Şimdi Ara

Suruç'ta patlama (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
381
Cevap
1
Favori
8.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HDP iyice milleti trollemeye basladi

Birisi de demis ki askerin kirsalda ne isi vardi

Gerci AKP'yi ornek aliyorlar sanirim.

Adamlarin tum kadrolari bastan asagi troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza 26

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Birde arkadaşlar dikkat ettiyseniz HDP orada değil.Normalde bu vatandaşlar kobaniyle ilgili herhangi birşey yapılsa hemen gitmiyorlarmıydı gidiyorlardı.Peki şimdi ne oldu da 1 tane bile milletvekili ni oraya göndermedi HDP siz hayırdır diyesi geliyor insanın.

hdpli degilim savunmak bana dusmez ancakhdpli bir vekilin cocuklari ölmüş orada, bol keseden atip tutun bakalim dini inancinizi sorsak elhamdulillah ama günah almayi cok iyi biliyorsunuz

hdpli milletvekili değil milletvekili adayı.
  • Ne tür yaratıklar bunlar !
     Suruç'ta patlama
  • Şuna pkk eylemi diyenin zekasından şüphe duyarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mit ne işe yarıyor acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    sözde kobaneye oyuncak götürecek grupda bunların anlayısdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fokfe

Mit ne işe yarıyor acaba

ne denmek ne işe yarıyor mit yapmış da olabilir yapmamışda olabilir fuat avniyi okumadın mı sen?
    her türlü çakallık dönüyor
  • Mevzuya bakış açısı tamamen yanlış.

Saldırı kürt kökenli vatandaşlara yapıldı fakat bunlar İrak kürt devletinin değil Türkiye Cumhuriyeti nin vatandaşıdır.

Bu saldırı bizzati belirli bir kesime değil Türkiye ye yapımıştır.

Türkmen kardeşlerimizi de öldüren, karısına kızına tecavüz eden aynı soysuzlardir.

Kürtlerden ölümüne nefret ederim fakat Arap başka bir boyut. Hala soyları tukenmedi.

PKK neden leşler gelmiş bir askerimizi şehit etmiş.

Bunca olaya rağmen hâlâ yas ilân edilmedi.Ama eceliyle ölen Arap kral için yas tuttuk.

Suruç'ta patlama

Bizim kardeşlerimiz Türkmen boyları ve devletleridir.

• Thomassee kullanıcısına yanıt
    Evet bir süre Texas'ta yaşadım ve haklısın herkeste silah var.Hiç ummayacağın sünepelerin bile belinde silah olabiliyor.
    Ancak şöyle de birşey varki o adamlar o silahları nasıl kullanacak?
    Sen gidip adama" Yo nigga im goin to duck yo dirty azz" dersen adam çıkarıp vurur seni."Wudda fuk?" demeye bile vaktin olmaz.
    Ama elemanın biri kalabalık bir yere "ALLLLAAAHU AKBARR" diyip bombayı patlatsa o silahlar ne işe yarar?

Neyse tartışmaya gerek yok zaten.Yorumlarından anlaşılıyor.Max 16 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

ehehe leşleri havaya uçmuş ne güzel ulan. Ama orada o amaçla bulunmayıp bu olaya kurban giden tüm kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Çok kötü bir durum adamlar kendi kendilerini patlatıyorlar olan ese o alakasız olanlara oluyor.

LOL. MHP Genel başkanı davutoğlu, aaa pardon bahçelimiydi unuttum. kimdi yav? kimse kim o genel başkanın açıklamasına benziyo büyüklerinden hemen de lafları kapıp söylüyor bakıyorum küçük kurtcukdan koyunluğa böyle gidilir işte aferim evladım lise de daha iyi olursun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

ehehe leşleri havaya uçmuş ne güzel ulan. Ama orada o amaçla bulunmayıp bu olaya kurban giden tüm kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Çok kötü bir durum adamlar kendi kendilerini patlatıyorlar olan ese o alakasız olanlara oluyor.

LOL. MHP Genel başkanı davutoğlu, aaa pardon bahçelimiydi unuttum. kimdi yav? kimse kim o genel başkanın açıklamasına benziyo büyüklerinden hemen de lafları kapıp söylüyor bakıyorum küçük kurtcukdan koyunluğa böyle gidilir işte aferim evladım lise de daha iyi olursun sen

anaokulu okurken tavsiye vermek zor oluyor ama biraz daha zorlarsan olacak

• Suructa pazar günu kobane kutlaması diye 10 bin kisılik miting vardı ama orayı patlatmak batıdaki akparti karşıtlarını ve sosyal mecrayi bu kadar etkilemezdi, pkk ve hdp 1 ay önceki kobanedeki isid baskınında batıda bekledikleri ilgiyi göremedi ,şimdi özellikle üniversite ögrencileri hedef alındı böylece batı ilgi gösterdi
    ayrıca bu ögrenciler daha 1 ay önce isid baskıninda 1 saatte yüzlerce kişinin öldugü bölgeye hangi cesaretle gitmek istiyordu yada gidebilecekmiydi oda tartışılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradakilerin kime neye destek verdiği belli ne çabuk unuttunuz güngören patlamasını ? Bunlar değilmiydi diyarbakırda dershane önünde gençleri katledenler ? Adalet işte ya bu dünyada yada ahirette tecelli ediyor mutlaka.
  • İyi olmuşçu arkadaşlar bu saldırının sınırlarımız içinde yapıldığını unutmasın. Bugün doğuda saldırı düzenlenmiş olabilir fakat yarın benzer bir bombaya sende kurban gidebilirsin. Bir arkadaşın yazdığı gibi HSBC olayını görmemiş kişiler burda patlamaya seviniyor.. Güvenlik şüpheli, hukuk desen taraflı, ekonomi dengesiz, siyasileri konuşmaya bile gerek yok.. Yani nereden tutsan elinde kalıyor. Tek dayanağımız birlik beraberliğimiz eğer onuda yitirirsek o zaman şenlik başlar. Bu ideolojik saçmalıklar bizi sadece uzaklaştırır. Bir tarafta şehit haberleri diğer tarafta bombalar bunlar sadece başkalarının ekmeğine yağ sürer. Lütfen bunun farkında olun ve çanak tutmayın. Elmayla armudu karıştırmayın. Her ideoloji kendi cadı avını başlatırsa ülke 70 80 dönemine geri döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Keşke az da bugün pkk tarafindan şehit dusen vatan evladinada uzulseydiniz.

Herkes Türk düsmani olmus. Üzülmezler kardesim bosver.

3-5 kürde aglarlar Hrant Dink e aglarlar ama Türk e aglamazlar

Az da olsak biz varız kardesim.orada canli bombayi overken aynisi kendi baslarina geldi.tek diyeceğim Allah büyük hiçbir şey kimsenin yanina kalmaz er gec cikar acısı.

Televizyondaki saklabanlarla beraber tüm sorumlular hainler idam edilecek.

Düsmanlarimiz keske tarih okusa da korksa azicik bizden.

Bu neyin kafası.Tarihten kimse korkmaz.Tarih bitmiştir yoktur.1 sn öncesinin bile artık önemi yoktur.Eğer düşmanlarını korkutmak istiyorsan şimdi çalış yarın korkut.

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    PKK 'yı destekleyip sempatizanlığını yapan insan olamaz.PKK o kadar can alırken ırkçı olmuyodu ? Ve hiç kimse ses çıkarmıyodu,bence kürtlere daha töleranslı davranılıyo bu ülkede.
  •  Suruç'ta patlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snowmann

Suruç'ta patlama

Sende bunu yedin.

• Bu sosyalistler ne zamandan beri sevgi pitircigi oldu savci selim kirazi vurunca zafer naralari atanlar olunce cok uzuldum.Bomba patlamadan arindan sibele gidiyoruz zafere diye bagiriyorlar ve bizimkiler uzuluyor.Bu destekledikleri kim biliyormusunuz yok.Sadece facebookta siyah background uzerine yazilmis iki satir yazida fosik devleti gorursunuz.

Hepsi ayni degil, orada sucsuzlarda vardi onlari haric tutuyorum geri kalan pkk yandasi sosyalist gecinen arkadaslarada insallah devami gelir diye umuyorum.

Ayrica keske 400 vekil verseydikte bunlar olmasaydi gibi ajitasyonlari artik halk yemiyor.Bak chp akp mhp aslanlar gibi cikti konustu bu sefer kimse kimseye bok atmadi.Kurtler simdi baslarlar diyarbakiri gazi mahallesini atese vermeye.Zaten doguda kurt osursa istanbulu baska kurt atese veriyor devlet niye doguya tuvalet yapmadi diye.

Memleketim siirt ve bundan utaniyorum bu devlete ihanet eden herkes birgun hesap verecek.

• Savcıyı şehit edenler bunlarla aynı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.