Beyler ben bu bölümü izleyemedim yeni eleme sistemi filan diyolar nasıl olacak bu iş, Bilen varsa bi anlatsın
konseyden çıkacak isim kendine bir rakip belirleyecek ve ikisi halk oylamasına gidecek
Asena gitsin gıcık oluyorum şu karıya ya...
Taner gene oy verirken yardırıyo Ceydayı yazdı altınada imza attı
Bu Taner harbi manyak.
Tener oy verirken yine bitirdi beni müthiş deli adam bu ya süper.
quote:
Orijinalden alıntı: wholet
Taner gene oy verirken yardırıyo Ceydayı yazdı altınada imza attı
aynen koptum
Asena gider inş
Bu Nihat Doğan üretim hatası ya inş o adada köpek balığı yutar boğulur zehirlenir bişey olur dönmesin bu ülkeye ya rezil adam
taner komil adam ya son finale falan kalır bu nihatla halk karar veriyor nasıl olsa
Asena gidecek. Demedi demeyin. Ha ama karşısına Ceyda'yı alırsa Ceyda da gidebilir. Asena iyice dengesizleşti ne konuştuğunu bilmiyor, karşısındakinin sözünü değiştiriyor, ilk başta Tevfik'e kafa tutuyor sonra o gitsin deyince ''hayatım, niye yanıma gelip Asenacımm böyle yapma demedin'' filan diyor... Böyle olaylara karşıyız Yani sonuncu politik olmasını neyse de çok fitne fesat sokuyor araya. Ebru ve Özge aşklarımı da oyuna getiriyor Son bir örnek: Geçen hafta o yakalama oyununda Nihat'ın eli biraz yaklaşınca ahh elimm elimmm dedi ama Nihat hamle yapmayınca gayet güzel çevik hareketler yaparak sıkıca tuttu aldı... Bu arada favorilerim: Gönüllülerden Tevfik şimdilik. Ünlülerden ise her ne kadar Ebru ve Özge aşkım olsada da göz zevkimize iyi gitse de Pascal ve Derya öncelikli favorilerim. Ünlülerin grubundan favori belirlemek daha zor ya Yazarken Nihat da mı desem vs. geliyo aklına insanın neyse amma uzattım bu kadar yeter
Asena gitsin ya gitti Ceyda dedi tabii yemedi nolucak
ceyda dedi kadın ya umarım ceyda kalır da türkiye karşısında ne kadar küçük bi kadın olduğunu anlar asena
gelecek hafta tanerle nihat yeahhhh
Ceydanın gittiğini şimdiden söyleyeyimde 1 hafta heyecan yapmayın boşuna
Şapka Düştü Kel Göründü
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Şapka Düştü Kel Göründü
bide şu taner neden sürekli "YEAAAAHHH " diyor acaba
Taner+Nihat=
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Şapka Düştü Kel Göründü
bide şu taner neden sürekli "YEAAAAHHH " diyor acaba
çok film izlemiş
quote:
Orijinalden alıntı: radressss
ceyda dedi kadın ya umarım ceyda kalır da türkiye karşısında ne kadar küçük bi kadın olduğunu anlar asena