Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
111.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Beyler ben bu bölümü izleyemedim yeni eleme sistemi filan diyolar nasıl olacak bu iş, Bilen varsa bi anlatsın

konseyden çıkacak isim kendine bir rakip belirleyecek ve ikisi halk oylamasına gidecek
  • Asena gitsin gıcık oluyorum şu karıya ya...
  • Taner gene oy verirken yardırıyo Ceydayı yazdı altınada imza attı
  • Bu Taner harbi manyak.
  • Tener oy verirken yine bitirdi beni müthiş deli adam bu ya süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Taner gene oy verirken yardırıyo Ceydayı yazdı altınada imza attı

aynen koptum

• Asena gider inş
  • Bu Nihat Doğan üretim hatası ya inş o adada köpek balığı yutar boğulur zehirlenir bişey olur dönmesin bu ülkeye ya rezil adam
  • taner komil adam ya son finale falan kalır bu nihatla halk karar veriyor nasıl olsa
  • Asena gidecek. Demedi demeyin. Ha ama karşısına Ceyda'yı alırsa Ceyda da gidebilir. Asena iyice dengesizleşti ne konuştuğunu bilmiyor, karşısındakinin sözünü değiştiriyor, ilk başta Tevfik'e kafa tutuyor sonra o gitsin deyince ''hayatım, niye yanıma gelip Asenacımm böyle yapma demedin'' filan diyor... Böyle olaylara karşıyız Yani sonuncu politik olmasını neyse de çok fitne fesat sokuyor araya. Ebru ve Özge aşklarımı da oyuna getiriyor Son bir örnek: Geçen hafta o yakalama oyununda Nihat'ın eli biraz yaklaşınca ahh elimm elimmm dedi ama Nihat hamle yapmayınca gayet güzel çevik hareketler yaparak sıkıca tuttu aldı... Bu arada favorilerim: Gönüllülerden Tevfik şimdilik. Ünlülerden ise her ne kadar Ebru ve Özge aşkım olsada da göz zevkimize iyi gitse de Pascal ve Derya öncelikli favorilerim. Ünlülerin grubundan favori belirlemek daha zor ya Yazarken Nihat da mı desem vs. geliyo aklına insanın neyse amma uzattım bu kadar yeter

• Asena gitsin ya gitti Ceyda dedi tabii yemedi nolucak
  • ceyda dedi kadın ya umarım ceyda kalır da türkiye karşısında ne kadar küçük bi kadın olduğunu anlar asena
  • gelecek hafta tanerle nihat yeahhhh
  • Ceydanın gittiğini şimdiden söyleyeyimde 1 hafta heyecan yapmayın boşuna
  • Şapka Düştü Kel Göründü
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Şapka Düştü Kel Göründü

bide şu taner neden sürekli "YEAAAAHHH " diyor acaba
  • Taner+Nihat=

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Şapka Düştü Kel Göründü

bide şu taner neden sürekli "YEAAAAHHH " diyor acaba

çok film izlemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: radressss

ceyda dedi kadın ya umarım ceyda kalır da türkiye karşısında ne kadar küçük bi kadın olduğunu anlar asena

aynen katılıyorum yemedi karşısına nihatı yada taneri söylemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam35

quote:

Orijinalden alıntı: radressss

ceyda dedi kadın ya umarım ceyda kalır da türkiye karşısında ne kadar küçük bi kadın olduğunu anlar asena

aynen katılıyorum yemedi karşısına nihatı yada taneri söylemek

Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki siz olsanız Taner'i veya Nihat'ı söyleyecektiniz.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.