Şimdi ben sınava gireceğim ama sınav ücreti 295 TL ayrıyetten bildiğim kadarıyla parayı internetten yatırabiliyorum bana mesaj attılar sınava giriş ücreti 300 TL imiş ve nakit olarak sürücü kursuna getirmem gerekiyormuş 5 TL yi böyle herkesten cukkalarlarsa güzel para alırlar 5 TL min peşinde değilim eğer ki sorgularsam ve neden 5 TL daha aldıklarını sorarsam bana takacaklarını düşünüyorum bu yüzden 5 TL için bir şey demeyi düşünmüyorum sizce ne yapayım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 13 Haziran 2023; 16:29:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sürücü kursunun 5 TL cukkalamaya çalışması

-
-
Hiçbir şey olmamış gibi 295 TL ver
Zaten 300 diye diretmezler eğer diretirlerse fiyatın 295 TL olduğunu belirt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani ben çok önemsemezdim 5 tl'yi ama haklısın herkesten 5 tl alırlarsa böyle yaparak haksızlık, bence hiçbir şey olmamış gibi 295 ver
-
Deneyeceğim hocam bakalım ne olacak
5tl olmuş 50kr değerinde, ne anlatıyorsun allahsen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün restorana gittim 2,5 dolar bahşiş attım. 5,5 dolar para üstü vardı 5i alıp 2 koydum ve bahşiş 2,5dolar oldu. yani 50liranın üstü bahşiş attım. sen gelmişsin hikaye anlatıyorsun burda hacı
-
Mesele 5 TL değil aslanım mesela kazıklanma meselesi
yahu sırf dolar tl ile lira son 2 haftada yüzde 10 erimiş, sen burda 5tl ye odaklanmış durumdasın.
1850lerde 9.750.000.000 adet altının vardı sattın liraya çevirdin, bugün o lira ile tekrar altın almaya çalışsan 1 adet altın alabilirsin. geriye kalan 9.749.999.999 altının buhar oldu. senin odaklandığın yer 5lira. 5 lira ciklet parası bile değil. diğer tarafta dedenin dedesi,dedenin babası deden baban sen alayınız sömürüldü be kardeş
En Beğenilen Yanıtlar

Hiçbir şey olmamış gibi 295 TL ver
Zaten 300 diye diretmezler eğer diretirlerse fiyatın 295 TL olduğunu belirt |
5tl olmuş 50kr değerinde, ne anlatıyorsun allahsen
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X