Şimdi Ara

Suriyeliler bizden daha cesurmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün bursa kent meydanındaydım. Pazar günü ilk defa bu kadar boştu ortalık havanın çok güzel olmasına rağmen. Avmler bomboştu normalde iğne atsan yere düşmezdi. Ortalıkta türklerden çok suriyeliler vardı genellikle. yemin ederim utandım kendimden. Ne kadar korkak bir milletmişiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ok
  • cesur oldukları için, vatanlarını terk ettiler. şimdi avrupa bizi alsın diye dinlerini bile değiştiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Beyler bugün bursa kent meydanındaydım. Pazar günü ilk defa bu kadar boştu ortalık havanın çok güzel olmasına rağmen. Avmler bomboştu normalde iğne atsan yere düşmezdi. Ortalıkta türklerden çok suriyeliler vardı genellikle. yemin ederim utandım kendimden. Ne kadar korkak bir milletmişiz.

Korkaklar değil aptallar gezer bu zamanda.Şu an ülkenin hiç bir Avm'si,metrosu,durağı güvenli değil.Eleştirdiğine göre sen de o kalıba giriyorsun.
  • Yav he he

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesur oldukları için vatanlarını,topraklarını bırakıp tabanları vura vura buraya geliyorlar haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güldürdün genç akpli
  • Akp li oldugumu needen cikardn genc. Bu kadar sığ bir yorum yaptıgina gore asıl akkoyun sensin.

• Arkadaş malum ırk.Kesin bilgi yayalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Beyler bugün bursa kent meydanındaydım. Pazar günü ilk defa bu kadar boştu ortalık havanın çok güzel olmasına rağmen. Avmler bomboştu normalde iğne atsan yere düşmezdi. Ortalıkta türklerden çok suriyeliler vardı genellikle. yemin ederim utandım kendimden. Ne kadar korkak bir milletmişiz.

Korkaklar değil aptallar gezer bu zamanda.Şu an ülkenin hiç bir Avm'si,metrosu,durağı güvenli değil.Eleştirdiğine göre sen de o kalıba giriyorsun.

Bir haftasonum var onuda bu itlerden korkarak yurda tıkılı kalmamayı tercih ettim. Siz bunlardan korkarak istediklerini vermeye devam edin ileride namusunuzada saldirirlarsa evinizde guzel guzel oturursunuz.

• Kripton37 K kullanıcısına yanıt
    Karadenizliyim genç istersen özelden face ini at konuşalım.

• Ben korkmuyorum ama Bursa ise eğer minibüsler hariç gitmem oraya ya da arkadaş giderken ordan geçiyorum.Bir kere AVM ye girdim kızın teki "Hadi ATM den para çekelim" dedi duydum orası zengin mekanları benim gibi fakirler acısından kıvranır anca.
  • Keske bu gibi konular csb olsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan herkes teyakkuzda.şahsen ben bir terorist olsaydım şuan bomba patlatmazdım.ne zaman millet "tamam tehlike geçti" derse o zaman patlatırdım bombayı.

O yüzden sürekli tedbirli olmakta fayda var arkadaşlar.Unutmayalım hemen bu yapılanları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefour kapalıymış dün. Korupark'ta bomboş. Bir şey olacağı yok ama insanlar riske girmek istemiyorlar işte.

• kimse canını sokakta bulmuyor. haliyle bir hiç ugruna neden insanlar kendilerini riske atsın ? bakiyorsun devlette bişey yaptıgı yok önlem olarak ? bugun de birde eylem yapılacagı yönünde bilgi varken kimsenin dışarı çıkmaması son derece normal degil mi ?
  • Çoluk çocuğun ölmesinden çekinmiyorlar ki .Nasıl olsa cükleri var hemen yaparlar bir tane daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Şuan herkes teyakkuzda.şahsen ben bir terorist olsaydım şuan bomba patlatmazdım.ne zaman millet "tamam tehlike geçti" derse o zaman patlatırdım bombayı.

O yüzden sürekli tedbirli olmakta fayda var arkadaşlar.Unutmayalım hemen bu yapılanları.

newroz da 10-20 bin ki?i sokaklara dolusuyor. Bunlaryn 3-4 birinin kolunu baca?yny kopartacaksin ki ders alsinlar. Seri bir ?ekilde plastik mermi de sykylabilir yüksek basynçla gidenlerden. Nerde toplanirlarsa toplansiblar yapacaksyn.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.