Şimdi Ara

Surekli Tesla Muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyice baydi artik cok buyuk bir algi hareketi var kimi bilincli kimi bilincsiz yapiyor.kaza yapmis o bile haber oluyor instagram sayfalarinda surekli bir elon musk resimleri yok sarj aleti bilmem ne..
    Gecen biriside yazmiski ne lambo ne ferrari bi model S im olsun yeter. Lan bu araba neydi nolduda sen lamboya ferrariye tercih eder oldun?
    İste bunlar hep yapilan algi oyununun sonuclari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 10 Mayıs 2016; 12:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm ne ters adamsın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesi bağları -- 10 Mayıs 2016; 12:27:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla iphone gibi olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda muhabbeti mi yapak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Honda muhabbeti mi yapak yani

dacia muhabbeti yapalim dacia kaza yapti herkes sag cikti diye haberler olsun dunyanin butun ulkelerinde.

• Edison şerefsizdir yaşasın tesla
  • Bi petrolhead olarak hic bir konusu ilgimi cekmiyor.ilk defa bu konuya yazdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası otomobil forumu olduğuna göre tesla da bir otomobilse bahsedilmesi gayet normal. diğer platformlar da burayı ilgilendirmez, varsa şikayet facebook a veya herhangi bir siteye şikayet bildirilir.

Not: teslayı 2 kere gördüm şekli var aracın

• Aslında önemli olan Tesla değil, farklı enerji türleri ile hareket eden araçlar ilgi görmeye başladı. Benzin ve mazot fiyatları can yakınca, insanların bu tip araçlar ilgisini çekiyor. Yaşasın Tesla!

• Dediginiz dogru benimde dikkatimi cekiyor.Tesla ne ilk elektrikli otomobil,ne ilk kazada yolcusunu kurtaran otomobil ama inanilmaz bir sekilde butun yayin organlarinda tesla asagi tesla yukari.

• Bilimle,teknolojiyle,çevre ile hiç alakanız olmadığı belli. Madem "algı operasyonu",girmeyin o konulara o zaman. Bıktım bu ülkedeki algı muhabbetinden ya.

• Gelceğin arabası. Ne konuşalım? Multijet egea mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Gelceğin arabası. Ne konuşalım? Multijet egea mı?

• Teslayı bi bu forumda duydum gördüm ama elektrikli araç ekonomik olur, ilgi çekmesi doğaldır, makul bi fiyatı olsa 80-100 bin civarı, heryerde görürüz sanırım.

YLS 249 w 3 akülü elektrikli motorum var, 5 saat şarj et minimum 30 km yol gidiyor. Öyle yavaş bi alette değil, 50-60 basıyor.
    Aylık elektrik faturası 30 lira geliyor dükkana, bilgisayar, buzdolabı, klima felanda var dükkanda.

Diğer aletleri çıkarsam sırf motor tahminen 10 lira elektrik yakıyor 30 günde.
    Motoru 3 güne bir şarja takıyorum, buradan yola çıkarak 10 lira ile 10 şarj = 250-300 km yol.

Mazota, benzine göre muhteşem bi rakam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 10 Mayıs 2016; 13:02:25 >
  • Bir algıda oluşturulsa güzel, hiç olmazsa insanlarda çevre için temiz ve ekonomik ulaşım sağlayan araçlara karşı, bir bilinç oluşur zamanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 10 Mayıs 2016; 14:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Bilimle,teknolojiyle,çevre ile hiç alakanız olmadığı belli. Madem "algı operasyonu",girmeyin o konulara o zaman. Bıktım bu ülkedeki algı muhabbetinden ya.

niye dmayi toyotayi falan desteklmiyorlarda ozellikle tesla? Senelerdir elektrikli otomobil uretiliyor tesla mi icat etti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Bilimle,teknolojiyle,çevre ile hiç alakanız olmadığı belli. Madem "algı operasyonu",girmeyin o konulara o zaman. Bıktım bu ülkedeki algı muhabbetinden ya.

niye dmayi toyotayi falan desteklmiyorlarda ozellikle tesla? Senelerdir elektrikli otomobil uretiliyor tesla mi icat etti?

Ben de size şu soruları sorayım o zaman, çünkü süreci iyi takip etmediğiniz belli :

- Elektrikli otomobil senelerdir üretiliyor da hangileri Tesla modelleri kadar başarılı? Bir P90D ile aşık atabilecek model sürdüler mi piyasaya o markalar?

- Adamlar gitti sırf kendi ürettikleri araçlara batarya tedarik etmek için dünyanın en büyük lityum iyon batarya fabrikasını kurdular. ABD ve Avrupa'da her yere bedava Supercharger istasyonları kurdular, yarım saatte şarj edebiliyor aracı ve 250+ km menzil sunuyor o şarjla, bu özellikte var mı başka örnek? Kaldı ki bu istasyonlar daha da yaygınlaşacak, Türkiye'den de bir çok il mevcut planda. Kısacası hangi firma Tesla kadar ciddi girdi bu işe?

Bu şartlar altında Tesla konuşulmayacak da kim konuşulacak? Bence şaşılacak bir durum yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 10 Mayıs 2016; 16:20:00 >

• hem şikayet ediyorsun hem de bir konu da sen açıp algı oyununa katkıda bulunuyorsun. gerçekten ters adamsın vesselam :))))
  • elektrik işi yaptığımızdan yaşasın tesla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.