Merhaba, bu durumdan fazlasıyla sıkıntı çekiyorum. Neredeyse 3 yıldır her gece saçma sapan rüyalar görüp yorgun uyanıyorum. Aklıma gelen ya da bilinen her şeyi denedim (nöroloji dersinde gördüğüm uyku ile ilgili şeyler de dahil olmak üzere) Hiçbir şey fayda etmedi. Şu an uyku merkezine gitme gibi bir durumum da yok. Bu sorunu başka yaşayan ya da bir şekilde çözebilen oldu mu? |
Sürekli saçma rüyalar görüp sabah yorgun uyanmak

-
-
ben kendi başıma geleni söyleyeyim belki faydası olur sana
1- uyumadan önce yemek yediğimde gece tam nefes alamadığımı ve sabah yorgun uyandığımı farkettim
2- nefes tam anlamıyla alamadığım zaman (burnum tıkanıyordu alerjik rinit) sabah gene uykumu alamamış ve yorgun uyanırdım ailen yada arkadaşın varsa horlayıp horlamadıgını bi sor.
3- son olarak eğer uyurken benim gibi kolun yastıgın altında uyuyorsan o gecenin ilerleyen saatlerinde uyuşuyor ve kan gitmiyor bence beyin seni uyandırmak için kabus gösteriyor yada uyanamıyor. buna da bi düşün derim.
bunlar benim başıma gelenler ben bipolar hastasıyım bu yüzden uyku çok önemli benim için çok assabi yada hiç birşeyi anlamıyorum uyuyamazsam. umarım faydası olur.
-
Hocam, siz hiç değilse, rüya görüyorsunuz, ben bildiğin sabah uyanınca (sanırım) "Halisünasyon" görüyorum
Yani bazen yatağımda Yılan, Çekirge, Eşek arısı, "Devasa" örümcek benzeri şeyler görüyorum...
Üstelik-1 = 10.kattayız ve uyurken odamın balkon kapısını kapatıyorum
Üstelik-2 = 1 Sabah 2 akşam olmak üzere ilaç kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 1 Mayıs 2021; 0:58:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyumadan öncebir şey yeme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X