Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.949
Cevap
141
Favori
844.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • bu olaydan önce oylandı. haftaya oyları daha da artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferx01

nerdesin taner

Birisi youtube'a tanerin öpüşmeli sevişmeli videosunu koymuş.
  • Tolga'ya ne oyun oynadılar be.
  • bu akın dingili ahmet dursun kıza bağırırken sustu da tolga ile merve tartışırken neden tolgaya diklendi anlamadım. tam ikiyüzlü adam, 2 taraflı oynuyor resmen. umarım fazla barınmaz adada.
  • Şimdi izledim akının tolgaya bağırdığı yeri.Deli oldum.Allahın artisti yap sen kızlara havanı oyna kameralara.Turabi haklıymış tam bi kavşak bu adam.Yiyosa ahmet dursuna bağır seni gömmüyomu o adaya

Edit:Lan hayvan gibi kalıbın var turabiye güç oyununda yenildin anca gücünün yettiğini horozlan ev horozu seni !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 18 Mart 2014; 17:56:31 >
  • turabiyi destekleyen bi ülkede yaşıyoruz buda ülkenin refah seviyesini gösteriyor
  • Yeni bölümleri şimdi izliyorum dokunulmazlık oyununda Gökhan beni hayal kırıklığına uğrattı
    Turabi'nin karşısında Hasan reis olsaydı havasını alırdı artisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 18 Mart 2014; 19:26:52 >
  • Konu yine tv bölümüne alınmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

+1
    Romantik Survivor taraftarları Turabi'den rahatsız :D Ancak adamın en dobra isim olduğunu kabullenemiyorlar, arkamdan konuşmayın, yüzüme söyleyin diyor. Yiğit ve Mert "karakterli" insan ise ben karaktersizim arkadaş. Bu kadar pısırık, sözünün arkasında durmayan adamlar nasıl karakterli oluyor onu anlamadım.

Turabi 10-15 gün önce Berna kendi patateslerini yemek isterken Turabi biz bir aileyiz beraber yemek yeriz gibi cümleler söyledi şimdi kendisi payını aldı tek başına yemek istedi valla sözünün arkasında durmayan adam nasıl karakterli nasıl delikanlı oluyor anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 18 Mart 2014; 18:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba arkadaşlar, dün sadece sonunu izleyebildim. Neler oldu, birisi özet geçebilir mi?

En can alici yerleri

ahmetin serenaya bagirmasi

akinin tolgaya bagirmasi sonra uzun uzun bakismalari ki cok komikti arkadasin teki gif yapmis galiba onu :)

tolganin ayri adaya tasinmasi

turabi ve mertin laf kavgasi

birde benim dikkatimi ceken turabi ilk kez sahraya kizdi mugeye kiziyor diye :D
    tabi tolganin smsde 1. Olmasi da var.
    ozet degil dikkat ceken noktalari yazdim. :)

Tolga ayri adaya nasil tasindi ? Kendi basina mi yasayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

+1
    Romantik Survivor taraftarları Turabi'den rahatsız :D Ancak adamın en dobra isim olduğunu kabullenemiyorlar, arkamdan konuşmayın, yüzüme söyleyin diyor. Yiğit ve Mert "karakterli" insan ise ben karaktersizim arkadaş. Bu kadar pısırık, sözünün arkasında durmayan adamlar nasıl karakterli oluyor onu anlamadım.

Turabi 10-15 gün önce Berna kendi patateslerini yemek isterken Turabi biz bir aileyiz beraber yemek yeriz gibi cümleler söyledi şimdi kendisi payını aldı tek başına yemek istedi valla sözünün arkasında durmayan adam nasıl karakterli nasıl delikanlı oluyor anlamadım

Yiğitin ağlamasından dolayı öyle yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba arkadaşlar, dün sadece sonunu izleyebildim. Neler oldu, birisi özet geçebilir mi?

En can alici yerleri

ahmetin serenaya bagirmasi

akinin tolgaya bagirmasi sonra uzun uzun bakismalari ki cok komikti arkadasin teki gif yapmis galiba onu :)

tolganin ayri adaya tasinmasi

turabi ve mertin laf kavgasi

birde benim dikkatimi ceken turabi ilk kez sahraya kizdi mugeye kiziyor diye :D
    tabi tolganin smsde 1. Olmasi da var.
    ozet degil dikkat ceken noktalari yazdim. :)

Tolga ayri adaya nasil tasindi ? Kendi basina mi yasayacak

1 gece tek. basina kaldi bakalim ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMilyoner

turabiyi destekleyen bi ülkede yaşıyoruz buda ülkenin refah seviyesini gösteriyor

Ne alaka?

Gökhan ve Yiğit'i destekliyorum, Merve, Duygu, Akın ve Serenay'dan nefret ediyorum ama bugüne kadar Merve'yi destekleyen birine niye bunu destekliyorsun demedim. İsteyen istediğini destekler kimi ne ilgilendirir? Ülkenin refah seviyesiyle ne bağlantı var Allah aşkına?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turabi umarım gider biran önce.
  • Tolgaya bundan sonra diklenemezler fazlaca.

Cunku Oy potansiyelini gorduler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

ne olursa olsun ilk survivor un türkiye yunanistan ın yeri bambaşkaydı be

Hocam sen o zamanları hatırlıyor musun?

• Nihat Dogan : Adada İsmail Bakiye selam vermem

• la herkes Akın'a saydırmış milletin arkasından konuşuyo falan diye sanki turabi melek

tolga ve Akın kapışırken arkalarından konuşuyon kız kıza falan diye. erkeksen Akın'ın yüzüne söyle onu bak bakalım kim kimi gömüyo konseyde konuşması kolay
  • Nihat Doğan iyice spor programına çevirdi, görüntüleri tekrar tekrar izletiyor, Samanta güneşten ayakta duramıyormuş da onu görmemiz için. Duygu neden yok anlamadım, güzel yorumlar yapıyordu.
  • quote:

Nihat Dogan : Adada İsmail Bakiye selam vermem

Niye öyle dedi?

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.