Şimdi Ara

Suriyeli öğrencilere 1200TL Burs (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tek birşey sorucam.Burs Avrupa birliği desteği ile verilmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O para Avrupa Birliği kasasından çıkıyor diye biliyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Achilles.


    quote:

    Orijinalden alıntı: HoolyCrap

    Peki biz de insan değil miyiz? Bize de 1.200 TL burs verilsin.

    400 tl neyine yetmiyor aslan parcasi utanmasa araba isticek

    Evet araba da motor da istiyom nolcak?Elin eli silah tuttuğu halde savaştan kaçan korkak arabı benim ülkemde daha fazla para alacak benden noldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rebellion

    Tek birşey sorucam.Burs Avrupa birliği desteği ile verilmiyor mu?

    Öyle olsa bile Türklerin dedelerinin kurduğu toprak da onların daha rahat yaşayacağı,sıkıntı çekmeyeceğini değiştirir mi?Bunu düşünecek kapasite yok.Kitap okuyun da biraz mantığınız gelişsin!
  • Başlatma şimdi kapasiteden. Adam gibi soru sorduk adam gibi cevap ver!
    Konu ne ise onu soruyorum. Mesele bunların ülkeye zararı değil. O durum başka bir başlıkta tartışılır. Bende kızıyorum Türkün Türkten başka dostu yoktur. Benim vatandaşım canımdır kanımdır. Da bu verilen bursu kim karşılıyor onu de hele. Onu öğrenmeye çalışıyoruz. Ona göre bizde bir iki kelâm edecez sövecez lafımızı esirgemiyecez. Hemen saldırıyorsunuz ne anladında saçma sapan konuşmuşsun. Kitap okumayan kapasitesiz mantıksız benmi oluyorum şimdi?

    Saygısız sen atalarımızdan edep öğren önce üslup öğren. Vatandaşım canımdır kanımdır dediysekte babamın oğlu değilsin insan biraz çekinir.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 10 Ocak 2016; 13:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski'lere bir şey demem ama şimdi haliniz ortada.Düşmanına yüz verdiniz üstlerinize çıktılar gelecekte de yatak odanıza kadar girecekler.Yani benim Türk olduğum halde saygım falan kalmadı.

    Evet o bursu Avrupa ödüyor diye biliyorum.
  • 5 yılını dolduran suriyeli tc vatandaşı olabilir buda şu demek akp bir dahaki seçime 1-0 önde başlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu devletin kendi kasasından gidiyorsa yazıklar olsun ! Ben üniversite kredisi alıyorum 400 tl üstelik geri ödemeli çoğu arkadaşım da bu şekilde alıyor . Bir not ortalaması 2.0 olcakmış peh ! Ulan demezler mi zaten 2.0 bir çok üniversitenin başarılı verme notu 2.0 yapamazsa çoğu kalıyor ki .



    İNSAN KAYNAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ OPERASYONEL PROGRAMI

    (İKG OP)

    İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeninin genel amacı, daha fazla ve daha iyi istihdam olanakları ve daha geniş bir sosyal uyum ile sürdürülebilir ekonomik büyüme yeteneğine sahip bilgi temelli ekonomiye geçişin desteklenmesidir. Söz konusu IPA bileşeninin kurumsal açıdan amacı ise, aday ülkeleri Avrupa İstihdam Stratejisi ve Lizbon Stratejisi çerçevelerinde Avrupa Sosyal Fonuna hazırlamak ve uygun yapı ile sistemleri kurmaktır.

    Bu bileşenin sorumlu kurumu olarak Bakanlığımız görevlendirilmiştir. Yapılan analiz sonucunda Bakanlığımızın öncülüğü ile hazırlanmış olan İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKG OP) kapsamında teknik yardım hariç dört öncelik (müdahale alanı) ve bu öncelikler altında on tedbir (alt hedef) belirlenmiştir. İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında operasyon (şemsiye projeler) ve hibe projelerinin mali olarak desteklenmesi için, Operasyonel Programda belirtilen tedbirlere ve bu tedbirlerin altında yer alan faaliyetlere uygun olması ile her tedbir için belirlenen göstergeleri sağlaması gerekmektedir. 2007-2013 dönemi mali işbirliği kapsamında AB tarafından Türkiye’ye ekonomik ve sosyal uyum alanına yönelik olarak mali kaynak tahsis edilmiştir. %15’i (76,46 Milyon Avro) ulusal kaynaklardan, %85’i (433,27 Milyon Avro) Avrupa Birliği tarafından karşılanmak suretiyle İKG Bileşenine 2007-2013 yılları arasında ayrılan kaynak toplam 509,73 Milyon Avro’dur.

    İlk yıllarda kaynaklar ağırlıklı olarak kişi başına milli gelirleri Türkiye ortalamasının % 75’inin altında kalan 12 Düzey II bölgelerinde (43 ilde) kullanılmıştır.


    ikg.gov.tr/tr-tr/ipa/ipa20072013(ipai)/ikgop.aspx


    Devletimizin kasasından %15 oranında gidiyor ondan ne kadar hakkım varsa helal etmiyorum . Bu vatanın öz çocukları ne zorluklar çekiyor ama ülke yabancıları paşalar gibi yaşıyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 16 Mart 2016; 12:16:37 >








  • quote:

    Orijinalden alıntı: halil6602

    ben müslümanım diyen bir insan türkiye neden suriyelileri alıyor diyemez rahatsız olan varsa çeker gider gaziantepte aşırı fazla suriyeli var gaziantep halkı onlarla çok güzel yaşıyor ama ankaraya bakıyorum insanlar onları hor görüyor eziyor hırpalıyor onlarda insanlara bu yüzden rahatsızlık vermeye başladı . bizim ecdadımız sömürgecilik yapmayan aksine mazluma yardım eden bir ecdad bizde onlardan kötü duruma düşmediğimiz sürece onlara yardım edeceğiz onları ülkeden kovmak yerine onlarla anlaşmaya çalışıp yaşasak olmuyormu ? osmanlı böyle kaç yüz sene yaşadı en sonunda ingilizler yıktı ama yıkılması yüzyıllar sürdü sonuç şu ki türkiye onlara manevi anlamda destek çıkabilecek tek ülke ben onların suriyede putinin bombaları arasında kalmalarını istemiyorum bir insan bir müslüman olarak .

    anteptemi yaşıyosunda böyle yorum yaptın. tamam insalık var oda bi yere kadar alırsın yaşlıyı cocugu toplama kampında bakarsın burası suriyeli genç nufus dolu orda ülkesi için savaşan insan degilmi burda parklarda gezenlermi insan sadece hastaneye gidiyorsun suriyeli dolu avm ye gidiyorsun suriyeli dolu bir on yıl sonra bu ülkede suriyeli sorunu cıkar




  • Suriye vatandaşlığına nasıl başvurabilirim

    Birde gecekondudan bozma üniversiteye girdim mi oohh gelsin her ay 1200

    Başkanlık gelince 2500 olur gel keyfim gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her duydugunuza inanmayin burs falan yok pravaktrluk yapmayı birakin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam sağol
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemci83

    Her duydugunuza inanmayin burs falan yok pravaktrluk yapmayı birakin

    http://www.turkiyeburslari.gov.tr/index.php/tr/haberler/783-suriyeli-ogrenciler-icin-destek-burslari

    CTRL + F yap 1200 yaz.
  • suriyelilerin % 90 ı belki de daha fazlası, 10-15 kişilik gruplar halinde küçük odalarda yaşıyorlar...

    bu odalarda mutfak tuvalet filan da yok. bunlar garip, hayatları kaymış insanlar.

    hayatlarından memnun oldukları için mi hergün 20-30 tanesi ege akdeniz sularında avrupaya gitme yolunda boğuluyorlar.

    arkadaşlar bu ülkenin insanı zaten aç, suriyeli gariplerin halini hayal bile edemezsiniz. lütfen acımasız yorumlar yapmayınız. bu insanlar bizden bir 20-30 sene gerideki insanlar evet. ama bu olanlar onların suçu değil. onlar senin benim gibi insanlar. fakir gariban kişiler. zengine zaten birşey olmaz...
  • Kendi milletini vatandaşını duşunmeyip başkasını duşunen özelliklede Arapları duşunen bi Devlet görulmemiştir herhalde ...
  • halil6602 kullanıcısına yanıt
    "hor görüyor eziyor hırpalıyor onlarda insanlara bu yüzden rahatsızlık vermeye başladı"

    Dalgamı geçiyorsun anlayamadım,

    Benim ülkemde,kendi ülkesini en küçük baskıda tavuk gibi bırakıp gelen adam(!) benim vatandaşıma rahatsızlık verecek?

    Öylemi canım?

    Din kardeşiymiş,bu işin ucunun nereye varacağını hiç düşündünmü?

    Osmanlı nasıl çöktü biliyormusun?

    Hani kardeşlerimiz vardı ya,hani onlarla asırlarca bir arada yaşamıştık,onlar bize biz onlara yardım ediyorduk,he işte o kardeşlerimizin(!) yardımıyla.
  • Up

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suudi Arabistan, Katar, BAE gibi çok zengin ve sözde Müslüman bazı ülkeler bir tane bile mülteci almadı. Avrupa da parasını verip bakıcılık yaptırmaya çalışıyor. Herkes imkanı olduğu kadar yardım etmekle yükümlüdür. Ülkede kendi insanını daha zor duruma ve yardım edemeyecek hale getirerek yardım edilmez. Mülteciler de Türkiye'de kalmak istemiyor. Avrupalılar vasıflı olanlarını alıp gerisi bize veriyor. Eğer kalmak istemiyorlarsa tüm sınır kapılarını açıp göndermek gerekir. O insanlar her şeyi göze alarak gitmek istiyor. Onların başına geleceklerden sorumlu olunmaz. Çünkü kendi rızası ile gidiyorlar, sürgün edilmiyorlar. Vize gibi mültecileri gönderdikten sonra vermeyecekleri sahte vaatlere kanmamamız lazım. Biraz diğer ülkeler de uğraşsın. Şu an yaptığımız tam anlamıyla enayiliktir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.