Şimdi Ara

Sürüşü geliştirmek için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yaşında araba tutkusu olan biriyim...Israrlarımın sonucunda babamı ikna edip bana ders vermesini sağladım(tabiki boş yollarda dörtlüler yanık halde ve 15-30 km hızla).Yarım saat falan geçti ve ben temel hareketleri kaptım.Bi daha da babamı ikna edemedim ,öğrendin işte yeter diyor...

Sizden isteğim bana araba kullanmayı öğrenirken sürüşü hem pekiştirmek hemde pratikliştirmek için teknikler öğretmeniz...

Cevaplarınınzı bekliyorum...

Saygılar...

• bununla ilgili hem üst konu var
    hemde forumda bir çok topic var
    araştırmanı tavsiye ederim.
    az sonra lambalı arkadaşlar gelir zaten.
    selam ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solomonn

16 yaşında araba tutkusu olan biriyim...Israrlarımın sonucunda babamı ikna edip bana ders vermesini sağladım(tabiki boş yollarda dörtlüler yanık halde ve 15-30 km hızla).Yarım saat falan geçti ve ben temel hareketleri kaptım.Bi daha da babamı ikna edemedim ,öğrendin işte yeter diyor...

Sizden isteğim bana araba kullanmayı öğrenirken sürüşü hem pekiştirmek hemde pratikliştirmek için teknikler öğretmeniz...

Saygılar...

Bu teknikleri ancak uygulayarak öğrenebilirsin, başında mutlaka birisi olacak ne kadar forumda anlatsalar boş olur

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: solomonn

16 yaşında araba tutkusu olan biriyim...Israrlarımın sonucunda babamı ikna edip bana ders vermesini sağladım(tabiki boş yollarda dörtlüler yanık halde ve 15-30 km hızla).Yarım saat falan geçti ve ben temel hareketleri kaptım.Bi daha da babamı ikna edemedim ,öğrendin işte yeter diyor...

Saygılar...

Bu teknikleri ancak uygulayarak öğrenebilirsin, başında mutlaka birisi olacak ne kadar forumda anlatsalar boş olur
    pratiğe bakar ve direksiyonda geçen yıllara bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: obt

pratiğe bakar ve direksiyonda geçen yıllara bakar

Alıntıları Göster
    NFS'yi manuel vites kullanarak bitirmeyi dene, bence sürüşü geliştiriyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekho

Alıntıları Göster
    Konuyu araştırdım ama pek bişi bulamadım, varsa link atabilirsiniz.

Bu teknikleri pratikde öğrenmeden önce teoride öğrenmek iyi olurdu.

Bilen varsa bi anlatı versin

• quote:

Orijinalden alıntı: solomonn

Konuyu araştırdım ama pek bişi bulamadım, varsa link atabilirsiniz.

Bu teknikleri pratikde öğrenmeden önce teoride öğrenmek iyi olurdu.

Bilen varsa bi anlatı versin

Alıntıları Göster
    http://www.hepoyna.com/

kardeş burda araba park etme oyunları falan var gerçekten çok öğretici süper burda biraz direksiyonu geliştirebilirsin ama hakkaten baban doğru söylüyor bende senin yaşlarında çok hevesliydim taki arabayı çalıp fırıncı kamyonunun altına girene kadar o yüzden sakın arabayı falan çalma valla cezalarda çok fazla yanarsın benim kaza yaptığımda ehliyetim vardı en azından ama tek yol arabada pratik yapmak bide kör noktaya çok dikkat etmen lazım aynalarda ya öğreneceğin çok şey var daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekho

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: yekho

zuhaaaa muhaaaaa zuhaaaaaa ole şemi olur be

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Niye gülüyorsun arkadaşa bende katılıyorum. Bana çok faydası oldu şimdi uzun yol şöförü oldum.Özelikle ben Artvin deyim virajlı yollarda pratiğimi
    orda geliştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mn.dede

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Niye gülüyorsun arkadaşa bende katılıyorum. Bana çok faydası oldu şimdi uzun yol şöförü oldum.Özelikle ben Artvin deyim virajlı yollarda pratiğimi
    orda geliştirdim.

Alıntıları Göster
    bendede direksiyon iyi ama viteslerde çok zayıfım.arabamızda yokki çalışayım.ben solağım acaba sağ elle kullandığımdan mı oluyo.2ye atayım diyom bi bakmışım 4 geçmiş.

• Başka neler önerebilirsiniz?
  • quote:

Başka neler önerebilirsiniz?
    soloman tamamen pratiğe dayanıyor. Bir iki ay lık şöförüm artvin samsun yaptım 570km artvin kars yaptım 250 km. Önce lpg taktırdım rahat pratik yapayım diye her fırsatta direksiyonun başına geçtim ve soğutmadan fazla riske girmeden sürekli pratik yaptım.Buarada beni çalıştıdıklarımı pür dikkat dinledim. Denilenleri yanımda şöförlüğü olmayan arkadaşlarla uyguladım.
  • quote:

soloman tamamen pratiğe dayanıyor. Bir iki ay lık şöförüm artvin samsun yaptım 570km artvin kars yaptım 250 km. Önce lpg taktırdım rahat pratik yapayım diye her fırsatta direksiyonun başına geçtim ve soğutmadan fazla riske girmeden sürekli pratik yaptım.Buarada beni çalıştıdıklarımı pür dikkat dinledim. Denilenleri yanımda şöförlüğü olmayan arkadaşlarla uyguladım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mn.dede

bende pratik yapmak istiyom ama olmuyo işte çünkü araba yok.pedere baskılarım sonuç verirse bende pratik yapmalıyım.ama direksiyon başındaki heyecanımı ve stresimi bir türlü atamıyom .

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

bende pratik yapmak istiyom ama olmuyo işte çünkü araba yok.pedere baskılarım sonuç verirse bende pratik yapmalıyım.ama direksiyon başındaki heyecanımı ve stresimi bir türlü atamıyom .

Alıntıları Göster
    Araba senin olmalı.Bir problem olduğu zaman ben halledebilirim diye bilmelisin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Benim sorumda size denilenler?

• quote:

quote:

Benim sorumda size denilenler?

Alıntıları Göster
    16 yaşımda babamın 83 model şahini ile 175 km hız yaptım. şu an balya balya para versen yapamam. dün gece asfaltı bozuk bir yolda 160 yaptım arabama güvenmemme rağmen baya bir korku vardı içimde.

sen sen ol hız yapma. babanın arabasını kaçırma çünkü sonuçlar kötü oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: E.A.K.K

16 yaşımda babamın 83 model şahini ile 175 km hız yaptım. şu an balya balya para versen yapamam. dün gece asfaltı bozuk bir yolda 160 yaptım arabama güvenmemme rağmen baya bir korku vardı içimde.

sen sen ol hız yapma. babanın arabasını kaçırma çünkü sonuçlar kötü oluyor

Alıntıları Göster
    Kardeş bende 16 yaşındayım.Herşeyden önce arabayı kontrol etceksin.Parktan çıkmayı park etmeyi vs. Sonra babanın, tanıdıklarının ve burdaki abilemizin tecrübelerinden faydalan.İlerde kendi tecrübeni de edinirsin.Ama hiçbir zaman kendine güvenme, kendine güvenmediğin gibi karşıdakine hiç güvenme.Ben şimdilik trafik olmayan yolda kullanıyorum babamla beraber.Sende yanında birisi olmadan alma arabayı.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA

Kardeş bende 16 yaşındayım.Herşeyden önce arabayı kontrol etceksin.Parktan çıkmayı park etmeyi vs. Sonra babanın, tanıdıklarının ve burdaki abilemizin tecrübelerinden faydalan.İlerde kendi tecrübeni de edinirsin.Ama hiçbir zaman kendine güvenme, kendine güvenmediğin gibi karşıdakine hiç güvenme.Ben şimdilik trafik olmayan yolda kullanıyorum babamla beraber.Sende yanında birisi olmadan alma arabayı.
    Saygılar

Alıntıları Göster
    side winder direksiyonla Mercedes world racing oyna A140 al manuel vites gezi yap - bugüne kadar en gerçekçi fizik motoruna sahip otomobilk yarışı bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

side winder direksiyonla Mercedes world racing oyna A140 al manuel vites gezi yap - bugüne kadar en gerçekçi fizik motoruna sahip otomobilk yarışı bence..

Alıntıları Göster
    Bırakın abi ya gerçekle oyun bir olurmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA

Bırakın abi ya gerçekle oyun bir olurmu.

Alıntıları Göster
    solomon sen ne kadar iyi şöför olsanda karşı tarafta çok önemli o dikkatsiz,acemi yada sarhoş olabilir o yüzden 2 yıl daha sabret ehliyet alınca kafan rahat kullanırsın bu yaşlarda çok dikkatli olman lazım yoksa hayatın boyunca unutamıyacağın acı tecrübeler yaşayabilirsin allah korusun valla allah korusun deyip bir yere vururlar ya bari bizde kafayı duvara vuralım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.