Şimdi Ara

Suriyeliler gönüllü askerlik istedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayin dh uyeleri bence suriyeli kardeslerimiz ulkemize hemen asimile oldular ve savasci ruhumuz onlarada işledi askere gidip savasmak istiyorlar bence gondermeliyiz sizce?

    http://m.hurriyet.com.tr/suriyeliler-10-ilde-askerlik-subelerinin-onunde-toplandi-40719482

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Afrin'de savaşan ÖSO mensubu gençler Türkiye'ye kaçmalarını bilmiyorlar mıydı? Ama onlar zoru seçti, vatan savunması yapıyor! Türkiye'deki Suriyeli gençler gönüllü değil mecburi olarak ÖSO askeri olmaları gerekirdi, TSK'nın gönüllü askeri değil!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • show amaçlı başka birşey değil gitmek isteyen gidip özgür suriyeye katılır zaten tsk nın almayacağını bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordumuzu arkasından vururlar , kanlarında var sonuçta tarihimizde örnekleri mevcut. Bence toplayıp ülkelerine gönderelim kendi ülkeleri için , toprakları için askerlik yapsınlar.
  • Yürüyün gidin kansız showcular kendi vatanını satan bizimi koruyacak arkadan vurmaktan başka bişey yapmazlar şimdi bunu propaganda malzemesi yapıp suriyeliler kardeşimizdir nidası atacak beyinsizler çıkacaktır.



    Allah göstermesin ülkemiz birgün sıkıntıya düşerse savaş gibi ozaman görürsünüz arapların gerçek yüzünü yardım isterseniz bi kurşunda onlar atar ki biz zaten kimseden yardım istemeden kaçmadan savunuruz vatanımızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Afrin'de savaşan ÖSO mensubu gençler Türkiye'ye kaçmalarını bilmiyorlar mıydı? Ama onlar zoru seçti, vatan savunması yapıyor! Türkiye'deki Suriyeli gençler gönüllü değil mecburi olarak ÖSO askeri olmaları gerekirdi, TSK'nın gönüllü askeri değil!

    Çok savunduğun hükümetin onları almasaydı suriyeliler de bizim için gerçekten savaşmak isteselerdi sınıra bizi askere alın diye dayanırlardı...

    Bilmem anlatabildim mi!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi Suriyeli kötü bişey yapınca tüm Suriyelilere yükleyenler neden bu olayı tüm Suriyelilere yükleniyor.ayrı bir ironi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Suriyeliler hep show inandırıcı gelmedi madem savaşacaklar bunlara gerek yok, 50 liralık otobüs bileti ile doğru Hatay'a hemen sınırı geçsinler Öso anında verir ellerine silahı. Bakalım 3.5 milyon Suriyeli harbiden gidecek mi?

    Bab Cerablus bölgesi Afrinden daha büyük oralara 100 bin Suriyeli gitmiş Afrinide biz alınca en fazla 100 bin daha gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada amaç vatanına ihanet edip harpten kaçan Suriyelileri şirin göstermektir. Savaşmak isteyen adam kaçmazdı ama bunlar kaçtı. Savaşmak istiyorsan git savaş niye kameralar önünde şov yapıyorsunuz? Yani burada bir algı var tamamen şov yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 25 Ocak 2018; 11:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.