Şimdi Ara

Suruç'ta patlama (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
1
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam fuat avni 1 ay öncesinden bildi diyecektim siz benden önce davranmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdp %13'ü baskıyla silahla tehditle almıştır.15 Kasımın kaybedeni hdp ve mhp olacaktır!

• Arkadaşlar olayı şöyle düşünün.İŞİD sempatizanları namaz kıldı değil mi bayram da şimdi orada bir bomba patlatılsaydı ben çok merak ediyorum bu sgdf'li, hdpli, pkklı insancıklar ne diyeceklerdi.
  • Arkadaşlar Yukarıdaki Koyduğum Resimlere çok iyi bakın yukarıdaki yoruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denuvo

Arkadaşlar Yukarıdaki Koyduğum Resimlere çok iyi bakın yukarıdaki yoruma.

iyide adam erken seçim olucağını öngörüyor ve hazırlık yapın diyor bunu bahçeli'de söyledi kılıçdaroğlu'da az mantıklı şeyler paylaş ya bir de dikkat çekmeye çalışıyorsun.
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    AKP'yimi savunuyorsun? koalisyon turu devam ediyor.7 Haziran geceside hemen erken seçim diye bağırmaya başlamışlardı öngörmüyor.
    Kusura bakmasın burası kimsenin babasının ülkesi değil. Ayrıca sadece Davutoğlunun resmini koymadım bak.

AL SANA MANTIKLI HABER

http://www.onyediyirmibes.com/gundem/isid-turkiye-deki-multeci-kamplarinda-egitim-veriyor-h30140.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 21 Temmuz 2015; 11:33:58 >
  • Sen neyin kafasındasın seçim sonuçları açıklanmadan erken seçim diye bağıran Bahçeli değilmiydi?

Burası senin babanın benim babamın onun babasının ülkesi sahipsiz değil bizde farkındayız bunu da buraya nereden sıçradın anlamadım tartışma adabını bile bilmiyorsun.O daldan o dala atlıyorsun.Akp'yide savunabilirim ne var bunda arkadaş bir siz doğrusunuz Akp yanlış ya az geniş bakın şu olaylara.
  • Millet can derdinde allahsızlar erken seçim derdinde. Ülkenin için etti allahsızlar.....
    Birşey bilmediğin ortada 17/25 Aralık? Türk diye bir IRK yok diyen Bu Milletin A.. diyen? BOP'un eşbaşkanı olan kim? Başkanlık sistemi ile ülkeyi eyaletlere bölmeyen çalışan şahıs kim peki?.Ayrıca başkanlık sistemini iyice bir araştırdınmı acaba? ilk etapda kürdistanın kurulmasına en büyük rolü kim oynuyor?
    Har vurup harman savuranlar kim? Zevkine para harcayanlar? Trilyonlara çerez parası diyen?
    Çayın kilosuda 4000 TL zaten. Bak sana ufaktan örnek vereyim. Birşeyler öğren . Bu yazdıklarım daha hiç birşey fazlasını yazmaya gerek yok.
     Suruç'ta patlama

Suruç'ta patlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 21 Temmuz 2015; 11:47:23 >

• Her olaya nane olan hdp milletvekilleri suruçta nedense yoktu.
    Ölenlerden birinin hdp mv "adayı" eşi ve çocuğu olması manidar bence.

• dhkpcnin canlı bombaları polis merkezi önünde ölünce işte devrimci diyenler bu canlı bomba da sizin kafadan.
  • O kanıtın çok sağlam kardeşim.Sen şimdi sosyal medya üzerinden çini yıkmaya çalışan grup içinde bulunuyorsundur kesin.Ya aklın mantığın alıyormu şunu bir düşün.Sen devlet yıkmak için bop diye bir oluşumun içinde olacaksın ve gazetelere açıklama yapıcaksın ben bop eşbaşkanıyım diye ya aklın beynin alıyormu böyle birşey olabileceğini adam madem böyle bir halt yiyor neden tv'lerde açıklama yapsın ben böyleyim şöyleyim diye az beyin ya lütfen.Milletini sevmek yattığın yerden forumlarda mesaj kasmakla olmuyor.Köprüler, yollar, savaş araçları, yeni füzeler yapmakla oluyor aslanım.Sen ben milliyetçi felan değiliz.Geçiceksin bu işleri.Yok bunu demiş yok şunu demiş sen adamın icraatlarına bak bakalım.Sen Türk ırkı yoktur denilen lafın açıklamasını gördün mü.Adam hatalı olduğunu kabul ediyor ancak diyor ki biz kürt türk çerkez vs vs bir milletiz sen sadece Türk ırkı yok dersen milliyetçilik felan yapamazsın diyor.Bu topraklarda Türk ırkı dışında bir sürü insan var diyor anladın mı?

Suruç'ta patlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 21 Temmuz 2015; 11:52:05 >

• Tamam kardeş biz safız sen akıllısın.Biz alıştık zaten Akp'liler olarak salak, saf, mal olmaya
  • Ölü sayısı 32 olmuş maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Suruç'ta patlama

Suruç'ta patlama

• quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

konuya yazanların çoğunun yaşı reşit bile değil

Akıl.yaşta değil bastadir..

• quote:

quote:

Suruç'ta patlama

Suruç'ta patlama

Adam 1000 tane felaket senaryosu yazıyor bir tanesinin tutması normal değil mi sizcede?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

quote:

Suruç'ta patlama

Suruç'ta patlama

Adam 1000 tane felaket senaryosu yazıyor bir tanesinin tutması normal değil mi sizcede?

Fuat avni önceden haber veriyor sadece.
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/1105436-isid-turkiyeyi-tehdit-etmisti

Suruç'ta patlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 21 Temmuz 2015; 12:21:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

quote:

Suruç'ta patlama

Suruç'ta patlama

çoğu tuttu diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.