Şimdi Ara

Yeni ehliyet alan birine öğrenip satması için araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ehliyeti yeni aldığım için aracı iyi kullanamıyorum, vitesleri atarken bakarak atıyorum

bu yüzden paramın hepsini hiç etmektense zaten ilk arabam olacak, belli miktarıyla hem işimi görsün hem öğrenmelik bi araç bakıyorum 1 sene kullanıp satıcam

1 sene sonra rahatlıkla satabileceğim 40-50 bin civarı araç önerir misiniz parçaları ucuz olsun ki suyunu çıkara çıkara öğreneyim :D ( genç işi ve aile arabası karması bişey olursa sevinirim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 11 Haziran 2020; 22:3:58 >

Ama genelde insanlar aşama aşama öğrenirler, emeklemeden koşmazlar, adam otobanda vitesi 4’ten 5’e atacağını söylemiyor, herhalde önce bu adam bir trafiğe kapalı yerlerde sürüş yapacak, sağ şeritte 40-50 km hızla bir yerden bir yere gidecek, trafiğin az çok yoğun olduğu yerlerde dur kalk yapacak.

Ama sana göre vitese bakıyorsa sonsuza kadar toplu taşıma kullanmamalı, çünkü anne karnından öğrenmesi gerekiyordu. Çocuğun var mı bilmem ama çocuğun araba sürecek yaşa gelip de sürücü koltuğuna oturduğunda vitese bakarak vites değiştirirse direkt indirip sonsuza kadar toplu taşıma kullanmasını söylersin herhalde...

Konuna gelirsek ben açıkçası senin için Hyundai Getz’in gayet uygun olduğunu düşünüyorum, hem küçük boyutlarıyla park yapmak daha rahat olacaktır, hem de dediğin gibi hem öğrenci hem aile işi bir araba, bir de otomatik olursa çok daha iyi olabilir.
    abicim ne bu çıkışma ehliyeti alalı 1 sene oldu Ozamanlar gayette iyi sürüyordum ama arabam olmadığı için 1 senedir kullanmadım şuan iyi kullanamam yani alsamda trafiğe Çıkmıcam hemen geceleri alışana kadar sürcem Çünkü biliyorum illa ki biyerlere ufak tefek vurucam bari eski bi aracı vurayım diyorum
  • Palio

Orijinalden alıntı: whitewolf101

Palio
    40-50 bin diyor.

tata vista - benzini dizeli sana kalmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toyota Yaris olabilir, masraf çıkarmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam vitese bakarak vites atıyorum diyor siz hala araba öneriyorsunuz. Allah korusun otobanda giderken 4'ten 5'e çekerken de vitese bakarsan son baktığın şey vites topuzu olur. Sen ve senin gibilerin sonsuza kadar toplu taşıma kullanması gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kimseye sümbül önermem ama bu tam canını almalık araba. vura kıra öğrenilir, satmak isteyince milletteki reno fetişi yüzünden kolayca satılır. ayrıca olmayan yol tutuşuyla kontrolü tamamiyle sürücüye teslim eder

Orijinalden alıntı: garipbirdost

Adam vitese bakarak vites atıyorum diyor siz hala araba öneriyorsunuz. Allah korusun otobanda giderken 4'ten 5'e çekerken de vitese bakarsan son baktığın şey vites topuzu olur. Sen ve senin gibilerin sonsuza kadar toplu taşıma kullanması gerekiyor.
    Sen galiba ilk sürücü koltuğuna oturduğun an bütün vitesleri otomatik olarak öğrendin, 5 dakika sonra da otobanda çat diye bakmadan vitesi attın.

Ama genelde insanlar aşama aşama öğrenirler, emeklemeden koşmazlar, adam otobanda vitesi 4’ten 5’e atacağını söylemiyor, herhalde önce bu adam bir trafiğe kapalı yerlerde sürüş yapacak, sağ şeritte 40-50 km hızla bir yerden bir yere gidecek, trafiğin az çok yoğun olduğu yerlerde dur kalk yapacak.

Ama sana göre vitese bakıyorsa sonsuza kadar toplu taşıma kullanmamalı, çünkü anne karnından öğrenmesi gerekiyordu. Çocuğun var mı bilmem ama çocuğun araba sürecek yaşa gelip de sürücü koltuğuna oturduğunda vitese bakarak vites değiştirirse direkt indirip sonsuza kadar toplu taşıma kullanmasını söylersin herhalde...

Konuna gelirsek ben açıkçası senin için Hyundai Getz’in gayet uygun olduğunu düşünüyorum, hem küçük boyutlarıyla park yapmak daha rahat olacaktır, hem de dediğin gibi hem öğrenci hem aile işi bir araba, bir de otomatik olursa çok daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 12 Haziran 2020; 2:56:25 >

• ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Haklısın, Allah nasip olurda çocuğum olursa araba sürmesini ben öğretirim. Daha vitese bakmadan atamayan çocuğuma araba alması için izin vermem. Hemde içi geniş araba istiyorsa.. bu daha imkansız olur.

Ama eğer bir gün sizin de çocuğunuz olursa , veya var mı bilmiyorum. Vitese bakıyorum diye ,,, çocuğun biri ,,, oğlunuza kızınıza çarparsa Allah korusun.... O zaman da dersiniz.. çarpsın tabi ,,, anne karnında öğrenecek değildi diye...

abicim ne bu çıkışma ehliyeti alalı 1 sene oldu Ozamanlar gayette iyi sürüyordum ama arabam olmadığı için 1 senedir kullanmadım şuan iyi kullanamam yani alsamda trafiğe Çıkmıcam hemen geceleri alışana kadar sürcem Çünkü biliyorum illa ki biyerlere ufak tefek vurucam bari eski bi aracı vurayım diyorum

Bizim ailede araba var mı sordun mu hiç babamın yok ben nerden pekiştircem kendimi araba almadan senin araban var ki çocuğun onla alışacak ben nerden alışacam pc başında oyun direksiyonu alarak mı

Babamın arabası yoktu. Haliyle bana araba sürmeyi öğretemedi. Oğlunuz çok şanslı o halde :)

Orijinalden alıntı: garipbirdost

Haklısın, Allah nasip olurda çocuğum olursa araba sürmesini ben öğretirim. Daha vitese bakmadan atamayan çocuğuma araba alması için izin vermem. Hemde içi geniş araba istiyorsa.. bu daha imkansız olur.

Ama eğer bir gün sizin de çocuğunuz olursa , veya var mı bilmiyorum. Vitese bakıyorum diye ,,, çocuğun biri ,,, oğlunuza kızınıza çarparsa Allah korusun.... O zaman da dersiniz.. çarpsın tabi ,,, anne karnında öğrenecek değildi diye...
    Araba alması için izin vermenizden bahsetmedim arkadaşa vitese baktığı için sonsuza kadar toplu taşıma kullan demişsiniz ya eğer çocuğunuz da araba sürmeyi öğrenirken bir an bile vitese bakarsa ona da sonsuza kadar toplu taşıma kullandırtırsınız yazdığınız mesajdaki mantıkla.

Ben zaten önceki mesajımda da yazdım kimseden emeklemeden koşmasını beklemem vites değiştirirken vites bakıyorsa otobana çıkartmam ama vites değiştirirken vitese bakıyorsan toplu taşıma kullan diye de hevesini kırmam. Biz de manuel arabayı ilk öğrendiğimizde vitese bakıyorduk elbette, ama otobanda 4ten 5e atarken değil sağ şeritte 1’den 2’ye atarken bakarak artık bakmamayı öğrendik. Ben manuel arabayı öğrendiğimin ilk 1 ayı vitesi 3’e dahi attığımı hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Madem iyi kullanamiyorsaniz sizi komisyon neden sinavdan gecirdi acaba.Kitap gibi kullanan adayi sinyali unuttugu icin birakiyorum.Sizi geciren komisyonu cok merak ettim.
    İsterse Formula 1 pilotu gibi kullansın o adam kurallara uymaya o kadar şartlı halde girdigi sınavda bile sinyal vermiyorsa normal kullanışta hayatta kullanmaz o sinyal kolunu. İyi olmuş bırakmanız. Trafikteki kazaların çogunlugu kurallara uymayan "usta sürücüler" yüzünden gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Haziran 2020; 9:35:2 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.