Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
111.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yarışmayı sunan kıza çok tavım zaten vasıfsız çıkıyor oraya sırf gösteriş olsun diye görevini yerine getir bari işte taraf tutması. İlk baştaki bulmacayı Tefik 36 saniyede Taçmin ise 40 küsür saniyede tamamlıyor ve Taçmin kazanıyor. Taçmin daha üstteki parçayı koyup küpü tamamlamadan kadına noluyorsa süreyi durduyor Taçmin üsttekini yerleştirmeye çalışırken 5, 6 saniye geçiyor birde bunu gösteriyorlar. Bu Taçmin bir iki oyun kazanınca havalara girmesi deli ediyor. Acun ekibinden cacık olmaz.
  • ceyda gider ama gercekten yazık olur ,nihatın dedigi gibi sapka dustu kel gorundu
  • nihat reyis nediyo asenaya sıkıyosa soyle beni
  • Taçmin maymundan kaç dk önce doğmuş olabilir yada sonra Tefik bile ondan daha dadlı ya köpek yavrusu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine

Taçmin maymundan kaç dk önce doğmuş olabilir yada sonra Tefik bile ondan daha dadlı ya köpek yavrusu gibi

• http://www.acunn.com/tv/945/manyak-meter-5-sene-once-vucudum-senden-daha-iyiydi

http://www.acunn.com/tv/948/acunla-taner-teke-tek-mac-yapacak

Koptum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 2 Mayıs 2011; 1:36:39 >

• Asenada kendini nimetten zannediyor ya,deli oluyorum Ceyda kalır,asenada tıpış tıpış gider
  • Bu Taner harbi çok iyi insan
    Gram kötülük gelmez. İçi dışı bir

Daçmin de favorimiz
  • Nihat & Taner baya baya kanka oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Web King

Nihat & Taner baya baya kanka oldular.

Nihat : Gel ev yapıcaz,yardım et.Sonra sana yemek vermezler,aç kalırsın.
    Taner: Yok abi ya,vermesinler.Nasıl vermiyolar.

Ölümüne kankalar

• Taner oy kullanırken çok iyidi.

'Dur ya altına bi imzamı atayım.Hmm nasıl oldu altına resim falan da çizsemmi ya.neyse boşver.'
  • Asena bir an Nihat'ı mı seçsem diye düşündü ama yemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Taner oy kullanırken çok iyidi.

'Dur ya altına bi imzamı atayım.Hmm nasıl oldu altına resim falan da çizsemmi ya.neyse boşver.'

Taner iyi çocuk bizi güldürüyor, eğlendiriyor filan da bazen çok yapmacık hareketler yapıyor. Mesela oy kullanma sahnesi. Bazen fazla kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Taner oy kullanırken çok iyidi.

Taner iyi çocuk bizi güldürüyor, eğlendiriyor filan da bazen çok yapmacık hareketler yapıyor. Mesela oy kullanma sahnesi. Bazen fazla kasıyor.

Adam da kascak beyin yok saf hali o

• Adalar da birleşti bundan sonra neler olur neler
  • Tanerin rahat duramadığını görüyoruz önce sinek geldi ısırdı sonra şarkı sonra ceydaya laf atma süper Taner and Nihat 4 eveeer

Taner ile Nihatın konuşmaları adam(nihat) çocuk(taner) konuşmasına benziyor ND:satranç oynarsım 3T:ben elimi koydum böyle Taner sıyırmış arkadaş

Ooo Nihat Taner felsefeden bahsediyor

Nihat Taneri yiyor abi adadaki ışığımız oldun ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 2 Mayıs 2011; 21:45:12 >

• Capslerle geldim

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler

• Derya hepsini nasıl tık diye buluyor ???

derken tefik comeback hero oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 2 Mayıs 2011; 22:22:18 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.