Şimdi Ara

Sürüş yardımcıları, güvenlik ekipmanları alana değil...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ... millete fayda sağlaması için.
    Çünkü o beyinsiz hırbo farını ayarlamadan gece yola çıkıyor. Herife rahatsız olduğunu belli etmek için sellektör yapınca o da uzunları açıp abarıyor. Be imansız, be cibilliyetsiz, son model araban var. 97 toyotada bile var öküz, farı bilmem kaç kademede ayarlıyabiliyorsun. Ama nerede?
    Ama araba o ayarı kendi yapsa, karşıdan gelen arabayı öküz sürücüsünden daha fazla düşünüp uzunları kapatsa? Mantıken evet teknolojiyi sen aldın, kendine, ama çok şükür yapan mühendis insan olduğu için, senin aksine başkalarını da düşünmüş sağ olsun.
    Bi de ota boka selektör yapanlar var. Mal, at gibi farın var zaten. Gecenin bi yarısında geçerken niye gözümü yakıyorsun? "BEN GELİYORUM YOL BENİM BEN BEN BEEEEEN" Allah zenonlarını patlatsın...
    İnşallah şu otonom tez vakitte gelir. Ve bu öküzlere de "KHANKAA BU EFFFFSOOO VAR YAAAA" diye satmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Far ayarı bozuksa yani bilmiyorsa bir şey diyemem ama ben de selektör atıyorum böyle adamlara özellikle sis farı açanlara.

    Eminim ki yalnız değilim ve bu adamın düşünmesi lazım ben insanları rahatsız mı ediyorum da karşıdan selektör atıyorlar korna çalıyorlar bana diye.

    Gerçi düşünse sis farı açmaz.

    Ne bileyim işte hala umudumuz var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.