Şimdi Ara

sürekli mouse bozuluyor neden??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ayda 1 defa rahatlıkla mouse değiştiriyorum mouselar kaliteli olduğu halde 3-4 haftalık kullanımdan sonra bozuluyor bu sorun neden kaynaklanıyor mouse'nin giriş portundan olabilirmi ? bunu bi türlü çözemedim bi fikri olan varmı?

DÜZELTME: LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYALIM. KULLANDIĞINIZ BAŞLIKLAR KONUYLA ALAKALI OLMALIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikçi -- 24 Kasım 2005, 12:59:16 >

• Sorun nedir tam olarak.Belki spy filan girmiştir.
  • virüs falan yok tamamını temizledim ama sorunu bulamıyorum
  • bozuluyor derken kullanılmaz halemi geliyor. pc mouse leri mi görmüyormu, ve daha çok soru... ayrıntılı yazarsanız yardımcı oluruz. üstelik sorunlar hep aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1391 -- 23 Kasım 2005, 9:33:16 >
  • hayır pc mouse'yi görüyor ama kullanıldıktan sonra galiba içindeki telleri kopuyo ve mouse işe yaramaz hale geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fizikçi

hayır pc mouse'yi görüyor ama kullanıldıktan sonra galiba içindeki telleri kopuyo ve mouse işe yaramaz hale geliyor

????????????? içindeki telleri kopuyorsa bu kullanıcı hatası olur ama değilmi :-) yani fiziksel zarar :-)
  • ıcınte tel yok kı mousenın ?
    telden kastın
    mouse nın bılgısayara baglantı ucu olan ps2 soketı mı?

usb mouse kullan bakalım bır de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bu sorun fiziksel. hala tam cevap alamadım. bir kaç mouse değiştirdiğinizi söylediniz. diğerlerinde de sorun aynı mı..yani bu tel ya da pin kırılma meselesi...
  • Kendiliğinden kırılacak değil ya:)
  • ee hani cvp merak ettim niye bozuluyomuş??
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 23 Aralık 2005 6:57:33 >
  • Kardeş tam olarak açıklamamışsın. Mouse optik mi değil mi? Eğer toplu mouse ise kirlendiği için olabilir. Açıp temizlemeyi bir dene. Sonucu yazarsan seviniriz.
  • LAZER MOUSE YADA USB ÇIKIŞLI BİR MOUSE ALIP ONU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM. EGER SORUN HALA DEVAM EDIYORSA MOUSE SOKET GİRİŞİNDE BİR TEMAZSIZLIK OLABİLİR.
    BU DA TEKNİK SERVİSE GİTMENİ GEREKTİRİR.

------------------------+
    bu da bizim fakirhanehttp://gcweb.somee.com
  • Bence Pc'ne biraz daha kibar davran
  • mouse wireless, ama temassızlık olacağını sanmıyom çünkü 1 ay kadar kullandıktan sonra mouse çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitalphreak

KABLOSUZ USB MOUSE AL BAKALIM NE OLACAK ODA BOZULURSA KENDİNİ Bİ GÖTÜR SERVİSE.

• pilleri değiştirmeyi denedinmi??? wireless mouse bozman biraz imkansız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexor

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9147&productid=bd90620

sana bunu öneririm herhalde bu arıza yapmaz..

La bu adam bunu almasın dunyanın parası ztn 1 ay kullanıomuş
    birader sen git toplu a4 ler war 3 ytl onlardan al ztn max 1 ay dayanıomus

• elindeki mausla kedilere şaka yapmıyorsun degil mi?

benim eski top mausum bile beni 3 yıl götürmüştü

ama mausu çok kötü kullananlar var sen de öyle misin

öyleleri mausun tuşuna bastımı iki oda öteden mausun sesi duyulur.

sana önerim kendine özel bir maus yapmaya bak.............
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.