa düdüğünü üflerdi

• mağduriyet ayağına adem nasıl sms toplayacağını iyi öğrenmiş küfürbaz boksör
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

quote:

Orijinalden alıntı: AkatooS86

Bernanin fanlarida berna gibi seytan.

Ademle berna el elle finale diye algi yapiyorlar facebookta.

Ademciler karsi cikmis ama, bernayla ademi birmi tutuyorsunuz diye. Biz ademciler bernayi istemiyoruz diye karsilik veriyorlar.

Baktilar adem populer, sms gücü saglam. Faydalanacaklar.

Bernayi zaten anca onun gibi seytanlar sever.

Yalan,iftira,kendini begenme.

Bugun dikkat eden oldummu bilmiyorum ama. Yaris sonrasi aglamayi denedi, ama aglayamadi. Zorladi kendini aglamak icin. Ama olmadi. Bukadar yapmacik ve rezil birisi.

Hocam ben yazmıştım berna birleşmeye kadar zorluk çekecek ama sonra ademe yanaşacak diye ademde zaten bu işlere pek kafası basmadığından kabul eder dedimya berna adada alfa erkek smsi güçlü olan biri arıyor bulamıyor bulamadıkça deliriyor(eser gittikten sonra iyice saçmalamaya başladı) birleşme olsun bernayı direk ademin yanında görücez

O kiz varya herseyi yapar. Göz6'nda bunun adina ben utaniyordum. Yani resmen yuh diyordum. Bernanin yaninda birde serenay vardi. Oda bunun gibi yalanciydi. Isleri gücleri yalan dolandi. Berna onu köpek gibi azarliyordu hep. Benim icin bittin, bidaha konusmam senle diyordu. Sonra 2saat icin barisiyorlardi. Oy toplamak icin , ramazan denen birine iftira atti, ona asikmista, berna ona yüz vermedim diyordu. Cocugu rezil etti. Cocuk aglamaktan mahvoldu.

Sonra kalkip zeyd'le sevgili oldular. Zeyd bunu terketti bu agliyor filan, (hepsi oyun tabi)Bu kiz okadar mikropki. Yani böyle bir insani ne icin desteklerler anlamiyorum.

Bende erdiciyim mesela. Ama erdinin yalanini görsem, tiksinirim ondan. Ama adam yarislarda patateste olsa, delikanli adam. Herseyi bam bam söylüyor herkesin yüzüne. Onun icin destekliyorum zaten. Adamin karakteri var.

Erdinin berna hakkinda söyledikleri 100% dogru.

"Berna sen san söhret icin herseyi yaparsin, ama kendini rezil rüsva ettin haberin yok"

Bu kiza acun desekki bikiniyle yaris, seni birinci yapim.

Itiraz ederse serefsizim.

Göz6'yı iyi takip etmişsin hocam Erdinin delikanlı olduğundan bahsetmişsin bir yanlışını görseydim desteklemezdim demişsin. Sana Göa6 yarışmasından bir anektod hatırlatmak istedim.

Dokunulmazlık oyunu oynanırken Erdi bilerek elindeki topu düşürerek Fatih'in üstüne doğru düşer gibi yapıp Fatih'in konsantrasyonunu bozup oyundan elenmesini sağlamıştı. Çünkü Fatih'i potaya sokmak istiyorlardı dokunulmazlık oyununu kaybetmesi için böyle numaralar yapan bir düzenbaza delikanlı falan demeyin. Adam kolpacının sahtekarın önde gideni.

• Serhatın ne olduğunu aylar önce söylemiştik, o zaman burada eseri gömüyorlardı ne kadar saygısız vs diye. Aynı hareketleri ademe yapınca millet yeni yeni farkına varmış bakıyorum zira, eser olayında serhatı savunanlar biranda olay ademe dönünce serhat ne kadarda kötü demeye başlamışlar
  • Bu yarışmada 2 favorim vardı: Anıl ve Adem. Dün itibariyle Ogeday da favorim oldu. Bu çocuk umarım hep böyle devam eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

Serhatın ne olduğunu aylar önce söylemiştik, o zaman burada eseri gömüyorlardı ne kadar saygısız vs diye. Aynı hareketleri ademe yapınca millet yeni yeni farkına varmış bakıyorum zira, eser olayında serhatı savunanlar biranda olay ademe dönünce serhat ne kadarda kötü demeye başlamışlar

Çünkü eser west insan sarrafıdır.

Boşa demedi ünlüler de iki kişiye kılım biri çılgın Sedat hep acıtasyon yapıyor diğeri Serhat diye gerçekten Ada'm boşa uğraşmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Damla > Sema

Pınar > Sema

Elif = Sema

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Serhatın ne olduğunu aylar önce söylemiştik, o zaman burada eseri gömüyorlardı ne kadar saygısız vs diye. Aynı hareketleri ademe yapınca millet yeni yeni farkına varmış bakıyorum zira, eser olayında serhatı savunanlar biranda olay ademe dönünce serhat ne kadarda kötü demeye başlamışlar

Boşa demedi ünlüler de iki kişiye kılım biri çılgın Sedat hep acıtasyon yapıyor diğeri Serhat diye gerçekten Ada'm boşa uğraşmamış.

Yesinler şimdi birbirlerini ne adem ne serhat ikisi de ilgilendirmiyor beni hatta daha da hoşuma gitti semanın da ademi söylemesi, biraz kaos izleyelim.

• quote:

quote:

quote:

Yesinler şimdi birbirlerini ne adem ne serhat ikisi de ilgilendirmiyor beni hatta daha da hoşuma gitti semanın da ademi söylemesi, biraz kaos izleyelim.

Bence ogeday alır gider artık dün şov yaptı resmen düzgün çocuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence ogeday alır gider artık dün şov yaptı resmen düzgün çocuk.

Kendini bozmaz ise yürür gider şampiyonluk profili var, Ademi biraz tokatlaması lazım tabi dünkü gibi, bakalım bu akşam ne yapacak ademi yine yenerse adem dinlendi dinlendi geldi beni yendi diyecek mi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 5 Mart 2017; 11:15:56 >

• quote:

Damla > Sema

Pınar > Sema

Elif = Sema

Pınarı bir tek ben seviyorum sanırım kız bence sempatik, semadan da iyi bence, Sema gibi Yancı da değil. Fatih reyiz ile takılıyorlar şuan, ikisi ilerlesinler de bence sağa sola sapmadan
  • Furkan-Serhat-İlhan-Sema bunların grubu hakikaten aynı kafadan insanlar.

Furkan: Sadin'e oyunda küfür eder. Ondan sonra konseyde adam gibi efendi gibi tartışacağız der. Ayrıca her şeyi çok uzatıyor.

Serhat: Sen avukat mısın der, her şeye kendi maydanoz olur.

İlhan: Yanar döner diğerlerine göre sessiz bir karakter. Zamanında Ahmet Dursun'u da sevmemiştim İlhan Mansız da aynı hesap

Sema: Kendi isim söyleyemeyip arkadaşlarına soracak kadar zayıf karakter. Fatih yerine Adem'i söylemekle çok yanlış yaptı/yaptılar. Ayrıca son haftalarda oyun kaybedince hele ki Burçak'a karşı falan kendisini yerden yere vuran sakatlık numarası yapan bi ablamız.

Tarık-Fatih-Pınar-Sedat: Bu grup diğerlerine göre biraz daha ortada bir grup. En azından performansa dayalı karar verip bir şeyler yapıyorlar. Ancak grup olarak performansları düşük.

Adem-Sabriye-Şahika: Adem grup lideri. Özellikle Serhatların grup Adem'e çok yükleniyor. Diğer grup da öyle. Adem'in de yanlışları var ancak bunu söyleyen karşı grup zaten kendileri de hata yaptılar. O yüzden ben burada Adem'i destekliyorum. He bu arada Sabriye gitsin performansı cidden kötü.

• Acun un geçen seneki manevi evlatları:serkay, cigara damla

Acun un bu seneki manevi evlatları:adem, ogeday

'Survivor' yılın reyting rekortmen dizisi

Senaryo/yönetmen:acun ılıcalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

doping sevicileri sizi

ALAYINA SERHAT AKIN (gsliyim)

aga nerde antipatik tiky tipler var sen onu destekliyorsun 2 senedir. 2014 ve 2015de ne güzel turabiyi desteklemiştin. sende bozdun kendini knka

ahlak yoksunu dopingçiyi destekleyeceğime ezeli rakip ebedi dostum fb nin milli oyuncusunu desteklerim. herhangi bir antipatiklik de göreiyorum

yapma kanka ya serhatın futbolculuk zamanlarınıda biliriz. rakip takım taraftarınca iyi hatırlanmaz serhat. sürekli yaptığı çirkefliklerle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MstFrost

Fenerliyim Serhat'ı desteklemiyorum. Bu işin takımla alakası yok. Adem de Fenerbahçe'nin sporcusu. Serhat zaten dünyanın en ahlaklı adamı (!)

takımla alakası yok ben de zaten galatasarayı tutuyorum. ama serhat gayet temiz bir adam ve de saygı nedir biliyor. 80 milyonun izlediği yarışmada kendisinden 15 yaş büyük adamlara küfür etmiyor.

'' Ben sporcunun zeki çevik ve AHLAKLISINI severim.''

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ngn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MstFrost

Fenerliyim Serhat'ı desteklemiyorum. Bu işin takımla alakası yok. Adem de Fenerbahçe'nin sporcusu. Serhat zaten dünyanın en ahlaklı adamı (!)

takımla alakası yok ben de zaten galatasarayı tutuyorum. ama serhat gayet temiz bir adam ve de saygı nedir biliyor. 80 milyonun izlediği yarışmada kendisinden 15 yaş büyük adamlara küfür etmiyor.

'' Ben sporcunun zeki çevik ve AHLAKLISINI severim.''

haklısın eser weste de zaten bip bip bip diyodu.
    o da küfür sayılmaz yani şimdi.

amerikan patatesi : senle aynı adaya düşeyim göstericem sana

SERHAT AKIN: ADAYI BEKLEME GEL ŞİMDİ GEL

ve amerikan patatesi kendi kendini eler....

• Bu eski futbolcuların, atletlerin üslupları çok küçümseyici ve saygısızca. Hatta ilk haftalarda ilhan herkesi - bi kesin be, bi sus sen ne bilirsin gibi - baya baya azarlıyordu kendisine ters gelen kişileri. Kimse de çıkıp bir kelime etmedi. yanlarındaki yağdanlık herkesi tahrik edici konuşuyor. Hatta bazen hakaret ediyor. Ondan sonra da adamlıktan, edepten bahsediyor , herkes edepli olacak , adam olacak gibi konuşmalar da aslında karşıdakine hakarettir. Kimse de çıkıp, sen de böyle böyle yapıyorsun demiyor.
  • 
Sayfa: önceki 18101811181218131814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.