Şimdi Ara

sürücüyü video ya çekip ihbar edebiliyormuyuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada doğancıları şahincileri bilen bilir, artık tak etti. Önceden ana caddedelerdi sesimi çıkarmıyordum, 12den sonra ortadan kayboluyorlardı yine bişi demiyordum ama bizim sokağa gelmeğe, müzik açmaya kızlara laf vs ediyorlar, gece 2-3e kadar uyutmucak şekilde araba kullanıyorlar sadece doğan şahinde değil, bmw vs de öyle. Oturduğum yerde 3-4apartmanda kamera var, bunları alsam polise gitsem ceza uygulanırmı, eğer uygulanmıyorsa bugunkü yaptıgım gibi yapıcam.

Bugun en sonunda tak etti, çıkarttım arabayı. Takip ettim doğanı, ışıklarda arkadan daha doğrusu hafif yandan arka kapıda dahil çarptım. Benim arabada koruma vardı zaten sadece korumada hafif hasar var oda önemli değil, doğanın arka tampondan tut, kapı vs gitti. Ben kafaya anlaşmamayı takmıştım zaten bu yüzdende 2 araç arkadaşım takip etti, polise çağralım diyince çoçuk hemen bi abi nolur çağırma vs diye konusmaya başladı ama iş işten geçmişti, polis geldi aranızda anlaşın vs diyiyor bende suç bende çarptım görmedim dedim, tutanak vs tutuluyor çoçukta ehliyet yok daha önceden polise kaptırmış.Sonrasına polis bi kağıt tuttu, ikimizde imzaladık. Bende hasar olmadıgından sigorta kaskoyuda devreye sokmadılar, böyle durumlarda siz çarpan suçluda olsanız ehliyeti olmadıgından karşı taraf %100 suçlu oluyormuş. Günü böyle kurtardım ama hepsini temizleyesiye kadar çarparım ben bunlara, 50-100tl doğanın yapımına harcarım sorun değil ama her kazada polis gelir bunlar korkarsa gider başka yerde çakallık yaparlar

• bknz.http://forum.donanimhaber.com/m_79573456/tm.htm

istanbul için bu heralde. diğer şehirler olabilir heralde ama araştırmadım.
  • böyle bir şeyde ceza yazsa bile polis, karşı taraf dava açar, kanıt olmadıgından dava düşer. Hem benim bildiğim bu şekilde ceza yazamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Ankarada doğancıları şahincileri bilen bilir, artık tak etti. Önceden ana caddedelerdi sesimi çıkarmıyordum, 12den sonra ortadan kayboluyorlardı yine bişi demiyordum ama bizim sokağa gelmeğe, müzik açmaya kızlara laf vs ediyorlar, gece 2-3e kadar uyutmucak şekilde araba kullanıyorlar sadece doğan şahinde değil, bmw vs de öyle. Oturduğum yerde 3-4apartmanda kamera var, bunları alsam polise gitsem ceza uygulanırmı, eğer uygulanmıyorsa bugunkü yaptıgım gibi yapıcam.

Bugun en sonunda tak etti, çıkarttım arabayı. Takip ettim doğanı, ışıklarda arkadan daha doğrusu hafif yandan arka kapıda dahil çarptım. Benim arabada koruma vardı zaten sadece korumada hafif hasar var oda önemli değil, doğanın arka tampondan tut, kapı vs gitti. Ben kafaya anlaşmamayı takmıştım zaten bu yüzdende 2 araç arkadaşım takip etti, polise çağralım diyince çoçuk hemen bi abi nolur çağırma vs diye konusmaya başladı ama iş işten geçmişti, polis geldi aranızda anlaşın vs diyiyor bende suç bende çarptım görmedim dedim, tutanak vs tutuluyor çoçukta ehliyet yok daha önceden polise kaptırmış.Sonrasına polis bi kağıt tuttu, ikimizde imzaladık. Bende hasar olmadıgından sigorta kaskoyuda devreye sokmadılar, böyle durumlarda siz çarpan suçluda olsanız ehliyeti olmadıgından karşı taraf %100 suçlu oluyormuş. Günü böyle kurtardım ama hepsini temizleyesiye kadar çarparım ben bunlara, 50-100tl doğanın yapımına harcarım sorun değil ama her kazada polis gelir bunlar korkarsa gider başka yerde çakallık yaparlar

Doğan'ınıza halen kasko mu yaptırıyorsunuz?

• çok boş işler bir sonuç elde edemezsiniz. müzik açılan ve laf atılan kız benim babamın kızı olmadığı sürece kılımı kıpırdatmam banane arkadaş namusu benden mi sorulur ? adabını bilen kız sana bana laf düşürmez emin ol hocam.ve çarparım demek öyle kolay değil size denk gelen ehliyetsiz felan ama bazısı denk gelir saplar bıçağı basar gider millet piskopat olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 15 Ağustos 2013; 2:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın çarptığı araba doğan.Kendi arabası başka muhtemelen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi siz şahine çarptınız biz hangisine çarpalım camaroya mı ? porsche mu ? scrocco mu ? bmw ? mercedes ? corvette mı ? suzuki- yamaha ?

oturduğum yerin nalet olası caddesinin her köşesine zengin zübbelerinin takıldığı kafelerden yapıldı ve inanın bu kafeler açıldı açılalı polis ,trafik polisi , yunus ve mobesenın suruyle olduğu cadde şimdi bom boş ben anlayamadım gitti bu işi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polis bu sekilde kesinlikle ceza yazamaz.
  • benim vakti zamanında aklıma gelen,sivil trafik terörü temizleme projesinin bir adımı bu, şerrefsizim benim aklıma gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

çok boş işler bir sonuç elde edemezsiniz. müzik açılan ve laf atılan kız benim babamın kızı olmadığı sürece kılımı kıpırdatmam banane arkadaş namusu benden mi sorulur ? adabını bilen kız sana bana laf düşürmez emin ol hocam.ve çarparım demek öyle kolay değil size denk gelen ehliyetsiz felan ama bazısı denk gelir saplar bıçağı basar gider millet piskopat olmuş..

quote:

adabını bilen kız sana bana laf düşürmez emin ol hocam
    olayi baska yere cekmek istemiyorum ama her laf atilan kadin edep adap yoksunu mudur? Siz herhalde cok kibar sapiklara denk gelmissiniz ki sadece boyle kisilere laf atmislar. Gerci 13 yasindaki kiz da bilmem kac kisiyle kendi istegiyle iliskiye girmisti degil mi? Tacize, tecavuze ugra ama suclu sen ol. Kadin olmak zor bu ulkede. (Not: kadin degilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olursa olsun bir başkasının aracına vs. çarpmaya çalışmayın. Haklıyken haksız duruma düşersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

çok boş işler bir sonuç elde edemezsiniz. müzik açılan ve laf atılan kız benim babamın kızı olmadığı sürece kılımı kıpırdatmam banane arkadaş namusu benden mi sorulur ? adabını bilen kız sana bana laf düşürmez emin ol hocam.ve çarparım demek öyle kolay değil size denk gelen ehliyetsiz felan ama bazısı denk gelir saplar bıçağı basar gider millet piskopat olmuş..

Laf atılan hatta taciz edilen kız babanızın kızı değilse karışmazsınız yani hatta arabaya atıp götürsünler umrun dahi olmaz ?? yazık toplum bu hale geldimi yaa yapmayın sokakta bir gün sizinde ailenizden birine bu şekilde davranılırda kimse kılını kıpırdatmazsa ne olucak yazık...

• Evimin önünde park var, ben dahil gençlerin çoğu parkta otururuz. Yeri geliyor benim yanımdaki kıza laf ediyorlar, yeri geliyor yan komsumun kızına. Kıza laf etmelerini geçtim bir kere her yere zararlar. Eskiden oturdugum yerde kimsede bu tür araçlar yoktu, gayet elit bir yerdi. Ankarada kentsel dönüşüm diye yıkılan yerlerden gelen bebeler, ben gelmesin demiyorum ama rahatsız etmesinler bizi, ayrımcılık yaptımı sanmayın tabiki onlarda oturdugum yerde oturabilir ama arabanın sesini açarak, eksoz patlatarak, kızlara laf atarak, ot çekerek olmaz bu işler. Ben kapımın önünde gece 2-3e kadar oturabiliyordum, kızlara vs sorun olmuyordu. Ama bu itler geldi geleli ben bile 11de oralardan uzaklaşıyorum veya eve giriyorum. Ot içilmeyen bir yerdi geceleri biraz tenha yer oldugundan millet geliyor ot çekiyor, hadi bu ot çekenleri kovduk, bakkal vs yardım etti, yan komsuda polis amiriydi kovduk onları.

laf atılan kız babamın kızı vs değil, insanlık denilen bir şey var ben doğdugumdan bu yana burda oturuyorum 20yaşındayım, kızın teki aile dostumun kızı oluyor, diğeri en yakın arkadaşım, diğeri yine çok yakın ailenin bir kızı. Komşuluk denilen olay bizim orda var ve herkes birbirine yardım eder. Siz arkadaşınıza laf edilince banane diyiyorsunuz, o sizin kişilinizi gösterir. Ben bir kıza laf atıldı diyede çarpmadım, artık yapılanlar tak etti. Bugun bizim arkadaşta arazi arabası var, önünde değişik bir şey takılı, bugunde o çarpıcak. Arabadan sopalı bıcaklı çıksınlar 2-3araba uzaktan takip ediyoruz zaten. Çarpmadanda polisi arıyoruz, polisi aradıktan sonra gelmeleri 30dk sürdüğünden, 15dk önce arayıp çarpıyoruz

devlet bunlara çözüm olsun, biz çarpmak yerine bunlar araba kaydırırken videolarını çekebiliriz ama şuanki yasalarla videolar geçersiz ceza yazılmıyor.

@BARBOSA_

Bizim 2-3yıl önce böyle çok vardı, çözüm basit git konus veya sıkıstır. Benden 3-4yaş büyük bizim burda oturanlar öyle yaptı sonra gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 15 Ağustos 2013; 13:46:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.