Şimdi Ara

mouse bir süre sonra çalışmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yaygın bi sorun biliyorum ama çözüme bir türlü ulaşamadım yardım ederseniz sevinirim

sorun şu usb mousem bir süre sonra takılıyor çalışmıyor (pc normal çalışıyor bu arada) usb yi söküp tekrar takınca bir süre daha çalışıyor sonra yine takılıyor. nedir sizce sorun

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fare Bir Süre Sonra Çalışmıyor: Kablosuz Fare Sorunlarını Giderme

Bazı kullanıcılar, kablosuz farelerinin bir süre sonra çalışmaması sorunuyla karşılaşabilirler. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. İşte sorunu gidermek için yapabileceğiniz bazı adımlar:

• Pilleri kontrol et: Kablosuz farelerin çoğu pil ile çalışır. Fare bir süre sonra çalışmayı bırakıyorsa, pillerin bitmiş olma ihtimali yüksektir. Pilleri yeni veya şarj edilmiş pillerle değiştirmeyi dene.

• Kablosuz bağlantıyı kontrol et: Kablosuz fareler, bilgisayara kablosuz bir bağlantı üzerinden bağlanır. Bağlantının kesilmesi, farenin çalışmamasına neden olabilir. Bağlantıyı kontrol etmek için, fareyi bilgisayardan çıkarıp tekrar takmayı dene. Ayrıca, bilgisayarın ve farenin aynı kablosuz ağa bağlı olduğundan emin ol.

• Alıcıyı kontrol et: Kablosuz fareler, bilgisayara bir alıcı üzerinden bağlanır. Alıcının bilgisayarın USB portuna düzgün şekilde takılı olduğundan emin ol. Alıcıyı çıkarıp tekrar takmayı da deneyebilirsin.

• Sürücüleri güncelle: Fare, bilgisayarla düzgün şekilde iletişim kurmak için sürücülere ihtiyaç duyar. Sürücülerin güncel olmadığı durumlarda, fare düzgün çalışmayabilir. Bilgisayarın aygıt yöneticisine giderek fare sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edebilirsin.

• Farenin fiziksel durumunu kontrol et: Fareye fiziksel olarak zarar gelmiş olabilir. Farenin düğmelerini ve hareket sensörünü kontrol et. Herhangi bir hasar veya kırıklık varsa, fareyi tamir ettirmen veya değiştirmen gerekebilir.

Bu adımları uygulayarak kablosuz fare sorununun giderip giderilmediğini kontrol edebilirsin. Sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için cihaz üreticisine başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mouse bozuktur büyük ihtimal yada kablosunda bir temassızlık vardir.

5 yıldır microsoft kablolu mouse kullanıyorum hiç bi zaman böyle bi sorun yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

mouse bozuktur büyük ihtimal yada kablosunda bir temassızlık vardir.

5 yıldır microsoft kablolu mouse kullanıyorum hiç bi zaman böyle bi sorun yapmadı

mouse bozuk değil çünkü mouse çaılıştırmak için res atmam yeterli oluyo yada takıp çıkarmak. benimde böle bi sorunum yoktu önceden...
  • Mause arızalı olabilir yada usb girişinde problem olabilir varsa başka bi usb girişinde dene.
  • PC'den anlamama rağmen aynı sorun bendede var.

Ama hiç üzerine gitmedim Çıkar - tak uygulaması yapıyorum her seferinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discrete

Mause arızalı olabilir yada usb girişinde problem olabilir varsa başka bi usb girişinde dene.

başka usb girişindede aynı sorun oluyo
  • başkasının mausesini ödünç al bakalım sorun tekrarlayacakmı ama bence sorun mause de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb ise usblerde bende sorun yaşıyorum ayırıcı kullan
  • Aynı sorun bende de vardı hatta konu açtım çözümü bulamamıştım... Mouse sağlam olduğunu biliyordum ama bir türlü sorunu çözemedim... Hatta format atmam gerekti bu arada yine çözüm olmadı... Başka bir mouse denedim üç beş gün kullandım, sonra yine eski takılan mouse taktığımda sorunsuz çalıştı ve hala da çalışıyor...

Yani çözümünü bulamadım...

Yaptığım araştırmalarda ise edindiğim bilgiler; 1-düşük ihtimalle hard diskten 2- Ekran kartından 3-psu'dan

Zanlılar bu üçü gibi geliyor bana...

• usb ayırıcılar var yani usb ni normal girişe takman için dönüştürücü bunu bul ve kullan benimde microsoft mouselerim öyle yapıyordu dönüştürücü kullanıyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 1 Aralık 2009; 13:42:39 >
  • Bütün Usb dirverlarını sil. Sonra sistem tekrar yüklesin baya bir işe yarıyordu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonersec

Bütün Usb dirverlarını sil. Sonra sistem tekrar yüklesin baya bir işe yarıyordu bende.

bende öle yapacağım artık. bi deneyeyim bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.