Bildirim
Sürekli uyuyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ciddileşelim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum depresyonda felansan insan sürekli uyumak ister bir de burun kemiğin de deviasyon varsa iyi nefes alamayıp halsiz düşüyorsundur bunun gibi bir çok sebep olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam depresyondayım ve ilaç kullanıyorum ondan herhalde. şu 3 gün uyumamam lazım ama ne içsem işe yarar enerji içeceği etkili olur mu mesela?quote:
Orijinalden alıntı: -13-
Dostum depresyonda felansan insan sürekli uyumak ister bir de burun kemiğin de deviasyon varsa iyi nefes alamayıp halsiz düşüyorsundur bunun gibi bir çok sebep olabilir.
ben de ilaç kullanıyorum. her akşam 17-17.30dan sonra gözlerim ağırlaşıyor ya. deli gibi uykum var. sarhoş gibi oluyorum zar zor durabiliyorum 23.00'a kadar falan.
not: ilaç alış saatim 20.00 -
Kahve,elma,çay,çikolata vb gibi şeyler uyku acıyor
Ayrıca uykun geldiğinde odayı havalandır, yüzünü soğuk suyla güzelce yıka ve koltuk altını da ıslat soğuk suyla
5 dk esneme hareketi de yaparsan güzelce uykun açılır
Ama sana tavsiyem böyle yarım saat kestirmek ara ara çok iyi geliyor alarm kurup bir dene derim :)
al bi magnezinc geçer
en son alarm kurup 30 dk uyuyayım dediğimde 5 saat uyumuştum hocamquote:
Orijinalden alıntı: -13-
Kahve,elma,çay,çikolata vb gibi şeyler uyku acıyor
Ayrıca uykun geldiğinde odayı havalandır, yüzünü soğuk suyla güzelce yıka ve koltuk altını da ıslat soğuk suyla
5 dk esneme hareketi de yaparsan güzelce uykun açılır
Ama sana tavsiyem böyle yarım saat kestirmek ara ara çok iyi geliyor alarm kurup bir dene derim :)
Dostum ben çok uykusuz kalma derim çünkü beynin o gün öğrendiklerini uykuda kaydediyor yani yeterli uyku alamazsan çabucak unutabilirsin
bu bende de var işin ironik kısmı gece uyuyamıyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- e-devlet şifremi doğru girdiğim halde yanlış diyor
- nı nı nı nı nını nını fon müziği
- gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı ne demek
- kedim 1 tane doğurdu normal mi
- pimi çekilmiş el bombası gibiyim ne demek
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- büyük indirim günleri ne zaman
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X