Şimdi Ara

Suriyelileri Bitek Ben mi Sevmiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tamam yurtsuz kaldılar falan ama buraya gelip hovardalık yapan genclerinden bıktım. Az önce bi keko gördüm suriyeliydi çok gıcığıma gitti. Madem misafirsiniz misafir gibi davransınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bende bıktım Suriyelilerden.

Üsküdar'da Türk dilenci göremez olduk
  • Onu bunu geçtim, TÜRKİYE'DE TÜRKÇE duyamıyoruz artık. Bir kısım kürtçe konuşuyor, bir kısım farklı bir dil konuşuyor. 3-5 yıla devletin resmi dili İngilizce olursa şaşırmam açıkcası.
  • Adana taraflarında onlar için yapılmış özel bölge var ama illa istanbula gelip dileniyorlar. Ben buna isyan edince ama fakirler savaş var diyen adamlara da ayrı sinirleniyorum. Floryada , Başakşehirde dublex ev tutan/ satın alan suriyelileri niye kimse görmek istemiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların yapmadığı pislik kalmadı, geldikleri ilk zamanlar o iğrenç kültürlerini de getirmişlerdi, şimdi yine az çok uyum sağladılar ancak hala büyük sorun bizim için. Şimdi bizim dangalaklar da bir kaç tane iyisini gösterip hepsi aynı değil diyor, 3 milyon var arada tek tük çıksın bir zahmet.
  • suriyeliler kadar kafanıza taş düşsün, rejimci faşistler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _svidrigaylov -- 10 Temmuz 2015; 17:34:22 >
  • Seven yok ki zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _svidrigaylov

suriyeliler kadar kafanıza taş düşsün, rejimci faşistler

Ne diyon ne faşisti. Ha faşistim ne olacak. Ben Türk görmek istiyorum. Ne bilim türk dilencilere para vermek istiyorum. Benim babam polis ve işi yokmus gibi bide o kekolarla ugrasıyor. Biraz acımasız gözükebilirim ama Suriye bunları hakediyor. O bozulmuş kültürleri ve basmayan kafaları bunları hakediyor. Gitsinler ülkeleri için savassınlar Türkiye 'de bişey olsa sanki onlar alcaktı bizi. Allahım sen bizi kimsenin eline düşürme.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Adana taraflarında onlar için yapılmış özel bölge var ama illa istanbula gelip dileniyorlar. Ben buna isyan edince ama fakirler savaş var diyen adamlara da ayrı sinirleniyorum. Floryada , Başakşehirde dublex ev tutan/ satın alan suriyelileri niye kimse görmek istemiyor?

Aynn kardesim zaten ülkede işsizlik var bide bunlara iş veriyoruz. Çoğu kaçak çalışıyordur. Sigortasız az maaşla çalışıyorlardır

• Şaka mı bu soru ya, var mı gelmelerine sevinen. Irkçılıkla da ilgisi yok boş beleş insan doldu memleket, ne kadar katili sapığı pisliği varsa itelediler bize. Düzgün olanları buyursun gelsin ama önüne gelen alınır mı memlekete ya, sen baska ülkeleri gezmeye gitsen milyon tane kontrolden geçiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 10 Temmuz 2015; 17:44:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

Ne diyon ne faşisti. Ha faşistim ne olacak. Ben Türk görmek istiyorum. Ne bilim türk dilencilere para vermek istiyorum. Benim babam polis ve işi yokmus gibi bide o kekolarla ugrasıyor. Biraz acımasız gözükebilirim ama Suriye bunları hakediyor. O bozulmuş kültürleri ve basmayan kafaları bunları hakediyor. Gitsinler ülkeleri için savassınlar Türkiye 'de bişey olsa sanki onlar alcaktı bizi. Allahım sen bizi kimsenin eline düşürme.

halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ! tck 216

babanın polis olması suç işlemene engel olmuyor haliyle, senin gibi faşistleri savcılığa vermek gerekiyor aslında

yaşasın halkların kardeşliği

• quote:

o nasıl imza la
  • yav tamam zordalar yardım edelim de çoğu petrol zengini arap ülkesi almıyorken biz 2 milyon kadar mülteciyi ülkenin neresine alacağız hadi bi halt edip aldılar ne diye şehirlere dağıtırlar kamplarda dursunlar anlamıyorumki

• quote:

Orijinalden alıntı: bymusti58

yav tamam zordalar yardım edelim de çoğu petrol zengini arap ülkesi almıyorken biz 2 milyon kadar mülteciyi ülkenin neresine alacağız hadi bi halt edip aldılar ne diye şehirlere dağıtırlar kamplarda dursunlar anlamıyorumki

Aynn. Adamların komşuları petrol zengini bize geliyorlar. Bide bazıları Suriye ye girelim diyo napcaz Suriyeye girip ülkeye barzo mu dordurcaz anlamadım ki!

• Biz bayılıyoruz dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

quote:

halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama ! tck 216

babanın polis olması suç işlemene engel olmuyor haliyle, senin gibi faşistleri savcılığa vermek gerekiyor aslında

yaşasın halkların kardeşliği

Halkların kardeşliği mi. Hangi halkmış bu. Ortada bişey yokken hangisi Türkleri övdü Türkleri sevdi. Başları belaya girince Türkler iyidir Türkler misafirperverdir dimi. Yok öyle dünya.

• Cuma çıkışında her zaman görüyorum. Hep aynı sırayla diziliyorlar. Sadaka verecek olan en baştakine verip geçiyor. Ülkeleri onlara zulmediyor onlar yine onlara zulmediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Şaka mı bu soru ya, var mı gelmelerine sevinen. Irkçılıkla da ilgisi yok boş beleş insan doldu memleket, ne kadar katili sapığı pisliği varsa itelediler bize. Düzgün olanları buyursun gelsin ama önüne gelen alınır mı memlekete ya, sen baska ülkeleri gezmeye gitsen milyon tane kontrolden geçiriyorlar

Bian sinirle öyle bi başlık attım:) Ortalık Suriyeli keko kaynadı Malumlar yokmuş gibi

• Bu Suriyelileri sevmeyenler niye gelirde dakka başı sevmiyoruz derler anlamıyor. Sevmiyorsanız toplanın dernek kurun ve nerede Suriyeli görürseniz sevmiyoruz sizi deyin hatta dövün. Ne bilim aklıda biz mi vericez arkadaş. Burda konu açıp açıp forumu kastırıyorsunuz anasını satim azcık aklınızı çalıştırın.

Yönetimden ricam: Suriyelileri Sevmeyenler diye ana konu oluşturun lütfen ve sevmeyenler içlerini oraya döksünler yoksa bunun sonu gelmez efendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşam evin yakınında ki parka koşmaya gidiyorum. 10 kişi falan toplanıyor çimlerin üzerinde çekirdek yiyorlar, çöplerini parka atıyorlar. Çalışma aletlerini hor kullanıyorlar 3-5 kişi biniyorlar. Bağıra bağıra konuşuyorlar. Ellerinde tespih kızlara dik dik bakıyorlar.

Biliyorum bunları yapan Türk kekolar da var ama Suriyeliler yapınca ayrı bir sinir oluyorum zaten burada beleş yaşıyorlar. Bu bildiğin yediğin kaba pislemek.

Parkta çocuklarını oynatan Suriyeli aileleri bunların dışında tutuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.