|
aga vvarmı link mink ben bulamadım ya biri diyo başka haraket biri bunlar değil nası yapılıyo |
|

|
aga vvarmı link mink ben bulamadım ya biri diyo başka haraket biri bunlar değil nası yapılıyo |
|
|
|
|
bendede gece 1-2 kez gitmeye başladım... şeker ile alakalı olup olmadıgını nasıl ogrenebilirim..test haricinde |
|
ARKADAŞLAR BİZİM SORUNUMUZU YAŞAN BİR ARKADAŞ DAHA VAR DURUMU BÖYLE DEĞERLENDİRMİŞ BURDAN GÖZ ATABİLİRSİNİZ https://forum.donanimhaber.com/idrar-enfeksiyonu-sorunu--142084227#145394556 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusemre66 -- 12 Kasım 2020; 16:36:17 > |
|
bende de bir anda başladı bu muhabbet ve çok büyük ihtimal psikolojik. Bana tam olarak tuvalete yakın olmadığım ve anlık olarak ulaşamayacağım yerlerde bastırıyor. Evde hiçbir sıkıntı yok, aklıma bile gelmiyor çünkü tuvalet var. Mesela arabayla gittiğim güzergahda bildiğim 4-5 tane benzinlik var diyelim yol üstünde, bu yoldan geçerken hiçbir problem yok aklıma bile gelmiyor bu durum ama bazı yollar vardır mesela şehirlerarası 40 km ne duracak yer olur ne benzinlik olur, işte o arada bastırma ihtimali çok yüksek çünkü beynime sinyal gidiyor, tuvaletimi yapacak bir yer olmadığını ve çok sıkışacağımı düşünerek geriliyorum, aslında çişim falan yok yani öyle beni sıkıştıracak kadar. Psikolojik olarak yenmek lazım bu olayı, beynin resmen tuvalet yok altına işeyeceksin diyor sana, dalga geçiyor seninle, korkutuyor, halbuki aklından o düşünceyi silmeyi başarabilsen çişinin geldiğini bile unutacaksın, çişin falan yok çünkü, olsa da tutamayacak seviyelerde değil. Zaten bu durumdan muzdarip olup tuvalete gidip şarıl şarıl işeyen az kişi vardır, gidiyorsun tuvalete ulan bu kadarcık şey için miydi bu tantana diyorsun. o yüzden tamamen psikolojik arkadaşlar. Bak konuda mesajları okurken bir anda çişim geldi, dedim yazayım belki birilerine faydası dokunur, yazmaya başladım ve şuan çişim yok çünkü beynim başka bir şeye odaklandı ve o aklımdan gitti. Evdeyken kendinizi zorlayın, gelsin mesela çişiniz, yapmıyorum ulan deyin ve tutun, başka bir şeye odaklanın, yani dışarda bir yerde bir anda bu durumu yaşadığınızda, çok rahatlıkla tutabileceğinizi, beyninizin sizi kandırdığını bilin ve beyninizin sizle dalga geçmesine izin vermeyin, korkmayın ondan. Bu durum başınıza gelir gelmez beyninize deyin ki o eskidendi aslanım, artık yemezler çişim falan yok benim, olsa bile her türlü tutarım. Umarım okuyan birilerinin işine yarar, zamanla da atlatırsınız. |
|
büyük ihtimal iltahap veya enfeksiyon ozaman çünkü bu ikisine iyi geldiği yazıyor da idrar testlerinde enfeksiyon çıkmıyor onu anlamıyorum bende deneyim bi |
|
ben aşırı aktif mesanemiyimm onuda bilmiyorum doktora gittim çıkmadı kan tahlili idrar tahlili ultrason çıkmadı ve psikolojik diyip gönderdiler bi anda cuma namazında baya bi tuttum tuvaletim vardı ondan sonra başladı cuma namazına arabya binince sıkıştırıyodu şimdi sıkıştırmıyo ama hala tuvalet hissim ve çok fazla tuvaletim geliyor hala devam ediyo ama sıkıştırmması geçti aşırı aktif mesane olma ihtimalim? |
|
|
Benimkisi okadar sürekli değil. Ama gerekli tetkitler yapılmışsa temiz çıkmışsa psikolojik olma ihtimali yüksek böyle herşeyi kafaya takan stres yapan ankisiyete bozukluğu gibi rahatsızlığınız var ise oda yapabilir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şopen27 -- 6 Mayıs 2021; 2:10:38 > |