Şimdi Ara

Suriyeliler arabamın camını kırdı ( fotoğrafı koydum )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay dün oldu sabah arabayı kapının önüne çektim eve girdim, öğleden sonra tekrar dışarı çıktığımda aracımın ön camının kırık olduğunu gördüm.

Üst katlarda oturan komşulardan birşeyler düştüğü belliydi ama birisi ortalığı temizleyip çıktığı deliğe geri saklanmıştı anlaşılan çünkü ortada herhangi bi cisim yoktu aracın camını kıran.

Araştırıp soruştup en üst kattaki suriyelilerin olduğunu buldum, ama bulana kadar anam ağladı.Binadaki ve mahalledeki olaya sahit olan suriyeliler inkar etti görmedik dedi, ama sagolsun kendi memleketimin insani anlatti gercekleri.

Gittim buldum adamlari başta kabul ettiler karşılayacağız dediler ama şimdi karın ağrısı yapmaya başladılar mırın kırın ediyorlar ve ödeyeceklerini sanmıyorum.

Haftasonu servis kapalı olduğu için pazartesi gidecegiz bakalim neler olacak eger cayarlarsa nasil bi yol izlemeliyim? Kendi cebimden 1 kuruş çıksın istemiyorum cunku biktim artık iyi niyetimi suistimal ediyor insanlar.

Bu arada kaskom vs hicbirseyim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız Kurt Yenilmemeli -- 5 Eylül 2016; 12:33:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun , Camı yaptırmazlarsa polise şikayet et

• Ahlaksız insanlar, sorsan hak yemezler. Nasıl itiraf ettiler ona şaşırdım. Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
  • Sağolun hocam ama polise şikayet etmek hicbir işe yaramıyor ilgilenmiyorlar malesef.

Skayn karsesim mecbur kaldılar itiraf etmeye alt kattakiler ve mahalleli söyleyince inkar edemediler ama suç aletini parçalarını vs toplayip belki bulamazlar ümidi ile saklanmışlar eve, 4 senedir aynı binada oturuyoruz arabanın bizim olduğunu biliyorlar ama gelip biz yaptık demiyorlar aksine bana diyor ki arabanın sizin olduğunu bilmiyorduk...Yalana bak, herşeyleri yalan.

Alpha centauri sağolun hocam.

Arkadaslar ben arabanin sokakda kirik camla yatmasina dayanamadım pazartesiye kadar da bekleyemedim hırlısı hırsızı var diye sabaha kadar arabada yattım çalmasinlar diye şimdide gidip opel odak yetkili servisine bıraktım aracı yarın bakacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suda Balık Boğan Adam

Geçmiş olsun , Camı yaptırmazlarsa polise şikayet et

Şikayet etsin üstüne 3 ay hapis yesin?

Bu devletin Türk ü savunduğu nerde görülmüş otur oturduğun yerde şükret

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Hocam adam yarım yamalak türkçesiyle üstü kapalı göz dağı bile veriyor burası hep suriyeli dolu felan diyor bunlar parayı vermezse nasıl bi yol izlemeliyim ? Kavga ederim sorun degil ama bunlar aileme de zarar verecek diye korkuyorum hakkımızı nasil savunucaz savcılığa basvursam ilgilenirler mi araştırılır mı konu acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabamın altını vurdum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Kurt Yenilmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Hocam adam yarım yamalak türkçesiyle üstü kapalı göz dağı bile veriyor burası hep suriyeli dolu felan diyor bunlar parayı vermezse nasıl bi yol izlemeliyim ? Kavga ederim sorun degil ama bunlar aileme de zarar verecek diye korkuyorum hakkımızı nasil savunucaz savcılığa basvursam ilgilenirler mi araştırılır mı konu acaba?

Bu ülkede hakkını savunamazsın çünkü malesef Türk'sün

Devlet Türkten nefret ettiği kadar başka bişeyden nefret etmiyor refahı minimumunda minimum seviyesine indirdi, haklarımız çok zayıf, inansanda inanmasanda gerçek

Bu devlet Türklerden nefret ediyor huzurlu olsun refahta olsun istemiyor

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 4 Eylül 2016; 19:25:18 >

• Kavga mı edeceksin ??? Et de gör gününü. Bunlar sürü gibi. Sakın kavga etme. Ailem var diyorsun. Ne kavgası. Hakkını bile arayamazsın sonrasında.

Höt desen aynı Barzo gibi toplanıyor bunlar. Barzodan bıktık birde bunlar çıktı yeni versiyon. Mahallemizde Suriyeli 1-2 aile var. Çocukları bildiğin Anarşist. Katil. Çocukları Kedilerimin ikisini öldürdüler taşlayarak!!! Bağırdık ettik camdan inene kadar taşladılar. Kaldırım taşı ile.

Hala kavga diyormusun????

• hadi buyur yeni Türkiye işte. Allah ıslah etsin şerefsizler.
    hocam kavga etme çünkü tırrekler gibi hemen toplanır bunlar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Eylül 2016; 23:08:52 >
  • kardeş bak ama arabanı alıp götürmemişler içindeki multimediayı almamışlar bu zor zamanda mümin kardeşlerimize imtiyaz tanıyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

hadi buyur yeni Türkiye işte. Allah ıslah etsin şerefsizler.
    hocam kavga etme çünkü tırrekler gibi hemen toplanır bunlar bence.

Kardeşim adam sıyrılmaya çalıştı bi ara olaydan dedim numaranı ver pazartesi servise gidicez bana gidip başkasının telefon numarasını felan veriyor herif, bende kızdım bağırdım haliyle bu sefer gitti içeriden adam çağırdı üzerimize yürüdüler felan olayı detayıyla anlatsam diyeceksiniz sen mi mültecisin yoksa onlar mı?

Sinirden 4 paket sigara içtim elim titriyor hala uyuyamıyorum bile ailem olmasa şuan elimden bi kaza çıkmasi an meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.SERTAÇ

Kavga mı edeceksin ??? Et de gör gününü. Bunlar sürü gibi. Sakın kavga etme. Ailem var diyorsun. Ne kavgası. Hakkını bile arayamazsın sonrasında.

Höt desen aynı Barzo gibi toplanıyor bunlar. Barzodan bıktık birde bunlar çıktı yeni versiyon. Mahallemizde Suriyeli 1-2 aile var. Çocukları bildiğin Anarşist. Katil. Çocukları Kedilerimin ikisini öldürdüler taşlayarak!!! Bağırdık ettik camdan inene kadar taşladılar. Kaldırım taşı ile.

Hala kavga diyormusun????

Mahallede 2 tane dükkan var karşılıklı ikiside suriyeli dolu erkek koğuşu resmen ufacik dükkanda 15 20 kişi yaşıyor, 3 4 tane de daire var onlarda yaşayanlarda en az 50 kişi vardır toplamda ve bunların hepsi örgütlü birbirleriyle sürekli iletişim halinde resmen çete gibi geziyorlar.

Mahallede önceden akşamları kadınlar kızlar otururdu kapının önünde, şimdi oturmayı bırak dışarı çıkamıyorlar.Herifler barzo gibi bakıyorlar kadınlara neredeyse fırsat bulsalar sokağın ortasinda tecavuz edecekler.

Bi diğer olayda şu, dairelerinin kapılarını bile kapatmıyorlar.Sabah akşam açık ve iceride donla geziyorlar yarı çıplak şekilde.Ulan anamız bacımız var onlar kapının önünden geçiyorlar içerisi görünüyor tuvalet bile görünüyor ayıp lan ayıp kapatın diyoruz kapatmıyorlar.

Ve olay şu ki bunu yapan adamlar kendi pencerelerinden içeriyi birisi dikizlemiş karısını izlemiş pencereden diye ortalığı ayağa kaldırdı üstüne üstlük birde millete iftira atıyorlar siz mi baktıniz içeri diye..

Ulan seref yoksunu herif önce sen bi kapını kapa sonra pencerenden kim baktıysa iceri onu ara...

Bu olay yaşandığında, ben arabadaydım dışarıda.Babam engelli %60 zaten annemle birlikte evde oturuyor.Adamda gelmiş bize iftira atiyor sizden birimiydi içeriyi dikizleyen diye...

Babam beni aradı geldim kapılarini çaldim dedim aga buradayim söyle bakalim ben miyim o serefsizligi yapan? Birbirlerine soruyorlar bu muydu diye yok dediler.Konustuk ettik bizden kimse oyle bisi yapmaz vs diye.

Aradan 2 gun gecmedi yine bi suriyeli tarafindan arabamin cami patlatildi...
    Ben kasıt arıyorum bu olayda açikcasi beyler..

Bi tavsiyeniz var mı ? Eğer üc bes kişi saldırirsa uzerime ülkü ocağına gidip durumu anlatmayi düşünüyorum oradaki dostlara.

Bakalim yarin ne olacak, ölmez sağ kalırsak yazarım...Konu siyaset konusuna dönsün istemiyorum ama söylemeden edemiyicem, bu olanların sorumlusu malum parti ve seçmenleridir hicbirine hakkımı helal etmiyorum.

Saat 01:08 yeni geldim eve işlerim vardı gezmediğim yer kalmadı, sokakda 1 tane türkce konuşana denk gelmedim....50km yol yürüdüm binlerce insan gördüm ama ya kürtçe ya arapça ( en çok arapça ) konusan insanlar var sokakda...Türk kalmamış hicbiryerde be...

Keske 60 sene önce doğsaydımda bu günleri görmeseydim lanet olsun..

• Arabanın hali bu arkadaşlar, cam değişecek bakalım yarın servisten alıcam insallah yağmur sensörü felanda bozulmamıştır.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Suriyeliler arabamın camını kırdı ( fotoğrafı koydum )

• Geçmiş olsun.

Kosko yok! Keşke olsaydı, orjinal cam 2-3 sene önce 800 küsür TL ydi, yan sanayi daha ucuzdur. İnşallah bu adamlar camın parasını öder!!

Servise verdiğinize göre orjinal ürün taktırırlar(taktırılar derken; zaten servis takmıyor anlaşmalı camcı gelip montajı yapıyor)
    Ama bu adamların sağı solu belli olmaz yan sanayi takıp orjinal parası almasınlar??

Cam üzerinde kodlar olması lazım, orjinal derlerse birebir tuttuğundan emin olun.

*Daha önce doraglass gibi bir yerden fiyat alsaydınız.
  • direk polisi arayıp hem tehdit hem mala zarardan zabıt tutturucaktınız. olayın içinde tehdit olduğu için mecbur dosya savcı ya çıkıyo.
  • Yalnız Kurt Yenilmemeli kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.

Yağmur sensörü camla birlikte satılan bir şey yeni camlar yağmur sensörlü ve standart olmak üzere ikiye ayrılıyor.İkisi arasında iki katı fiyat farkı var tabi.
  • Panter hocam yetkili serviste oyle bisi olacagini sanmiyorum ama yinede kontrol ederim sagolun, camın üstündeki kodları neyle karşılaştırıcam ama onu anlamadım?

RitueL hocam başta zaten kabul edince adamlar biz karşılarız diye bişi yapmadik polis vs. aramadık sonradan yan çizmeye başladılar bi dakikalari bi dakikalarını tutmuyor.200 300 lira verip kurtulma çabasındalar şuanda ama orjinal cam ve işciligin okadar az tutacagini sanmiyorum bakalim umarim olay cikmaz.

Ruling_S hocam ben araçta yagmur sensoru oldugunu belirtmedim servise sıkıntı olur mu acaba sensörsüz cam takmasınlar bunlar ? takmadılarsa arayip söylesem mi acaba hemen, ben camdan ayrı bi sistem olduğunu sanıyordum bunun...

• Yalnız Kurt Yenilmemeli kullanıcısına yanıt
    Servise şasi numarasını verdiyseniz araca uyumlu cam bulurlar.Sensörün camla birlikte gelmesi markadan markaya farkedebilir ama her türlü camın sensör uyumlu olması lazım.Yoksa sensör çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruling_S

Servise şasi numarasını verdiyseniz araca uyumlu cam bulurlar.Sensörün camla birlikte gelmesi markadan markaya farkedebilir ama her türlü camın sensör uyumlu olması lazım.Yoksa sensör çalışmaz.

Şasi no felan istemediler hocam, sadece aracin trafige cikis tarihini aldılar.Şasi no zaten aracta yaziyor, simdi işkillendim insallah takmamışlardır henüz yarin sabah arayip sorarim sagolun bilgi icin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.