Şimdi Ara

Suriyeli öğrencilere 1200TL Burs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sorun bence ne 1.200 TL, ne de sınırlarımız içerisinde ağırladığımız 2.3 milyon Suriye'li ( belki daha rakam artmış olabilir ) en büyük sorun daha kendi ülke insanlarımızın refah düzeyini sağlama almamışken bu kadar mülteciyi 3 milyar euro için sınırımızda ağırlamak. İşsizlik olmuş %10 küsürler, millet hala 1.300 asgari ücret tartışması yaşıyor ki açlık ve fakirlik sınırları belliyken 1.300 bile konuşulmamalı, sağımız solumuz terör, medya baskı altında, eğitim sistemi çökmüş, enflasyon sıcak para ile dönüyor, yeni yıl ile birlikte zamlar kapıdan içeri girmiş, kendi ülkesinde eğitim gören öğrenci 300 veya 400 her ne ise burs alınca havalara uçuyorken sen gider elin Avrupa'lısının sağlayacağı para ile Suriye'li öğrencilere 1.200tl burs dersen bu insanlar bu durumdayken herşeyi yanlış anlamaya meyilli olur.

AB ne dedi sen 2016 ve 2017 yılında 2.3 milyon Suriye'li mülteciyi ağırla bende sana 3 milyar euro kaynak sağlayayım ama bu kaynak sadece Suriyeli'ler için. 3 milyar euro toplamak yaklaşık 26 AB üyesi için çerezken daha AB 500 milyon euroyu ancak bulabilmiş. Türkiye her sene için 3 milyar istiyor ama sanmıyorum her sene için verileceğini. Verilse dahil bu ülke topraklarında oluşan maddi ve manevi problem para ile kıyaslanamaz bence. Madem kaynak sağlıyorsun sen al kardeşim Suriye'li mültecileri topraklarına. Bizim zaten sorunumuz başımızdan aşkın. Avrupa resmen bizim terimimiz ile '' mültecileri bize iteledi. '' Bu iteleme ve verilen mebla ile Suriye'lilere sağlanan hak kendi toprağının insanına sağlanmayınca haliyle herkes patlama noktasına geliyor.

Daha toplanan 500 milyon euro mültecileri ağırlamak için verildi mi bilmiyorum ama 2.5 milyar euro hali hazırda toplanacak. Sen daha para gelmeden böyle ayrıcalık sağlarsan hemde komik maddeler ile 2.00 ortalama, 4 yıllık örgün eğitim gibi millet ne derse haklı. Resmen bekara karı boşuyoruz.
  • Aa oyle deme ama onlar bisim din gardaslarimisss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriyelileri düşündüğü kadar kendi milletini düşünse

• dünyada kendi vatandaşına bu kadar düşman başka ülke yoktur.
  • türkiye bir gün batıyorsa bilin ki okumama inadından batıyordur . haberi ilk gördüğümde çok şaşırdım hemen araştırayım dedim bu bursun dağıtımını türkiye yapıyor ama para türkiyeden değil avrupa birliğinden çıkıyor kendileri ülkelerine almadıkları için ab karar aldı türkiyeye para veriyorlar oda bu paradan veriliyor projenin kapağıda var internette önce okuyun sonra tekrardan okuyun sonra tekrardan okuyun ve yorum yapın yoksa ekşi deki cahiller gibi kendi yalanlarınızın içinde boğulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil6602

türkiye bir gün batıyorsa bilin ki okumama inadından batıyordur . haberi ilk gördüğümde çok şaşırdım hemen araştırayım dedim bu bursun dağıtımını türkiye yapıyor ama para türkiyeden değil avrupa birliğinden çıkıyor kendileri ülkelerine almadıkları için ab karar aldı türkiyeye para veriyorlar oda bu paradan veriliyor projenin kapağıda var internette önce okuyun sonra tekrardan okuyun sonra tekrardan okuyun ve yorum yapın yoksa ekşi deki cahiller gibi kendi yalanlarınızın içinde boğulursunuz.

Sorun bence ne 1.200 TL, ne de sınırlarımız içerisinde ağırladığımız 2.3 milyon Suriye'li ( belki daha rakam artmış olabilir ) en büyük sorun daha kendi ülke insanlarımızın refah düzeyini sağlama almamışken bu kadar mülteciyi 3 milyar euro için sınırımızda ağırlamak. İşsizlik olmuş %10 küsürler, millet hala 1.300 asgari ücret tartışması yaşıyor ki açlık ve fakirlik sınırları belliyken 1.300 bile konuşulmamalı, sağımız solumuz terör, medya baskı altında, eğitim sistemi çökmüş, enflasyon sıcak para ile dönüyor, yeni yıl ile birlikte zamlar kapıdan içeri girmiş, kendi ülkesinde eğitim gören öğrenci 300 veya 400 her ne ise burs alınca havalara uçuyorken sen gider elin Avrupa'lısının sağlayacağı para ile Suriye'li öğrencilere 1.200tl burs dersen bu insanlar bu durumdayken herşeyi yanlış anlamaya meyilli olur.

AB ne dedi sen 2016 ve 2017 yılında 2.3 milyon Suriye'li mülteciyi ağırla bende sana 3 milyar euro kaynak sağlayayım ama bu kaynak sadece Suriyeli'ler için. 3 milyar euro toplamak yaklaşık 26 AB üyesi için çerezken daha AB 500 milyon euroyu ancak bulabilmiş. Türkiye her sene için 3 milyar istiyor ama sanmıyorum her sene için verileceğini. Verilse dahil bu ülke topraklarında oluşan maddi ve manevi problem para ile kıyaslanamaz bence. Madem kaynak sağlıyorsun sen al kardeşim Suriye'li mültecileri topraklarına. Bizim zaten sorunumuz başımızdan aşkın. Avrupa resmen bizim terimimiz ile '' mültecileri bize iteledi. '' Bu iteleme ve verilen mebla ile Suriye'lilere sağlanan hak kendi toprağının insanına sağlanmayınca haliyle herkes patlama noktasına geliyor.

Daha toplanan 500 milyon euro mültecileri ağırlamak için verildi mi bilmiyorum ama 2.5 milyar euro hali hazırda toplanacak. Sen daha para gelmeden böyle ayrıcalık sağlarsan hemde komik maddeler ile 2.00 ortalama, 4 yıllık örgün eğitim gibi millet ne derse haklı. Resmen bekara karı boşuyoruz.

• Vatandas ulkeyi yaksa haklidir. Turkiyede yasamak icin yabanci olmak gerek. Aksi halde kole gibi yasiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devlet vs %100 burslu vakıf
    4 yıl önce açıldı
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haram zehir zıkkım olsun

• ben müslümanım diyen bir insan türkiye neden suriyelileri alıyor diyemez rahatsız olan varsa çeker gider gaziantepte aşırı fazla suriyeli var gaziantep halkı onlarla çok güzel yaşıyor ama ankaraya bakıyorum insanlar onları hor görüyor eziyor hırpalıyor onlarda insanlara bu yüzden rahatsızlık vermeye başladı . bizim ecdadımız sömürgecilik yapmayan aksine mazluma yardım eden bir ecdad bizde onlardan kötü duruma düşmediğimiz sürece onlara yardım edeceğiz onları ülkeden kovmak yerine onlarla anlaşmaya çalışıp yaşasak olmuyormu ? osmanlı böyle kaç yüz sene yaşadı en sonunda ingilizler yıktı ama yıkılması yüzyıllar sürdü sonuç şu ki türkiye onlara manevi anlamda destek çıkabilecek tek ülke ben onların suriyede putinin bombaları arasında kalmalarını istemiyorum bir insan bir müslüman olarak .
  • valla artık kelimeler kifayetsiz kaldı. Nasıl bir ülke oldu burası, bu nasıl ülke yönetmek aklım almıyor.. Bir allahın kulu da çıkıp hesap sormuyor, soramıyor. Herşey güllük gülüstanlık gibi takılıyor millet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Gurney

Suriyelileri düşündüğü kadar kendi milletini düşünse

Deme öyle, öyle deme. Deme deme çarpılırsın.
  • quote:

ben müslümanım diyen bir insan türkiye neden suriyelileri alıyor diyemez rahatsız olan varsa çeker gider gaziantepte aşırı fazla suriyeli var gaziantep halkı onlarla çok güzel yaşıyor ama ankaraya bakıyorum insanlar onları hor görüyor eziyor hırpalıyor onlarda insanlara bu yüzden rahatsızlık vermeye başladı . bizim ecdadımız sömürgecilik yapmayan aksine mazluma yardım eden bir ecdad bizde onlardan kötü duruma düşmediğimiz sürece onlara yardım edeceğiz onları ülkeden kovmak yerine onlarla anlaşmaya çalışıp yaşasak olmuyormu ? osmanlı böyle kaç yüz sene yaşadı en sonunda ingilizler yıktı ama yıkılması yüzyıllar sürdü sonuç şu ki türkiye onlara manevi anlamda destek çıkabilecek tek ülke ben onların suriyede putinin bombaları arasında kalmalarını istemiyorum bir insan bir müslüman olarak .

Trolluyor musun? 5 yasinda falan misin?

• quote:

ben müslümanım diyen bir insan türkiye neden suriyelileri alıyor diyemez rahatsız olan varsa çeker gider gaziantepte aşırı fazla suriyeli var gaziantep halkı onlarla çok güzel yaşıyor ama ankaraya bakıyorum insanlar onları hor görüyor eziyor hırpalıyor onlarda insanlara bu yüzden rahatsızlık vermeye başladı . bizim ecdadımız sömürgecilik yapmayan aksine mazluma yardım eden bir ecdad bizde onlardan kötü duruma düşmediğimiz sürece onlara yardım edeceğiz onları ülkeden kovmak yerine onlarla anlaşmaya çalışıp yaşasak olmuyormu ? osmanlı böyle kaç yüz sene yaşadı en sonunda ingilizler yıktı ama yıkılması yüzyıllar sürdü sonuç şu ki türkiye onlara manevi anlamda destek çıkabilecek tek ülke ben onların suriyede putinin bombaları arasında kalmalarını istemiyorum bir insan bir müslüman olarak .

Dostum herkesi Türkiye'deki herkesi İstanbul'a alalım o zaman. Mesela doğuda havalar soğuk, topraklar verimsiz vs. şartlar kötü yani. Hepsini İstanbul'a alalım. Sonra içanadolu da aynı. Hatta bütün ortadoğuyu alabiliriz, oralar çok iyi değil çünkü.

• suriye vatandaşlığına geçmek için ne yapıyoruz beyler ,aralarına falan karışır beleşten yaşarız
  • bunu yapanların Allah belasını versin , ben işsizim ve ayda 150 tl civarı genel sağlık sigortası ödüyorum bu ülkenin gençlerine insanına bunu reva görenlerin Allah yedi bin kere belasını versin.. birisi söylesin cevap versin herhangi bir avrupa ülkesine giden Türk öğrencilere de o avrupa ülkesi 1200 tl karşılığı euro ödeme yapıyor mu ? cevap ?
  • Haram olsun. Engelli raporuma raÄŸmen engelli maaşına kabul edilmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi çıktı bana ve ilerde ödemekte zorlanacağım için iptal ettirdim ve bunlara bu kadar komik şartlar sunarak 1200 lira burs resmen bize hakaret. Bir lira hakkım varsa haram olsun. Suriyelilere değil, kendi öğrencisine 400lira kredi verip suriyelilere 1200 lira burs veren hükümete.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Adam halk perişan diyor sen konuyu ecdadımıza getiriyorsun ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 3 Ocak 2016; 12:19:46 >

• halil6602 kullanıcısına yanıt
    Kardeş iyi ediyorumda arapların uckurdan başka derdi yokki 5 yıl olmuş adamlar mikinin derdinde.tr ye yerleşenler 65 bin çocuk doğurmuş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.