Şimdi Ara

Suriyeliler bayram için ülkelerine gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babasının malı gıbı kullanıyorlar bayramdan sonra tekrar gelcekler
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/suriyeliler-bayram-icin-ulkelerine-gidiyor-2423323/

• Esasında bu şekilde hepsini çıkarıp, tekrar almamak lazım...iyi taktik olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    sebebi gevşeklik ve yalancılık. hayatımda gördüğüm ve tanıdığım kürtler bu şekilde. nerede görsem yolumu değiştiririm.

sadece kürtlerden değil, güney amerikalı, güney ve orta asyalı, afrikalı, araplar ve çinlilerden de nefret ediyorum.

bunlardan ne yardım isterim, ne de yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 22 Mayıs 2018; 21:33:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman yaptıkları şey ve bunu tvlerde hiç çekinmeden yayınlıyorlar
  • volkie kullanıcısına yanıt
    ırkçıyım ve bununla da gurur duyuyorum.

güney amerikalıların çoğu cahil olduğundan suçlara bulaşma eğilimi fazladır. mesela bundan 4 sene önce gittiğim İtalya'da bir kolombiyalı tarafından tabletim çalındı. zor da olsa geri alabildim tabletimi.

güney amerikalılarla tanışırken/konuşurken yapmanız gereken iki şey:

1.) mesafeli durun.

2.) cebinize dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 23 Mayıs 2018; 0:24:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UchamayanAdamSabri

ırkçıyım ve bununla da gurur duyuyorum.

güney amerikalıların çoğu cahil olduğundan suçlara bulaşma eğilimi fazladır. mesela bundan 4 sene önce gittiğim İtalya'da bir kolombiyalı tarafından tabletim çalındı. zor da olsa geri alabildim tabletimi.

güney amerikalılarla tanışırken/konuşurken yapmanız gereken iki şey:

1.) mesafeli durun.

2.) cebinize dikkat edin.

senin alman faşist versiyonunda senden nefret ediyor kafa kafalılar sadece suç işliyor defolun gidin ülkenize kıllı maymunlar diyor, sizin gibi her milletten faşistleri bir yerde toplasak orda birbirinizi yok etseniz hayat bayram olsa dünya daha güzel bir yer olsa nefretinizde boğulun emi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    bence nefret söylemini siz bizzat yapıyorsunuz, sakin olmalısınız öncelikle.

diğer ülkedeki milliyetçilerin ne düşündüğü umurumda bile değil, ben kendime bakarım. sizin gibi hümanistleri görünce o 2. cümlede dediğinizi bizzat yapmak isterim.

sizin kafalar da sürekli mülteci ala ala ülkenin anasını bellediler. ülkemiz, iskandinav ülkeleri, almanya, belçika vs. mülteci çöplüğünden geçilmiyor. hümanist kafasında olan bir ülke veya insan batmaya mahkumdur.

bir gün bu ülkede bir arap, afgan, kübalı, venezuelalı gibi parazit oluşumlar tarafından bıçaklandığınızda, gasp edildiğinizde görürsünüz o hümanistliği tersten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 23 Mayıs 2018; 2:45:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkalarından kapıyı kapatalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UchamayanAdamSabri

bence nefret söylemini siz bizzat yapıyorsunuz, sakin olmalısınız öncelikle.

diğer ülkedeki milliyetçilerin ne düşündüğü umurumda bile değil, ben kendime bakarım. sizin gibi hümanistleri görünce o 2. cümlede dediğinizi bizzat yapmak isterim.

sizin kafalar da sürekli mülteci ala ala ülkenin anasını bellediler. ülkemiz, iskandinav ülkeleri, almanya, belçika vs. mülteci çöplüğünden geçilmiyor. hümanist kafasında olan bir ülke veya insan batmaya mahkumdur.

bir gün bu ülkede bir arap, afgan, kübalı, venezuelalı gibi parazit oluşumlar tarafından bıçaklandığınızda, gasp edildiğinizde görürsünüz o hümanistliği tersten.

suriyeli mülteciler evine dönmeli başı boş ülkeye salınmamalı toplama kamplarında tutulmalı ve savaş bittikten sonra ki bitti sayılır tekrar yurtlarına gönderilmeli, kapiş, hadi senle uğraşamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

iyi geceler, tatlı rüyalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.