Şimdi Ara

sürekli mouse bozuluyor neden?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim al kolanyalı mendili parmağının ucuyla sil temiz tut ne bu böyle ikide bir bozulurmuymuş
  • hanı boyle bısey olamaz ama yınede yazalım
    pıl ın bıtmedıgıne emın mısın ??
    pıllerı degıstırmeyı dene,

ve mousenın alıcısının frekans kanalı ıle
    mousenın frekans kanallarının aynı olup olmadıgına dıkkat et,

calısıyorsa zaten aynıdır ama olurda pılı degıstırırken frekans ı yanı kanalı degıstırırsen mouse calısmaz
    yada senden baska bırısıde frekans ı degıstırmıs olabılır

2 kanal vardır..
    hem mousenın kanalı hemde alınıcının kanalı aynı olcak...

not: 6 yıldır aynı mouse u kullanıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: fizikçi

mouse wireless, ama temassızlık olacağını sanmıyom çünkü 1 ay kadar kullandıktan sonra mouse çalışmıyor

• ben de optık mouse lardan şıkayetcıyım 3-6 ay da bozuluyor. nerden dersenız. yukarı aşagı yada saga sola giderken takılıyor. algılamıyor yada yavaşlama oluyor kac tane mousu aldısam en cok bu sorun cıkıyor ve mecbur değistiriyorum. bizi kazıkıyorlar gibime gelıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel777

ben de optık mouse lardan şıkayetcıyım 3-6 ay da bozuluyor. nerden dersenız. yukarı aşagı yada saga sola giderken takılıyor. algılamıyor yada yavaşlama oluyor kac tane mousu aldısam en cok bu sorun cıkıyor ve mecbur değistiriyorum. bizi kazıkıyorlar gibime gelıyor.
    En dandik optik fare bile yıllarca sorunsuz çalışır. Pilli ise pili zayıflıyor olabilir. Kablosuz alıcısı zayıf çekiyor olabilir. USB portunda/sürücüsünde sorun olabilir. Kullandığınız mousepad eskimiş yüzeyi düzensizleşmiş olabilir. Bilgisayarınızda işlemci sorunu olabilir.

Fareyi başka bir bilgisayara/telefona takın test edin bence. Elbettr fare bozulabilir ama sürekli olması için çok şanssız olmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.